Koreniny
Gill Davies
Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú. Opisuje ich chuť, vlastnosti a to, ako sa navzájom čo najlepšie dopĺňajú alebo ku ktorému druhu mäsa či zeleniny sa hodia. Venuje sa aj liečivým vlastnostiam, ktoré koreniny prenesú na jedlo.
Kniha podrobne opisuje vyše 50 najznámejších korenín,
uvádza aj ich pôvod a tradičné aj súčasné použitie.
Text s množstvom informácií dopĺňajú farebné ilustrácie.
Výborný spoločník každého kuchára.
Kniha podrobne opisuje vyše 50 najznámejších korenín,
uvádza aj ich pôvod a tradičné aj súčasné použitie.
Text s množstvom informácií dopĺňajú farebné ilustrácie.
Výborný spoločník každého kuchára.
Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú. Opisuje ich chuť, vlastnosti a to, ako sa navzájom čo najlepšie dopĺňajú alebo ku ktorému druhu mäsa či zeleniny sa hodia. Venuje sa aj liečivým vlastnostiam, ktoré koreniny prenesú na jedlo.
Kniha podrobne opisuje vyše 50 najznámejších korenín,
uvádza aj ich pôvod a tradičné aj súčasné použitie.
Text s množstvom informácií dopĺňajú farebné ilustrácie.
Výborný spoločník každého kuchára.
209 371 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách
Hodnotenia (0)
Produkt ešte nemá recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account