• Počet strán: 1270
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788089350445
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89350-44-5
  • Dátum vydania: 24. septembra 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 2,17 kg

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

54,90 €
52,16
  • Počet strán: 1270
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788089350445
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89350-44-5
  • Dátum vydania: 24. septembra 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 2,17 kg

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
menej

book

204 503 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

54,90 €
52,16

Odporúčania