Passage Kiadó

vydavateľstvo

Művészetek képeskönyve


Ez a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit ... Folytatás ›› nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben kiismerhetjük magunkat a műalkotások és művészet rengetegében. A(z) Művészetek képeskönyve (Könyv) szerzője Marie-Renée Pimont, Émilie Beaumont.
Vypredané
8,91 € 9,38 €

Tündérmesék királykisasszonyai


Különleges képeskönyv a királykisasszonyok mesés világáról. Megtudhatjuk, hogyan cseperedik fel egy királykisasszony pólyás baba korától egészen addig, amíg találkozik szíve hercegével. Majd olyan ismert mesék királykisasszonyaival és hercegnőivel ismerkedhetünk meg, mint a Hófehérke, ... Folytatás ›› a Szamárbőr vagy a Hamupipőke, sőt Héloise hercegnő kalandos történetét is elolvashatjuk. Még egy pompás uszályos ruhát is készíthetünk krepp-papírból. A(z) Tündérmesék királykisasszonyai (Könyv) szerzője .
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Szeretnék egy tengerimalacot!


Hogyan válaszd ki, neveld és gondozd a tengerimalacodat? Hogyan készíthetsz neki búvóhelyet, itatót? Hogyan játssz vele? Tudnivalók és hasznos ismeretek gyerekeknek.
Vypredané
0,10 €

Képes történelem gyerekeknek


A képeskönyv gazdag, szemléletes illusztrációit nézegetve a gyerekek hírességekkel, fáraókkal, császárokkal, nagy hódítókkal ismerkedhetnek meg. Felfedezhetik a történelmi időrendet, a nagy történelmi korszakokat, és számos fontos eseményt ismerhetnek meg. Kalandos időutazásra ... Folytatás ›› indulhatnak, mindenekelőtt az európai történelemben az őskortól napjainkig. A(z) Képes történelem gyerekeknek (Könyv) szerzője Marie-Renée Pimont, Émilie Beaumont.
Vypredané
14,98 € 15,77 €

Nézd, milyen az emberi test!


A kisgyermekek számára lépésről lépésre feltárulnak ebben a szellemes rajzokkal illusztrált könyvben az emberi test működésének titkai. Megtudja például, hogy miért és hogyan kell helyesen táplálkozni, miért kell a test ápolására gondot fordítani, miért kell sportolni és elegendő ... Folytatás ›› időt pihenéssel, alvással tölteni. Még arra a kérdésre is választ kap a könyvből, hogyan születik meg a kisbaba. A(z) Nézd, milyen az emberi test! (Könyv) szerzője Nadine Soubrouillard, Émilie Beaumont, P. Simon.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Papírmasé


Ennek a foglalkoztató könyvnek a segítségével a kisgyerek alkotó módon fejlesztheti kézügyességét. Megtanulhatja a papírmassza elkészítésének technikáját, és azt, hogy más egyszerű, a háztartásban meglévő tárgyak kombinációjával hogyan készíthet ebből az anyagból ötletes ... Folytatás ›› használati és dísztárgyakat. Ezt a színes képekkel illusztrált könyvet - felnőtt segítségével jól használhatja minden 5 éven felüli gyerek. A(z) Papírmasé (Könyv) szerzője Victória Seix.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Bábuk


Ujjbábok, bábok fakanálból, zsebkendőből, kesztyűből... Annak a gyereknek, aki ezeket a mulatságos bábokat - bűvészt, krokodilt, Piroskát - elkészíti, lesz mivel meglepnie kis pajtásait. Ezt a színes képekkel illusztrált könyvet - felnőtt segítségével - jól használhatja minden 5 éven felüli gyerek.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Maskarák


A kiadványban koronák, díszlapok, karneváli álarcok, indián öltözetek, napálarcok találhatók. Kitűnő ötletek, egyszerű megoldások, és a kisgyerek, tetszése szerint, számtalan mulatságos alakot ölthet. Ezt a színes képekkel illusztrált kötetet - felnőtt segítségével - jól használhatja minden 5 éven felüli gyerek.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Városok és kertek fái


Miben különbözik a platán és a gesztenye? Hogyan ismerjük fel a gyöngyakácot vagy a korallszilfát? Határozzuk meg a városok és kertek fáit! Tudnivalók és hasznos ismeretek gyerekeknek, felfedeznivalók a természetben.
Vypredané
0,10 €

Karácsonyi hagyományok a nagyvilágban


Ennek a gyönyörűen illusztrált könyvnek a segítségével a kisgyermek felfedezheti az ünnep eredetét, és megtudhatja, hogy milyen szokások alakultak ki megünneplésére a különböző országokban. Megismerheti a kis Jézus születésének bibliai történetét és a legendás alakokat. A gyermek apró karácsonyfadíszek elkészítését is megtanulhatja, hogy ő maga is részt vehessen a fa és az ünnepi asztal díszítésében. Végül egy szép karácsonyi mesét és több szép karácsonyi dalt is megtalálhat a könyvben.
Vypredané
8,91 € 9,38 €

Marci 2. - Képregény


Képregény gyerekeknek Marcival, a kisfiúval és barátaival.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Nézd, milyen a gyerekek élete!


A színes képeskönyv segít a szülőknek abban, hogyan magyarázzák el egyszerűen gyerekeiknek a hétköznapok világát: a családot, az óvodát, az udvariasságot, mások tiszteletben tartását, az egészséget és a testápolást, a barátokat, a játékot, az ünnepeket, az érzelmeket és az indulatokat.
Vypredané
12,90 € 13,58 €

Játékos bip-enciklopédia


A Játékos bip-enciklopédia az óvodás és iskolás korú gyerekek ideális társa, amely sok kérdésre választ ad. A képek és játékok segítségével a gyermek felfedezheti az őt körülvevő világot. Villogó-csipogó vagy beszélő bip-pen tollával ellenőrizheti fr issen megszerzett tudását. A bip-pen külön vásárolható meg!
Vypredané
11,68 € 12,29 €

Mozdítsd meg! Formák


Sohasem volt még ennyire szórakoztató a tanulás a kisgyerekkorban! A tíz csodálatosan színes kép mindegyike egyszerű mértani formákat mutat be. A gyerekek meghúzzák a kis papírfület vagy elfordítják a tárcsát, és az alakzat a szemük láttára változik át valami hasonló formájú dologgá. Ez a nagyszerű interaktív könyv lehetővé teszi, hogy a kisgyermek önállóan ismerkedjen a legegyszerűbb mértani formákkal.
Vypredané
8,95 € 9,42 €