
- Počet strán: 208
- Väzba: tvrdá
- EAN: 8888000000260
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-07-02363-5
- Dátum vydania: 15. apríla 2014
- Vydavateľstvo : Príroda
- Hmotnosť: 1,04 kg
- II. Šanca: Viac informácii TU

Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-50%)
Renato Magát
Táto kniha dostala druhú šancu. Viac informácií o knihách druhej akosti nájdete TU
Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Druhá šanca -50% kategoria poškodenia: Viac informácií o miere poškodenia pri knihách druhej akosti nájdete TU
Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
- Počet strán: 208
- Väzba: tvrdá
- EAN: 8888000000260
- Jazyk: Slovak
- ISBN: 978-80-07-02363-5
- Dátum vydania: 15. apríla 2014
- Vydavateľstvo : Príroda
- Hmotnosť: 1,04 kg
- II. Šanca: Viac informácii TU
82 940 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€
Rezervácie v 60 kníhkupectvách