% Zľavy na hry %

Tóth könyvkereskedés és kiadó

vydavateľstvo

Ariel álma


Az álom valóra válik! Gyere, ússz ki velünk a partra, ahol tanúja lehetsz annak, hogyan búcsúznak barátai a kis hableánytól.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Segítő kezek


Hamupipőkének sok a dolga az esküvője előtt. Szerencsére a barátai a segítségére sietnek. Kukucskálj be a színes könyv ablakán, hogy te is tanúja lehess, hogyan teszik Hamupipőke nagy napját emlékezetessé a barátai!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

100 magyar kastély


"E könyv száz házat mutat be - a volt 'úri osztály' hajdani otthonát. Ezekben a házakban évszázadokon keresztül olyan emberek születtek, éltek és haltak meg, akiknek a földi lét napos oldala jutott. Kiváltságokat élveztek, megélhetési gondjaik nem voltak, viszont befolyásuk és hatalmuk volt bõven. (...) A Magyar Történelmi Családok Egyesülete a könyv szerzõjét, Bagyinszki Zoltánt, tiszteletbeli tagjává választotta. Õ, a kastélyok megszállottja, az egyesület utazó nagykövete. Járja az országot - mármint a Trianon elõtti országot, melyben azért vannak távolságok -, fényképez, feltérképez, gyûjti az anyagot, felkelti a figyelmet és ezáltal menti, ami még menthetõ. Felbecsülhetetlen értékû munkát végez. Kedves olvasó - ha teheti -, látogassa meg az itt bemutatott kastélyok egyikét-másikát és gondolkodjon el építészetünk ezen remekmûveinek múltjáról, jelenjérõl és jövõjérõl." (Batthyány Bálint) A(z) 100 magyar kastély Könyv szerzője Bagyinszki Zoltán.
Vypredané
35,63 € 37,51 €

100 magyar kastély


"E könyv száz házat mutat be - a volt 'úri osztály' hajdani otthonát. Ezekben a házakban évszázadokon keresztül olyan emberek születtek, éltek és haltak meg, akiknek a földi lét napos oldala jutott. Kiváltságokat élveztek, megélhetési gondjaik nem voltak, viszont befolyásuk és hatalmuk volt bőven. (...) A Magyar Történelmi Családok Egyesülete a könyv szerzőjét, Bagyinszki Zoltánt, tiszteletbeli tagjává választotta. Ő, a kastélyok megszállottja, az egyesület utazó nagykövete. Járja az országot - mármint a Trianon előtti országot, melyben azért vannak távolságok -, fényképez, feltérképez, gyűjti az anyagot, felkelti a figyelmet és ezáltal menti, ami még menthető. Felbecsülhetetlen értékű munkát végez. Kedves olvasó - ha teheti -, látogassa meg az itt bemutatott kastélyok egyikét-másikát és gondolkodjon el építészetünk ezen remekműveinek múltjáról, jelenjéről és jövőjéről!" (Batthyány Bálint)
Vypredané
40,96 € 43,12 €

Amikor Tigris elvesztette az ugrabugráját


A tanulás játék is lehet... és a Micimackóval tanulok sorozat segítségével valóban az. Ez az egyedülálló oktató-foglalkoztató füzetsorozat tartalmazza mindazokat az alapvető készségeket, amelyekre gyermekének szüksége van - olvasás, számtan, nyelvi, írásos és finom motoros képességfejlesztő feladatok - mindez egy-egy eredeti Micimackó történetbe ágyazva, amely elragadja gyermeke képzeletét. A füzetben lévő feladatokhoz megoldási segédlet is tartozik.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Egyszer volt, hol nem volt... Ariel


Jól tudjuk, hogy minden mese így végződik, de tudod-e, hogy valójában hogyan találta meg Ariel a boldogságát? Barátja, Sebastian most megosztja veled azokat a titkokat, amelyek nélkül a mese nem végződött volna a hercegnő számára ilyen boldogan. Kukkants hát be a kis ablakon, és kezdődjenek az igazi kalandok!
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Erdei kaland


Tölts egy kellemes délutánt Csipkerózsikával és Fülöp herceggel a Disney játékos oldalain! Mennyi teendője van egy hercegnőnek nap mint nap! Most azonban Csipkerózsika és Fülöp herceg egy kellemes kikapcsolódást tervez! Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Csipkerózsika története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Ariel titkos világa


Fedezd fel Ariel titkos víz alatti világát a Disney játékos oldalain! Ariel megismerte álmai hercegét. Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Ariel története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Hófehérke látogatása


Hófehérke és a herceg visszatér a törpékhez, hogy együtt töltsenek egy vidám napot! A színes könyv játékos oldalain te is tanúja lehetsz, hogyan várták a törpék Hófehérkét!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Hamupipőke nagy napja


Légy te is részese Hamupipőke nagy napjának! Szeretettel meghívunk Hamupipőke esküvőjére! Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Hamupipőke története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Játék a szavakkal: Animals / Állatok


A Word Game / Játék a szavakkal - Animals / Állatok a Disney's Magic English program része. A Játék a szavakkal foglalkoztatók a gyermek szókincsének bővítését célozzák témák szerint, a gyermek kíváncsiságának és jellemző érdeklődési körének megfelelően.A sorozat ezen tagja az állatok világába kalauzolja a kicsiket, a háziállatokétól a vadon élő állatokig, melyek mindig felkeltik a kisgyermekek kíváncsiságát és elbűvölik őket.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Puppies in Trouble / Kiskutyák a pácban


Színes, angol-magyar nyelvű egyszerűsített olvasmány a 101 kiskutya története alapján. A vidám mese szövege egyszerű, még a kevés nyelvtudással rendelkező gyerekek is haszonnal forgathatják a kötetet. Egy-egy oldalon párhuzamos fordítást és kiemelt kulcsszavakat találunk.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Thomas to the Rescue / Thomas a macskamentő


Színes, angol-magyar nyelvű egyszerűsített olvasmány kicsiknek. A vidám mese szövege egyszerű, még a kevés nyelvtudással rendelkező gyerekek is haszonnal forgathatják a kötetet. Egy-egy oldalon párhuzamos fordítást és kiemelt kulcsszavakat találunk.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Donald's art lesson / Donald rajzórája


Színes, angol-magyar nyelvű könnyített olvasmány Donald kacsával, a híres Disney hőssel. A vidám történet szövegezése egyszerű, még a kevés nyelvtudással rendelkező gyerekek is haszonnal forgathatják a kötetet. Egy-egy oldalon párhuzamos fordítást és kiemelt kulcsszavakat találunk.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Hív az erdő


A Mesés pillanatok sorozatban a gyerekek kedvenc jelenetei elevenednek fel. A térbeli hatású, színes keménytáblás könyvek pontosan a gyerekkezekbe illenek.A Mesés pillanatok sorozatban megjelent kötetek: Vízi álom; Varázslatos esküvő; Barátság születik; Hív az erdő
Vypredané
3,11 € 3,27 €

Barátság születik


A Mesés pillanatok sorozatban a gyerekek kedvenc jelenetei elevenednek fel. A térbeli hatású, színes kemény táblás könyvek pontosan a gyerekkezekbe illenek.A Mesés pillanatok sorozatban megjelent kötetek: Hív az erdő; Vízi álom; Varázslatos esküvő; Barátság születik
Vypredané
0,29 € 0,30 €