• Počet strán: 192
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788073608163
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-7360-816-3

To najlepšie z hydiny

Hana Sedláčková

  • 5
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.

Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.

Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

menej
Pridať do Zoznamu želaní
Vypredané
14,99 €
6,99

Tovar môže byť dostupný v predajniach, kliknite prosím nižšie pre zobrazenie jeho dostupnosti

Rezervácia v kníhkupectve
  • Počet strán: 192
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788073608163
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-7360-816-3

book

77 176 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 60 kníhkupectvách


Hodnotenia (1)

5
Martina Nemčoková

Recenzia

  • 5 /5
  • Martina Nemčoková

Super

Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
Vypredané
14,99 €
6,99

Tovar môže byť dostupný v predajniach, kliknite prosím nižšie pre zobrazenie jeho dostupnosti

Rezervácia v kníhkupectve

Odporúčania