! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj kníh - Deti a mládež

Výpredaj kníh - Deti a mládež strana 19 z 19

  • 5 /5

Dobšinského rozprávky


Rozprávka Ako išlo vajce na vandrovku je v tejto knižke slovenských ľudových rozprávok Pavla Dobšinského hneď prvá. Nie je to náhoda. Končí sa síce tým, ako sa sedem vandrovníkov – vajce, rak, kačka, moriak, kôň, vôl a kohút – rozuteká do všetkých kútov sveta, celkom tak, ako si to pamätáme, ibaže tentoraz sa vajce „neuloží na odpočinok“, ale rozhodne sa vandrovať ďalej. Kotúľa sa, kotúľa po čarovných končinách Rozprávkova a veru, to mi verte, ocitne sa všelikde a uvidí všeličo. Dozvie sa, ako prešibaný kocúrik dopomohol svojmu pánovi paholkovi Ďurkovi ku kráľovskej neveste a ako prekabátil strašnú ježibabu, začuduje sa, čo všetko musí smelý Gubčík s neobyčajnými kamarátmi pretrpieť, aby dostal tri zlaté hrušky – napríklad vojsť do rozpálenej pece –, a zažije veľa, veľa iných neuveriteľných príhod. Tieto rozprávky poznali už naši prastarí rodičia a určite si ich obľúbite aj vy. Vajce sa iste poteší, že nevandrovalo nadarmo.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

Poď sa hrať! Na dvore


Kto sa pozerá? Hádaj! Nazri cez otvor a uhádni, ktorú kamarátsku tvár z farmy nájdeš na ďalšej strane.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Medvedík sa učí rátať


Medveď sa učí RÁTAŤ Jeden malý medveď rád sa s kamarátmi hráva... Sledujte medvedíkove dobrodružstvá a pomôžte mu naučiť sa rátať. Vždy, keď obrátite stránku, dotknite sa medvedíkov a určte ich počet.
Vypredané
6,56 € 6,90 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Július Zebra 1: Rimania, traste sa!


Myslíte si, že o zebrách viete všetko? Na pohľad sú pekné, pásikavé, živia sa trávou, presnejšie množstvom trávy... ale nakoniec ich aj tak väčšinou zožerie nejaký lev. A, povedzme si pravdu, sú aj trochu nudné a hlúpe. To však nepoznáte Júliusa Zebru! Ten to dotiahol až do najznámejšej gladiátorskej arény na svete - do rímskeho Kolosea. Síce len omylom, ale vďaka bojovnosti, statočnosti a humoru si získal priazeň rímskych divákov aj cisára Hadriána. Držte palce nášmu pásikavému superhrdinovi Júliusovi v boji o prežitie v prvej časti dobrodružnej, humornej a mierne strelenej série s prvkami komiksu. Okrem zábavy vás v závere knihy čaká aj sprievodca rímskymi číslicami a krátky slovníček, ktorý vás zoznámi so životom v antickom Ríme.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 3 /5

Divy sveta


Tento atlas predstavuje 31 výnimočných pamiatok z celého sveta. Príbehy, ktoré ukrývajú, vám prinášajú rôzne postavy. Archeológovia, speváci, sultáni a dokonca sochy či smiešni maskoti vás zoberú na cestu za objavmi a poznaním hradov, zámkov, veží, katedrál, chrámov a labyrintov. Po ceste sa dozviete o dávnych legendách a mnohých ďalších zaujímavých faktoch! Vedeli ste napríklad, že Big Ben ukrýva tajnú väzenskú celu? Alebo že v roku 1983 nechal iluzionista zmiznúť sochu slobody? Na čo čakáte? Otvorte knihu a vydajme sa na cestu!
Vypredané
4,19 € 4,49 €

První obrázky - kartičky s kroužkem / Prvé obrázky - kartičky s krúžkom (0+ mesiacov)


Sada kartiček spojených na kroužku pro nejmenší děti. Vhodné pro děti od narození do tří let. Sada obsahuje 20 obrázků s poutavými ilustracemi.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Abeceda v ZOO


Abeceda nie je veda. S touto knihou to deti zistia veľmi rýchlo. Spolu so zvieratkami zo zoologickej záhrady sa naučia rozpoznávať všetky písmenká a čoskoro dokážu prečítať aj prvé slová. • Každému písmenku je priradené zvieratko, ktorého meno sa začína na toto písmeno. • Písmenká sú v textoch zvýraznené, takže deti ich ľahko rozpoznajú a lepšie si zapamätajú ich podobu. • Jednoduché básničky prezradia veľa zaujímavého o živote zvierat. • So šablónami na konci knihy si deti môžu vytvoriť vlastnú zoologickú záhradu.
Vypredané
2,99 € 4,99 €

Princezničky


Princezničky
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Divé zvieratá


Puzzle knižka so skvelými celostranovými ilustráciami ponúka dieťaťu základné informácie o obľúbených zvieratách žijúcich v divočine, ako je lev, krokodíl, jeleň, kengura, tučniaky, tulene... Ilustrácie sú realistické, takže dieťa sa spoľahlivo naučí spoznávať zvieratá v ich životnom prostredí a zároveň si cibrí svoju šikovnosť skladaním puzzle.
Vypredané
8,79 € 9,25 €

Výpredaj kníh Panta Rhei

Knihy pre deti a mládež kúpite výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie