! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 208
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788089447688
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89447-68-8
  • Dátum vydania: 5. mája 2012
  • Vydavateľstvo : Eurokódex
  • Hmotnosť: 0,28 kg

Praktická príručka písania pre profesionálov

Martin Kasarda

Publikácia sa zaoberá novinárskymi žánrami, ich dnešnou podobou, čitateľskými skúsenosťami a praktickými potrebami. Mnoho z textov bolo a je súčasťou prednáškových cyklov, viaceré pasáže vznikali ako repliky v rámci diskusií s budúcimi žurnalistami. Nejde však o klasickú publikáciu, v ktorej by sa dávali hotové informácie. Žurnalistika a spracovanie informácií je živý, premenlivý svet, v ktorom je väčšina práce podriadená diktátu aktuálnosti.

Kniha je rozdelená do štyroch základných okruhov.

•Na úvod sa venujeme teórii žánrov a stavu súčasnej žurnalistiky.
•Druhá časť je venovaná spravodajstvu – nielen písaniu, ale aj obsahovej príprave správy.
•Tretia časť sa venuje publicistike – reportáži, interview a názorovej publicistike.
•Záver knihy sme venovali najmodernejším spôsobom žurnalistickej práce – internetovej žurnalistike.
Táto kniha je len receptom. Majster kuchár sa ukáže vtedy, ak ho recept inšpiruje, ale vie ho aj vylepšiť...
Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 30 pracovných dní

10,00 €
9,50
  • Počet strán: 208
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788089447688
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89447-68-8
  • Dátum vydania: 5. mája 2012
  • Vydavateľstvo : Eurokódex
  • Hmotnosť: 0,28 kg

Publikácia sa zaoberá novinárskymi žánrami, ich dnešnou podobou, čitateľskými skúsenosťami a praktickými potrebami. Mnoho z textov bolo a je súčasťou prednáškových cyklov, viaceré pasáže vznikali ako repliky v rámci diskusií s budúcimi žurnalistami. Nejde však o klasickú publikáciu, v ktorej by sa dávali hotové informácie. Žurnalistika a spracovanie informácií je živý, premenlivý svet, v ktorom je väčšina práce podriadená diktátu aktuálnosti.

Kniha je rozdelená do štyroch základných okruhov.

•Na úvod sa venujeme teórii žánrov a stavu súčasnej žurnalistiky.
•Druhá časť je venovaná spravodajstvu – nielen písaniu, ale aj obsahovej príprave správy.
•Tretia časť sa venuje publicistike – reportáži, interview a názorovej publicistike.
•Záver knihy sme venovali najmodernejším spôsobom žurnalistickej práce – internetovej žurnalistike.
Táto kniha je len receptom. Majster kuchár sa ukáže vtedy, ak ho recept inšpiruje, ale vie ho aj vylepšiť...
menej

book

200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 30 pracovných dní

10,00 €
9,50

Odporúčania