! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Týždenný magnetický diár Malý princ – Planéta 2022, 11 × 16 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s magnetickým uzatváraním obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad rokov 2022 a 2023, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové usporiadanie s priestorom na poznámky na každý deň. Diár dopĺňajú ilustrácie Malého princa.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Týždenný magnetický diár Malý princ – Princ 2022, 11 × 16 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s magnetickým uzatváraním obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad rokov 2022 a 2023, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové usporiadanie s priestorom na poznámky na každý deň. Diár dopĺňajú ilustrácie z knihy Malý princ.
Vypredané
8,46 € 8,90 €
  • 5 /5

Denný diár A6 Praktik 2022 Malý princ


Praktický denný diár, rozsah 320 strán. Kalendárium: denné.
Vypredané
4,85 € 5,10 €
zľavy Haba

Týždenný diár Malý princ – Planéta 2022, 11 × 16 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s uzatváraním na gumičku obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad rokov 2022 a 2023, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové usporiadanie s priestorom na poznámky na každý deň. Diár dopĺňajú obrázky z knihy Malý princ.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Lacná kniha Malý princ (CZ) (-90%)


Havárie letadla donutí vypravěče příběhu, který je zároveň autorovým alter egem, k přistání uprostřed pouště. Má zásobu pitné vody sotva na týden a proto musí opravit motor pokud možno co nejrychleji. Prvního dne ulehne unaven po celodenní práci a za úsvitu, stále tisíc kilometrů od nejbližšího lidského obydlí, ho probudí zvláštní hlásek, který ho žádá, aby nakreslil beránka... Alegorická pohádka pro děti i pro dospělé, kteří přemýšlí o ztraceném mládí a hledají životní moudrost, patří mezi nejvýznamnější díla svého druhu. Luxusní vatovaná vazba , velká písmena.
Vypredané
2,11 € 21,10 €

dostupné aj ako:

Poznámkový kalendár Malý princ 2023, 30 × 30 cm


„To dôležité vidíme srdcom!“ Príbeh o Malom princovi nás učí vidieť vo veciach a ľuďoch viac ako len povrch a zaujímať sa o svet okolo aj vnútri nás. Ilustrácie zo známej knižky francúzskeho spisovateľa a ilustrátora Antoina de Saint-Exupéryho dopĺňa prehľadné kalendárium od septembra 2022 do decembra 2023 v šiestich jazykoch, fázy mesiaca, dôležité sviatky a priestor na poznámky na každý deň.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Týždenný diár Planéta – Malý princ 2023, 11 × 16 cm


Týždenný diár s motívom Malého princa a jeho planéty sa uzatvára na gumičku a má pútko na pero. Obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad roku 2022 a 2023, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové kalendárium s priestorom na poznámky na každý deň. Diár dopĺňajú ilustrácie Malého princa.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Týždenný magnetický diár Malý princ – Monstera 2023, 11 × 16 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s magnetickým uzatváraním obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad rokov 2022 a 2023, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové rozvrhnutie s priestorom na poznámky na každý deň. Diár dopĺňajú ilustrácie Malého princa.
Vypredané
9,98 € 10,50 €

Maľovanie podľa čísel Malý Princ s líškou 40x50cm Zuty


Náročnosť: Veľmi ľahké Orientácia: Na šírku Počet farieb: 18 Počet objektov: 540Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
24,99 €

Maľovanie podľa čísel Malý Princ: Líška 40x50cm Zuty


Náročnosť: Jednoduché Orientácia: Na výšku Počet farieb: 45 Počet objektov: 1230Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
29,99 €

Malý princ A1/A2 (AJ-SJ), 2. vydanie


Príbeh o stretnutí letca, ktorého lietadlo havarovalo v africkej púšti, a malého chlapca z ďalekej planéty je vhodný pre čitateľov všetkých generácií. V publikácii nájdete upravenú verziu rozprávky, ktorá je prerozprávaná jednoduchou angličtinou. Kniha je výbornou voľbou pre začínajúcich čitateľov, či už dieťaťa, alebo dospelého. Na každej strane nájdete slovenský zrkadlový preklad, ktorý vám umožní obratom skontrolovať, či cudzojazyčnému textu rozumiete správne.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Lacná kniha Malý princ - CZ (Naše vojsko) (-90%)


Manuela Adreani představuje malého prince, kouzelnou pohádkovou bytost, s jemností a citem, čímž dává jedné z nejslavnějších postav moderní literatury jedinečnou podobu.
Vypredané
1,66 € 16,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý Princ - Nakresli mi ovečku (-90%)


Krásna a výpravná knižka Malého princa obsahuje vyše 40 ilustrácií na maľovanie a iné aktivity. Všetky obrázky sú vyhotovené podľa pôvodných ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho a sú určené nielen deťom, ale všetkým, ktorých oslovuje čarovný a poetický svet Malého princa. Tento úžasný „album“ originálnych ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho je aj skvelým darčekom a nielen na Vianoce.
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý princ - komiks (-90%)


Malý princ patří po léta k nejpůsobivějším knížkám a ke skvostům literatury pro děti i dospělé. Autor Saint-Exupéry si knížku sám nádherně ilustroval, a přesto výtvarníky a malíře stále láká vyrovnat se po svém s touto knihou a ztvárnit ji dle své fantazie. Této nelehké výzvě nakonec neodolal jeden z mistrů frankofonního komiksu Joann Sfar (nar. 1971), známý i u nás svou sérií Donžon či komiksem Rabínův kocour, v němž reflektuje svůj židovský původ. Sfarův Malý princ je působivou poctou dílu i jeho autorovi a potěší milovníky této knihy i náročného komiksu. Sfar tu nezapře svou úctu k Marku Chagallovi i ke klasikům francouzského komiksu Fredovi a Hugovi Prattovi. Komiks vychází 66 let po prvním francouzském vydání slavné knihy, vzbudil ve světě oprávněnou pozornost a letos získal cenu pro nejlepší dětský komiks na komiksovém festivalu ve francouzském Angouleme. Poznejte Malého prince ze zcela jiné perspektivy! Budete překvapeni, co vše lze v tomto díle ještě objevovat!
Vypredané
1,04 € 10,42 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý princ - Malá obrazová kniha (-90%)


Exkluzivní vydání jedné z nejvýznamnějších knih 20. století Malý princ byl napsán a vydán za války, jeho autor Antoine de Saint-Exupéry (1900–1944) byl letec a spisovatel známý i svou tvorbou pro dospělé (romány Noční let, Válečný pilot, Citadela aj.). Kniha vyšla už v prvním vydání s jednoduchými a křehkými ilustracemi autora textu, v této podobě je známá dodnes. Je výjimečná, dodnes se těší úspěchu na celé zeměkouli: patří k 50 nejprodávanějším knihám na světě. Vyšla v mnoha vydáních, překladech, adaptacích, převyprávěních, byla zfilmována i uváděna jako divadelní hra." Tolik citace z nové knihy 2x 101 knih pro děti a mládež, která uvádí nejvýznamnější dětské knihy světové a české literatury. Tentokrát Malý princ vychází v luxusní úpravě s 3D pohyblivými ilustracemi a příběh se stává krásným a luxusním dárkem pro všechny příznivce Antoine de Saint-Exupéryho a malého chlapce se zlatavými vlasy jménem Malý princ.
Vypredané
2,45 € 24,49 €

dostupné aj ako:

To Do blok Malý princ 50 listov


To Do blok je užitočnou pomôckou počas dňa na zapísanie schôdzok a povinností, ktoré by sme si mali pripomenúť a vyriešiť. Je vyrobený z papiera, obsahuje 50 zdobených listov. Rozmer: 9,5x21 cm.
Vypredané
3,70 €

Čistý zápisník Malý princ s vnútornou potlačou 50 listov A5


Zápisník A5 má 50 listov s grafikou Malého princa, vhodný na písanie a kreslenie.
Vypredané
6,00 €

Linajkový zošit Malý princ 64 listov A5


Zošit formátu A5 pozostáva zo 64 linajkových strán. Vhodný do školy, kancelárie, aj na doma.
Vypredané
5,50 €

Linajkový zošit Malý princ 64 listov A6


Zošit formátu A6 pozostáva zo 64 linajkových strán. Vhodný do školy, kancelárie, aj na doma.
Vypredané
4,30 €

Knihy a doplnky Malý Princ

Knihy a doplnky Malý princ kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.