! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Audioknihy - Rozprávky strana 18 z 25

Rozprávky o líške a vlkovi


Bol raz jeden vlk, ktorého všetci volali Tĺk. Iste si sami domyslíte, prečo. Nuž a tento vĺčko sa jedného dňa rozhodol, že začne podnikať. Podľa rady utáranej straky si za spoločníčku vybral líšku Šibalku.
Na stiahnutie
6,60 €

Kráľ Drozdia brada


Otec pyšnej princeznej, ktorá sa vysmieva každému ženíchovi, úplne stratí trpezlivosť. Aby svoju pýchu skrotila, vydá ju za prvého žobráka, ktorý prejde hradnou bránou.
Na stiahnutie
6,60 €

Pinocchio


Kedysi dávno bol raz jeden starý rezbár Geppetto, ktorý bol veľmi preveľmi chudobný. Väčšmi ako chudoba ho však trápilo to, že je sám. A tak si z posledného kúska dreva vystrúhal drevenú bábku a čuduj sa svete - stal sa zázrak!
Na stiahnutie
6,60 €

O dvanástich mesiačikoch


Na kraji jedného čierneho lesa, ktoré konca ani vidno nebolo, stála malá horárnička, v ktorej bývala vdova s dvoma dcérami. Vlastnou Holenou a nevlastnou Maruškou. Ako to už býva, vdova svojej dcére všetko po vôli robila a Marušku len hrešila - roboty hrsťami, chlieb sotva štipkami.
Na stiahnutie
6,60 €

Soľ nad zlato


Bolo raz jedno kráľovstvo, v ktorom city tak ustúpili do úzadia bohatstva a lesku, že sa až starý kráľ musel slovami opýtať svojich vlastných dcér, ktorá ho ako ľúbi.
Na stiahnutie
6,60 €

Edudant a Francimor


Edudant a Francimor jsou synci kouzelnice madame Halabáby. Edudant, starší a silnější, a hubený Francimor žijí spokojeně s matkou v chaloupce v temném lese. Společnost jim dělají bílý kozel Rudolf, starý drak Verpanides a černý kocour Šmakovník
Na stiahnutie
6,19 €

Braček Jelenček, O princovi, čo na žabu zakliaty bol


Obsahuje rozprávky: 1. Braček Jelenček 2. O princovi, čo na žabu zakliaty bol
Na stiahnutie
6,60 €

Dlhý, Široký a Bystrozraký a iné rozprávky


Kráľovič Matej sa uchádza o ruku krásnej princeznej. Nie je to však jednoduché - princezná totiž zdedila po svojej matke zázračnú moc, a tak svojim pytačom neustále uniká. Našťastie má kráľovič troch nenahraditeľných pomocníkov - Dlhého, Širokého a Bystrozrakého.
Na stiahnutie
6,60 €

Janko Hraško


Kde sa vzal, tu sa vzal, chlapec ako hrášok z hrachového struku mamke rovno do lona vyskočil. A že bol Janko Hraško veru poriadny chlapík, vybral sa hneď a zaraz s obedom za novým tatkom na roľu.
Na stiahnutie
6,60 €

Heidi, děvčátko z hor


Legendární dětská kniha v audio podobě a skvělé interpretaci Lucie Vondráčkové. Malou Heidi přivede její teta, která se o ni starala po smrti jejích rodičů, k dědečkovi do hor. Starý Konrád není touto situací nadšen, zpočátku se sblížení s vnučkou brání, ale brzy si ji oblíbí, stejně jako si Heidi zamiluje hory a lidi v nich žijící.
Na stiahnutie
7,29 €

Budkáčik a Dubkáčik


Rozprávka o veselých bratoch Budkáčikovi a Doubkáčikovi na motívy rozprávky J.C. Hronského doplnená o veselé pesničky.
Na stiahnutie
6,60 €

Dlhý nos


Kvôli nosu sa trápil aj mladý princ z veselej rozprávky Dlhý nos. Pomyslíte si – keď sa raz rozprávka volá Dlhý nos, isto bude práve dlhý nos príčinou jeho trampôt. Chyba! Práve naopak, princ mal síce nosisko dlhé ako chrumkavý rožok, ale dobrácki kráľovskí rodičia ho vychovali v tom, že čím je dlhší, tým je človek krajší. A tak sa princ trápil nie kvôli sebe, ale kvôli maličkému nošteku svojej milej princeznej a za ten svet nevedel, ako jej povedať, že ju ten noštek špatí.
Na stiahnutie
6,60 €

Pohádky z Jižních Čech a Šumavy 2 aneb vyprávění kapra Jakuba


Šest pohádek na motivy knihy Báry Stlukové v režii Zdeňka Trošky.
Na stiahnutie
7,29 €

Pohádky z Jižních Čech a Šumavy aneb vyprávění kapra Jakuba


Sedm pohádek na motivy knihy Báry Stlukové v režii Zdeňka Trošky.
Na stiahnutie
7,29 €

Aladínova zázračná lampa


1. Aladínova zázračná lampa 2. O Džaudarovi a jeho bratoch 3. Sultán a syn
Na stiahnutie
6,60 €

Majdalenka v záhrade


Zanedbaná záhradka s dlho neobývaným domčekom chradne. Jedného dňa sa tam objaví dievčatko a začnú sa diať veci... Nechceme na pár riadkoch prezradiť, čo všetko Majdalenka zažije, ako si poradí a čo sa zmení.
Na stiahnutie
3,50 €

Majdalenka na zahrádce


Zanedbaná zahrádka s dlouho neobývaným domečkem strádá. Jednoho dne se objeví děvčatko a začnou se dít věci... Nechceme v pár řádcích prozradit, co všechno Majdalenka zažije, jak si poradí a co se změní.
Na stiahnutie
3,50 €

Alibaba a štyridsať zbojníkov, Kamenný kvietok


Staré rozprávky z ďalekého Orientu sú plné kúziel ako aj zdravého "sedliackeho" rozumu.
Na stiahnutie
6,60 €

Princezná na hrášku


Viete si predstaviť, čo je to tlačiť sa s piatimi bratmi v jednom malilinkom tesnom domčeku? Že nie? Päť hráškov z jedného struku vám vyrozpráva svoje príbehy.
Na stiahnutie
6,60 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.