- Počet strán: 64
- Väzba: tvrdá
- EAN: 8888000052783
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 80-7145-422-2
- Dátum vydania: 21. októbra 2005
- Vydavateľstvo : Slovart
- II. Šanca: Viac informácii TU
Lacná kniha Írska kuchyňa (-70%)
Tento produkt dostal druhú šancu. Viac informácií o produktoch druhej akosti nájdete TU
O írskom národe sa hovorí, že je tesne spätý s pôdou. Poľnohospodárske plodiny si tu ľudia dopestujú sami a varia z nich výnimočné pokrmy. Základom írskych jedál sú zemiaky. Pridávajú sa do chleba, cesta a mnohých jedál, ktoré sa konzumujú počas dňa. Hydina, hovädzie a jahňacie mäso sa používajú pri príprave teplých, sýtych pokrmov, ktorými je Írsko preslávené (napríklad írsky hrniec alebo hovädzie mäso, ku ktorému sa podáva pivo). Táto knižočka je cestou, ako preniknúť do tajomstiev írskej kuchyne. Obsahuje recepty na jednoduchú prípravu polievok a hlavných jedál, naučíte sa piecť írsky chlieb a tradičné pečivo a zoznámite sa s množstvom zaujímavých farmárskych pokrmov.
- Počet strán: 64
- Väzba: tvrdá
- EAN: 8888000052783
- Jazyk: Slovak
- ISBN: 80-7145-422-2
- Dátum vydania: 21. októbra 2005
- Vydavateľstvo : Slovart
- II. Šanca: Viac informácii TU
O írskom národe sa hovorí, že je tesne spätý s pôdou. Poľnohospodárske plodiny si tu ľudia dopestujú sami a varia z nich výnimočné pokrmy. Základom írskych jedál sú zemiaky. Pridávajú sa do chleba, cesta a mnohých jedál, ktoré sa konzumujú počas dňa. Hydina, hovädzie a jahňacie mäso sa používajú pri príprave teplých, sýtych pokrmov, ktorými je Írsko preslávené (napríklad írsky hrniec alebo hovädzie mäso, ku ktorému sa podáva pivo). Táto knižočka je cestou, ako preniknúť do tajomstiev írskej kuchyne. Obsahuje recepty na jednoduchú prípravu polievok a hlavných jedál, naučíte sa piecť írsky chlieb a tradičné pečivo a zoznámite sa s množstvom zaujímavých farmárskych pokrmov.
202 037 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách