! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Téli csillagfátyol - Versek a téli napokból


A telek nem csak az évek végét jelzik, mint évszakok, utalva az elmúlásra, de visszavisznek bennünket az örökszép gyermekkorba,a tiszta havas reggelben, a szánkós-dombokra, a hófehérbe öltözött erdőkbe. Halljuk a szánkón érkező télapó rénszarvasainak patkós dobogását, s figyelünk a krampuszok virgácsaira. Bennünk maradt az adventi várakozás áhítata, a betlehemi csillagfény keresése,a kisded és Mária mosolya, a szilveszterek vidámhangulata és az új év hajnali köszöntése. Az összes gyermekkori élményünk mára amolyan téli szivárvány emlékezéseink egén.
U dodávateľa
8,56 € 9,01 €

Kis-nagy vicckönyv


Ha szereted a jó humorú könyveket, akkor ne hagyd ki a Kis-nagy vicckönyv - 3500 új viccel című albumot, amely 10 év után hamarosan újra megjelenik. Ebben a kötetben sok ezer viccet olvashatsz, amelyek között biztosan megtalálod a kedvenceidet. Legyen szó akár politikáról, akár szerelemről, akár állatokról, akár gyerekekről vagy autósokról és anyósokról, minden témára jut jó pár kacagtató poén. Ne habozz, előjegyezheted most a Kis-nagy vicckönyvet, és élvezheted a humor varázslatát! És ne feledd: az album mutatós ajándék rokonnak, ismerősnek, barátnak, doktornak - mindenkinek. A bátyám persze nagyobb nálam, ő tízezer viccel lett sikeres vicckirály, és sokszor megjelent a könyvüzletek polcain (bár olyan hatalmas, hogy nem is nagyon fért be oda). Én a kisöccse vagyok - de nekem is sikerült 3500 viccet összehoznom. Kettőnké együtt: világrekord. Engedve az idők szellemének - most minden példány egyenként fóliázva kerül forgalomba. És ez nem vicc, mint a többi 3500!
U dodávateľa
15,79 € 16,62 €

Ismerd fel a munkagépek hangjait!


Egy építkezésen sokféle munkagép dolgozik, és mindegyiknek más a hangja. Most megtudhatod, hogy melyik munkagép elején van tolólapát, milyen úthengerek tömörítik a talajt, és mire való a markoló forgózsámolya. Ráadásul a gombok megnyomásával bármikor meghallgathatod a betonkeverő búgását, a légkalapács zúgását és a targonca sípolását.
U dodávateľa
15,79 € 16,62 €

Ismerd fel a város hangjait!


Egy nyüzsgő nagyvárosban sokféle jármű közlekedik, és mindegyiknek más a hangja. Most megtudhatod, hogy miről lehet a rendőrautót este is felismerni, melyik a leggyorsabb közlekedési eszköz, és hogy miért jó kerékpározni. Ráadásul a gombok megnyomásával bármikor meghallgathatod a tűzoltóautó szirénázását, a metró suhanását és a motorkerékpár bőgését.
U dodávateľa
15,79 € 16,62 €

Pipp és Polli - Hurrá, havazik!


Pipp és Polli kimennek a hóba hóembert építenek - de összevesznek rajta, hogy hónyuszit, vagy hóegeret csináljanak. A veszekedésnek lökdösődés vége - de egy kedves bocsánatkérés mindent elrendezhet, mert együtt játszani sokkal jobb, mint durcáskodni.
U dodávateľa
6,66 € 7,01 €

Andersen legszebb meséi


Ebben a könyvben Hans Christian Andersen a nagy dán mesemondó híres, szép történeteiből nyújtunk át egy csokorra valót. A kötetben egyaránt megtalálhatók a nagy klasszikusok, mint például "A császár új ruhája", vagy a "Rút kiskacsa" illetve a kevésbé ismert "Százszorszép" és a "Kiskondás" című mese is.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Bori adventi foglalkoztatója


Mindenki várja már a karácsonyt! Bori kedvenc időszaka a várakozással teli advent és az utána lévő karácsony. De az is igaz, hogy néha arra vágyik, bárcsak gyorsabban elérkezne a szenteste! Szerencsére kéznél van ez a kifestő- és foglalkoztatófüzet, amivel az idő csak úgy repül! Színezni és rejtvényeket fejteni remek mulatság, akár a barátokkal együtt, akár egyedül csináljátok. Rajta hát, vegyétek elő a ceruzákat, az ecsetet, az ollót - és persze néhány finom kekszet is -, és kezdődhet a szórakozás, mert karácsonyi témájú rejtvényekkel, színezőkkel gyorsabban telnek az advent napjai.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

A didergő király és más mesék


Móra Ferenc népszerűsége mit sem halványult az évek során. Történeteit szívesen olvassák a mai gyerekek, ahogy tették ezt szüleik és nagyszüleik is. Ki ne hallott volna a didergő királyról - kinek szívét egy kislány kedvessége melegíti fel -, vagy a bolondos Fityókról, és még sorolhatnánk a sok-sok kedves szereplőt. Kívánunk vidám és egyben tanulságos időtöltést szülőknek és gyerekeknek egyaránt.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Klasszikus népmesék


Nagyoknak és kicsiknek - hagyományaink, nyelvünk finomságainak megőrzésével -, hasznos időtöltésére szolgáljon ez a pár eredeti klasszikus népmese.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Svět bojovníka


Vlastimil Hort v knize analyzuje 38 vlastních partií, které považuje za nejzajímavější. Navíc polovina z těchto partií je komentována také špičkovými českými a slovenskými hráči jako Navara, Ftáčnik, Hráček, Štohl a další. Samostatná kapitola, kterou napsal Robert Cvek, se asi na 50 stranách zabývá zahájeními, které měl velmistr Hort v repertoáru. Úvod Vlastimila Babuly, závěr Jány Plachetky, indexy, tabulky. Vlastimil Hort, nar.1944, 6x mistr Československa a 3x mistr západního Německa, ve druhé polovině šedesátých a v sedmdesátých letech patřil k nejlepším světovým hráčům, v roce 1977 se probojoval do turnaje kandidátů. Po mezipásmovém turnaji v Sousse 1985 emigroval do Německa, kde nyní žije, ale do Česka se často vrací. Hrál na mnoha olympiádách, včetně Luzernu 1982, kde hrál na 1. šachovnici a Československo skončilo na 2. místě. V zápase SSSR-Svět v roce 1970 hrál na 4. šachovnici a zvítězil 2,5 : 1,5 nad Lvem Polugajevským.
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Modrý a rudý, Stříbrný vítr, Léto, Splav


To nejlepší ze Šrámka znovu v jednom svazku! Charakteristické rysy umělecké individuality Fráni Šrámka v širokém tematickém i žánrovém rozpětí vystihují čtyři díla vybraná pro tento svazek. Jejich interpretační konstantou je lidská přirozenost: spontánní lačnění člověka po intenzivním vyžití, po pocitu osobního naplnění a patřičném uspokojení základních vitálních potřeb. Může v ní být obsažen vzdor nebo provokace, jak čteme v antimilitaristických popěvcích sbírky Modrý a rudý (1906). Mohou v ní bouřit rozporné emoce a nálady, nonkonformní postoje, erotické sny i zklamání, jaké objevujeme v generačním, impresionisticky laděném románu Stříbrný vítr (1910, přepracováno 1920). Může být vyjádřena niternou romantickou touhou, která naráží na strohou realitu vnějšího světa, tak jako v lyrické komedii Léto (1915). Anebo vytvářet ostrůvek iluze, jíž zní archetypální, senzuálně laděné básně přelomové sbírky Splav (1916). Tento výbor z Šrámkovy tvorby v roce 2000 pro Českou knižnici připravil a podrobně komentoval Mojmír Otruba. Pro přítomnou reedici jsme provedli celkovou revizi textů, rozšířili vysvětlivky a připojili soupis dosavadních knižních vydání.
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Nyílt kártyákkal


Mr. Shaitana, a híres-hírhedt társasági ember bridzspartit rendez, amire négy "gyilkos" és négy "detektív" kap meghívást. Így az este részvevője lesz Hercule Poirot, Battle főfelügyelő, Race ezredes, valamint a neves krimi-írónő, Mrs. Ariadne Oliver is. A két társaság külön asztalnál játszik, a házigazda viszont nem vesz részt a partiban, távolabbról, a kandalló mellől figyeli a bridzsezőket. Mire a játék véget ér, Mr. Shaitanát holtan találják a karosszékében - megölték. A tettes csakis a "gyilkosok" asztaltársaságából kerülhetett ki. Vajon Dr. Roberts, a közismert és népszerű orvos, vagy Anne Meredith, a csinos, de félénk kisasszony az elkövető? Netán John Despard, a nemes lelkű katona, vagy Mrs. Lorrimer, az éles eszű, de életunt öreg hölgy? Poirot-éknak ismét föl van adva a lecke!
U dodávateľa
9,90 € 10,42 €

Ohníčky všude kolem, 3. vydání


V Shaker Heights, poklidném předměstí Clevelandu, dbají lidé na to, aby měli všechno přesně podle šablony – stejné trávníky, stejné domy, a také aby žili stejné životy. Elena Richardsonová ztělesňuje tuhle idylku úspěšné americké středostavovské rodinky devadesátých let naprosto dokonale. Richardsonovi, kteří mají čtyři děti, pronajmou byt nekonformní chudé fotografce Mie s dospívající dcerou. Tyhle dvě rodiny se postupně pořád víc prolínají, ale od začátku víme, že se jejich odlišné světy střetnou a povede to ke katastrofě…
U dodávateľa
23,99 € 25,25 €

Sárga


Két írónő, June Hayward és Athena Liu sorsa két sikertörténet lehetett volna: ugyanakkor jártak a Yale-re, és ugyanabban az évben jelent meg mindkettejük első könyve. De míg Athena sikere műfajokon át ívelt, addig June műve az utánnyomásig sem jutott el. June utólag úgy véli, hogy manapság senkit nem érdekelnek a hétköznapi, fehér lányokról szóló történetek. Amikor June szemtanúja lesz Athena furcsa balesetben bekövetkezett halálának, ösztönösen cselekszik: ellopja barátnője frissen befejezett és nagy titokban tartott kéziratát, egy merész, kísérletező stílusban megírt regényt kínai munkások elfeledett történeteiről, akik az első világháborúban a britek és franciák oldalán szolgáltak. Mert hát mi rossz történhet, ha June átszerkeszti Athena regényét, és saját alkotásaként küldi el az ügynökének? Mi rossz történhet, ha hagyja, hogy kiadója újrapozicionálja az írói pályáját a Juniper Song álnévvel és olyan szerzői fotókkal, amelyekbe akár még bele is láthatóak nem létező ázsiai gyökerei? Hát nem érdemli meg ez a történet, hogy elmeséljék, bárki is legyen a mesélője? June legalábbis így gondolja, és a New York Times bestsellerlistája, valamint az ezzel járó anyagi siker hamarosan alá is támasztja ebben. A lopott státusz azonban hamar veszélybe kerül. És miközben June a titkait védelmezi, felfedezi, hogy meddig hajlandó elmenni mindazért, amiért állítólag vért verejtékezve megdolgozott. A számtalan irodalmi díjjal kitüntetett R. F. Kuang legújabb regénye időszerű és tűéles képet nyújt a modern könyvkiadás kellemetlen oldaláról. A Sárga a megjelenését követően egyből a sikerlistákon nyitott, és komoly párbeszédeket generált, ismételten jelezve, hogy szerzője a kortárs irodalom egyik legerősebb hangja.
Na sklade 1Ks
13,33 € 14,03 €

Lányos élmények - Matricás könyv - Mancs Őrjárat


24 színes oldal, 8 oldal matrica,tündérekkel és mentőosztagos kutyikkal.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Évszakok - Matricás album


Alkosd meg saját fantáziád szerint a képeket. 4 háttérkép, több, mint 100 matrica segít a képek létrehozásában újból és újból.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

500 matrica - Dinoszauruszok


Több, mint 500 matrica, 24 színes oldal, színesen fóliázott borító.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Tanya - Matricás album


Alkosd meg a saját fantáziád szerint a képeket! 4 háttérkép, több, mint 100 matrica segít abban, hogy kitaláld a képeket újra és újra.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €