! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Rozprávky a beletria pre deti strana 6 z 6

Knihožrút je najväčší odborník na detskú literatúru, pozná každú jednu knižku. Vidíme ho vždy s knihou v ruke a keď knižku prečíta, tak ju zje. Žije v kníhkupectve a jeho najlepšou kamarátkou je dievčatko Adelka. S dievčatkom sa spolu učia a rozvíjajú si fantáziu či slovnú zásobu hravou formou prostredníctvom kníh. Na Knihožrúta ale treba dávať pozor. Papá knihy jedna radosť, rád si z nich odkusne. Takto načerpáva svoju múdrosť. S ostatnými postavičkami vymýšľajú zábavné aktivity, ktoré občas nedopadnú podľa predstáv. Spolu však vždy všetko obrátia na dobré.
Pozrite sa, aké detské knižky odporúča Knihožrút.

  • 5 /5

Bing - 5-minútové rozprávky


Bing sa akurát chystá do postieľky a vy určite tiež. Najlepšie je vypočuť si pred spaním niekoľko príbehov, ktoré zažil so svojimi kamarátmi.Veď každý deň predsa prináša niečo zaujímavé!
Vypredané
14,24 € 14,99 €
  • 5 /5

Najkrajšie slovenské povesti


Ako každý národ i ten náš má svoj príbeh. Vlastne má ich dva. Jeden uložený v dielach historikov, druhý poskladaný v srdciach, fantázii a pamäti mnohých generácií. Kým prvý rozpráva o faktoch a udalostiach, ako sa odohrali v kraji medzi Tatrami a Dunajom, ten druhý, povesťový, hovorí o túžbach, šťastí i nešťastí ľudí, ktorí v tomto kraji od vekov žili. O nich je táto kniha, do ktorej skutočný znalec vybral tie najkrajšie z tisícov klenotov v duchovnej pokladnici národa. Začítajte sa a dozviete sa, ako víla Dudinka vrátila život rímskemu chlapcovi, ako obyčajný bratislavský rybár potopil mohutnú franskú flotilu a záhadná Sabína zachránila uhorského kráľa. Povesť vám prezradí, prečo je lipa posvätným stromom Slovanov. Zaiste vám rozbúcha srdce príbeh o Haničke, ktorá namiesto staručkého tatíčka šla pod Komárno bojovať proti Turkom. Dočítate sa, aký zázrak vykonal slávny doktor Paracelsus v medenom meste na Hrone, a spoznáte človeka, ktorý žije už tristo rokov. Veríme, že objavíte aj tajomstvo krásy našich povestí. Nad všetko zlato sveta si totiž ctia dobro, lásku a ľudskú šľachetnosť.
Vypredané
16,06 € 16,90 €

Bing: Rozprávky pred spaním


Bing sa akurát chystá do postieľky. Vy určite tiež. A čo je lepšie než vypočuť si pred spaním niekoľko príbehov, ktoré zažil so svojimi kamarátmi? Každý deň predsa prináša niečo zaujímavé!
Vypredané
8,54 € 8,99 €
zľavy Haba

Máriška Bombrľkatá a jej poklady v knihách ukryté


Dej knihy sa odohráva v Údolí dutých hláv. Tu nikto nečíta knihy a nikto nechodí do knižnice. Pani knihovníčka Máriška Bombrľkatá však so svojím pojazdným obytným prívesom prichádza všade tam, kde potrebujú jej pomoc. S hyperbolizáciou, humorom a vtipom, ktoré sú pre autora Branislava Jobusa typické, detský čitateľ zisťuje, že pri záchrannej akcii, no i mnoho ráz v živote, pomôžu práve knihy.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Sherlock Holmes vyšetruje 1: Štúdia v červenej


Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej a krajiny – to všetko je pre svetoznámeho detektíva Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Keď si polícia nevie dať rady so záhadnou vraždou, o pomoc s vyšetrovaním požiada najlepšieho amatérskeho detektíva. S doktorom Watsonom po boku sa Sherlock Holmes púšťa do odhaľovania cesty za pomstou, ktorej korene siahajú hlbšie, než sa zdá. Pre deti upravila Stephanie Baudet.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Smradi 8: Supersmradi


MEDZINÁRODNÁ HRDINSKÁ LIGA HĽADÁ PRÁVE TEBA! Čo presne potrebuje do svojho tímu? OBROVSKÉ SVALY? NESPÚTANÚ RÝCHLOSŤ? SILU MYSLE? OHROMUJÚCU SCHOPNOSŤ MENIŤ PODOBU? Možno. Potrebuje však Vlka s holým zadkom? Piraňu v bezvedomí? Hada so slabosťou na mafiny? Alebo? hriankovač s plutvou a obrovskými tesákmi? JASNÉ! ČO JE TO VÔBEC ZA OTÁZKU? VŠETCI MANTÁCI OPÄŤ POKOPE. PRIŠIEL ČAS NA EPIZÓDU 8!
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Vítajte vo svete plnom kníh a knižných priateľstiev!

Skamaráťte sa s knižnými postavičkami, ktoré vás hravo prenesú svetom kníkupectva, s odborníkom na knihy Knihožrútom, usilovným dievčatkom Adelkou, jej starším bratom Majom, cestovateľkou Lastovičkou Soničkou, strážnym psíkom Dorkou či nezbednými myškami Miškou a Riškou.
Každá postavička vám predstaví svoje obľúbené stránky, rôzne knižky, a podľa žánru poradí kde hľadať a čo čítať.

Zároveň vás na všetkých predajniach Panta Rhei čaká Knižný guru, predajca označený ružovou šatkou, ktorý vám s radosťou poradí v spleti detských kníh. V spolupráci s odborníčkami odporučíme aj knižky pri problematike s čítaním, rozbehneme diskusiu na túto tému a porozprávame sa, ako sa učiť čítať a čo robiť, ak to nejde ako po masle.

Ambasádorom projektu nemôže byť nikto iný ako Miro Jaroš! A čo viac? Pripravil si exkluzívne pre vás pieseň o knihách a vyzýva do knižného tanca! Sledujte naše sociálne siete pre viac informácii, zapojte sa do tanečnej výzvy a získajte balík detských kníh na celý rok.

Tešíme sa na vás v predajniach Panta Rhei, či eshope www.pantarhei.sk.