- Počet strán: 160
- Väzba: iná / ostatná
- EAN: 9788073917234
- Jazyk: český
- ISBN: 978-80-7391-723-4
- Dátum vydania: 31. októbra 2013
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 0,60 kg
- Preklad: Dagmar Eisenmannová
Sladká kniha domácích bonbonů
Elizabeth LaBauová
Či už ste začiatočníci alebo ostrieľaní výrobcovia cukroviniek, kniha vám poskytne odborné rady, ktoré vám budú dobrou inšpiráciou a uspokoja váš maškrtný jazýček. V úvode nájdete základy prípravy bonbónov: všetko čo potrebujete vedieť o pomôckach, surovinách a technikách. Potom si môžete vyskúšať viac ako 50 receptov – cukrové bonbóny, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, marshmallow aj ovocné či orechové cukrovinky. V knihe nechýbajú ani rady, ako odstrániť vzniknuté problémy, ani techniky zdobenia, ktoré chutné výtvory ešte zdokonalia. Autorka Elizabeth LeBaunová v minulosti pracovala ako cukrárka v niekoľko reštauráciách v Los Angeles a s výrobou domácich bonbónov má dlhoročné skúsenosti.
- Počet strán: 160
- Väzba: iná / ostatná
- EAN: 9788073917234
- Jazyk: český
- ISBN: 978-80-7391-723-4
- Dátum vydania: 31. októbra 2013
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 0,60 kg
- Preklad: Dagmar Eisenmannová
Či už ste začiatočníci alebo ostrieľaní výrobcovia cukroviniek, kniha vám poskytne odborné rady, ktoré vám budú dobrou inšpiráciou a uspokoja váš maškrtný jazýček. V úvode nájdete základy prípravy bonbónov: všetko čo potrebujete vedieť o pomôckach, surovinách a technikách. Potom si môžete vyskúšať viac ako 50 receptov – cukrové bonbóny, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, marshmallow aj ovocné či orechové cukrovinky. V knihe nechýbajú ani rady, ako odstrániť vzniknuté problémy, ani techniky zdobenia, ktoré chutné výtvory ešte zdokonalia. Autorka Elizabeth LeBaunová v minulosti pracovala ako cukrárka v niekoľko reštauráciách v Los Angeles a s výrobou domácich bonbónov má dlhoročné skúsenosti.
203 605 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách
Hodnotenia (1)
0Recenzia
výborná kniha, zaujímavé recepty, typy a triky do kuchyne!