Pongrác Kiadó

vydavateľstvo

Miértek és hogyanok


Elmesélhetőek-e a világ csodái? Felderíthető-e minden titok? Marcus Pfister könyvéből rádöbbenhetünk, hogy a gyerekek kérdései gyakran érdekesebbek, mint a felnőttek válaszai...
U dodávateľa
8,55 € 9,00 €

Szellemlány - Hazatérés


Charlotte Usher, a Szellemlány akkor ébred rá, hogy a halál utáni élet nem egészen olyan, amilyennek várta, amikor a mennyország helyett a lelkiismeret hangjaként egy telefonos segélyszolgálatnál kell ügyeletet ellátnia. Ám hirtelen nagy szükség lesz a segítségére, amikor a Hawthorne Gimnázium kedvelt-gyűlölt szurkolólánya, Petula, és goth húga, Scarlet, fél lábbal a túlvilágon találják magukat. Charlotte segítsége akár az életükbe - vagy a halálukba - is kerülhet...
U dodávateľa
13,16 € 13,85 €

Skellig


Amikor a költözés és kishúga betegsége felborítja Michael életét, a fiú hirtelen magányos és bizonytalan lesz. Aztán egy vasárnap délután belopózik a romos garázsba, és valami varázslatosan különlegeset talál. Egy fura lényt, akinek szüksége van Michaelra, hogy életben maradhasson. Mina, a szomszéd kislány segítségével Michael meggyógyítja Skelliget, és a gyerekek élete örökre megváltozik.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

A másik palota


"Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik azt hiszik, tudják, mi rejlik a csukott ajtók másik oldalán. És azoknak is, akik tudják, hogy az embert mindig érhetik meglepetések, ha kinyit egy ajtót!" A kissé földhözragadt Charmainnek minden vágya, hogy zavar talan nyugalomban olvashassa kedvenc könyveit. Ez persze nem könnyű, ha az ember nagybátyja varázsló, aki ráadásul éppen segítségre szorul. A másik palota izgalmasabb mint a világ legjobb vidámparkjának legelvarázsoltabb kastélya. És én is szeretnék egy ilyen nagybácsit! A napokban elhunyt Diana Wayne Jones könyvében ismét remek szereplőkkel találkozhatunk, akikre számtalan kaland vár, ám a rengeteg váratlan fordulat után végül most is minden a helyére kerül.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

A vándorló palota


Ingary földjén, ahol a hétmérföldes csizmák és a láthatatlanná tévő köpenyek tényleg léteznek, Sophie Hatter felhívja magára a Puszták Boszorkányának figyelmét, aki átkot szór a lányra. Sophie-nak nem marad más választása, mint hogy az egyetlen hely re menjen, ahol segítséget kaphat Howl varázsló vándorló palotájába. Ám Howlról azt híresztelik, hogy megeszi a fiatal lányok szívét és kiszívja a lelkuket.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Ugye nincsenek szörnyek?


Kismackó nagyon izgatott! Ma alszik életében először a saját szobájában. Ám a bátyja nélkül Kismackó szobája félelmetes hely. Tele van furcsa árnyakkal és zajokkal... Kismackó biztos benne, hogy egy szörny lakik nála, aki meg akarja enni! Buta kismac kó - kuncog rajta Nagymackó. Szörnyek nem léteznek... Vagy mégis?
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Pinokkió visszatér


Éjszaka van. Egy fiú kopogtat egy kislány ablakán, és bebocsátást kér. Azt állítja, hogy ő Pinokkió - és olyan dolgokat tud, amiket a kislány még csak elképzelni sem mer. A két gyerek kiszökik a városba: különleges, veszélyes és meghökkentő találkozások, felfedezések, barátságok várnak rájuk az éjszakában. A "Pinokkió visszatér" egy gyermek szemével csodálkozik rá a világ dolgaira, mentesen mindenféle társadalmi és kulturális előítélettől.
U dodávateľa
9,50 € 10,00 €

Mizu utazásra gondol


Mizu gondolkodó szerzet, akit ebben a kötetben az a kérdés hoz izgalomba, hogy vajon az emberek (tehát Mi) miért rohangálnak, futnak, szaladnak, lihegnek és loholnak folyton a dolguk után. Ki vagy mi hajt minket előre életünk útján egyre nagyobb sebességgel: Hová tartunk, és vajon miféle jutalmat remélünk ott, ahová annyira sietünk?
Vypredané
6,21 € 6,54 €

Ghost Hunter: Gyilkos Fény


Léteznek. Ian Boroughs tudja ezt. Látja őket. SZELLEMEK A semmiből bukkannak fel. Mindent lángba borítanak, amihez csak hozzáérnek. Ezek a lények okozták az apja halálát? Miattuk veszett nyoma több mint harminc éve a nagyapjának? A 17 éves Ian elhatározza, hogy a legjobb barátjával együtt megfejti a titkot. Nem is sejtik, valójában milyen veszélyesek a szellemek...
U dodávateľa
13,16 € 13,85 €

A londoni óriáskerék rejtélye


Május 24. 11:32 Ted és Kat figyeli, amint unokatestvérük, Salim felszáll a londoni óriáskerékre. A fülke felemelkedik. Május 24. 12:02 A fülke földet ér és kinyílik az ajtó. Kiszállnak az emberek, de hol van Salim? Mikor Glória néni fia, Salim titokzatos körülmények között eltűnik a londoni óriáskerék zárt fülkéjéből, mindenki kétségbeesik. Öngyulladás áldozata lett? (Ted elmélete.) Elrabolták? (Glória néni elmélete.) Él egyáltalán? (A család kimondatlan félelme.) Még a rendőrség is tanácstalan. Ted, akinek agya más operációs rendszer szerint működik, mint a többi emberé és nővére, Kat testvéri torzsalkodásukat félretéve társak lesznek a nyomozásban. Kétségbeesett erőfeszítéssel követik a nyomokat szerte Londonban, hogy megtalálják az unokatestvérüket, miközben az idő egyre fogy…
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Century


December 29. Róma, éjszaka. Egy férfi menekül titokzatos üldözője elől. Amikor megpillantja Elettrát, Mistralt, Harveyt és Shenget, rájuk bíz egy táskát, majd továbbrohan. A táskában egy különös, fából készült térkép rejtőzik... A nagy kaland elkezdődött!
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Félix, Net, Nika és a Láthatatlan Emberek Bandája


A feltalálópalánta Félix, a számítógépzseni Net és a könyvmoly Nika kalandjainak első kötetét tartod a kezedben: egy lehetetlen történet barátságról, kincsekről, kísértetekről, őrült találmányokról, mesterséges intelligenciáról, robotokról, ufókról és - nem utolsósorban - három tinédzser fantasztikus hétköznapjairól. Ez a könyv megmutatja: igenis mi alakítjuk a sorsunkat. Hogy érdekesen élünk-e, mindenek előtt csakis rajtunk múlik.
Vypredané
12,43 € 13,08 €

A láthatatlanná vált királyfi


Nem könnyű jó királyfinak lenni: először a Pokol urával akasztasz bajszot, aztán egy egész városnyi perlekedőt kell megbékítened, és ha ez még nem lenne elég, ráadásul a szomszéd király is megtámadja az országodat. Az már csak hab a mesetortán, hogy - miután Belzebub láthatatlanná varázsolt - sárkányokkal és egy sereg ördögfiókával is meg kell küzdened. Szerencsére azonban vannak segítőid: az öreg Submuloc, egy táltos és - nem utolsósorban - Koma a hűséges eb. De minden jó, ha jó a vége: ez a különleges történet- az elsőkönyves Károly Imre tollából - a legnagyszerűbb népmesei hagyományok előtt tisztelegve kínál kalandokat és persze boldog befejezést.
U dodávateľa
3,80 € 4,00 €

Sammy az égen


Sammy a legjobb kutya a világon. Szereti a gazdáját, és gazdája is nagyon szereti őt. Sammy megbetegszik, majd nem sokkal azután elpusztul... Ám lélekben továbbra is kis gazdájával és családjával marad, akik soha nem felejtik, hogy Sammy mennyire imádta kergetni a buborékokat, hogy éjjelent hűségesen vigyázott legjobb barátja álmára és mindig készen állt egy kis dögönyözésre.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Boszorkányvér


Robin tizenegy éves, és egyedüli gyerek, bár mindig is szeretett volna egy testvért. Hatalmas meglepetés éri, amikor Szent Iván éjszakáján feltűnik egy furcsa, fehér hajú lány, akiről mindenki azt hiszi, hogy Robin húga, de Robin pontosan tudja, hogy nem az. Ám az újdonsült testvérnek másnap reggelre hűlt helye. Robin nyomozni kezd, és évszázados titkok nyomára bukkan. A titkokat azonban nem adják könnyen, ezért Robinnak segítséget kell kérnie a barátjától. Luuktől. Vajon erősebb-e a vér az ősi átoknál? Le tudják-e győzni az évszázadok ót feszülő ellentéteket? Gondosan megírt történet, tele szellemekkel, boszorkányokkal, fekete mágiával, mégis modern és mai. Olyan könyv ez, amely letehetetlen a tizenéveseknek, tanulságos a huszonéveseknek, és szórakoztató minden korosztálynak.
U dodávateľa
10,59 € 11,15 €

Hamupipőke


Hamupipőke klasszikus meséje elevenedik meg gyönyörűen megfestett, háromdimenziós jelenetekben Jane Ray tollából. Éld át a jók, a rosszak, a tündér és a szerelmesek történetét újra és újra úgy, ahogy eddig még soha. Csak ki kell nyitnod ezt a különleges könyvet, és máris kezdetét veszi a varázslat…
Vypredané
12,43 € 13,08 €