! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj v e-shope a kníhkupectvách

Najpredávanejšie - Výpredaj v e-shope a kníhkupectvách strana 39 z 40

Podložka 30x80 cm Call of Duty


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Podložka 30x80 cm Playstation 5


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Usilovná včielka - Abeceda


Nauč sa hláskovať s magnetickými písmenkami! Pomôžte svojim deťom naučiť sa hláskovať pomocou tejto novej interaktívnej vzdelávacej knihy! Deti majú za úlohu najprv uhádnuť, o aké zvieratko sa jedná, a potom sa učia vyhláskovať jeho názov. Písmenká sú magnetické, takže môžu byť bez obáv použité znova a znova. Pútavé ilustrácie a aktivity učia deti vnímať prepojenie slov s obrázkami a zároveň rozvíjajú myslenie a schopnosť správne hláskovať. Táto magnetická knižka zaručuje mnoho hodín kreatívnej zábavy!
Vypredané
6,60 € 6,95 €
zľavy Haba
  • 4,5 /5

Četba pro začátečníky - Mowgli - The Junge Book (A1–A2)


Mowgli, a man-cub lost in the jungle, is found and raised by a wolf pack. Join him and his animal friends Baloo and Bagheera on their adventures in the wilderness. Mauglího, lidské mládě ztracené v džungli, najde a vychová smečka vlků. Přidej se k němu a jeho zvířecím přátelům Balůovi a Baghírovi na jejich dobrodružství v divočině.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Výroky, citáty, príslovia


Známe i menej známe výroky slávnych a známych osobností zo sveta politiky, zábavy, filmu, ale i z posvätných kníh jednotlivých náboženstiev či citáty z filozofov všetkých období a z celého sveta, no aj preslávené repliky z filmov či dokonca z reklamy – to je zbierka vyše 1000 samostatných hesiel tejto knižky, usporiadaných abecedne podľa začiatočného písmena príslušného výroku. Kniha obsahuje presné údaje o slávnych vetách, o ich autoroch, o období či situácii, v ktorých vznikli, a samozrejme aj najčastejšie spôsoby, kde a ako sa tieto výroky používajú aj dnes. Autori uvádzajú na pravú mieru mnohé z nich, upravujú či citujú ich doslovné znenie i dnešnú podobu. Skrátka, ak sa chcete poučiť či blysnúť v spoločnosti a správne zacitovať, všetko nevyhnutné nájdete v tejto knižke, ktorá je obsahovo bohatá a plná faktov.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Tales of Mystery & Imagination/Fantastické příběhy


Zrcadlová četba pro mírně pokročilé.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Precvičuj si slovíčka po nemecky (Pons )


250 cvičení na rozvoj slovnej zásoby v nemčine. Pomôcka na 2.stupni základných škôl. Pre stredné školy, gymnáziá. Pre laickú verejnosť, ktorá sa učí jazyk v domácich podmienkach a chce si zaujímavou formou precvičiť a rozšíriť slovnú zásobu.
Vypredané
5,23 € 5,50 €
  • 4 /5

Hra Farao: Tajomstvo prastarej hrobky Dino


V rodinnej strategickej hre Farao: Tajomstvo prastarej hrobky sa z vás stanú dobrodružní archeológovia. Musíte preskúmať všetky tajné chodby a temné zákutia starej tajomnej hrobky. Cestou na vás číhajú rôzne zákerné nástrahy a tajné nápisy, ktoré treba rozlúštiť. Hra ponúka rôznorodý hrací plán a 2 úrovne náročnosti. Obsah hry: herný plán kocka prehľadová karta 4 výplne hracej dosky 6 kariet archeológov 18 figúrok archeológov 81 dielikov pyramídy 109 žetónov pravidlá
Vypredané
26,49 €

Podložka 30x80 cm Harry Potter: Rokfort


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Čarovné sakrálne pamiatky Slovenska


Sakrálne pamiatky nás sprevádzajú už od samého počiatku. Symbolicky vyjadrujú úctu božstvu a duchovnú kultúru národa. Slúžia náboženskému kultu a spoločenstvu veriacich. Slovensko je starou kresťanskou krajinou, čoho dôkazom je množstvo sakrálnych stavieb po celom jeho území. Mnohé z nich sú staré aj niekoľko storočí a sú významnými historickými a architektonickými skvostmi. Už zo svojej samotnej podstaty všetky tieto pamiatky stoja na miestach so špecifickou atmosférou a žiaria akýmsi podmanivým čarom. Na miestach, ktoré nás nútia zastaviť sa a popremýšľať. Nad sebou, nad životom, nad svetom… Porozjímať, zamyslieť sa nad malosťou človeka a opätovne si pripomenúť potrebu úcty a pokory. Zastaviť sa a aspoň na chvíľu sa odpútať od starostí dnešného uponáhľaného sveta. Tieto pamiatky majú mimoriadne rozmanitú podobu. Od skromného kríža až po najveľkolepejšie chrámy. Od jednoduchých románskych po honosné secesné stavby. Od osamotených kaplniek uprostred poľa k rozľahlým kláštorným komplexom. Od malebných drevených kostolíkov dokonale spätých s prírodou až po monumentálne chrámy uprostred bývalých kráľovských miest… Každá jedna pamiatka je nesmierne hodnotným umeleckým dielom jedného či viacerých umelcov. Niektorých svetoznámych, niektorých z radov prostého ľudu, ktorých meno už zapadlo prachom času. Vždy však treba obdivovať ich vieru, nadšenie, ako i majstrovstvo, s akým dokázali vytvoriť miesto, kde aj budúce generácie budú nachádzať vieru, lásku a pokoj v duši. Každá z týchto pamiatok je jedinečným kultúrnym dedičstvom našich predkov. Tak teda, spoznajte krásne sakrálne pamiatky nezameniteľným, ale hlavne čarovným pohľadom.
Vypredané
23,70 € 24,95 €

Puzzle Norangsdalen Valley 3000 Dino


Puzzle obsahujú 3000 dielikov. Veľkosť motívu je 117x84 cm.
Vypredané
23,99 €

Puzzle Oddychujúce mačiatko 100 XL Dino


Detské puzzle obsahujúce 100 väčších dielikov. Rozmer motívu: 47 x 33cm.
Vypredané
8,99 €

Puzzle Cars 3: Rivali 4x54 Dino


Detské puzzle z animovaného filmu Cars 3 obsahuje 4 obrázky, každý z nich si môžeš poskladať z 54 dielikov. Dodávané v kartónovej krabici.
Vypredané
9,49 €

Úniková hra Exit: Zabudnutý ostrov Dino


Originálna úniková hra na doma - EXIT. Napínavé príbehy vás vtiahnu do prekvapivých situácií. Riešte rébusy, čítajte medzi riadkami, nájdite indície a dostaňte sa "von" v časovom limite.
Vypredané
16,99 €

Puzzle Mercedes AMG GT v horách 300 XL Dino


Extra veľké dieliky deťom trochu uľahčí skladanie a hľadanie správnych kociek pre nich bude doslova hračka. Puzzle sa vyrábajú v ČR z kvalitného a odolného kartónu.
Vypredané
8,99 €

Bambusové ponožky "Little Pudding" Wrendale Designs – králik


Dámske bambusové ponožky. Antibakteriálne, odvádzajú vlhkosť, super mäkké, hrejivé a priedyšné. Zloženie: 100% Oeko-Tex bambus s nylónovým prešívaním. Jedna veľkosť.
Vypredané
6,30 € 10,50 €

Podložka 30x80 cm Minecraft World


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Nalepuj pestré obrázky: Zvířata / Zvieratá


Pomocí barevných samolepek vytvoř šestnáct originálních obrázků. Podle předlohy umísti na bílá políčka správné barvy. S touto hravou knížkou se určitě nebudeš nudit.
Vypredané
3,79 € 3,99 €

Všetky knihy, puzzle, hry a doplnky kúpite teraz výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie