! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vianočné tipy z Panta Rhei na najlepší darček strana 5 z 6

Ako nájsť vraha - set


Detektívna séria plný nečakaných odhalení a temných tajomstiev obyvateľov jedného mestečka, kde posvietiť si na staré hriechy môže znamenať vystaviť seba aj svojich blízkych smrteľnému nebezpečenstvu. Set obsahuje: Ako nájsť vraha Dobré dievčatá končia zle (Ako nájsť vraha 2) Kto druhému hrob kope (Ako nájsť vraha 3)
Vypredané
33,16 € 34,90 €
  • 5 /5

Tam hore


Ide o knihu nevypovedaných príbehov tatranských chát. Nájdeš v nej rozprávania a zamyslenia o malých historkách, ale aj skutočných legendách, ktoré by nemali ujsť žiadnemu fanúšikovi hôr. Dozvieš sa napríklad o tajnej návšteve pápeža na Sliezskom dome, o ťahaní zápaliek na Rysoch alebo o istej českej turistke a jej svadobnom vene. Ich autorom je publicista Samo Marec, ktorého otec robil chatára hneď na troch z nich. No tými to nekončí. Pri každej z 13 chát sme opísali atmosféru, doplnili zaujímavosti a nadčasové tipy. A pridali sme aj autorské fotografie od Jakuba Čaprnku a kresby od Ivany Čobejovej. Každá chata tiež dostala svoju originálnu ilustráciu od obľúbeného autora našich Poustrov, Adriána Macha. Čo teda kniha obsahuje? 504 fotiek. 453 nachodených kilometrov. 155 historických faktov. 111 zaujímavostí. 68 archívnych záberov. 20 ľudí. 13 príbehov. Táto kniha vyšla v spolupráci s vydavateľstvom Hikemates.
Vypredané
50,00 €
  • 5 /5

Harry Potter 1 a Kameň mudrcov - Ilustrovaná edícia


Vážený pán Potter, s potešením Vám oznamujeme, že ste boli prijatý na Rokfortskú strednú školu čarodejnícku. V prílohe Vám zasielame zoznam všetkých učebníc a školských pomôcok. Školský rok sa začína 1. septembra. Svoju sovu nám pošlite najneskôr do 31. júla. So srdečným pozdravom Minerva McGonagallová zástupkyňa riaditeľa Život Harryho Pottera sa navždy zmení v deň jeho jedenástych narodenín, keď mu obor Rubeus Hagrid s očkami ako dva chrobáčiky doručí list s prekvapujúcou správou. Harry Potter nie je obyčajný chlapec, je čarodejník. A výnimočné dobrodružstvo sa začína... Prvé ilustrované vydanie čarovnej klasiky J.K. Rowlingovej je plné nádherných farebných ilustrácií Jima Kaya. Skutočne fascinujúca kniha, ktorú s nadšením privítajú nielen oddaní fanúšikovia Harryho Pottera, ale aj všetci noví čitatelia. Pozrite si videovizitku ilustrátora Jima Kaya:
Vypredané
32,46 € 34,90 €
zľavy Haba

Správa o slovenskej architektúre


Kniha formou pútavých esejí analyzuje architektonickú situáciu na Slovensku. Zaznamenáva hlavné trendy v súčasnej architektúre a diela, ktoré ich ilustrujú. Autori venujú pozornosť širšiemu spoločenskému kontextu architektúry: skúmajú postavenie architektonického dedičstva aj vzťah architektúry k prírodnému prostrediu a reflektujú aj problematické témy, ako je architektúra a vojnový konflikt či politizácia verejného priestoru. Kniha voľne nadväzuje na sériu publikácií Ročenka slovenskej architektúry.
Vypredané
23,66 € 24,90 €

Sada dvoch šálok s podšálkou Vianočné mesto 280 ml


Sada dvoch šálok s podšálkou, 2x280 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu vyznačujúceho sa elegantnou a prirodzenou krémovo-bielou farbou s jemným leskom a mimoriadnou trvanlivosťou. Vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
11,96 € 29,90 €
  • 4,4 /5

Harry Potter 2 a Tajomná komnata – ilustrovaná edícia


Medzi dvoma oknami vo svetle horiacich fakieľ žiarili rozmazané, asi tridsať centimetrov vysoké písmená. TAJOMNÁ KOMNATA JE OTVORENÁ. NEPRIATELIA POTOMKA, MAJTE SA NA POZORE. Na Privátnej ceste sa objaví ošumelý domový škriatok Dobby a zúfalo Harryho Pottera presviedča, aby sa do Rokfortu nevracal. Harry je presvedčený, že za tým všetkým je jeho úhlavný nepriateľ Draco Malfoy. Vďaka Ronovi a začarovanému lietajúcemu autu sa Harrymu nečakane podarí uniknúť od príšerných Dursleyovcov a zvyšok leta strávi v Brlohu. V chaotickej čarodejníckej rodine Weasleyovcov nie je núdza o prekvapenia a Harry veľmi rýchlo zabudne na Dobbyho nástojčivé varovanie. Až desivý nápis naškriabaný na stene tmavej školskej chodby Harrymu pripomenie Dobbyho desivú predpoveď, že sa budú diať hrozné veci... Jim Kay, držiteľ Medaily Kate Greenawayovej, vykúzlil v ilustrovanom vydaní druhej časti klasickej knižnej série J.K. Rowlingovej, fascinujúci čarodejnícky svet, prepracovaný do prekvapivých detailov. Túto publikáciu s nadšením privítajú nielen fanúšikovia Harryho Pottera, ale i všetci noví čitatelia
Vypredané
32,46 € 34,90 €

Sada dvoch šálok s podšálkou Vianočný strom 280 ml


Sada dvoch šálok s podšálkou, 2x280 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu vyznačujúceho sa elegantnou a prirodzenou krémovo-bielou farbou s jemným leskom a mimoriadnou trvanlivosťou. Vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
11,96 € 29,90 €

Organický set s kakaom Líška, karamel


Zloženie: 50 % nízkotučný kakaový prášok (11 % kakaové maslo, regulátor kyslosti: uhličitan draselný ? 2,5 %) (mimo EÚ), trstinový cukor, prírodná karamelová príchuť 0,4 %. Z ekologického poľnohospodárstva. Príprava: pridajte 3-4 čajové lyžičky do hrnčeka s mliekom a zohrejte za stáleho miešania. Ideálne aj na pečenie. Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku. Energia: 1549 kJ / 370 kcal; Tuky: 6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,5 g; Sacharidy: 59 g z toho cukry 50 g; Bielkoviny: 13 g; Soľ: 0,025 g. Skladujte na suchom mieste. Minimálna trvanlivosť 24 mesiacov od dátumu výroby. Hmotnosť: 250 g + hrnček. Výrobca: Quai Sud, Avenue de Madrid, 838 70 Signes, Francúzsko Distribútor: Panta Rhei s.r.o., Kúpeľná 2, 932 01 Veľký Meder, Slovenská republika
Vypredané
24,99 €

4D puzzle Star Wars: Helma Darth Vader


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica helmy Darth Vadera láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na epické dobrodružstvo s našou stavebnicou Star Wars presne podľa filmu. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v pohyblivej kvalite, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 83 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Helma má rozmery 13,3 × 12,5 × 17,6 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju helmu. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Boba Fetta – táto 4D stavebnica helmy Darth Vadera je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

Glóbus GAIA 25cm, AR


Glóbus GAIA AR 25cm Svietiaci glóbus GAIA AR 25cm s rozšírenou realitou GAIA 25 AR je svietiaci, interaktívny glóbus určený pre deti (od 6 rokov) a mladých ľudí, ktorí chcú jednoducho a pútavo uspokojiť svoju túžbu po vedomostiach. Vďaka rozšírenej realite stačí smartfónom nasnímať kontinenty a zobraziť podrobný obsah prostredníctvom aplikácie GlobeARound, ktorú si môžete pohodlne stiahnuť z Google Play, či iTunes. Kliknite na ikonu a vypočujte si rev leva, objavte čaro Petry alebo veľkoleposť Veľkého čínskeho múru. Všetok obsah môžete otáčať o 360° a obdivovať krásy z rôznych uhlov. S priemerom 25 cm ponúka glóbus množstvo príležitostí na poznávanie. Keď je svetlo vypnuté, kartografia je fyzická, ale stačí zapnúť LED svetlo, aby sa glóbus osvetlil zvnútra a odhalil prvky politickej geografie. Farby jednotlivých krajín sú rôzne, takže ich môžete ľahšie identifikovať. GAIA AR 25 je oveľa viac ako hračka. Je to spojenec vedomostí, ktorý nesmie chýbať v detskej izbe. Môže sa stať originálnym nápadom na darček pre vaše deti alebo priateľov, ktorý podnieti ich túžbu po vedomostiach. Rok vydania: 2023. Kartografia v slovenskom jazyku.
Vypredané
42,90 €

Sada dvoch šálok s podšálkou Vianočné vtáky 280 ml


Sada dvoch šálok s podšálkou, 2x280 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu vyznačujúceho sa elegantnou a prirodzenou krémovo-bielou farbou s jemným leskom a mimoriadnou trvanlivosťou. Vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
11,96 € 29,90 €

4D puzzle Marvel: Thorovo kladivo


Táto 4D stavebnica Thor Mjolnir Hammer láka na vystavenie na tvojej poličke! Vydaj sa na dobrodružstvo superhrdinov s našimi 3D puzzle zo štúdia Marvel: The Infinity Saga. Táto 4D stavebnica Mjolnir obsahuje aj stojan, na ktorý ju po dokončení môžeš postaviť! Dostaneš 8 hárkov s 87 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Rozmery 24,6 × 19 × 3 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo k tvojim hračkám Avengers – s hrdosťou si vystav svoj model. Pre nových mladých fanúšikov Avengers – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre starých fanúšikov pôvodných hračiek superhrdinov je to dokonalá hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád Black Panthera, helmu Iron Mana, hračky Groota alebo Spidermana, toto 4D puzzle je presne pre teba. Ak chcete viac hračiek Avengers a Spider Man pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice. Získaj svoju akčnú figúrku Iron Mana a ďalšie hračky Thora pre zábavu od Marvel a začni stavať!
Vypredané
28,99 €

4D puzzle Marvel: Spiderman


Pre fanúšikov Marvelu – táto 4D stavebnica Spider-Man láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na dobrodružstvo a postav si superhrdinov s našou stavebnicou vo filmovej kvalite. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily špecifické pre Spideyho a aj stojan, na ktorý ju po dokončení môžeš postaviť! Dostaneš 8 hárkov s 82 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Hlava má rozmery 16 × 16 × 22,2 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo k tvojim akčným figúrkam Spidermana – s hrdosťou si vystav svoj model. Pre nových mladých fanúšikov Avengers – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. A pre starých fanúšikov pôvodných hračiek superhrdinov je to dokonalá hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád helmu Iron Mana, kladivo Thora, hračky Groota alebo iných Avengerov, toto 4D puzzle je presne pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice. Získaj svoju akčnú figúrku Iron Mana a ďalšie kolekcie pre zábavu z komiksov a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

Sada dvoch šálok s podšálkou Vianočné okno 280 ml


Sada dvoch šálok s podšálkou, 2x280 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu vyznačujúceho sa elegantnou a prirodzenou krémovo-bielou farbou s jemným leskom a mimoriadnou trvanlivosťou. Vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
11,96 € 29,90 €

Sada plechových dóz káva, cukor, čaj "A Dog's Life" Wrendale Designs (3 ks) – psí svet


Plechové dózy s vekom na kávu, čaj a cukor. Krásné ilustrácie aj vo vnútri každej dózy. Rozmer: 15,5 x 11 cm/ks.
Vypredané
24,54 € 40,90 €

4D puzzle Harry Potter - figúrka


Pre fanúšikov čarodejníckeho sveta – táto 4D stavebnica Harry Potter láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na magické dobrodružstvo s našou stavebnicou z Harryho Pottera vo filmovej kvalite. Táto 4D stavebnica obsahuje detaily, ako je jeho jazva blesku a chrabromilské plášte, presne ako vo filme! Dostaneš 8 hárkov s 87 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Postavička má rozmery 15,4 × 12,7 × 19,5 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Harryho Pottera – s hrdosťou si vystav svojho Harryho Pottera. Pre nových mladých fanúšikov čarodejníckeho sveta – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. A pre pôvodných fanúšikov kníh o Harrym Potterovi je to ideálna hračka aj pre dospelých.Či už máš rád knihy o Harrym Potterovi, Rokfortské dedičstvo alebo prútiky Harryho Pottera – táto 4D stavebnica je práve pre teba. Ak chceš ďalšie hračky z Harryho Pottera, pozri si naše ďalšie stavebnice. Vytiahni svoj prútik Harryho Pottera, zabav sa s kúzlami a začni stavať ešte dnes!
Vypredané
19,99 €

4D puzzle Star Wars: Robot R2-D2


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica R2-D2 láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na dobrodružnú výpravu s touto stavebnicou Star Wars. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 21 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! R2-D2 má rozmery 19 × 18,6 × 28 cm. Perfektne sa hodí na narodeninovú výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju postavičku robota R2-D2. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu, Boba Fetta alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica R2-D2 je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
28,99 €

Organický set s kakaom Veverička, lieskový oriešok


Zloženie: 50 % nízkotučný kakaový prášok (11 % kakaové maslo, regulátor kyslosti: uhličitan draselný ? 2,5 %) (mimo EÚ), trstinový cukor, 1,9 % prášok z lieskových orieškov, 1,4 % prírodná príchuť lieskového orieška. Organické. Príprava: pridajte 3-4 čajové lyžičky do hrnčeka s mliekom a zohrejte za stáleho miešania. Ideálne aj na pečenie. Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku. Energia: 1549 kJ / 370 kcal; Tuky: 7 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,5 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry : 47 g; Bielkoviny: 13 g; Soľ: 0,025 g. Skladujte na suchom mieste. Minimálna trvanlivosť 24 mesiacov od dátumu výroby. Hmotnosť: 250 g + hrnček. Výrobca: Quai Sud, Avenue de Madrid, 838 70 Signes, Francúzsko Distribútor: Panta Rhei s.r.o., Kúpeľná 2, 932 01 Veľký Meder, Slovenská republika
Vypredané
24,99 €

4D puzzle Star Wars: Helma Baba Fett


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica helmy Boba Fetta láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na epické dobrodružstvo s našou stavebnicou Star Wars presne podľa filmu. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 93 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Helma Boba Fetta má rozmery 12,6 × 11,1 × 2,5 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju helmu. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica helmy Boba Fetta je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

Najkrajšie vianočné darčeky pod stromček kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.

Tipy na vianočné darčeky