Doprava zadarmo pri nákupe nad 29 Eur !

Gulliver Könyvkiadó

vydavateľstvo

A szorgos és a rest


Az illusztrált kiadvány az alábbi meséket tartalmazza: - Egyszer volt Budán kutyavásár - Ludas Matyi - A megfelezett ajándék - A király nyulai - A szerencse fiai - Szélike királykisasszony - Habakuk - A csúnya királyfi és a szép királylány - Hármat egy csapásra - A szorgos és a rest
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Királyi Földrajzi Társaság: A felfedezés élménye (CD melléklettel)


A kötet végigkíséri az emberiség legnagyobb kalandját, bolygónk feltérképezését. A viking Vörös Eriktől kezdve Marco Polón, Kolombusz Kristófon, a spanyol konkvisztádorokon és francia, portugál úttörőkön át Livingstone, Amudsen, valamint Scott hősies vállalkozásáig követhetjük nyomon a bátor és félelmet nem ismerő utazók tetteit, melyek során felárult előttük az addég még ismeretlen Újvilág, Amerika, a csodálatos, virágzó kultúrájú Ázsia, a titokzatos Afrika, Ausztrália, a dermesztő Északi-sark és az Antarktisz. A könyv páratlan izgalommal és feszültséggel kalauzol végig egy sorsfordító történelmi időszakon, a felfedezések korán. A gazdagon illusztrált fejezetek és a hiteles, korabeli dokumentumok segítségével az olvasó maga is körbeutazha tja a Földet, és megismerheti annak ezer arcát.
Vypredané
31,06 € 32,69 €

Osztrák Alpok


A színes képekkel, ábrákkal teli könyvben bemutatott útvonalak többségének minden túrázó bátran nekivárhat, a kötet második felében leírt Klettersteigek teljesítése viszont már alapfokú hegymászó tapasztalatot igényel. Némi merészség, kíváncsiság és kalandvágy - s bárki megízlelheti a hatalmas sziklafalak megismerésének semmihez sem fogható érzését, melyet eddig csak a sziklamászók kiváltságának tartottak.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Dinoszauruszok


E matricás könyv segítségével felfedezheted a dinoszauruszok izgalmas, titokzatos világát. Megtudhatod, mikor éltek, mekkorák voltak, miről vagy kiről nevezték el őket, mivel táplálkoztak. Sok érdekesség, kaland és tudáspróba vár rád! Ha már megismerted ezt a régmúlt, vad világot, az érdekes részletekkel barátaidat is elkápráztathatod. - A sorozat megjelent kötetei: - Mozgásban - Várak és lovagok - Dinoszauruszok - Kalózok
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Kalózok


E matricás könyv segítségével bepillanthatsz a kalózok kalandos életébe. Megtudhatod, hogyan fosztogattak, mit ettek és ittak, milyen sors várt a foglyaikra, és megismerkedhetsz néhány hírhedt haramiával. Ha már felfedezted ezt a nem mindennapi, vad és könyörtelen világot, az izgalmas és érdekes részletekkel barátaidat is elkápráztathatod. - A sorozat megjelent kötetei: - Mozgásban - Várak és lovagok - Dinoszauruszok - Kalózok
Vypredané
3,62 € 3,81 €

A világ képes földrajzi atlasza


A kiadvány az Északi-sarktól a végtelen sztyeppeken, trópusi esőerdőkön és égbe szökő hegyeken át izgalmas földkörüli utazásra invitálja az olvasót. Mesél a "kék bolygó" születéséről, a természet megkapó, avagy éppen hátborzongató jelenségeiről, s az emberekről, akik az évezredek során benépesítették a földgolyót.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

A róka meg a gólya


A kötetben az alábbi meséket olvashatjuk: -A mezei és a házi egér -A teknős és a nyúl -A kutya meg a hús -Az oroszlán és az egér -A róka meg a gólya -A pásztorfiú és a falusiak -Az oroszlán és a nyúl -A báránybőrbe bújt farkas -A hangya és a galamb -Az oroszlán, a szamár és a róka -A kutya és a farkas -A holló meg a róka -A kecskegida és a farkas -Az egerek és a macskák -A tücsök és a hangya A mesékhez Bihari Beatrix Renáta készített színes illusztrációikat.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Fedezd fel a DINOSZAURUSZOK földjét!


Évmilliókkal ezelőtt a Föld egészen másképp nézett ki, mint napjainkban. Szeretnéd meglesni, milyen volt? A vizekben színes halak hemzsegnek, tengeri hüllők cikáznak. A földön gyík surran, a levelek között pók szövi kusza hálóját, kígyó tekergőzik az ágon. A levegőben szitakötő köröz, repülő hüllő siklik. A hatalmas dinoszaurusz, a Brachiosaurus az égbe nyúló fák levelit majszolja, a fürge Staurikosaurus zsákmányát üldözi, a zsarnok gyíkok királya, a T-rex elől fejvesztve menekülnek az állatok. A jégkorszakban óriási mamutok barangolnak a havas tájon, egy falkányi farkas rénszarvast terít le. Fedezd fel a dinoszauruszok földjét, ismerkedj meg az őslényekkel! A képeken sok érdekességet rejtettünk el. Keresd meg őket!
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Békanóta


Békakirály papucsának elveszett a párja, nézi erre, nézi arra, sehol se találja. Kereste a gyereke, ebihalak serege, egy se lelte, úgy elnyelte fekete tó feneke!
Vypredané
6,39 € 6,73 €

Kacor király


Az illusztrált kiadvány az alábbi meséket tartalmazza: - Kacor király - A mezei nyúl és a sündisznó - A gulyás leánya - A rest macska - A három pösze - A szállást kérő róka - Az okos leány - A só - Száz botütés ajándékba - A szegény halász és a gazdag szomszéd
Vypredané
5,44 € 5,73 €

A csillagszemű juhász


"Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás-tengeren innét volt egy meseíró, Benedek Elek, a magyar meseirodalom nagy krónikása, akinek tengernyi meséjéből merítettünk mi is egy gyönyörűséges szeletet a gyerekek - és minden olvasónk örömére."
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Tánci, baba, tánci!


Egy, kettő, három, négy, egy kis mackó vígan lép. Két kis mackó ugrál, fordul, Úgy nevet, hogy könnye csordul. A(z) Tánci, baba, tánci! (Könyv) szerzője .
Vypredané
6,39 € 6,73 €

Cibáld meg a farkát! - Zsiráf


Simogasd meg bátran Zsiráf pöttyeit, és a farkát is megcibálhatod! Tudod, milyen hosszú a zsiráf nyaka? A meséből kiderül! A(z) Cibáld meg a farkát! - Zsiráf (Könyv) szerzője Martin Irish.
Vypredané
2,89 € 3,04 €

Cibáld meg a farkát! - Tigris


Simogasd meg bátran Tigris fényes csíkjait, és a farkát is megcibálhatod! Tudod, miért félt a víztől? A meséből kiderül! A(z) Cibáld meg a farkát! - Tigris (Könyv) szerzője Martin Irish.
Vypredané
2,89 € 3,04 €

Cibáld meg a farkát! - Oroszlán


Simogasd meg bátran oroszlán selymes sörényét, és a farkát is megcibálhatod! Tudod, milyen hangosan ordít az oroszlán? A meséből kiderül! A kis barátok további történetei: Elefánt, Tigris, Zsiráf
Vypredané
2,89 € 3,04 €

Cibáld meg a farkát! - Elefánt


Simogasd meg bátran Elefánt bársonyos fülét, és a farkát is megcibálhatod! Tudod, mire jó az elefánt ormánya? A meséből kiderül! A(z) Cibáld meg a farkát! - Elefánt (Könyv) szerzője Martin Irish.
Vypredané
2,89 € 3,04 €