! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Kým som šťastný (-90%)


Feldekovej najnovší román Kým som šťastný tvorivo nadväzuje na magický realizmus jej novely Veverica. Dej je tentoraz zdanlivo realistickejší, nie je sústavným prelínaním reality a rozprávky, ale ako celok je to opäť magickorealistický príbeh: Boh sa chystá zničiť svet, ale jeden z jeho anjelov dostane od neho šancu svet zachrániť – ak zostúpi v ľudskej podobe na zem a ak sa mu podarí nájsť aspoň jedného šťastného človeka. Aby sa mu dobre hľadalo, musí mať zamestnanie, v ktorom môže putovať od človeka k človeku. Stane sa teda poštárom – a tak v tej postave zrazu spoznávame hlavného hrdinu jednej z najúspešnejších starších autorkiných poviedok – poštára z poviedky Tentok.Ďalej už netreba dej prezrádzať. Autorka nám s prirodzeným rozprávačským talentom odkryje historicky starý svet a ukáže nám, čo všetko tvorí súčasť cítenia sveta moderného človeka. Treba už len siahnuť po knihe, ktorej príbeh poteší čitateľa nielen tým, že je zložený z množstva krásnych minipríbehov, ale aj prekvapujúcim rozuzlením.„Od čias Timravy nemala slovenská ženská próza talent s takým sviežim a pritom neľútostne presným pohľadom na svet.“
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Drsná škola (-90%)


Strhující akční jízda plná robotů.Komiks získal v roce 1991 ocenění Eisner Award (Komiksový Oscar) v kategorii nejlepší scenárista/výtvarník. Drsná škola byla inspirována povídkou Philipa K. Dicka (Blade Runner) Elektrický mravenec. Komiks napsal úspěšný scenárista Frank Miller, autor Sin City, 300: Bitva u Thermopyl. Komiks uchvacuje více než dvacet let od svého vzniku svojí maniakálně detailní kresbou Geofa Darrowa. Jeho kresby ovlivnily výtvarnou stránku filmu Blade Runner, později se Darrow přímo podílel na výtvarných návrzích filmu Matrix.Detailní kresba vyniká v tomto vydání díky velkému formátu a především digitální restauraci, která vznikala v České republice přes dva a půl roku. Jedná se tak o světovou premiéru.
Vypredané
3,00 € 29,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Postavte si vlastní město ze stavebnice LEGO (-90%)


Chcete díky jednoduchým návodům krok za krokem, které jsou doplněny o podrobné a přehledné soupisky potřebných dílů, stvořit z Lega celé město a přivést ho k životu? Ostřílení stavitelé Joachim Klang a Oliver Albrecht přinášejí v této publikaci spoustu skvělých námětů, jak z nepřehledné změti kostek vykouzlit celý nový svět.
Vypredané
1,20 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poslední noc v Château Marmont (-90%)


Brooke ráda četla fantastický plátek Last Night, zaměřený na drby o celebritách. Ale jenom do té doby, než se její manželství stalo hlavní zprávou týdne. K oduševnělému a tajemnému Julianu Alterovi to Brooke přitahovalo od chvíle, kdy ho v jednom temném baru v East Village poprvé slyšela zpívat Hallelujah. Teď, po pěti letech manželství, Brooke pendluje mezi dvěma zaměstnáními – jako odbornice na výživu v New York University Hospital a jako konzultantka na dívčí škole v Upper East Side, kde se dívky se stravovacími poruchami nekontrolovatelně cpou – aby manželovi pomohla splnit sen o tom, že prorazí v hudebním světě. Když Julian po letech hraní v Manhattanských klubech a po těžké práci stážisty v různých vydavatelstvích konečně podepíše smlouvu se Sony, začíná to vypadat dobře. I když mu nikdo neslibuje, že se jeho album vůbec někdy dostane do vysílání, Julian stejně tráví v nahrávacím studiu dlouhé hodiny. To všechno se změní poté, kdy je Julian požádán, aby vystoupil v show Tonight s Jayem Lenem – a doslova přes noc je katapultován ke slávě. Téměř denně se naskýtají nové možnosti – nový značkový šatník, šňůra s Maroon 5, dokonce i vystoupení na Grammy. Nově získaná sláva je napřed zábavná – kdo by nechtěl bydlet na zámku Château Marmont nebo navštívit natáčení jednoho z nejoblíbenějších televizních pořadů? Přesto se ale zdá, že je Brookin sladký manžel – stejný muž, který neumí ovládat teplou vodu ve sprše a který nosí ponožky do postele – čím dál víc nepřítomný, a to i za těch vzácných večerů, kdy jsou doma spolu. Když se zprávy o Brooke a Julianovi dostanou až na stránky bulvárních časopisů, začíná o správnosti svého manželství pochybovat, až je nakonec nucena najít kompromis mezi tím, co si myslí, že chce, a co skutečně potřebuje.
Vypredané
1,45 € 14,51 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pokrmy kořeněné smíchem - Z jídelníčku klaunů, kom (-90%)


Nebojte se, nepůjde o neukousnutelné řízky ani o vystřelovací švestkové knedlíky, o slané žloutkové věnečky ani kyselé pudingy. Autor nabízí pokrmy, dosud třeba nepoznané, na nichž si pochutnávali ti, kteří vás dokázali rozesmát z filmového plátna… Úžasné recepty 50 hereckých osobností, například Jana Wericha, Lubomíra Kostelky, Jiřiny Šejbalové, Jima Carreyho, Josefa Kobra, Zity Kabátové, Josefa Kronera, Milana Markoviče, Milana Lasici, Gérarda Depardieu, Alana Aldy nebo Adiny Mandlové doplní jejich medailonky a příběhy ze života.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ochránce z Vysočiny (-90%)


Nigel Murray se setká s mladým pážetem a záhy prohlédne jeho hru: páže není hoch, ale mladá žena. Maskování dívce vychází až do chvíle, kdy je odhalena při bitvě s Angličany. Nigel dívku zachrání a její tajemství je teď ohrožuje oba. Přesvědčuje ji, aby s ním odešla do Skotska. Gisela však poznala temnou stránku mužské povahy, protože jen tak tak unikla svému brutálnímu manželovi, lordu DeVeauxovi. Ten byl zavražděn a na její hlavu byla vypsána odměna, protože je považována za vražedkyni. Gisela se stává lovnou zvěří - kdekdo by ji chtěl předat spravedlnosti, aby mohla být potrestána za zločin, který nespáchala. Nigel, hezký cizinec, je její jediný ochránce, jehož plamennou smyslnost silně vnímá. Ale aby mu mohla zcela důvěřovat, musí Gisela nechat za sebou minulost a dovolit srdci, aby přijalo prostou pravdu - že ji Nigel navždy miluje.
Vypredané
1,31 € 13,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Klamár (-90%)


Po romantike z prvej knihy Tatiany Čuperkovej Nájdem si ťa v Ríme nezostalo skoro nič. Len na začiatku tohto príbehu to medzi Terezou a jej priateľom Martinom vyzerá idylicky. Podľa Terezy je to naozaj „ten pravý“, dokonca mu sama po pár mesiacoch známosti navrhne, aby začali spolu bývať. Vo svojej zamilovanosti si odmieta pripustiť, že všetko financuje sama, že „ten pravý“ sa neštíti ťahať z nej ďalšie a ďalšie peniaze, že v skutočnosti má obrovské dlhy, čudné známosti a hlavne - mimoriadne dobre vyvinutú schopnosť klamať.
Vypredané
0,90 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ženská ejakulace a bod G (-90%)


Už od starověku senzualisté věděli o úloze bodu G neboli ženské předstojné žlázy. O tom, že přináší ženě silné vzrušení a poskytuje jí intenzivní rozkoš. Méně známá, ale stejně mocná, je schopnost bodu G ejakulovat - zvětšit se a vyloučit tekutinu samovolně nebo při erotické stimulaci. V knize Ženská ejakulace a bod G představuje Deborah Sundahl otevřenou, pozitivní a praktickou rozpravu, která ženám pomůže znovu se spojit se svým bodem G a objevit jeho přirozenou schopnost ejakulovat. Její přístup respektuje pochyby a strachy žen, ale zároveň pobízí i ty, které už jsou připravené na to skočit a spojit se se svou energií, silou a touhou. První kniha, která naplno zkoumá toto téma. Ženská ejakulace a bod G kombinuje vědecká fakta, podrobné ilustrace a historické informace se zkušenostmi žen a mužů ze skutečného života. Ukazuje, že ženská ejakulace je něco úplně jiného než jen kuriozita a že může otevřít dveře do nových dimenzí duchovního a fyzického uvolnění pro všechny ženy a jejich partnery.
Vypredané
1,13 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Young Adult Eli Readers - English: A Collection of First World War Poetry + CD (-90%)


This collection reflects the wide variety of poems written, in the English language, about The War that Will End War (H.G. Wells, 1914). The collection contains poetry written during, or immediately after, the First World War. The poets were influenced by their war experiences in many different ways: some served in the trenches, others drove ambulances, flew planes, fought at sea or wrote propaganda for war offices. Many of the poets were killed or wounded in action and most were extremely young.
Vypredané
0,80 € 8,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Boj o trón (-90%)


Boj o kráľovstvo Trylov sa nezadržateľne blíži. Trylská princezná Wendy stojí pred osudovou voľbou. Trylov zachráni pred ich úhlavným nepriateľom iba vtedy, keď obetuje seba. Ak sa nevzdá Vitrom, jej ľud sa ocitne v krutej vojne proti neporaziteľnému súperovi. Rozhodne sa opustiť všetkých svojich blízkych, aby ich zachránila pre istou smrťou? Nikdy nebolo v stávke viac, lebo kráľovstvo nie je to jediné, čo môže Wendy stratiť. O jej srdce bojujú dvaja muži. Ktorý je ten správny, koho bude milovať naveky? Keď napokon zistí, ktorý z nich je láskou jej života, hrozí, že ten život sa zakrátko skončí. Budúcnosť celého Wendinho sveta je v jej vlastných rukách a musí o ňu bojovať s krutým rivalom – vlastným otcom.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Z mojej domácej lekárne (-90%)


Táto kniha ponúka poznatky Marie Trebenovej o liečivých bylinách, názory na starostlivosť o zdravie ľudí a liečbu ochorení a jej životnú filozofiu. Nájdete tu: – pohľad na život a názory priekopníčky bylinnej medicíny, – recepty, ako využiť liečivé byliny pri prevencii aj liečbe, – lexikón liečivých bylín doplnený farebnými ilustráciami, – fotografie z autorkinho archívu. Z nemeckého originálu Aus meiner Hausapotheke (Ennsthaler Verlag) preložila preložila Katarina Bobríková.
Vypredané
1,99 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bastardi v politike (-90%)


Kniha s prvkami beletrie Bastardi v politike obsahuje 12 príbehov diktátorov, ktorí stáli na čele rôznych štátov a ich konanie ovplyvnilo životy miliónov ľudí. Je založená na faktoch odohrávajúcich sa v období studenej vojny v druhej polovici 20. storočia a poukazuje na to, ako moc a bohatstvo deformujú charaktery, na množstvo prípadov porušovania ľudskosti, práv a morálnych hodnôt. Ide o dynastiu Somozovcov v Nikarague, ugandského diktátora Idiho Amina, iránskeho šáha Pahlavího, irackého diktátora Saddáma Husajna, Ferdinanda Marcosa z Filipín, Nicolae Ceauşesca, Pol Pota, ako aj bojovníka proti sovietskej okupácii Afganistanu Usámu bin Ládina a iných, ktorí nerešpektovali princípy demokracie. Kniha je pútavými príbehmi určená širokej verejnosti zaujímajúcej sa o politické dianie, indivíduá a ich činy, ktoré sa neposudzovali podľa medzinárodných práv, je určená aj študentom žurnalistiky, politológie a medzinárodných vzťahov.
Vypredané
1,44 € 14,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Súdna sieň (-90%)


Málokto z divákov si asi uvedomuje, čo všetko predchádza tomu, keď si o šiestej večer zapne televíziu JOJ a nechá sa vtiahnuť do osudov jednotlivých postáv. Znie to až neuveriteľne, no v Súdnej sieni sa už vystriedalo takmer päťtisíc účinkujúcich! Okrem nich program pripravujú dramaturgovia, režiséri, scenáristi, produkcia a právnici, ktorí pomáhajú pri kreovaní príbehov a strážia ich korektnosť. V knihe Súdna sieň nájdete množstvo „zákulisných“ informácií - profily osobností, ktoré poznáte z obrazovky, jednotlivé kauzy, fotografie, no aj zaujímavosti o ľuďoch za kamerami a za celým projektom. Keď v roku 2008 televízia JOJ Súdnu sieň rozbiehala, počúvali tvorcovia väčšinou názory, že také niečo ľudí baviť nebude, že je to výstrel do tmy a diváci neocenia žáner, v ktorom hrajú neherci. Všetko však zafungovalo. Tak dobre, že Súdna sieň bude určite pokračovať aj v budúcnosti. Je totiž stálicou. Diváci o šiestej večer zapínajú televízor, aby sa pobavili, poučili, možno aj rozhorčili a niekedy si aj poplakali. Táto kniha je venovaná práve im.
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbie a ružové balerínky - filmový príbeh (-90%)


Zažite spolu s Barbie úžasné dobrodružstvo. Barbie v tomto príbehu vystupuje ako Kristyn, balerína s veľkými snami. Jedného dňa s priateľkou Hailey navštívi obchod s divadelnými kostýmami, kde si vyskúša čarovné baletné črievičky. Od tej chvíle sa začnú diať čudné veci. Dievčatá sa ocitnú priamo uprostred deja svojich obľúbených baletov Giselle, Labutie jazero a Snehová kráľovná. Nenechajte si ujsť tento krásny príbeh podľa filmu na DVD Barbie a Ružové balerínky.
Vypredané
0,70 € 6,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha One Direction (-90%)


Harry, Niall, Louis, Zayn a Liam je pět úplně obyčejných kluků, kteří šli za svým snem. Našli v sobě odvahu a přihlásili se do konkurzu světoznámé soutěže X Factor a hudební guru Velké Británie Simon Cowell v nich rozpoznal ohromný potenciál a sestavil z nich skupinu, kterou dnes zná snad každý. Říká se jim novodobí Take That a hysterie fanoušků a zejména fanynek dosahuje téměř stejných výšin, jaké zažívali slavní Beatles. V této knize najdete cestu všech pěti kluků ke slávě včetně 80 barevných fotografií. Dozvíte se, jak se který učil na střední škole, jak vnímali holky a jaký typ se jim líbí, co si myslí o svém prvním albu Up All Night i o sobě navzájem.
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Szent Péter trónja (-90%)


Atto Melani, a Napkirály titkosügynöke az 1700-as konklávé előtt összeállított egy különösen szórakozató kézikönyvet, hogy ezzel segítsen XIV. Lajosnak a neki tetsző irányba befolyásolni a pápaválasztást. A hivatalos menetrend mellett Melani apát a konklávét kísérő cselszövések, sötét játszmák és a legpikánsabb anekdoták világába is igyekezett beavatni az olvasóját. A világhírű kasztrált énekes volt a Napkirály legfontosabb informátora, ugyanakkor bíborosokkal, fejedelmekkel, királyokkal és pápákkal ápolt bizalmas kapcsolatot. Ma már nem titok, hogy ténykedése komoly szerepet játszott XI. Kelemen megválasztásában. Rita Monaldi és Francesco Sorti egy párizsi archívumban fedezte fel ezt a kis könyvet, Atto Melani elveszettnek hitt levelezése mellett. Az anyag nagy részét felhasználták történelmi regénysorozatukhoz, melynek főhőse maga Melani apát, és amelyből eddig összesen öt kötet készült el (Imprimatur, Secretum, Veritas, Mysterium, Intrika). A "Szent Péter trónja" azonban Melani apát saját keze munkája, ami a szerzőpáros gondozásában immár 13 országba jutott el, és meglepő adalékokkal járult hozzá a katolikus egyház történetéhez.
Vypredané
0,88 € 8,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Medvedík Brumko v meste (-90%)


Deti sa rady zúčastnia na tomto interaktívnom príbehu o medvedíkovi Brumkovi, ktorého budú sprevádzať po cestičkách a chodníčkoch, aby mohol doručiť listy svojim priateľom v rušnom meste. Okrem toho, že sa naučia počítať zábavnou formou, v knižke objavia aj obrázkové bludisko.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vieš lietať? (-90%)


Zabávaj sa a pomôž nájsť vtáčikovi kamaráta, ktorý s ním bude lietať. Príbeh, interaktívna hra a zábavné učenie – všetko v jednej knihe!
Vypredané
0,63 € 6,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bobík na farme (-90%)


Deti sa rady zúčastnia na tomto interaktívnom príbehu o šteniatku Bobíkovi, ktorého budú sprevádzať po cestičkách a chodníčkoch pri jeho návšteve priateľov z farmy. Okrem toho, že sa naučia počítať zábavnou formou, v knižke objavia aj obrázkové bludisko.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako: