- Počet strán: 192
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055123912
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-551-2391-2
- Dátum vydania: 1. januára 2011
- Vydavateľstvo : Ikar
Konzervovanie, 2. vydanie
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.
- Počet strán: 192
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055123912
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-551-2391-2
- Dátum vydania: 1. januára 2011
- Vydavateľstvo : Ikar
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.
205 293 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách