! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 368
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788082141248
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8214-124-8

Odveta. 3. diel série: Nekompromisní

Michaela Brnková

  • 4,6
Nepoznáš ma...
Nie som ako iní bossovia mocných svetových syndikátov. Ja sa nevyžívam v krviprelievaní a točení špinavých obchodov. Netúžim po mamone, nechcem stále viac.

Neovládajú ma majetky a túžba ich zveľaďovať.

Vojny gangov takmer vymizli, obchody prebiehajú pokojne, intrigy trestám a podvody odhaľujem skôr, ako sa zrealizujú. Viem, kto som a kam patrím. Neunikám pred svojim osudom. Prijal som ho a každý deň s ním bojujem sám, aby som nikoho v mojej blízkosti neohrozil.
Až kým si neprišla ty…
  • Počet strán: 368
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788082141248
  • Jazyk: Slovak
  • ISBN: 978-80-8214-124-8

Nepoznáš ma...
Nie som ako iní bossovia mocných svetových syndikátov. Ja sa nevyžívam v krviprelievaní a točení špinavých obchodov. Netúžim po mamone, nechcem stále viac.

Neovládajú ma majetky a túžba ich zveľaďovať.

Vojny gangov takmer vymizli, obchody prebiehajú pokojne, intrigy trestám a podvody odhaľujem skôr, ako sa zrealizujú. Viem, kto som a kam patrím. Neunikám pred svojim osudom. Prijal som ho a každý deň s ním bojujem sám, aby som nikoho v mojej blízkosti neohrozil.
Až kým si neprišla ty…
menej

book

205 139 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (6)

4,6
Patrícia

Recenzia

  • 5 /5
  • Patrícia

3. časť zo série Nekompromisní

Záverečná časť série Nekompromisní nesie v sebe opäť dávku napätia, akcie, romantiky, tajomstiev, zrady a zopár mŕtvych tiel.

Byť bossom podstvetia nie je žiadna sranda. Svoje o tom vie Semion, ktorý výzorom pripomína vikinga, ale zároveň je inteligentný a hlavne milujúci brat. To posledné sme sa dozvedeli najmä z častí o minulosti, ktoré boli na začiatku Semionových kapitol a dotvárali prítomnosť. Ženskou hrdinkou bola Angelina, ktorá bola o dosť mladšia ako jej nevlastný strýko Sem. Avšak mala všetkých desať pohromade, takže ten vekový rozdiel nebol citeľný a príbuzenský vzťah našťastie nebol pokrvný.
Páčilo sa mi, ako na seba pôsobili. On- boss podsvetia, ona- nevinná študentka. Protiklady, ktoré sa naučili spolu vychádzať.
Na tejto sérii sa mi páčilo hlavne to, že všetky postavy boli iné. Najmä Sem s An boli nedokonalí. Sem nebol žiaden manekýn a An, tak tá mala záhyby, ako často sama spomínala. A aj týmto si ma získali.

Minulosť, ktorá dobehla prítomnosť. Aj o tomto bola Odveta. A aby toho nebolo málo, epilóg vás naladí aj navnadí na ešte voľnejšie pokračovanie knihy Diablo. A tá rovnako stojí za prečítanie.

Alena Precechtelova

Recenzia

  • 5 /5
  • Alena Precechtelova

ODVETA je ďalšia časť série NEKOMPROMISNÍ , ktoré napísala Michaela Brnková . Je to knižka podľa môjho očakávania, lebo spisovateľka spojila postavy s prvej a druhej knižky dokopy. Poriadne poprepletala ich osudy . Ani v tejto knižke nechýba kopec prekvapení a napätia . Úplne hotová som bola s, ako Sem vyriešil problém a bola som poriadne prekvapená . No a na konci knižky sa objaví nová postava Diablo . Takže sa môžeme tešiť na ďalšiu časť .

Nikol

Recenzia

  • 3 /5
  • Nikol

Odveta je tretia cast serie Nekompromisni. Neviem cim to bolo, samu ma to zaskocilo, tato cast ma nepohltila. S obalkou som sa nestotznila od jej zverejnenia po docitanie knihy. Skoda tej volby, osobne mi to narusilo krasny a jednoduchy vzlad serie. Autorkin styl sa mi paci od prvej knihy. Prelinanie pribehu so spomienkami mi velmi nesadlo, aj ked sa potvrdilo, ze tym autorka nieco sledovala. Autorka sa pohrala so zivotnymi osudmi vsetkych postav. Pribeh mal dej, zvraty, zapletky. Zena, ktora si na plavky oblecie tricko, riesi svoje krivky, si neoblecie cipkovane saty. Som tim Semion, bez ohladu kde, co, ako, preco. Pozdaval sa mi aj Trevis. Mamonar Jes je ceresnicka na torte bezcharakternosti a sebeckosti. Takze v knihe je vsetko, len dakde medzi mnou, knihou a hviezdami vznikol problem.

misska_duricova

Recenzia

  • 5 /5
  • misska_duricova

Môj svet bol čiernobiely. To ona ho vyfarbila."
Toto sa mi bude spájať s touto skvelou knihou.

Knihy od Mišky sú vždy dokonale prepracované do detailov. Každá jedna! Ak si myslíte,že viete ako bude dej pokračovať,tak sa zmýlite. Vlastná skúsenosť. Dej má dokonalú atmosféru, prešpikované emócie, silné puto, dobrodružstvo, zápletku, lásku a excelentné šteklivé scény.

Semion je veľký sexy šéf ❤️ a Angelina je silná žena, ktorá sa snaží pripraviť na mesiace, ktoré ju čakajú. Adoptívna mama to teda vymyslela.
Postupné odhaľovanie tajomstiev v krutom mafiánskom svete a v ich rodine.
Spracovanie vekového rozdielu bolo veľmi dobré vôbec som to nevnímala.
Priznávam nemusím extrémne bradatých chlapov ale zo Semiona som išla do kolien. Aj tak si však neviem vybrať, ktorý z pánov zo série Nekompromisní je ten NAJ. Každý má svoj šmrnc.

Za krásnu obálku môžeme poďakovať šikovnej @sanny_book_photo ❤️ a za knihu samozrejme @michaela.b.autorka

Na koniec malé odporúčanie: prečítajte si aj predošlé časti aby Vám nič neuniklo.

Lenka

Recenzia

  • Lenka

Záver série ako sa patrí.
Záver série Nekompromisní je tu a ja neviem či sa tešiť, alebo byť sklamaná, že je koniec.
Kto je váš favorit z tejto série?
Semion mi učaroval. Vlastne klamem, som blázon do všetkých.
A čo od Odvety môžte čakať?
- bossa podsvetia
- dobré dievča
- vekový rozdiel
- nútenú blízkosť
- zradu
- dotkni sa jej a zomrieš (alebo odcestuješ)
- tajomstvá a vášeň
Semion je ten typ hrdinu, ktorému stačí vojsť do miestnosti a vy zatajíte dych a nabehnú vám zimomriavky. Nepotrebuje slová, aby ste mu rozumeli. Nepotrebuje zbrane, aby vzbudil strach. Stačí jednoducho - ON.
Angelina prevráti všetko okolo neho hore nohami, ale v tom najlepšom zmysle. Minulosť sa prelína s prítomnosťou a vy obraciate stránku za stránkou, aby ste vedeli, aká bude budúcnosť.
Tentokrát nám milujúcim epilógy bolo dopriate. A hneď dvakrát!
Verte mi, vyčaria vám úsmev na tvári, no vzbudia i zvedavosť.
Smelo do záveru tejto série a užite si ju minimálne rovnako ako ja.

Písanie Mišky Brnkovej je návykové takým spôsobom, že vám hrozí závislosť. Každý je príbeh je iný, výnimočný a úplne vás pohltí. Knihy, ktoré napísala sú toho dôkazom.

sanny_book_photo

Recenzia

  • 5 /5
  • sanny_book_photo

Dostala som sa do bodu, keď viem, že držím v rukách knihu od Michaely B. Je to záruka niečoho ohromujúceho na slovenskom knižnom trhu. Vždy totiž dostanem všetko, po čom ako čitateľka túžim, no navyše i s nesmiernou dávkou veľkoleposti.
Odveta je toho zas a znova dôkazom. Je dokonalým zakončením celej série Nekompromisní.
Tento román je presným medzníkom medzi prvou a druhou časťou. Posledný diel do dychberúcej skladačky.

Semion je môj vysnený viking a to doslova.
Snívalo sa mi o hlavných hrdinoch od Amo Jones, o sérii Dvory a v neposlednom rade o Semovi.
Vždy budeme porovnávať, ktorý je lepší. Ohromujúci Nero? Tajomný Adonis Halton? Alebo ľadovým pohľadom dominujúci viking Semion?
Vyberte si a na záver si aj tak poviete, že vlastne pre niečo milujete každého jedného z nich.

Časť recenzie, ktorá bola dopísaná dnes:
Prečo dnes, lebo som chcela odstup. Odstup eufórie, ktorá vás mnohokrát pohltí po dočítaní a o týždeň neviete o čom je kniha. Hovorím si ,,dopraj si čas a nadhľad".
Ľudia usmievam sa. Aj dnes, aj teraz. Viete prečo? Lebo som v tejto knihe pocítila pocit, ktorý som v predošlých dieloch neprežila a cítim ho stále. Krásu momentu. To, čo sa vami preženie v určitý moment knihy. Chvíľka, keď sa mi s ODVETOU preplietlo srdce a vytvorilo jedno.

Odporúčania