! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Sivý muž


Urobí, čo je nemožné, a potom zmizne. Napínavý triler, ktorý poznáte aj ako film v hlavnej úlohe s fenomenálnym Ryanom Goslingom. Tí, ktorí sa zakrádajú v tieňoch, ho poznajú pod prezývkou Sivý muž. Vo svete tajných operácií, agentov v službách štátov aj súkromných korporácií je legendou. Urobí, čo je nemožné, a potom zmizne. Nikdy neminie cieľ. Lenže vo svete sú aj nebezpečnejšie sily ako Court Gentry. Sily ako peniaze a moc. A niektorí ľudia ich považujú za to jediné, kvôli čomu stojí za to ísť do boja. V ich očiach je Gentry zbytočný a treba sa ho zbaviť. Court Gentry im však ukáže, že nepozná žiadnu sivú zónu medzi zabíjaním kvôli živobytiu a zabíjaním pre prežitie. Kniha, pri ktorej od napätia zabudnete aj dýchať. Greaneyho románový debut predstavuje záhadného nepolapiteľného Courta Gentryho, bývalého príslušníka CIA a dnes legendárneho nájomného vraha. Muž s desivou schopnosťou zabíjať a striktným morálnym kódexom sa ticho presúva z jednej akcie do druhej, ale keď sa proti nemu obrátia jeho bývalí zamestnávatelia aj jeho vláda, nezostane mu žiadna úniková cesta ani bezpečný úkryt. Gentry sa pustí na zúfalý útek naprieč Stredným východom aj Európou – proti nemu sú mocní nepriatelia a najmä čas. Na motívy románu Sivý muž vznikol v roku 2022 rovnomenný film, v ktorom účinkujú Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas.
Predpredaj
18,62 € 21,90 €

Mojej dcére


Krásny darček, plný nežnej lásky, pre tú najlepšiu dcéru na svete. Každý deň jej pripomenie, aby si verila a hrdo kráčala vlastnou cestou.
Predpredaj
11,66 € 12,95 €

Môj tajný zápisník plný záhad a šifier


Vytváraj a odhaľuj tajné správy perom s neviditeľným atramentom! Vitaj! V rukách držíš úžasného sprievodcu svetom šifier a tajomstiev. Zdokonaľ sa v špionáži, vyrieš záhady, nájdi poklad a zaži mnoho ďalších skvelých dobrodružstiev! Tvojou úlohou je pripojiť sa k supertajnému tímu Ivky, Roba, Dávida, Kiky a Solomona. Rozlúskni všetky ich tajomstvá a staň sa najlepším superšpiónom široko-ďaleko. Do tvojho nového špiónskeho zápisníka sme ukryli množstvo tajných správ – stačí, keď si na ne posvietiš UV svetlom na konci pera. Okrem toho ťa zabavia stránky s viac než päťdesiatimi rôznymi aktivitami: sú plné vtipov, hádaniek aj hlavolamov. Pre deti od 6 rokov Z anglického originálu preložila Lenka Sobolíková
Predpredaj
10,36 € 10,90 €

Lastovičie leto


V románe Lastovičie leto spoja sily štyri ženy v snahe o záchranu letného tábora, ktorý kedysi zmenil ich životy, aby znovu našli samy seba. Pred tridsiatimi rokmi sa June Moorová po tragédii v rodine rozhodla kúpiť tábor Holly Springs a zmeniť ho na letné útočisko pre mladé dievčatá. No teraz sa ocitá vo finančných problémoch a hrozí, že príde o miesto, ktorému obetovala všetko. June si začína uvedomovať, že tábor celé roky využívala ako únik pred výzvami skutočného života. Junina neter Daphne sa počas prvého leta v tábore zoznámila so svojimi najlepšími kamarátkami, Lanier a Mary Stuart. Roky si pomáhali s ťažkými úlohami, ktoré im život priniesol, od zlomených sŕdc, cez boj so závislosťou až po neplánované tehotenstvo a aj ako tridsiatničky sú stále nerozlučné. Ale keď Daphne obnoví svoj vzťah z minulosti a jej pracovné záležitosti sa začnú pliesť aj do osobného života, musí čeliť neľahkým rozhodnutiam. Lanier je rozpoltená medzi citmi k snúbencovi a citmi k svojej prvej láske. A keď vyjde najavo veľké tajomstvo, ocitne sa v spore so svojou najlepšou kamarátkou – v stávke je strata človeka, ktorého má najradšej. Keď sa kamarátky dozvedia, že ich obľúbené miesto je v ohrození, zomknú sa, aby tábor Holly Springs zachránili, vďaka čomu sa vydajú na cestu, ktorá otvára nové kapitoly ich života. Lastovičie leto je nezabudnuteľná oslava letnej slobody, táborových lások a nikdy sa nekončiaceho priateľstva. Predstavuje ľúbostný list miestam a ľuďom, ktorí nás formovali.
Predpredaj
18,62 € 21,90 €

Život nie je psina


Vitajte u slečny Šarloty, kde svoj domov nachádzajú opustené psíky. Keď si táto odvážna mladá dáma adoptuje Gusa, Romy, Tea a Pampúšika, zachráni tým nielen ich, ale aj seba, svojho pomocníka Kevina a samotárskeho kocúra Džina, pričom spolu vytvoria jednu veľkú rodinu. Všetko sa však zmení, keď do ich svorky pribudne nový pes Degas. Pokúsi sa získať si srdce slečny Šarloty spolu s jej domovom, a budúcnosť svorky je zrazu vo vážnom ohrození! Spočiatku váhavý vodca svorky Gus si najskôr všíma iba malé detaily. Degas vyhodí Pampúšika z postele, Džin je vydesený (predsa len, je to kocúr). Čoskoro sa však situácia zhoršuje a Degasova prítomnosť začína narúšať dobré vzťahy v svorke. Keď Degas presvedčí Pampúšika, aby sa vydal na nezmyselnú cestu, Gusovou úlohou je nabrať odvahu, zjednotiť rozhádanú svorku a priviesť malé psíča domov. Lenže ak chce svorka Pampúšika nájsť v uliciach plných kojotov a áut, musí prekonať rôzne prekážky a nebezpečenstvá! Navyše sa jej to musí podariť predtým, ako si ublíži, alebo skôr ako mu od žiaľu pukne srdce.
Predpredaj
11,89 € 13,99 €

Kníhkupectvo splnených snov


Večná romantička Nina dokáže svojou láskavosťou a bystrosťou vyčariť úsmev na tvári aj tomu najväčšiemu skeptikovi. A nielen to. Má dar vybrať pre každého čitateľa tú pravú knižku. No keď stratí milovanú prácu knihovníčky v hektickom veľkomeste, začne sa zamýšľať nad tým, či aj na ňu niekde čaká šťastie a ten pravý... A tak sa jedného dňa rozhodne začať nanovo v malej ospalej dedinke. Kúpi si dodávku, ktorú vďaka svojej kreativite a trpezlivosti premení na čarokrásne pojazdné kníhkupectvo. Okrem toho, že si plní sen, svojím oduševnením, silou rozprávania a talentom, začne meniť jeden život za druhým. A keďže osud občas ponúkne príležitosť tam, kde by to Nina čakala najmenej, možno aj pre ňu je tu šťastný koniec... Nájde v sebe však dosť odvahy, aby nezostala len pri snívaní?
Predpredaj
17,19 € 19,99 €

Nasleduj ma!


Leporelo je inšpirované metódou Marie Montessori. Dieťa môže prstom prechádzať po vyznačených cestičkách, pozorovať čierno-biele obrázky, objavovať detaily v červenej farbe a začať objavovať svet.
Predpredaj
8,91 € 9,90 €

Mláďatko, nasleduj ma!


Strávte čas so svojím dieťaťom a prechádzajte stránky tohto leporela, ktoré bolo vytvorené najmä pre najmenšie deti metódou Marie Montessori. Dieťa môže prstom sledovať cestičky, pozorovať čierno-biele obrázky, objavovať detaily v červenej farbe a začať objavovať svet.
Predpredaj
8,91 € 9,90 €

Assassins Creed: Pomsta Šao Ťün 1


V prvej časti novej strhujúcej mangy podľa hry Assassin's Creed s ikonickou Šao Ťün odhalíte príbeh, ktorý otrasie svetom. Píše sa rok 1526 a Číne vládne Dynastia Ming. Aj keď sa dynastii darí, politický prevrat nového cisára spôsobí hrozivé nepokoje. Po tom, ako Šao Ťün zahynuli všetci spojenci, je práve ona poslednou asasínkou Číny. Po úteku do Európy sa vracia do svojej domoviny. Má jediné poslanie: pomstu!
Predpredaj
8,96 € 9,95 €

Bavia ma jednorožce


Zoznám sa s jednorožcami a inými rozprávkovými bytosťami a uži si spolu s nimi vyfarbovanie, spájanie, porovnávanie obrázkov a kopu kreatívnej zábavy.
Predpredaj
8,96 € 9,95 €

Bavia ma zvieratká


Vďaka tomuto kreatívnemu zošitu s priloženými fixkami bude učenie zábavou. Zoznám sa s roztomilými zvieratkami a spolu s nimi rieš úlohy, vyfarbuj a zabávaj sa.
Predpredaj
8,96 € 9,95 €

Pravé lásky


Mladučká Emma Blairová sa vydá za svoju lásku zo strednej školy Jesseho. Šťastný pár si buduje život ďaleko od očakávaní rodičov aj obyvateľov rodného mesta. Cestujú po svete, žijú naplno a nedajú si ujsť žiadnu príležitosť na dobrodružstvo. V deň prvého výročia svadby však Jesse zmizne. Stratí sa spolu s vrtuľníkom niekde v Tichom oceáne. Emma sa dlho trápi, nakoniec dá výpoveď v práci a vráti sa domov, aby sa spamätala. Po pár rokoch natrafí na starého priateľa Sama a znova sa zamiluje. Keď sa zasnúbia, má pocit, že život jej dáva druhú šancu na šťastie. No v tom ju osud opäť prekvapí. Jesse sa nájde a ukáže sa, že sa celé roky snažil vrátiť späť k nej. Emma má odrazu manžela aj snúbenca a v hlave aj srdci chaos. Musí si ujasniť, čo chce, a zároveň neublížiť tým, ktorých miluje. Kto je jej pravá láska? A čo znamená skutočne milovať? Emma vie, že musí počúvať svoje srdce. Ibaže si nie je celkom istá, čo jej hovorí. Z anglického originálu One True Loves (Washington Square Press, an imprint of Simon & Schuster, Inc., New York 2016) preložila Denisa Jahičová.
Predpredaj
15,22 € 17,90 €

Trilógia: Turistické Slovensko (v obale)


Tri knihy: Najkrajšie jednodňové túry, Turistické magistrály a Cesta hrdinov SNP – pod spoločným názvom TURISTICKÉ SLOVENSKO. Knihy nám priblížia naše najkrajšie turistické miesta a zavedú nás do pohorí, ktoré tu existujú už od nepamäti. Trilógia predstaví Slovensko z turistického pohľadu a ukáže to najlepšie čo nám naša krajina v rámci turistiky môže ponúknuť. Cieľom trilógie Turistické Slovensko je poskytnúť čitateľom komplexný pohľad na turisticky atraktívne lokality a prírodné krásy Slovenska prostredníctvom troch kníh: „Najkrajšie jednodňové túry, Turistické magistrály a Cesta hrdinov SNP”. Tieto knihy majú za úlohu prezentovať rôznorodé turistické trasy z pohľadu ich prírodného, historického a kultúrneho významu. Tieto knihy sú určené všetkým nadšencom prírody, dobrodružstva a turistiky, ktorí chcú objavovať krásy Slovenska. Či už ste skúsený turista, ktorý sa rád vyberie na dlhé túry do hôr, alebo začiatočník, ktorý si chce vychutnať krátke výlety, táto trilógia vám poskytne cenné informácie a inšpiráciu. Máme veľké šťastie, že naša rozlohou malá krajina je mimoriadne pestrá a rôznorodá a má v ponuke stovky námetov, ako sa po nej zmysluplne prejsť a pritom navštíviť niečo iné a jedinečné. Trilógia Turistické Slovensko: • Najkrajšie jednodňové túry • Turistické magistrály • Cesta hrdinov SNP
Predpredaj
53,96 € 59,95 €

Najkrajšie jednodňové túry


Kniha Najkrajšie jednodňové túry nás prevedie prírodnými scenériami a kultúrnymi pamiatkami na trasách, ktoré sa dajú stihnúť počas jedného dňa. Trasy túr sú vytýčené tak, aby sa do nich vmestili najzaujímavejšie prírodné lokality, akými sú skalné mestá, travertínové útvary, pralesy ako aj hodnotné kultúrne a historické miesta zakomponované do prírodného prostredia. Pochopiteľne, na žiadnom výlete nesmú chýbať výhľady či už z prirodzených vyhliadok alebo rozhľadní a upozorňujeme aj na turistickú infraštruktúru, ktorá nám môže našu pešiu turistiku spríjemniť a uľahčiť. Kniha Najkrajšie jednodňové túry je súčasťou trilógie Turistické Slovensko. Trilógia Turistické Slovensko: • Najkrajšie jednodňové túry • Turistické magistrály • Cesta hrdinov SNP Trilógia predstaví Slovensko z turistického pohľadu a ukáže to najlepšie čo nám naša krajina v rámci turistiky môže ponúknuť. Cieľom trilógie Turistické Slovensko je poskytnúť čitateľom komplexný pohľad na turisticky atraktívne lokality a prírodné krásy Slovenska prostredníctvom troch kníh: „Najkrajšie jednodňové túry, Turistické magistrály a Cesta hrdinov SNP”. Tieto knihy majú za úlohu prezentovať rôznorodé turistické trasy z pohľadu ich prírodného, historického a kultúrneho významu
Predpredaj
17,96 € 19,95 €

Cesta hrdinov SNP


Cesta hrdinov SNP je najpopulárnejšou turistickou magistrálou na Slovensku a z tohto dôvodu je samostatnou knihou, ktorá je súčasťou našej trilógie Turistické Slovensko. Kniha, určená všetkým dobrodruhom, ktorí túžia objaviť kúsky slovenskej histórie a prírody. Je výpoveďou 16-ročného chlapca Adama Frkáňa, ktorý ako píše v úvode „cíti, že jeho záujmy, myšlienky a pocity sú často iné ako záujmy, pocity a myšlienky jeho rovesníkov i ľudí v jeho okolí“. Absolvoval ju v roku 2023 spolu s otcom a niektoré úseky s mamou a ďalšími priateľmi. Mladý autor nás prevedie počas nej nielen viacerými pohoriami, ich vrcholmi, prírodnými atrakciami a historickými pamiatkami, ale sprístupní nám aj svoje zážitky a vyvolané pocity. Kniha Cestou hrdinov SNP je súčasťou trilógie Turistické Slovensko. Trilógia Turistické Slovensko: • Najkrajšie jednodňové túry • Turistické magistrály • Cesta hrdinov SNP Trilógia predstaví Slovensko z turistického pohľadu a ukáže to najlepšie čo nám naša krajina v rámci turistiky môže ponúknuť. Cieľom trilógie Turistické Slovensko je poskytnúť čitateľom komplexný pohľad na turisticky atraktívne lokality a prírodné krásy Slovenska prostredníctvom troch kníh: „Najkrajšie jednodňové túry, Turistické magistrály a Cesta hrdinov SNP”. Tieto knihy majú za úlohu prezentovať rôznorodé turistické trasy z pohľadu ich prírodného, historického a kultúrneho významu.
Predpredaj
17,96 € 19,95 €

Turistické magistrály


Knihu Turistické magistrály tvorí osem diaľkových trás na Slovensku, ktoré sú označené červeným značením a ponúkajú možnosti viacdňových výletov. Okrem opisu jednotlivých trás sa v knihe dozvieme aj zaujímavosti o miestach, cez ktoré vedú magistrály, a môžeme si vychutnať viac ako 150 farebných fotografií, ktoré nám pomôžu lepšie si predstaviť atmosféru a krásy jednotlivých trás. Kniha Turistické magistrály je súčasťou trilógie Turistické Slovensko. Trilógia Turistické Slovensko: • Najkrajšie jednodňové túry • Turistické magistrály • Cesta hrdinov SNP Trilógia predstaví Slovensko z turistického pohľadu a ukáže to najlepšie čo nám naša krajina v rámci turistiky môže ponúknuť. Cieľom trilógie Turistické Slovensko je poskytnúť čitateľom komplexný pohľad na turisticky atraktívne lokality a prírodné krásy Slovenska prostredníctvom troch kníh: „Najkrajšie jednodňové túry, Turistické magistrály a Cesta hrdinov SNP”. Tieto knihy majú za úlohu prezentovať rôznorodé turistické trasy z pohľadu ich prírodného, historického a kultúrneho významu.
Predpredaj
17,96 € 19,95 €

Vila v Taliansku


Utečte na slnečné talianske pobrežie Amalfi, ponorte sa do tyrkysových morských vĺn a zamilujte sa do romantického príbehu z pera Julie Caplinovej! Lia Bathurst vždy snívala o úteku na biele piesočnaté pláže a o tyrkysovo modrom mori na pobreží Amalfi – lenže tento sen nezahŕňal stretnutie s jej skutočným otcom. Tým, o ktorom ešte pred niekoľkými týždňami vôbec nevedela. A predsa tu zrazu stojí pred bránami nádhernej ružovej vily, do ktorej jej zamietol prístup neznesiteľný – a zároveň neskutočne príťažlivý – Raphael Knight, obchodný manažér jej otca. Keď stará čiernobiela fotografia dokáže, že Liino tvrdenie je pravdivé, Raph je odhodlaný uistiť sa, že táto cudzinka s dlhými karamelovými vlasmi a nákazlivým úsmevom nemá postranné úmysly. Aj keby to znamenalo, že ju nespustí z dohľadu. Na pobreží Amalfi obsypanom citrónovníkmi začína byť horúco, a nie je to spôsobené len počasím...
Predpredaj
14,27 € 16,99 €

Messi verzus Ronaldo


Jedna rivalita, dve legendy a éra, ktorá zmenila futbal Viac ako pätnásť rokov platilo, že takmer každý rozhovor o futbale sa po chvíľke zvrtol na dvoch hráčov ? Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Boli to nepochybne najväčšie futbalové hviezdy svojej generácie, ale ich herný štýl či osobné postoje sa od seba zásadne odlišovali. Pre milióny ľudí na celom svete nie je preto odpoveď na otázku „Messi alebo Ronaldo?“ len krčmovým sporom, ale prihlásením sa k istým hodnotám. Rivalita medzi týmito dvoma hráčmi nielenže navždy zmenila samotný futbal, ale aj obchodný model jeho fungovania. Z bežného súperenia sa razom stal mnohomiliardový biznis. O osude oboch hráčov sa nerozhodovalo len na ihrisku, ale aj v šatniach, v zasadačkách, ba aj na sociálnych sieťach, ktoré zásadným spôsobom vložili moc do rúk športových celebrít. Túžba vyťažiť z ich mien miliardy dolárov priťahovala tie najslávnejšie európske kluby ? medzi nimi Barcelonu, Real Madrid a Manchester United ? a napokon ich takmer priviedla na mizinu. Kniha Messi verzus Ronaldo dokumentuje spôsob, akým obaja hráči ovplyvnili futbal, a umožňuje nám tak pochopiť minulosť, prítomnosť a budúcnosť tohto svetového športu. Z anglického originálu Messi vs. Ronaldo (Mariner Books, USA 2022) preložil Samuel Marec.
Predpredaj
16,92 € 19,90 €

Hľadanie Adama


Tínedžer Adam dospieva v rodine zasvätenej fanatickému náboženstvu a zápasí s dvojakosťou svojej viery aj sexuálnej identity. Čitatelia sa vďaka nemu vydávajú na dojemnú cestu sebapoznania, priateľstva, prvej lásky, no aj prekážok a skrývania autentického ja pred rodinou. Kamil, televízny PR manažér, vedie celkom iný život. Plný pracovný a spoločenský kalendár mu naruší matka, ktorá sa mu náhle zjaví na prahu. Dávno sa odcudzili, no nevyliečiteľná choroba ju privedie k synovi. Na pozadí nezvratných udalostí skúmame témy zmierenia, odpustenia a trvalého vplyvu minulých rán na súčasné vzťahy. Na prvý pohľad sa Adam a Kamil nemôžu líšiť viac, na druhý sú si čoraz podobnejší.
Predpredaj
15,22 € 17,90 €