- Formát e-knihy: EPUB, PDF, MOBI
- Počet strán: 296
- EAN: 9999000074650
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978E80E556E3942E0
- Dátum vydania: 30. novembra 2019
- Vydavateľstvo : Slovart
Toto nie je kuchárska kniha E-kniha
Jozef Koleják
Čítanka pre hladných, gurmánov a maškrtných. Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických. Dozvieme sa, že slovenská národná surovina vlastne nie je vôbec slovenská, a aj to, ktoré potraviny a prečo sa spájajú s erotikou. Zaujímavé čítanie nielen pre tých, čo s chuťou varia, ale aj pre tých, čo radi jedia.
- Formát e-knihy: EPUB, PDF, MOBI
- Počet strán: 296
- EAN: 9999000074650
- Jazyk: Slovak
- ISBN: 978E80E556E3942E0
- Dátum vydania: 30. novembra 2019
- Vydavateľstvo : Slovart
Čítanka pre hladných, gurmánov a maškrtných. Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických. Dozvieme sa, že slovenská národná surovina vlastne nie je vôbec slovenská, a aj to, ktoré potraviny a prečo sa spájajú s erotikou. Zaujímavé čítanie nielen pre tých, čo s chuťou varia, ale aj pre tých, čo radi jedia.
202 389 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách
Hodnotenia (2)
5Recenzia
Fejtony boli super, ale kniha ma sklamala.
Recenzia
knižka obsahuje mnoho poznatkov o ovocí a zelenine obilninách a strukovinách , autor opisuje zauímavú históriu plodín ,ich spracovanie a mnoho dalších rád ako tieto ingrediencie kombinovat.Potesilo by aj nejaké pokracovanie napríklad o koreninách a pod.