! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Futbal, hokej strana 1 z 33

Fotbalová encyklopedie EURO 2024 + plakát z turnaje


Toto nové vydání Fotbalové encyklopedie vychází speciálně k příležitosti turnaje EURO 2024 v Německu. Obsahuje fakta a statistiky o hráčích a týmech, základní fotbalové pojmy, dovednosti, taktiky a přehled soutěží. Staňte se součástí té nejbáječnější a nejpopulárnější hry na celém světě! Fotbalová encyklopedie vám přináší všechny nejnovější informace, statistiky a fakta ze světa fotbalu. Najdete v ní obdivované hráčské superstar, jako jsou Jude Bellingham, Aitana Bonmatí, Mohamed Salah a Erling Haaland. Přečtete si o tom, jak se daří vašim oblíbeným týmům ve světových ligách. Získáte přehled o významných turnajích a soutěžích od Poháru osvoboditelů Copa Libertadores až po Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 v Německu. Jako bonus kniha obsahuje plakát s tabulkami k vyplnění průběhu EURO 2024. Díky ní získáte zasvěcený vhled do základů hry, dovedností a taktiky a nezapomeňte taky na profily více než 70 hráčských superstar a více než 50 nejlepších fotbalových týmů světa.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Euro 2024 oficiální publikace


Euro 2024 oficiální publikace
Predpredaj
18,24 € 19,20 €

Praha 1985: Zlato z domácího šampionátu


Jsou okamžiky, na které si sportovní fanoušek vzpomene takříkajíc na smrtelné posteli. Pokud jde o hokej, nemůže mezi nimi chybět triumf na Mistrovství světa 1985 v Praze. Jednoznačným hegemonem byla tehdy sovětská Sborná; také Kanada a USA přivezly mimořádně silné výběry, nabité hráči, kteří se později stali legendami. Češi a Slováci přesto očekávali maximum od vlastní reprezentace… … která jejich naděje nezklamala! Do paměti se nesmazatelně vryl druhý zápas se Sovětským svazem, který „naši“ vyhráli 2:1. A po kanonádě proti Američanům neoficiální finále, v němž do kanadské branky dostal puk hned třikrát Jiří Šejba. Právě tento hrdina šampionátu je jednou z osobností, které oslovil Tomáš Procházka, publicista a bývalý hokejista. V rozhovoru s ním na pražské zlato zavzpomínali i další vynikající útočníci z obou částí tehdejší federace, Pavel Richter a kapitán týmu Dárius Rusnák, obránce zastupuje jeden z objevů mistrovství Antonín Stavjaňa. Za ním a jeho kolegy z defenzívy pak čaroval legendární Jiří Králík, po právu vyhlášený nejlepším brankářem turnaje. Na šestici, aby byl naplněn pomyslný hokejový počet, doplňuje sestavu neméně proslulý rozhlasový reportér a člen Síně slávy Aleš Procházka, autorův otec. V knize díky tomu nechybí ani velmi osobní vzpomínky otce i syna na nezapomenutelné jarní dny roku 1985. Titul Praha 1985 – Zlato z domácího šampionátu navazuje na úspěšnou publikaci Tomáše Procházky Nagano 1998 aneb Turnaj století očima šampionů a vychází při příležitosti letošního Mistrovství světa v ledním hokeji, které se opět koná v Praze.
Predpredaj
15,63 € 16,45 €

A legjobb focitrükkök (poszterrel)


Szeretnél te is úgy cselezni, mint Messi, Ronaldo, Neymar és a többi híres focista? A könyvben 30 sztár 30 legfontosabb trükkjét mutatjuk be lépésről lépésre, egyértelmű ábrákkal és könnyen követhető leírással. A következő meccsen akár már be is vetheted őket!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

A futball szupersztárjai: Liverpool, a király


A Liverpool a világ egyik legnagyobb klubja, amely számos trófeát nyert Angliában és Európában egyaránt. Tudj meg mindent a csapat legendás játékosairól, edzőiről, legizgalmasabb mérkőzéseiről, fantasztikus feltámadásairól. Mindezek mellett rengeteg statisztika mutatja meg, miért a . . . LIVERPOOL A KIRÁLY!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

A sportvilág szupersztárjai: Verstappen, a király


Tudj meg mindent MAX VERSTAPPEN elképesztő útjáról a gokartversenyzéstől addig, hogy minden idők legfiatalabb futamgyőztese, majd világbajnok, és a Forma-1 egyik legnagyobb sztárja lett. Tények, adatok, sztorik és sok minden más arról, hogyan lett . . . VERSTAPPEN, A Király!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Euro 2024 - Volt egyszer egy selejtező


Magyarország csoportelsőként jutott tovább a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjéből. A szerző a nyolc mérkőzés érdekesebb eseményeit, a találkozókat megelőző és követő értékeléseket, véleményeket mutatja be. Akár a stadionban élte át valaki az izgalmas pillanatokat, akár egy kényelmes fotelből szurkolt a magyaroknak, egyaránt jó lesz visszaemlékezni, felidézni az örömteli eseményeket. Mindehhez nagy segítséget ad a több mint 100 színes fotó. Az Európa-bajnokság csoportbeli ellenfeleinkről is olvashatunk összefoglalót, hogy még jobban várjuk június 15-e 15 órát, amikor a magyar nemzeti csapat megkezdi a "nagy kalandot" Németországban.
U dodávateľa
13,11 € 13,80 €

Futbal to je hra, 2. vydanie


Autor v knihe nazrel do pravidiel futbalu, v kocke načrtol najzaujímavejšie kapitoly z histórie najpopulárnejšieho športu, prehľad najväčších svetových i slovenských osobností minulosti aj súčasnosti, ako aj úspechy slovenských futbalistov.
Na sklade 2Ks
6,18 € 6,50 €

Kronika vsetínského hokeje 1939-2019


Od chvíle, kdy Vsetín na hokejové mapě vztyčil svoji vlajku, uběhlo v říjnu 2019 již osmdesát let. Kronika popisuje cestu klubu od skromných začátků v příšeří druhé světové války přes období šesti extraligových titulů na přelomu milénia až do dnešní doby, kdy Valaši bojují ve druhé nejvyšší soutěži. Obsáhlá publikace přináší příběhy jednotlivých sezon, které vsetínští hokejisté odehráli v letech 1939-2019, portréty klubových legend a celou řadu dosud nepublikovaných fotografií. Kniha je doplněna o cennou statistickou část, v níž čtenáři naleznou kompletní výsledky či tabulky včetně rekordů a zajímavostí vsetínského hokeje.
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Budapest futballkönyve


Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója alkalmából, a 2023-as ünnepi évben rendhagyó könyvvel elevenítjük fel a főváros múltjának elfeledett futballhistóriáját a 19. század utolsó éveitől az ezredfordulóig. Ismeretlen vagy homályban maradt futballtörténetek elevenednek meg, olyan izgalmas, felfedezésre váró világba kalauzolva az olvasót, amelyben ott rejlenek a fővárosi sportkultúra jellegzetességei, a lüktető nagyvárosi hétköznapok ismertetőjegyei, a mögöttünk hagyott évtizedek titokzatos részletei. A városi élethez, a mindennapokhoz - közlekedéshez, mozihoz, színházhoz, rádióhoz, kórházhoz, fürdőhöz - kapcsolódó futballepizódok mögött kirajzolódik az események háttere, hol a macskaköves utcán tovarobogó fiáker hangját, hol a sárga villamos nyikorgását, hol a gyorsuló metró zúgását hallhatjuk, de minden esetben a labda pattogásától kísérve.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Neuvěřitelný fotbal 2


V druhém díle série Neuvěřitelný fotbal se ponořte do fascinujícího světa příběhů, které nejen baví, ale také inspirují. Objevte opravdovou sílu fotbalu, který dokáže měnit svět. Od nečekaných hrdinských činů hráčů až po příběhy fotbalových komunit z celého světa. Fotbal totiž může být mnohem více než jen hrou na stadionu.
U dodávateľa
14,24 € 14,99 €

Nagypálya – Tehetségképzés a labdarúgó-akadémiákon


Miért jöttek létre Magyarországon labdarúgó-akadémiák? Mi hívta életre őket? Kétségtelen, hogy a magyar futball az elmúlt évtizedekben rendkívül sok kritikát kapott, hiszen az egykoronvilágszínvonalon teljesítő hazai labdarúgás utolsó fél évszázadára egészen a legutóbbi időkig a tartós és egyre erőteljesebb visszaesés volt jellemző. A szakemberek többsége azon az állásponton van, hogy az utánpótlás-fejlesztés az a kulcsterület, amely segíthet megfékezni a hanyatlást, illetve jelentősen előmozdíthatja a magyar futball felzárkózását a nemzetközi élvonalhoz. Rábai Dávid hiánypótló kötetének alapja egy több éven át tartó tudományos igényű kutatás, amelynek keretében a szerző számos nézőpontból alaposan körüljárta a tehetséggondozás és az utánpótlás nevelés határterületét. Elsődleges célja az volt, hogy bemutassa a magyar labdarúgó-akadémiák működési sajátosságait és pedagógiai jellemzőit, ám az alapkérdés, melyet meg kívánt válaszolni, ennél jóval konkrétabb. Vajon megéri szülőként energiát és anyagi erőforrásokat fektetni abba, hogy gyermekünk akadémista labdarúgó legyen? És fiatalként megéri áldozatot hozni egy bizonytalan kimenetelű sportpályafutás érdekében? Legyünk bár szülők, szakemberek vagy szurkolók, a könyv hozzásegít minket e kérdések körültekintő megválaszolásához.
U dodávateľa
11,91 € 12,54 €

FTC Évkönyv 2023


A 124 esztendős Ferencvárosi Torna Club egy újabb feledhetetlen évet hagyott maga mögött, amit a hagyományoknak megfelelően a klub az FTC Évkönyvben foglal össze szimpatizánsai számára. A kiadványban a látványsportágak, így a labdarúgás, a kézilabda, a vízilabda és a jégkorong mellett az összes ferencvárosi szakosztály, így az akrobatikus torna, az atlétika, a birkózás, a curling, a kajak-kenu, a kerékpár, a korcsolya, a teke, a férfi torna, a női torna, az ökölvívás, a szinkronúszás, a triatlon, az úszás, valamint a vívás legfontosabb eredményeit, eseményeit is elolvashatják. Az FTC sporteredményei mellett beszámol a ferencvárosi sportolók válogatottban elért teljesítményéről is, így például Muszukajev Iszmail vagy éppen a férfi vízilabdázók világbajnoki címéről. A felnőtt élsportolók mellett terítékre kerülnek az utánpótlásban edződő fiatalok is, akik közül 2023-ban ugyancsak jó páran kiemelkedő nemzetközi eredményeket értek el. A Fradi több mint egy sportklub, az egyesület a társadalmi felelősségvállalás jegyében a legfiatalabb generációktól kezdve a legidősebb korosztályig bezárólag igyekszik támaszt nyújtani különböző programjain keresztül. Emellett a klub kiemelkedő kereskedelmi forgalmat bonyolít le, szociális segítséget nyújt a rászoruló fiatalok számára az Albert Alapítvány révén és a sportszerető közösség számára izgalmas tartalmat nyújt médiacsatornáin keresztül - az FTC Évkönyvben a klub ezen szervezeti egységeinek elmúlt esztendejéről is olvashatnak. Az FTC Évkönyv megemlékezik azokról, akik 2023-ban hagytak itt bennünket, mesél az egykori, mára elfeledett, különleges szakosztályokról, ahogyan azokról a korszakos jelentőségű művészekről is, akik egykor ugyanazt kiáltották, amit a mindenkori Szentély lelkes közönsége: Hajrá, Fradi!
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Hokejová ročenka 2023


Oficiální ročenka Českého hokeje obsahuje souhrn všeho podstatného z hokejové sezóny 2022/23. Kromě mužské reprezentace se graficky zdařilá publikace věnuje i mládeži, ženám, para hokeji, výsledkům domácích i zahraničních soutěží i světovým šampionátům a přináší také výsledky ankety Zlatá hokejka. Publikaci uzavírají podrobné statistiky sezony.
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Manchester United – 1999


V roce 1999 zkompletoval Manchester United unikátní treble, když vyhrál Premier League, FA Cup a Ligu mistrů – ještě pozoruhodnější však bylo, jak se mu to podařilo, a příběhy, které za tímto historickým úspěchem stály. Když sezóna začínala, byl Manchester United na prodej, končil legendární Eric Cantona, konkurenční Arsenal byl úřadujícím dvojnásobným mistrem, David Beckham byl po vyloučení během mistrovství světa nenáviděnou postavou národa, a dokonce i pozice manažera Alexe Fergusona byla zpochybňována. Hnáni nezdolnou vůlí kapitána Roye Keana a podporováni odchovanci Beckhamem, Nickym Buttem, Ryanem Giggsem, Gary Nevillem či Paulem Scholesem se United vydali na dlouhou sérii bez porážky. Matt Dickinson byl po celou dobu blízko kabině United. Vyzdvihuje klíčové momenty a hovoří s těmi, kteří byli v centru dění, i s těmi, co zůstávali v pozadí. 1999: Je to mnohem víc než jen kniha pro fanoušky Manchesteru United; je to vhled do budování týmu, vůle po úspěchu a příběh hrdosti. Odhaluje skutečné příběhy stojící za legendou, kterou zpečetil Ole Gunnar Solskjaer vstřeleným gólem v poslední minutě finále Ligy mistrů.
Na sklade 3Ks
28,69 € 30,20 €

dostupné aj ako:

A futball szupersztárjai: Mbappé, a király


Megtudhatod, hogyan indult el Kylian Mbappé Párizs külvárosából, hogyan szerzett gólt a 2018-as világbajnoki döntőben és hogyan vált egy csapásra világsztárrá alig 19 évesen. Kápráztasd el barátaidat Mbappé ÖSSZES fontos statisztikájával, és tudd meg, hogyan lett . . . MBAPPÉ A KIRÁLY!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

A futball szupersztárjai: Messi, a király


Megtudhatod, hogyan indult el Lionel Messi Argentínából és vált a BARCELONA legendájává, hogyan kapta meg egyedülálló módon NYOLCSZOR az Aranylabdát és hogyan érdemelte ki a "MINDEN IDŐK LEGJOBBJA" címet. Kápráztasd el barátaidat Messi ÖSSZES fontos statisztikájával, és tudd meg, hogyan lett. . . . MESSI A KIRÁLY!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Arteta Ágyúsai


2019 novemberében Unai Emery utolsó meccsén ült a bajnokságban csupán a nyolcadik helyen szerénykedő Arsenal kispadján. A másfél évvel korábban kinevezett spanyol képtelen volt Arsene Wenger örökébe lépni, érkezése óta a klub és a csapat is válságba került - a gárda elképzelés nélkül, pragmatikusan futballozott, az Európa-liga döntőjében súlyos vereséget szenvedett a Chelsea-től. Valamin változtatni kellett: szükség volt egy új emberre, aki új elképzeléseket hoz magával. Egy új vezérre. Mikel Artetára. Ebből a könyvből kiderül, hogyan formálta Mikel Arteta az Arsenalt a Premier League egyik legizgalmasabb, legrettegettebb csapatává. A korábban Pep Guardiola segítőjeként dolgozó egykori kiváló középpályás 2019 telén került vissza az Arsenalhoz, amelyet mára a bajnokesélyes együttesek közé emelt. A hosszú út során botrányok, egy világjárvány és szurkolói tüntetések nehezítették a csapat dolgát, amely FA-kupa-győzelmekkel igazolta, hogy jó irányba halad, a fiatal gárda pedig tavaly kis híján a Premier League aranyérmét is megszerezte. Ez a kötet egyedülálló betekintést enged Arteta munkájába, és segít megérteni, hogyan emelkedett a londoni klub a spanyol menedzser vezetésével középcsapatból újra a legnagyobbak közé. A bennfentes kötetből részletesen megismerhetjük Arteta taktikai újításait, mérkőzés közbeni döntéseinek hátterét, az átigazolási időszak történéseit, és végigkövethetjük az emlékezetes 2022-23-as szezont - az Arteta Ágyúsai egy elképesztő felemelkedés története, a klubtörténet új fejezetének krónikája. Charles Watts könyve 2023 augusztusában a Sunday Times bestseller-listáját is vezette.
U dodávateľa
18,71 € 19,69 €

Man City - A holnap csapata


A Manchester Cityt sokféleképpen aposztrofálták már az elmúlt években, sokan csodálják, néhányan nem akarják elismerni történelmi, nagy klubként. Az eredmények azonban önmagukért beszélnek: hét Premier League-elsőség, három FA-kupa-, hat Ligakupa-győzelem, három Community Shield és nem utolsósorban egy friss Bajnokok Ligája-siker áll mögöttük az utóbbi bő évtizedben. A City az elmúlt tíz év legsikeresebb labdarúgócsapata, ez tagadhatatlan. A 2023-as történelmi triplázás pedig nem a végpontot jelenti a klub históriájában, hanem a kezdetet. A 2022–23-as szezon Manchester Cityje történelmi jelentőségű társaság, de az, ahogyan Pep Guardiola eljutott a Bajnokok Ligája-győzelmet érő receptig, önmagában is legalább annyira lenyűgöző sztori. Van még néhány: például milyen szerepet vállalt egy thaiföldi katonai puccs a City felvásárlásában. Miként kapcsolódik össze az égszínkékek történelme az Aranycsapattal? Az angol futball egyik legkalandosabb sorsú labdarúgója, az Arsenal egykori csapatkapitánya, egy élelmiszerbolt tulajdonosa hogyan vezette addig soha nem tapasztalt magasságokba a Cityt? Kevin De Bruyne előtt ott volt Colin Bell, David Silva előtt Mike Summerbee, Sergio Agüero előtt Francis Lee, Erling Haaland előtt Eric Brook, Pep Guardiola előtt pedig Joe Mercer. A Manchester City 2008 nyara óta íródó meséje a labdarúgás egyik legizgalmasabb sztorija – hát még a klub teljes története!
U dodávateľa
24,05 € 25,32 €

V kategórii "Futbal, hokej" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre fanúšikov týchto populárnych športových disciplín. Táto kategória je ideálna pre hráčov, trénerov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii, pravidlách, taktikách a zákulisí futbalu a hokeja.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o futbale a hokeji, od pravidiel a taktík hry, cez profily známych hráčov a tímov, až po radu ako sa stať lepším hráčom. Ponúkame tiež tituly zamerané na tréningové metódy, výživu športovcov a prevenciu zranení v týchto športoch.