

- Počet strán: 239
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055216423
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-552-1642-3
- Dátum vydania: 16. októbra 2017
- Vydavateľstvo : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
- Hmotnosť: 0,54 kg

Mikrobiológia potravín
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
- Počet strán: 239
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055216423
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-552-1642-3
- Dátum vydania: 16. októbra 2017
- Vydavateľstvo : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
- Hmotnosť: 0,54 kg
216 799 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 15€
Rezervácie v 60 kníhkupectvách