! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Tvorba osobnej siete - Ako získať kontakty a budovať kvalitné vzťahy?


V tejto jedinečnej nahrávke sa dozviete aký význam má tvorba osobnej siete kontaktov pre váš úspech. Pomenujeme podstatu medziľudských vzťahov, umenie správnej konverzácie a schopnosť vytvárať dobré vzťahy.
Na stiahnutie
3,50 €

Riadi nás systém, alebo náhoda?


Ján Zbojek vám predstaví základy neokybernetiky a jej základné princípy tvorby akejkoľvek skutočnosti. Zoznámite sa so systémovým nazeraním na svet, ktoré vám môže dopomôcť k lepšej orientácii v živote.
Na stiahnutie
3,50 €

Ako sa zbaviť strachu z predaja?


Dozviete, kde sú korene vášho strachu pri predaji a spôsob ako sa ho zbaviť.Naučíte sa základné princípy úspešného predaja. Dozviete sa spôsoby ako požiadať o to, čo chcete dosiahnuť.
Na stiahnutie
3,50 €

Dlh náš každodenný - Ako sa zbaviť dlhov?


Uvedomte si, že na svete je plno ľudí, ktorí mali dlhy a vždy sa z nich nejako dostali. Dokázali to, len keď sa zodpovedne postavili k riešeniu problému. Preto treba zmeniť svoj postoj k dlhom. Nebojte sa ich.
Na stiahnutie
3,50 €

20 klamstiev, ktorým veríme


Audiokniha Jána Zbojeka poodhaľuje 20 najčastejších klamstiev ktorým veríme a stoja v ceste nášmu úspechu.
Na stiahnutie
3,50 €

Poutník: Mágův deník


Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu. Z části dobrodružný příběh, z části návod na sebepoznání – tento magický příběh Vás vezme na pouť severním Španělskem do Santiaga de Compostela a ukáže Vám cestou, kdo jste.
Na stiahnutie
8,68 €

Šlabikár Finančnej Gramotnosti


Viete čo bráni ľuďom, aby naplno prežili to, o čom snívali? Peniaze!!! Prečo ich niektorí majú prebytok a druhí nedostatok? Prečo sú jedni úspešní a druhí nie? Prečo niektorí dokážu zarobiť kopu peňazí a potom o ne prídu? Táto audiokniha rozoberá úplné základy ako sa máme správať na finančnom trhu. V dvanástich kapitolách sa naučíte najdôležitejšie kroky ako si zariadiť spokojný život a blahobyt.
Na stiahnutie
5,00 €

Šlabikár podnikania


Pomocou tejto audioknihy sa naučíte novému spôsobu myslenia, "systémovému nazeraniu", ktorý vytvára netradičný pohľad na človeka, spoločnosť, podnikanie a život. Táto audio kniha vás naučí využívať deväť základných krokov algoritmu úspechu, ktoré zaručujú dosiahnutie akéhokoľvek cieľa.
Na stiahnutie
5,00 €

Tajomstvo úspechu


Pomocou audioknihy sa naučíte novému spôsobu myslenia, "systémovému nazeraniu", ktorý vytvára netradičný pohľad na človeka, spoločnosť, podnikanie a život. Jeho kniha vás naučí využívať deväť základných krokov algoritmu úspechu, ktoré zaručujú dosiahnutie akéhokoľvek cieľa.
Na stiahnutie
5,00 €

Šlabikár Predaja


Táto kniha odhaľuje základy ako sa máme správať na finančnom trhu. Autor tu predstavuje a rozoberá päť základných princípov finančnej gramotnosti. V dvanástich kapitolách sa naučíte najdôležitejšie kroky ako porozumieť svojim financiám a získať nad nimi kontrolu.
Na stiahnutie
5,00 €

Zvládněte stres metodou Inner Game


Audiokniha Zvládněte stres metodou Inner Game, kterou napsal Timothy Gallwey. Lidé jsou často přesvědčeni, že úroveň stresu, jemuž jsou vystaveni, určují vnější okolnosti, že stres je nevyhnutelnou součástí jejich života.
Na stiahnutie
18,32 €

Jak prokouknout druhé lidi


Audiokniha Jak prokouknout druhé lidi, kterou napsal Joe Navarro. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi, jak odhalit jejich názory a myšlenky, dešifrovat pocity a chování, vyhnout se skrytým léčkám a poznat klamné a podvodné jednání.
Na stiahnutie
18,32 €

Moc přítomného okamžiku


Audiokniha Moc přítomného okamžiku, kterou napsal Eckhart Tolle. Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás je jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Na stiahnutie
14,29 €

Techniky rychlého učení


Seznamte se s triky, které používají výherci světových soutěží v paměti! Tajemství není v biflování ani v zázračné paměti, ale v technikách, pomocí kterých můžete využít skrytý potenciál svého mozku takovým způsobem, o jakém jste dříve neměli tušení.
Na stiahnutie
50,92 €

Osobní rozvoj


Investujte do sebe a zvyšte svoji hodnotu. Jak zvýšit pravděpodobnost úspěchu.
Na stiahnutie
28,94 €

Úspěch, to jsou cíle, zbytek jsou jen komentáře


V audioprogramu "Úspěch - to jsou cíle" se dozvíte, jak nastavit své cíle a jaké strategie použít k jejich rychlému dosažení. Budete mít mnohem větší kontrolu nad svou budoucností a začnete směřovat k naplnění a štěstí.
Na stiahnutie
28,94 €

Život na nikoho nečeká


Audiokniha Život na nikoho nečeká, kterou napsal Karel Spilko. Život na nikoho nečeká a Ty také na nikoho nečekej. Svět se točí, jak na kolotoči, a pokud s ním nedržíš krok, jsi pozadu. Proto si urči svůj Skutečný Sever a vyraz.
Na stiahnutie
10,26 €

Tajemství výchovy skvělých dětí


Audiokniha Tajemství výchovy skvělých dětí, kterou napsal Dan Miller. Vychovejte šťastné, zdravé a sebevědomé děti! Budou vás milovat a respektovat! Budou úspěšné v dalším životě.
Na stiahnutie
14,29 €

Tajemství přitažlivosti


Zákon přitažlivosti je jedním z nejstarších "univerzálních zákonů". Je- li používán správným způsobem, je neuvěřitelně silný.
Na stiahnutie
14,29 €

Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.