Mandala Véda Kiadó

vydavateľstvo

Kőtörő Fű


... a mesterséges balsors meg akar minket bénítani, de mi szüntelenül járható és hatásos új utakat és irányokat lelhetünk föl, az örök magyar lélek ma is képes gyökeres megújulásra - vallja könyvében a szerző.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A bennünk élő Anyaistennő - Szakrális anyaság


Várandós vagy! Anyává lettél! Hirtelen a magasan képzett, világot látott, elismert és a világban egyre több értékes tapasztalatra szert tévő nő minden rendelkezésre álló energiáját az evés és alvás vegetatív készségeire - csakis arra, ami a növekvő magzat vagy a kisbaba táplálása szempontjából kívánatos - fókuszálja, s álmatlanságtól égő szemmel olvassa könyvek tucatjait, hogy elsajátítsa az anyasághoz szükséges képességeket. Miközben elismerjük a gyakorlati tudás fontosságát, könyvünk azért született, hogy emlékeztessen, a babaközpontú információk beszivároghatnak sejtjeinkbe, további kincsekkel gyarapíthatják az általunk megtestesített nőiség számtalan aspektusának gazdagságát, beleértve saját személyes kreativitásunkat is.
Vypredané
17,39 € 18,30 €

A titkos ösvény: Intuitív Élet


Kézikönyv az önvaló rejtett képességeinek fejlesztésére. Teremtő erő és intuíció... Az intuíció a Szellem hangja bennünk, megmagyarázhatatlan belső tudás, hogy megismerjük és megtapasztaljuk a végtelen számú lehetőséget, mely mindennapi tudatunk határain és kötöttségein túl létezik. Ehhez a belső bölcsességhez saját személyes spirituális és misztikus utazásunkon keresztül vezet az út. Amint beléptünk a 21. századba, egyre több és több ember ébred rá egyfajta önmagán belülről eredő elhívásra, hogy megnyíljon egy nagyobb világ határtalan lehetőségei előtt. Ez a könyv egyfajta útmutatóként szolgál az önfelfedezéshez, teremtőerőnk kibontakoztatásához s az intuitív fejlődéshez vezető utazáson. Úgy van felépítve, hogy hatékony vezérfonalat adjon a kezébe a novíciusnak, illetve azoknak is, akik már évek óta járják a spirituális ösvényt.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Vegetáriánus Élet


Vegetáriánusnak lenni. Ez az életmód nemcsak egy pusztán egészséges, teljes értékű táplálkozási mód, hanem egy tudatos életstílus kifejeződése is. Sokak számára azonban nem könnyű az azonnali, tisztán vegetáriánus táplálkozásra való átállás. Sok megv álaszolatlan kérdés, tévhit és információ hiány nehezíti az érdeklődők útját. Igaz, hogy az ember "mindent" meg tud enni, azonban ez távolról sem jelenti azt, minden, amit megeszik, számára jó és egészséges is. Ez a rendkívül szórakoztató könyv -tele szellemes idézettel olyan híres emberektől, akiket a világ legkiválóbbjainak tart minden kor, napjaink sztárjainak megdöbbentően mély meglátásaival, lehengerlő orvosi és tudományos tényekkel- valóban választ ad a sok kérdőjelre és mindenkihez szól.
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Párkapcsolati számmisztika


E könyv a számok titokzatos birodalmába kalauzolva segít jobban megismerni saját magunk és mások lelkivilágát, mozgatórugóit és az ezekből a finom aspektusokból szövődő kapcsolatok dinamikáját. A számok kozmikus jelentése egy tökéletes rendszert alkot, melyből a létezés minden dimenziója megérthető - köztük kapcsolataink szövevényes birodalma is.
Vypredané
10,19 € 10,73 €

Belső Nap (Meditációs CD-melléklettel)


Csongrádi Kata aki számos népszerű musical írója és főszereplője, és olyan sikerkönyvek szerzője, mint a Ne add fel!, Millió rózsaszál Szeress úgy, mint a Nap! - évek óta adja át a Belső Nap elméletét és gyakorlatát, amely azóta rengeteg ember él etét változtatta meg. Az izgalmas kisregény a maják földjére kalauzolva tárja fel a Nap-tudás ősi eredetét, a meditációs cd-melléklet pedig a rendkívül hatásos meditációs technikát tartalmazza az írónő tolmácsolásában.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

Tündérek és mágikus lények


Kapcsolat a természet mágikus és tündéri erőivel önmagunk és a bolygó harmonikussá tételére. A XXI. század elején a természet rejtőzködő lényei ismét belépnek az életünkbe. E varázslatos világot és annak elkápráztató lakóit mutatja be ez a kedves és érdekes könyv: a tündérvilág felépítését és azt, hogyan léphetünk kapcsolatba a mágikus lényekkel, hogyan segíthetnek ők saját erőink használatában.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Az öregedés művészete


Manapság nem könnyű öregnek lenni, sem megöregedni. Fiatalos és fogyasztás-orientált társadalmunkban az öregedés a testi-lelki szenvedések kifogyhatatlan forrása, ezért a legtöbben harcba szállnak az elkerülhetetlennel, és különféle módokon próbálnak fiatalok maradni. A nyugati kultúrákban, ahol az információt többre értékelik, mint a bölcsességet, az öregember ósdivá válik, mint a tegnapi komputer. Ezzel együtt ugyanakkor az igazi kincset is sutba dobjuk: a bölcsességet, amely az emberi élet azon kevés dolgai közé tartozik, amelyek a korral nem csökkennek, éppen ellenkezőleg: gyarapodnak. Az "öregek bölcsességének" meghallgatására társadalmunknak ugyanolyan nagy szüksége van, mint a tudatos öregedés megvalósításának elsajátítására. A bölcsesség elengedhetetlenül fontos funkcióval rendelkezik: kiüríti és elcsendesíti az elmét, leállítja a szüntelen információáramlást és elemzést, és újra a szívbéli tudást állítja a középpontba. A szív bölcsessége hozzásegít ahhoz, hogy egyszerűen csak szemléljük a teljességet, megértsük, mi számít és mi nem, megtapasztaljuk a dolgok jelentését és mélységét. Ram Dass könyve felbátorít arra, hogy elfogadjuk az öregedést és az elmúlást egy olyan kultúrában, amelyet áthat a mindkettőtől való félelem. A szerző rámutat: létezik mindannyiunkban egy olyan tudatosság, amely segítségével felülmúljuk a korral szükségszerűen gyengülő összes képességünket, és nyugodt lélekkel átélhetjük Isten jelenlétét itt és most. Ram Dass személyes történeteivel, egyéni humorával átvezeti olvasóit az öregedés (a szenilitás, a magányosság, a zavarodottság, a hatalom- és szerepvesztés, a depresszió és a félelem) útvesztőin, megtanít mindezek helyes megítélésére, a pozitív hozzáállásra.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

A Lélek Anatómiája


A Lélek anatómiája egy úttörő megközelítési mód az ősi idők már bizonyított módszerei és a modern világ tényleges szükségletei között. De mi okozza a nehézséget? Miért nem elég a régi idők bölcsessége? A válasz az idő gyorsulásában és a cselekvési tér drámai leszűkülésében rejlik. A külső anyagi környezet nyomása a ma élő emberre oly mértékben növekszik, hogy lassan mindenki a stressz és az ebből fakadó testi-lelki betegségek szorításába kerül. Föl kell tehát gyorsítanunk a külső forrásokból érkező negatív ingerekre adható, baj elhárító, megóvó, harmonizáló válaszainkat, melyek legmélyebb bensőnkből fakadnak. Föl kell fedeznünk és aktiválnunk ezeket az erőket, melyeket ránk hagyományozott az indiai jógarendszerek csakra-tana, a sumer-mezopotámiai életfa modell, vagy a kifinomult holisztikus, egyiptomi gyógyászat. E kötet rendkívül hatékony, azonnali viszont válaszra képes eszközöket sorol fel, miközben a problémamegoldó emberi tudatosság magasabb szintjére vezet bennünket, hét megvalósítható lépésben.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

A tested vízért kiált!


Egy betegség megelőző és önképző kézikönyv azok számára, akik ragaszkodnak a természet csodálatos logikáján alapuló gyógyítás egyszerűségéhez. A XXI. század tudománya az em­beri szervezetről megrendítően új információt közvetít, miszerint testünk nem gyógyítható hatásosan vegyszerekkel és gyógyszerekkel, mert az egészség több mint különböző vegyü­letek harmóniája. Testi-lelki szomjúságunkat többé ne gyógyszerekkel kezeljük!
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Teremts pénzt!


Nem kell keményen dolgoznunk ahhoz, hogy bőségben éljünk! "A Teremts pénzt!" a téma egyik világhírű bestsellere feltárja, hogy a bőség természetes állapot mindenki számára, aki képes az energiái helyes irányításával megerősíteni a kapcsolatát az univerzum korlátlan bőségével. A könyvben található könnyen tanulható technikák, pozitív megerősítések, és gyakorlatok számos napjainkban megjelent könyvnek, tanfolyamnak és elméletnek szolgáltak már forrásául. Segítenek, hogy gyors változást teremtsünk anyagi helyzetünkben, és elérjük a jólétet, miközben azzal foglalkozunk, amit szeretünk és ennél még többet: megtanít bevonzani azt, amire vágyunk.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €