Pesti Könyvkiadó

vydavateľstvo

Minyonok 1. Banana!


Minyonok, mindenki ismeri és szereti őket. Ez a képregényalbum, rövid, egyoldalas, humoros történeteken keresztül mutatja meg nekünk a Minyonok világát. Az író, Didier Ah-Koon elsősorban storyboard készítőként és filmrendezőként ismert, míg a rajzoló Renaud Collinnek ez a második komolyabb sorozata.
Vypredané
7,46 € 7,85 €

Minyonok 2. - Pánikhangulat


A minyonok visszatérnek. Egy különös szer hatására közülük néhányan szörnyé változnak. Szerencséje ezt a helyzetet a tőlük megszokott könnyedséggel kezelik.
Vypredané
7,46 € 7,85 €

Lucky Luke - Szögesdrót a prérin - Képregény


Lucky Luke a leghíresebb vadnyugati hős. A felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezetes, fergeteges humorú történetek évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendnek világszerte. Tehénszurdok a szarvasmarhatenyésztők városa, viszont egyre több békés földműves is megjelenik a város környékén, akiket zavar, ha a csordák letiporják a termésüket. Kinek van igaza, elég nagy-e a préri, hogy az állatok és az emberek egyaránt elférjenek rajta? Ismét Lucky Luke lesz az, aki segít elsimítani a viszályt.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Lucky Luke - Az éneklő drót - Képregény


Az Egyesült Államokban a távíróvonal vadnyugati szakaszának kiépítése nem ment egyszerűen. Lucky Luke a helyszínen igyekszik megoldani az építés körüli problémákat. Lucky Luke a leghíresebb vadnyugati hős. A felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezetes, fergeteges humorú történetek évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek világszerte.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Lucky Luke 25. - A zöldfülű


Egy tapasztalatlan angol úr érkezik az inasával a vadnyugatra, hogy átvegye családi örökségét, egy hatalmas birtokot a hozzá tartozó marhacsordával. A zöldfülűnek nem csak a helyiek durva beavatási szertartását kell átvészelnie, de a város kiskirályával is meg kell küzdenie, aki minden áron meg akarja szerezni a földjeit. Szerencsére Lucky Luke a segítségére siet.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Lucky Luke 20. - Daltonok a hóviharban - Képregény


A Daltonok újra megszöknek a börtönből és Kanadába menekülnek. Lucky Luke és Rantanplan, a világ legbutább kutyája azonban végig a nyomukban marad.
Vypredané
5,82 € 6,13 €

Blacksad 5. - Amarillo


Blacksad egy texasi milliomos sofőrje lesz, és természetesen most is egy bűntény közepébe csöppen.
U dodávateľa
15,30 € 16,10 €

Incal 3. - Ami odalent van


A Savtó mélyén különös utazás veszi kezdetét, aminek célja az Univerzum megmentése.
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Incal 4 - Ami odafent van


Hőseink egy különös bolygón keresik a segítséget, amivel felvehetik a harcot a terjeszkedő sötétséggel.
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Blacksad - Árnyak között


A Blacksad a világ egyik legismertebb, noir stílusú, kult képregénye végre magyarul is megjelent. Blacksad, a macskafejű nyomozó egykori szerelme gyilkosát kutatja egy nagyváros dzsungelében.
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Rick and Morty - Első rész


A képernyőről megismert Rick és Morty kalandjai már képregényben is.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Rick and Morty - második rész


A Dan Harmon és Justin Roiland fergeteges humorú Rick és Morty animációs sorozatán alapuló képregény folytatódik!Tarts Rick Sanchezzel, a gátlástalan zsenivel és ügyefogyott unokájával, Mortyval, ahogy őrült kalandjaik során az idő, a tér és a tisztesség határait feszegetik.
Vypredané
10,85 € 11,42 €

Ricky and Morty - Harmadik rész


A Dan Harmon és Justin Roiland fergeteges humorú Rick és Morty animációs sorozatán alapuló képregény folytatódik! Tarts Rick Sanchezzel, a gátlástalan zsenivel és ügyefogyott unokájával, Mortyval, ahogy őrült kalandjaik során az idő, a tér és az anatómia határait feszegetik. Ebben a kötetben Tom Fowler író csatlakozik CJ Cannon rajzolóhoz hogy egy háromrészes történetet meséljenek el hiányzó fejekről, galaxispusztító kenyérpirítókról és (természetesen) a mindent elbarmoló Jerryről. Szintén olvasható a kötetben a "Ready Player Morty" Pamela Ribon írótól és Marc Ellerby rajzolótól, valamint egy őrületesen akciódús haláltorna-sztori Tom Fawlertől.
Na sklade 1Ks
10,85 € 11,42 €

Lucky Luke: Oklahoma Jim 13. kötet


A sorozatnak ebben a részében hősük gyermekkorát ismerhetjük meg. A kis Luke az öreg aranyásóval, Old Timerrel járja a vadnyugatot. Néhány napra megállnak egy kisvárosban, és míg az öreg több-kevesebb sikerrel kártyázik, addig Luke iskolába jár. Ott ismerkedik meg a négy Dalton fivérrel, akik már akkor is a legnagyobb csibészek közé tartoznak. Feltűnik egy különös diák, Oklahoma Jim. Luke-nak hamarosan el kell dönteni, melyik oldalra áll...
Vypredané
5,38 € 5,66 €

Rick and Morty - Kis kakis szupersztár - Különszám 1.


Kakiskuki úr bajban van, és csak egyvalakiben bízhat: Summer Smith-ben! Summer örömmel segít neki, de vajon Kakiskuki úr teljesen őszinte vele? Ez is ki fog derülni, ahogy elindulnak börtönből szökésekkel, eltérítésekkel és középiskolai bálokkal tarkított űrkalandjukra. Valamint: búnuszképregények a jó öreg Rickkel és Mortyval!
U dodávateľa
12,23 € 12,87 €