- Formát e-knihy: EPUB, PDF, MOBI
- Počet strán: 288
- EAN: 9999000095603
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978E80E556E5329E7
- Dátum vydania: 23. novembra 2021
- Vydavateľstvo : Slovart
Toto nie je kuchárska kniha 2 E-kniha
Jozef Koleják
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta.
Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
- Formát e-knihy: EPUB, PDF, MOBI
- Počet strán: 288
- EAN: 9999000095603
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978E80E556E5329E7
- Dátum vydania: 23. novembra 2021
- Vydavateľstvo : Slovart
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta.
Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
203 789 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách