Vašu objednávku vám stihneme (podľa vybranej dopravy) doručiť do Vianoc, ak si objednáte do tohto dátumu:

Packeta - Doručenie na adresu

19. 12.

Balík na poštu

19. 12.

Balikobox

19. 12.

Slovenská pošta - na adresu

19. 12.

Kuriér SPS

18. 12.

balíkovo (Alzaboxy)

18. 12.

Doručenie na predajňu

18. 12.

Osobný odber v sklade

22. 12.

Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX

19. 12.

General Press Kiadó

vydavateľstvo

Nem szeretem a puszikat


Mit csináljon egy kislány, ha az anyukája csupa szeretetből megállás nélkül összevissza puszilgatja? Úgy tűnik, hiába próbálkozik mindenféle trükkel, hogy elkerülje Anya nyálas ostromait... De talán mégis létezik egy megoldás!
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Fény az óceán felett


A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja... Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.
Vypredané
13,16 € 13,85 €

Nyúl Péter kalandjai


Nyúl Péter besurran McGregor kertjébe, hogy jót lakmározzon a finom zöldségekből. De a gazda észreveszi, és menekülnie kell. Vajon sikerül-e hazajutnia a hatalmas kertből, vagy ugyanaz a sors vár rá, mint édesapjára? - Szabó T. Anna költő, műfordító tolmácsolásában.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Bikkmakk Mókus kalandjai


Bikkmakk mókus és unokatestvérei áteveznek Bagolyszigetre, hogy mogyorót gyűjtsenek, s ajándékot vigyenek az Öregbagolynak. Bikkmakk mókus a legpimaszabb közülük, találós kérdéseket tesz fel Öregbagolynak, aki ügyet sem vet rá. De vajon meddig bírja?
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Hová bújtak Nyúl Péter barátai?


Nyúl Péter és barátai elbújtak a könyv lapjain! Vajon megtalálod őket? Olvasd el a kérdést, forgasd el a szalagot, s egyszer csak megkerülnek!
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Hallgatag erdő


1984. augusztus 14-én, egy átlagos, ám szokatlanul forró nyári délután három gyerek –Jamie, Adam és Peter – játszik a Knocknaree nevű ír városka melletti erdőben. Tűz a nap, felhőtlen az ég, a gyerekek pedig ide menekülnek a meleg elől. Az erdő mélyén azonban valami szörnyű dolog történik: Jamie és Peter nyomtalanul eltűnik, egyedül Adamet találják meg, véres ruhában. Ő viszont semmire sem emlékszik a nap eseményeiből. Húsz évvel később Adam már a dublini rendőrség gyilkossági osztályának nyomozója. Nevét megváltoztatta, a múltjáról senki sem tud, ám a szörnyű nap nem hagyja nyugodni. Rejtélyes emlékképek, régen eltemetett titkok kerülnek a felszínre egyetlen hír hallatán: újabb gyilkosság történt Knockaree-ban. A nyomozás egyre sötétebb területekre vezet, és minden nyom ugyanoda tart: vissza az erdőbe… Tana French lebilincselően izgalmas első könyvével azonnal berobbant a nemzetközi irodalmi életbe.
Vypredané
10,23 € 10,77 €

A gonosz közel van


Gazdag vagy, de nagyon? És szabadulni szeretnél a házastársadtól? Hagyd a nem túl sok előnnyel járó válást, és ne legyenek erkölcsi gátlásaid! Jobban jössz ki anyagilag, és a gyerekeket sem veszik el tőled, ha megunt párodat elteszed láb alól - persze úgy, hogy se a rendőrség, se más ne foghasson gyanút. Gond csak akkor lehet, ha egy FBI-ügynöknő kerül véletlenül a halálosztó hazardírozók, vagyis egy gyémántokat halmozó ügyvéd és egy kísérteties orvos közelébe. A sebhelyes arcú ügynöknőre, Alexre rájár a rúd: mintha nem lenne elég egy nemrégiben tragikusan véget érő túszmentés és az anyja betegsége, nővére az intenzív osztályon utolsó leheletével megsúgja neki, hogy a férje juttatta a sírba. Az ügynöknő magányos, de elszánt nyomozásba kezd árván maradt unokaöccse miatt is. Árulás, szex, pénz- és hatalomvágy, őrült eszmék és pokoli gonoszság - a hiúság vásárának hitvány bábjait egy hétköznapiságában is félelmetes figura mozgatja a háttérből. Sikerül-e legyőzni a rejtélyes, kettős életet élő sátáni kígyóbűvölőt a magányos nőnek, amikor végül szemtől szemben állnak, és már a Cég sem segíthet? Greg Iles torokszorítóan izgalmas és fordulatos regényében erre választ kapunk
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Míg el nem jöttél


A zabolátlan és kissé hóbortos Sheridan Bromleigh kamaszlányból intelligens, kötelességtudó, ifjú hölggyé válik. Szabad idejében különös világot teremt maga köré: romantikus történeteket olvas, és közben arról ábrándozik, hogy mindez a varázslat vele is megtörténik. Egy nap azonban váratlan ajánlatot kap: egy dúsgazdag lányt, Charise Lancastert kell elkísérnie hajón Londonba, a vőlegényéhez. Az út azonban nem alakul egyszerűen: Charise eltűnik, és Sheridannek nincs más választása, oda kell állni a a vőlegény elé, és be kell számolnia a történtekről. Miközben a hajót elhagyva Sheridan a vőlegényt keresi, olyan baleset éri, aminek következtében elveszti emlékezőtehetségét. Sherry sorsa ekkor vesz fordulatot, megelevenedni látszik mindaz, amit addig csak romantikus történetekben olvasott. De vajon valósággá lehet-e mindaz, amiről Sherry egész életében csak álmodozott? Valóság maradhat mindaz a boldogság, amelyben része van, ha egyszer visszatér az emlékezete?
Vypredané
11,51 € 12,12 €

Hosszú az út a dicsőséghez


A regényben emberi sorsok bontakoznak ki, olyan élettörténetekbe nyerhetünk bepillantást, amelyek sok mindenben különböznek egymástól, de egyben közösek: valamennyinek a hőse tudós elme, kiváló kutató, s legtöbbjük emberségből is jól vizsgázik. Adam Coopersmith orvos és immunológus, Sandy Raven mikrobiológus és a csodagyerekként megismert Isabel da Costa, leendő elméleti fizikus elszántan, önmagukat nem kímélve dolgoznak saját területükön, megalkuvást nem ismerve törekednek a legnagyobb elismerés, a Nobel-díj elnyerésére, de legfőképpen arra, hogy hivatásukkal az emberiség javát szolgálják. Életüket a tudománynak szentelik, de mindennapjaik során szenvedélyes szerelmeik, csalódásaik, magánéletük örömei és tragédiái is megjelennek. Erich Segal a tudomány eredményeit felhasználva valóságos tudósokról mintázta főszereplőit, akiket, zsenialitásukat kiemelve pszichológiai érzékenységgel és rendkívüli empátiával ábrázol.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Örökölt szerelem


A Lunel család három nemzedéke, három vörös hajú szépség áll a történet középpontjában, akik mindhárman az öntörvényű, különleges férfihoz, Julien Mistralhoz kötődnek, a festőhöz, a zsenihez, a szeretőhöz és apához, akinek szenvedélyessége mindnyájuk at megégeti. Maggy Flamboyant, a fiatal Mistral múzsája, a húszas évek Párizsának ragyogó szépsége, aki az elsők között áll modellt meztelenül, és akinek egy amerikai férfihoz fűződő tragikus szerelméből lánya születik. Teddy, Maggy lánya egy véletle n folytán találkozik a festővel, és viharos kapcsolatuknak egy lánygyermek, Fauve lesz a gyümölcse. Mistral lánya makacs és vakmerő, aki apjától örökölt tehetségét a divatvilágban kamatoztatja és akárcsak szülei, ő is mindent kockára tesz a szerelemé rt. Chanel, Colette, Picasso és Matisse - a húszas évek Párizsától az ötvenes évek New York-i pezsdítő modellügynökségein át a hetvenes évek modellvilágáig vezet az út.
Vypredané
3,79 € 3,99 €

Alkonyi villámlás


"Bécs, 1913. január. Néhány napig egy-két saroknyira éltek egymástól a 20. század meghatározó politikai és kulturális személyiségei közül Sztálin, Hitler, Tito, Trockij és Freud, miközben maga a város egy középkori eredetű birodalom és dinasztia szék helye volt. Másfél év eseményei peregnek a szemünk előtt, amelyek mind egy irányba mutatnak: olyan világégés felé, ami örökre megváltoztatja Európát. Bécset helyezve az események fókuszába a szerző bemutatja a század fontos eszméinek és ideológiáinak születését és fejlődését a halálra ítélt, de mégis termékeny szellemi életű OsztrákMagyar Monarchiában, amelynek fővárosában az agg Ferenc József császár és apostoli király Aranygyapjas Rendjének lovagjaival vonul az úrnapi körmenet élén, miközben a Berggasse 19. szám alatt Sigmund Freud a pszichoanalízis alapjait rakja le, Trockij éppen Sztálinnal vitázik a bolsevikok követendő taktikájáról. A művészetben pedig Oskar Kokoschka és Arnold Schönberg formabontó műveikkel sokkolják a biedermeierhe z és a valcerhez szokott bécsi polgárokat. Ám az ellentmondások ellentmondása maga Ferenc Ferdinánd, a béke harcias modorú, közutálatnak örvendő védelmezője, akinek makacs küzdelmeit rangon aluli házasságának elismeréséért, és a közelgő világégés elk erüléséért a kötet drámai erővel mutatja be. Frederic Morton, aki a Nyugtalan ragyogásban már megírta Rudolf főherceg végzetét, jelen művében, amelyet maga a történelem tett regényessé, a soron következő trónörökös Ferenc Ferdinánd sorsát is nyomon k öveti egészen a szarajevói pisztolylövésig."
Vypredané
12,06 € 12,69 €

Hová tűnt a testvérem?


Hogy találja meg egy szegény kisfiú a testvérét, ha az állandóan eltűnik? Egyébről sem beszél, mint arról, milyen óriási a világ, mennyi felfedeznivaló van benne, hogy a domb másik oldalán újabb dombok, erdők, városok vannak... Nem csoda hát, hogy néha fogja magát, és hirtelen elindul! Akármilyen nehéz is, csak az öccsének van esélye megtalálni, hiszen ő ismeri a legjobban. Segíts neki megkeresni a kis csavargót álmai tájain! Azelőtt sosem látott helyeken barangolhattok...
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Óz, a csodák csodája


Dorka és kutyája, Totó haza akar jutni Kansasbe. Útjuk során összebarátkoznak a Bádogemberrel, a Madárijesztővel és az Oroszlánnal. Majd együtt szállnak szembe a gonosz Keleti Boszorkánnyal, és eljutnak Óz, a nagy varázsló birodalmába.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Babilon


A cambridge-i egyetem világszerte elismert régészének gazdagon illusztrált, olvasmányos munkája Babilon történetét dolgozza fel, a legújabb információk birtokában mutatva be az ókori Babilónia és a város történetét. A több mint 130 képet tartalmazó kötet témakörében egyedülálló, és többéves hiányt pótol a magyar könyvpiacon
Vypredané
1,89 € 1,99 €

Vágyak


A szerzőnő e regénye Manhattanben játszódik, a csillogó városban, amelynek lakóira ezernyi veszély leselkedik. Lucas Hunter hadnagy veleszületett képessége, hogy megérzi a gonosz jelenlétét. Tehetségével számtalan gyilkosságot és túszdrámát megoldott már szerte a világon. Ám a Manhattanben kibontakozó sorozatgyilkosságok minden addiginál nehezebb feladat elé állítják Lucast: a gyilkos ugyanis kizárolag gyönyörű nőismerősei közül szemeli ki áldozatait. Galen Chandler, egy népszerű tévécsatorna hí rolvasója karrierje csúcsán áll, mégis boldogtalan. Ám amikor elhatározza, hogy munkáját feladva elhagyja a várost, a gyilkos telefonja egyszerre mindent megváltoztat...
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Végzetes légörvény


A Meridian Airlines-nak Amerika-szerte igen rossz híre van, elsősorban az ellátás és az utasokkal való bánásmód miatt. A kormány nemrégiben dobott mentőövet a légitársaságnak, hogy elkerüljék a csődöt. A Chicagóból Londonon át Fokváros felé tartó utasok minderről közelebbről is meggyőződhetnek: az udvariatlan, rendreutasító légiutas-kísérők és nem utolsósorban a gép kapitányának arrogáns viselkedése szítja a hangulatot, majd a lázadást a gépen. Mindezt tetézi, hogy a gép meghibásodik, és egy éppen törzsi háborút vívó afrikai ország repülőterén kényszerleszállást hajtanak végre. A repülőtéren nagy harcok dúlnak, a gépellenőrzést végző másodpilóta megsebesül. A kapitány kénytelen felszállni engedély nélkül, otthagyva a másodpilótát sérülten. Az utasokban fokozódik az elkeseredettség, s a kapitány megtámadásától sem riadnak vissza, aki félelmében gépeltérítést jelez a denveri központnak, de mivel a rádiója is meghibásodik, bővebb információt nem tud adni. A CIA arra gondol, hogy terrorista szervezet akarja az utasszállító gépet támadásra felhasználni, ezért egészen a Fehér Házig kell eljutniuk, hogy engedélyt kapjanak a gép lelövésére...
Vypredané
2,84 € 2,99 €