Doprava zadarmo pri nákupe nad 29 Eur !

Manó könyvek

vydavateľstvo

Csini csajok (narancssárga) - Ajándék karkötővel és matricákkal


Ha szereted kipróbálni, mi áll jól neked vagy a barátnőidnek, ráadásul tele vagy ötletekkel, szeretsz rajzolni és színezni, akkor ez a kis könyv pont neked szól! Itt csupa érdekes, divatos dolgot találsz! A színes oldalakon magad állíthatod össze Vanda és Júlia ruhatárát. Új, izgalmas kiegészítőket és ékszereket is tervezhetsz nekik. Kitalálhatod, milyen frizurát viseljenek, milyen sminket hordjanak a lányok! Variáld kedvedre az egyes öltözékeket! Ha élvezed a játékot, akkor szinte már divattervezőnek számítasz! Találd ki a saját stílusodat is! A karkötődet pedig minden nap úgy díszítheted fel, ahogy éppen tetszik!
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Barátnőm, Bori: Bori, a balerina


Bori balettórára jár. Nagyon szeret a gyerekekkel együtt lábujjhegyen, spiccen táncolni. Képes úgy ugrani, akár egy macska és megtanult a zene ütemére mozogni. Még egy igazi színpadon is felléphet, méghozzá rengeteg néző előtt.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori zenél


Bori szereti a zenét, ezért nagyon örül, mikor megtudja, hogy beiratkozhat egy zeneiskolába, ahol csodaszép hangszerek is vannak! A konyhakoncert, melyen merőkanállal és sütőlappal zenéltek, igazán remek mókának bizonyult! Sikere volt a dalnak, amit Bori egyedül komponált a mackójáról.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori síel


Bori nagyon boldog: síelni utazik a szüleivel a hegyekbe. Csak egy bökkenő van: a kislány még nem tud síelni. De milyen jó, hogy akad egy sísuli, kimondottan gyerekeknek... A(z) Barátnőm, Bori: Bori síel (Könyv) szerzője Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Julijuli és Mackó


„Adva van Tasnádi Emese, mint anyuka, és adva van Julijuli, aki magát nevezi el ilyen kétszerkétszermondósan, aki tündér lesz, ha felnő, aki Mackójával társalog, aki szeret a csuklósbusz »puha fekete részén állni«, aki megismerkedik az egyik nap csak vöröshajúakat, másik nap csak szőkéket lespriccelő és lefröccsölő szökőkúttal. És Emese felemeli magasra Julijulit, »hogy nagy, hogy óriás legyen«. Beemeli Julijulit a mesék terébe, hogy azt tegye, ami neki a Nagykönyvben meg van írva. Túl az Óperencián és innen a Konferencián most íme hát a Nagykönyv, amelyben a magánügy közüggyé, mindannyiunk fontos ügyévé válik.” – Lackfi János
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Ki bújt el Tündérországban?


Keress meg több mint 1000 dolgot, és csatlakozz Annabellhez és Tulipánhoz tündéri kalandjaik során! Kutasd át az elvarázsolt öblöt a szentjánosbogarakért, találd meg az almanyalókákat a virágfesztiválon, és nézd meg, észreveszed-e a gombákat Mérgesgomba városban!
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Keress meg... 1001 dinoszauruszt és más egyebet!


Terry T-Rex és Sztegosztaurusz Stan nagyon szeret játszani a többi dinóval Dinóországban. Vegyél részt te is a kalandjaikban! Indulj el a Hüllő Versenyen, vásárolj a Jurakori Zsibvásárban, és szórakozz a Kövület Vidámparkban! Több mint 1000 dinoszauruszos dologgal - a gyapjas mamutoktól és a barlanglakó bohócoktól kezdve a Triceratopszokig és a csont alakú szörfdeszkákig - élvezni fogod a játékot Dinóországban!
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Világunk hét földrésze Puzzle - könyv


Keresd meg a helyed a világban! Miközben felfedezed a Föld hét földrészét, a ragyogóan illusztrált térképek elvezetnek a világ négy sarkába. A könyv hat 48 darabos puzzle-t tartalmaz. Kirakható: Európa, Ázsia, Afrika, Észak-Amerika, Dél-Amerika és az Antarktisz.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A világ csodái


Miért építették fel a Tádzs Mahalt? Hogyan építették meg a Golden Gate hidat? Mik voltak a függőkertek? Melyik a világ legmagasabb épülete? Ha meg akarod ismerni a világ csodáinak miértjeit és hogyanjait, akkor ebben a könyvben megtalálod a választ.
Vypredané
4,72 € 4,97 €

Egy tök, két tök, öntök


Húsvéti locsolóversek kicsiknek és nagyoknak.
Vypredané
0,91 € 0,96 €

Barátnőm, Bori - Bori a tanyán


Bori az óvodai szünetet egy tanyán tölti, ahol tyúkok, nyulak, tehenek és malacok élnek. Ott lakik Bori új barátnője, Annika is, aki szívesen megmutatja a kislánynak a birtokot és annak minden lakóját. Végül az is kiderül, honnan jön a tej, amit Bori olyan szívesen iszik reggelente.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori és a piros bringa


Borinak rengeteg járműve van: roller, tricikli, sőt még egy lábbal hajtható holdjárgány is. De sajnos mindegyeket kinőtte. A barátnője, Anna már mindenhová biciklivel jár, és büszkén viseli a bukósisakját is. Bori is erre vágyik: egy piros, pótkerekes bringára, melynek klassz csengője van. De vajon hogyan tanul meg Bori biciklizni egy igazi kétkerekűn? Erről szól ez a történet.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori úszni tanul


Bori úszni tanul. De nem is olyan könnyű egyszerre tempózni a kezünkkel és lábunkkal, hogy el ne süllyedjünk. Borinak azonban sikerül mindent megtanulnia, és megszerzi a Csikóhal uszoda jelvényét. Egy újabb történet a Barátnőm, Bori sorozat rajongóinak és minden lelkes "vízimanónak".
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori lovagolni tanul


Bori lovagolni tanul egy pónin. Nem is olyan egyszerű dolog ülve maradni a nyeregben! Sőt, meg kell tanulni a lovat irányítani, és az órák után is van néhány teendő. Bori nem retten meg ezektől a nehézségektől, és hamar összebarátkozik Foltossal, a világ legkedvesebb pónijával. Egy újabb kedves történet minden lóbolondnak, és persze minden Bori-rajongónak.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Barátnőm, Bori: Bori a strandon


Bori a nyári szünidőben a strandra készül. Persze nem egyedül vág neki az útnak. Apa és Anya mellett Fridolin, a kislány hatalmas, zöld gumikrokodilja is velük utazik. De mint kiderül, a tenger nagyon veszélyes hely egy krokodil számára...
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Nyári mondókák


Színes képeskönyv lapozó Gábor Emese rajzaival, a legkisebbeknek.
Vypredané
2,52 € 2,65 €