! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vianočné tipy z Panta Rhei na najlepší darček strana 6 z 6

4D puzzle Star Wars: Stíhačka X-Wing


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica T-65 X-Wing Starfighter láka na vystavenie na vašej poličke! Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov so 16 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Stíhačka T-65 X-Wing Starfighter má rozmery 38 × 34,5 × 26,1 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej herne alebo ako narodeninová výzdoba Star Wars – s hrdosťou si vystav svoj model stíhačky. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoju helmu Boba Fetta svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica stíhačky T-65 X-Wing Starfighter je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
44,99 €

4D puzzle Star Wars: Loď Millenium Falcon


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica Millennium Falcon láka na vystavenie na vašej poličke! Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 1 hárkov s 223 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Vesmírna loď Millennium Falcon má rozmery 43 × 31,4 × 22,4 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej herne alebo ako narodeninová výzdoba Star Wars – s hrdosťou si vystav svoj model stíhačky. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoju helmu Boba Fetta, svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica Millennium Falcon je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
54,99 €

Maľovanie podľa čísel Rocky Mountains (40x50 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 40 x 50 cm Balenie "Rocky Mountains" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
37,99 €
zľavy Haba

4D puzzle Marvel: Black Panther


Táto 4D stavebnica Black Panther láka na vystavenie na tvojej poličke! Vydaj sa na dobrodružstvo superhrdinov s našimi stavebnicami zo štúdia Marvel: The Infinity Saga. Táto 4D stavebnica obsahuje aj stojan, na ktorý ju po dokončení môžeš postaviť! Dostaneš 8 hárkov s 82 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Hlava má rozmery 16 × 16 × 23 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo k tvojim hračkám Avengers – s hrdosťou si vystav svoj model. Pre nových mladých fanúšikov Avengers – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. A pre starých fanúšikov pôvodných hračiek superhrdinov je to dokonalá hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád helmu Iron Mana, kladivo Thora, hračky Groota alebo Spidermana, toto 4D puzzle je presne pre teba. Ak chcete viac hračiek Avengers a Spider Man pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice. Získaj svoju akčnú figúrku Iron Mana a ďalšie kolekcie pre zábavu od Marvel a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

4D puzzle Marvel: Helma Iron Man


Táto 4D stavebnica Iron Man láka na vystavenie na tvojej poličke! Vydaj sa na dobrodružstvo superhrdinov s našimi 3D puzzle zo štúdia Marvel: The Infinity Saga. Táto 4D stavebnica helmy Iron Mana obsahuje aj stojan, na ktorý ju po dokončení môžeš postaviť! Dostaneš 1 hárkov s 96 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Helma má rozmery 24,6 × 19 × 3 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo k tvojim hračkám Avengers – s hrdosťou si vystav svoj model. Pre nových mladých fanúšikov Avengers – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre starých fanúšikov pôvodných hračiek superhrdinov je to dokonalá hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád Black Panthera, kladivo Thora, hračky Groota alebo Spidermana, toto 4D puzzle je presne pre teba. Ak chcete viac hračiek Avengers a Spider Man pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice. Získaj svoju akčnú figúrku Iron Mana a ďalšie kolekcie pre zábavu od Marvel a začni stavať!
Vypredané
44,99 €

Najkrajšie vianočné darčeky pod stromček kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.

Tipy na vianočné darčeky