! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj kníh - Deti a mládež

Výpredaj kníh - Deti a mládež strana 18 z 19

Prišiel k nám Beny!


Volám sa Lea a vždy som túžila po psíkovi. Prečítala som veľa kníh o psoch a naučila som sa všetko, čo o nich treba vedieť. A každučký deň som o nich básnila mamke a ockovi. Skrátka, robila som všetko, aby som dostala psíka. A viete čo? Jedného dňa sa môj sen splnil! Dostanem psíka. A dnes sa k nám Beny nasťahuje! Milé čítanie pre všetky deti, ktoré chcú mať psíka. Pre deti od 5 rokov
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Myška Miška a Ella


Myška Miška a dievčatko Ela bývajú vo veľkom meste, na Stromovej ulici č. 11, a sú najlepšie kamarátky. Každý deň sa stretávajú na ich tajnom mieste, spolu sa hrajú a navzájom si pomáhajú. Myška má svoju izbičku, v ktorej má všetko, čo potrebuje, no najradšej spí vo veľkej izbe pri Ele. Pri nej sa cíti veľká a v bezpečí. S Elou by išla aj na kraj sveta. Miška a Ela vedia, že nech sa deje čokoľvek, vždy budú stáť pri sebe. Výtvarne pozoruhodnú knižku vytvorila talentovaná študentka ilustrácie na VŠVU v Bratislave maľbou akrylom a tekutým akvarelom v kombinácii s kresbou na novinovom papieri. Vychádza v peknej polygrafickej úprave. Pre deti od 3 rokov Illustrations © 2019 by Klaudia Zorgovská
Vypredané
4,66 € 4,90 €
  • 5 /5

Slovenská abeceda: Tlačené písmená


Zošit sa zameriava na nácvik písania tlačeným písmom. Každá strana obsahuje jedno písmeno slovenskej abecedy, s ktorým sa spájajú zábavné aktivity. Ich riešením sa u detí rozvíja logické myslenie, grafomotorgika a kreativita.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
zľavy Haba

Nájdi ma! Lesné dobrodružstvá s vlkom Bernardom


Už ste niekedy stretli vlka s okuliarmi? Vlk Bernard ich naozaj potrebuje! Jeho kamarát veveričiak Michal by mu rád pomohol, a tak si preňho prichystal rôzne pozorovacie hry a zábavné kvízy. Spolu s vlkom Bernardom tak budeme pozorovať lesné zvieratká: krtkov, veveričky, zajace, diviaky, rôzne druhy vtákov, ježkov, líšky a navyše si tým trénovať svoj zrak! Deti si vďaka tejto interaktívnej knihe užijú kopec zábavy a navyše si pri tom zdokonalia svoj zrak i myseľ. Vyberte sa spolu s vlkom Bernardom na cestu plnú dobrodružstiev!
Vypredané
2,59 € 2,89 €
  • 5 /5

Claude na vidieku


Zoznám sa s neobyčajným psíkom Claudom. Namiesto pokojného výletu na vidieku prežije Claude rušný deň na farme. Vyzbrojený gumákmi pozbiera vajíčka, pozaháňa ovce, vykúpe špinavé prasiatka a nakoniec zachráni nebezpečnú situáciu, keď skrotí zúrivého býka. Pre deti od 5 rokov
Vypredané
5,61 € 5,90 €
  • 5 /5

Dinosaury – cestovanie v čase


Poprechádzaj sa obdobiami triasu, jury a kriedy s dvadsiatkou tých naj dinosaurov od alosaura po triceratopsa. Poskladaj časovú os a vytvor predhistorickú panorámu vložením predtlačených dinosaurích figúrok. O dinosauroch sa dozvieš viac v sprievodných textoch! Pre deti od 6 rokov.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Claude na horách


Bŕŕŕ! Dúfam, že si si nachystal čiapku s brmbolcom a zastrčil tielko pekne do nohavíc. S našimi kamošmi Claudom a Smraďoškou sa totiž vydáme za dosť mrazivým a zasneženým dobrodružstvom. Vždy tvrdím, že knižky so zimnými príbehmi, kde je svet zahalený snehom, sa najlepšie čítajú pod perinou so šálkou horúcej čokolády. Ale túto knižku môžeš čítať kedy chceš a kde chceš (aj keď visíš za nohu z lanovky). Netráp sa pre somárske rožky alebo omrvinky medzi stránkami. Znamená to, že sa ti príbeh naozaj páčil. Veľa šťastia, vrtiacich chvostíkov a teplých ponožiek ti praje Alex T. Smith (A, samozrejme, Claude a Smraďoška!) Pre deti od 5 rokov
Vypredané
5,61 € 5,90 €
  • 3 /5

Viliam Všadebol – Deň v starovekom Grécku


Deti, váš skvelý kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na ďalšiu napínavú cestu do minulosti! Tentoraz sa spolu vyberieme do starovekého Grécka, kde na nás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Dozvieme sa napríklad aj to, ako vznikla olympiáda, ktoré sú najznámejšie grécke báje a ako kedysi dávno vyzeralo divadlo.
Vypredané
2,59 € 2,89 €

Beny ide na výcvik!


Volám sa Lea a moje šteniatko sa volá Beny. Mám ho najradšej na celom svete, hoci je poriadny lapaj. Keď rozhrýzol diaľkový ovládač, mamka mala dosť jeho šibalstiev. Rozhodla, že Beny musí chodiť na výcvik a naučiť sa poslúchať. Milé čítanie pre všetky deti, ktoré majú rady svojho psíka. Pre deti od 5 rokov
Vypredané
5,61 € 5,90 €
  • 5 /5

Svet zázrakov: Úžasná príroda


Žijeme v nádhernom svete obklopení úžasnou prírodou. Objavujte prírodu stranu po strane a naučte sa všetko o rastlinách, živote v divočine a rôznych životných prostrediach. Obdivujte dychberúcu krásu prírody zachytenú v pútavých a detailných ilustráciách. Kniha obsahuje veľký vytrhávací plagát divokej prírody. Knihy zo série Svet zázrakov sú vytlačené na 100% recyklovateľnom papieri a na tlač bol využitý eko atrament.
Vypredané
6,50 € 11,99 €
  • 5 /5

Viliam Všadebol – Deň v starovekom Ríme


Deti, váš nový kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na napínavé cestovanie do minulosti! Vyberte sa s ním a s jeho malou kamarátkou do starovekého Ríma, kde na vás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Viliam vám ukáže, že zo spoznávania histórie sa môže stať jedna fascinujúca napínavá hra!
Vypredané
2,59 € 2,89 €

Rekordy na 4 kolesách


Hravé učenie Obrovské nákladné autá a traktory Rekordy na 4 kolesách Základné údaje, zábavné skutočnosti a rekordy! A nechcel by si zdokonaliť obrovské vozidlo? Si na štarte rely v kreslení – nastúp teda a pridaj plyn! Nakresli pretekárske auto, príves nákladného vozidla aj poľnohospodárske stroje od výmyslu sveta. Zoznám sa so zaujímavosťami zo sveta motorových vozidiel. Zisti, ktoré obrovské rýpadlo má hmotnosť vyše 800 ton a či jestvuje nákladiak dlhý 50 metrov. Vyrieš zaujímavé rébusy a obdivuj jedinečné kvadrokoptéry, gigantické dopravné lode či rýchlovlaky. Toto všetko a ešte oveľa viac nájdeš v zábavnom pracovnom zošite, ktorý si vyplň podľa vlastnej fantázie! Pre čitateľov od 7 rokov
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Július Zebra 2: Dovolenka v Británii


Ak chce Július Zebra získať slobodu, musí splniť ešte jednu úlohu. Cisár Hadrián ho posiela aj s priateľmi do vzdialenej krajiny, aby svojmu ľudu pripomenul moc Rímskej ríše. Bude to čosi ako dovolenka! Keď sa však zvierací gladiátori ocitnú v studenej, mokrej Británii, nikto ich tam nevíta. Briti totiž Rimanov nenávidia. Čo s tým môžu naši statoční hrdinovia urobiť? Držte im palce v druhej časti dobrodružnej, humornej a mierne strelenej série s prvkami komiksu. Okrem zábavy vás v závere knihy čaká aj sprievodca rímskymi číslicami a zopár faktov o tom, čo priniesli Rimania do Británie.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Claude v meste


Ahoj! Dobrodružstvo s Claudom a jeho kamoškou ponožkou Smraďoškou sa ti bude určite páčiť. Ver mi, tvoja knižka sa dostane všade, presne ako Claude, takže si ju nos so sebou a čítaj si ju vždy, keď budeš mať chvíľu voľna. Ja najradšej listujem v knižkách pri šálke čaju a sušienkach, ale ty si ich, samozrejme, môžeš prezerať, kde sa ti páči (aj pri naháňačke s darebáckou zlodejkou). A vôbec sa netráp pre somárske uši. Bude to dôkaz, že sa ti príbeh páčil. Veľa šťastia, vrtiacich chvostíkov a smradľavých ponožiek ti praje Alex T. Smith (A, samozrejme, aj Claude a Smraďoška)
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Nalepuj pestré obrázky: Dinosauři / Dinosaury


Pomocí barevných samolepek vytvoř šestnáct originálních obrázků. Podle předlohy umísti na bílá políčka správné barvy. S touto hravou knížkou se určitě nebudeš nudit.
Vypredané
3,79 € 3,99 €
  • 5 /5

Červená čiapočka


12-stranové leporelo pre najmenších prerozprávané podľa ľudovej rozprávky.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Poď sa hrať! V divočine


Kto sa pozerá? Hádaj! Nazri cez otvor a uhádni, ktorú tajomnú tvár z divočiny nájdeš na ďalšej strane.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Poď sa hrať! Na dvore


Kto sa pozerá? Hádaj! Nazri cez otvor a uhádni, ktorú kamarátsku tvár z farmy nájdeš na ďalšej strane.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Medvedík sa učí rátať


Medveď sa učí RÁTAŤ Jeden malý medveď rád sa s kamarátmi hráva... Sledujte medvedíkove dobrodružstvá a pomôžte mu naučiť sa rátať. Vždy, keď obrátite stránku, dotknite sa medvedíkov a určte ich počet.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Výpredaj kníh Panta Rhei

Knihy pre deti a mládež kúpite výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie