! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Audioknihy - Rozprávky strana 22 z 25

Najkrajšie rozprávky 6


Obsahuje rozprávky Šípková Ruženka, Sindibád námorník a Sultánov šašo, v podaní výborného Mariána Labudu.
Na stiahnutie
3,63 €

Pohádky II


Obsahuje: 1. Jeníček a Mařenka, 2. O vlku a kůzlátkách
Na stiahnutie
3,63 €

Tři prasátka a vlk


Příběhy prasátek a vlka čtou Jitka Molavcová, Martina Hudečková a další.
Na stiahnutie
3,63 €

Zlata studánka


Vyprávění o vílách, vodnících, hvězdách, a mnohém jiném, které se jmenuje Zlatá studánka pro Vás napsal Dominik Filip, má krásný podtitul: „pohádky zašlých dní“.
Na stiahnutie
4,73 €

Najkrajšie rozprávky 7


Obsahuje rozprávky Čert a Kača, O Smolíčkovi a O kohútkovi a sliepočke, v podaní výborného Mariána Labudu.
Na stiahnutie
3,63 €

Pohádky z pastelky


Obsahuje: 1. Pohádky, 2. O bezohledném slonovi, 3. Člověče nezlob se, 4. O pejskovi, který se stále toulal, 5. Divadelní myška, 6. Peřina, 7. Lež, 8. Kamarád bubák, 9. Kilimandžáro
Na stiahnutie
4,73 €

Vlk a kůzlátka, Vlk a Červená Karkulka


V roli vypravěčů se představí tentokrát známí herci jako je např. Martin Štěpánek, Antonín Molčík, či Jan Šťastný.
Na stiahnutie
3,63 €

Najkrajšie rozprávky 1


Obsahuje rozprávky princ Bajaja a Potrestaná pýcha, v podaní výborného Mariána Labudu.
Na stiahnutie
3,63 €

Najkrajšie rozprávky 2


Obsahuje rozprávky Zlatovláska a O kocúrovi, kohútovi a kose, v podaní výborného Mariána Labudu.
Na stiahnutie
3,63 €

Vypráví pohádky Arturovi


Audiokniha Vypráví pohádky Arturovi, kterou načetla populární zpěvačka Iveta Bartošová. Populární zpěvačka tentokrát v nahrávacím studiu nenatáčela písničky, ale vyprávěla pohádky! Iveta Bartošová vybrala klasické i méně známé pohádky, které vypráví svému synovi Arturovi. Nahrávka z roku 2002.
Na stiahnutie
5,09 €

Pohádkový mlýnek


Sedm pohádkových příběhů na motivy pohádek Boženy Němcové, které vypráví Václav Postránecký v režii Karla Hoffmanna. Takže stačí jen zatočit pohádkovým mlýnkem a tiše naslouchat.
Na stiahnutie
3,63 €

Fimfárum 4 Tři veteráni


Po prvních třech dílech Fimfára se potvrdilo, že nápad "přidělit" velkému vypravěči a autorovi půvabné knížky Fimfárum Janu Werichovi jako hereckou partnerku Stellu Zázvorkovou (ta ovšem jehohereckou partnerkou skutečně byla), byl šťastný. A tak se vám dostává do rukou čtvrtý díl "fimfárovského" cyklu, kterým je samostatný titul Tři veteráni, známý mimo jiné z vynikajícího filmového zpracování, a to dokonce jako zvukového experimentu - v přímém dialogu obou interpretů přes "most" času.
Na stiahnutie
3,63 €

Lillys magische Schuhe. Die verbotenen Stiefel - audiokniha


Sören will auf eigenen Füßen stehen Sören braucht dringend Hilfe. Nicht nur seine Mitschüler machen ihm das Leben schwer, auch seine Eltern setzen ihn unter Druck. Sie wollen ihn zur Teilnahme an einem Marathon bewegen. Dabei möchte sich Sören viel lieber um Hunde im Tierheim kümmern. Vielleicht sind die magischen Fortuna-Schuhe die Lösung? Komisch nur, dass die unsympathische Frau Winsel ihn so nach der Schuhmacherin Lilly ausfragt. Was hat sie vor?
Vypredané
15,19 € 15,99 €

Disney - Na vlásku, Malá mořská víla Ariel, Popelka - audiokniha


Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním o princezně Locice, která vlastně ani neví, že je princeznou, o malé mořské víle Ariel a o Popelce, která se vydá na vysněný bál a potká tam svého prince.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Rozprávka - Jeleň zlatoparohý/Popolvár 2CD


CD1 Blahoslav sa jedného dňa zatúlal so svojím verným koníkom do neznámeho lesa. Uprostred neho stál starý zámok - teda skôr niečo, čo zámok pripomínalo - akési ruiny. No keďže už bola noc a Blahoslav bol unavený, rozhodol sa v zámku prenocovať. Už určiet tušíte, čo asi nasledovalo. Alebo nie? Ja už ale nič viac neprezradím. Snáď len toľko, že sa v tomto príbehu stretnete so zlatoparohým jeleňom, ktorý nie je jeleňom, s ružou, kotá nie je ružou a s vtáčaťom, ktoré nie je vtáčaťom. A bude sa aj strašiť! V druhej časti rozprávky príbeh pokračuje a ak bol doteraz dobrodružný a napínavý, zmení sa na romantický. Veď láska je tou najčastešou príčinoiu, prečo sa vôbec príbehy rozprávajú. Dramatizovaná rozprávka zo zbierok Pavla Dobšinského 1. V zakliatom zámku 2. V krajine LÁSKA Účinkujú : Rozprávačka: Lenka Košická Blahoslav: Vladimír Kobielsky Jelena: Klaudia Kolembusová Ružena: Zuzana Kapráliková Božena: Zuzana Šebová Kráľ: Vladimír Bartoň Kuchár: Dušan Lenci Mišo: Dano Fišer Kuchtík: Ondrej Kaprálik Na motívy rozprávky Pavla Dobšinského napísala Ľuba Vančíková Autor hudby: Rastislav Dubovský Dramaturgia: Elena Matulayová Réžia: Ľuba Vančíková Zvuková réžia: Ing.Peter Daniška Výtvarný návrh © Miroslav Regitko Grafická úprava © Layout JS CD2 Niekedy sa stáva, že nás oči môžu oklamať, alebo pomýliť. O chlapcovi, ktorý je chudý, tichý a ospalý si hneď pomyslíme, že to bude len nejaký skade ruka, skade noha, ktorý nikdy nič nedokáže. Ale očami nevidíme do jeho duše. Presne ako v rozprávke o Popolvárovi. Všetci si o ňom mysleli, že nikdy z pece nezlezie. Ale Popolvár, hoci vyzeral ako povaľač, mal veľkú odvahu a dobré srdce. Vďaka tomu premohol zlo, zachránil princeznú a stal sa z neho hrdina. Zo zbierok Pavla Dobšinského 1. Popolvár Účinkujú : Popolvár: Ivan Šándor Matúš - najstarší brat: Peter Gecík Ondrej - stredný brat: Tomáš Maštalír Otec: Karol Machata Matka: Eva Rysová Kráľ: Ľubo Paulovič Princezná: Kristína Kováčiková Prvá paripa: Zuzana Šebová Druhá paripa: Lucia Gažiová Tretia paripa: Zuzana Haasová Prvý jazdec: Štefan Richtarech Druhý jazdec: Ladislav Hrušovský 2. Šurienka a Atalienka Účinkuje: Eva Rysová Na motívy rozprávok Pavla Dobšinského napísala Božena Čahojová Réžia: Oľga Janíková Dramaturgia: Elena Matulayová Hudba: Rastislav Dubovský Zvuková réžia: Ing.Andrej Sloboda Výtvarný návrh © Miroslav Regitko Grafická úprava © Layout JS
Vypredané
10,44 € 10,99 €

Pán Péter - Hangoskönyv


Minden a londoni Kensington Parkban kezdődött. Ide hordták régen a dadák a kisgyerekeket játszani, akik önfeledten futkároztak, kriketteztek, vitorlás hajót úsztattak a Kerek-tavon. Ám amikor esténként bezárult a park ódon nagy kapuja, a sétányokra előmerészkedtek a tündérek, Pán Péter pedig zenélt nekik.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Susi és Tekergő - DVD


Éldd át ismét Susi, az elbűvölően elkényeztetett spániel és Tekergő, az aranyszívű, kóbor kutya izgalmas kalandjait! E szívmelengető történet több generációt meghódított már, és most végre a legifjabbakhoz is eljuthat. Nincs is mit csodálkozni hatalmas rajongótáborán – a szemkápráztató animáció, a feledhetetlen dalok és minden idők egyik legszebb romantikus története az összes néző szívébe belopja magát. A ma este tökéletes alkalom lehet arra, hogy a család együtt örüljön: a Disney Stúdió örökzöld története biztosítja a közös élményt: újra és újra és újra!
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Rumini zúzmaragyarmaton - Hangoskönyv (Mp3)


Ruminit nem kell bemutatni, hiszen Berg Judit szeretetre méltó hajósinasát minden gyerek ismeri - nemcsak mesekönyvben, de hangjáték formájában is. A rajongók végre meghallgathatják Rumini Zúzmaragyarmaton átélt kalandjait is! Az immár harminc epizód több, mint egyszerű felolvasás, a régi rádiószínházi élményeket idézi a kiváló színészek felolvasása és az izgalmas zenei élmény. Hosszú autóutakra, nyugalmas délutánokra ajánljuk!
Vypredané
9,17 € 9,65 €

A Grincs - DVD


Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével.... Vajon Cindy-Lounak sikerül végre találkoznia a Mikulással? És vajon sikerül-e a Grincsnek egyszer s mindenkorra elnémítani a Kik karácsonyi jókedvét? Decemberben kiderül!
Vypredané
10,82 € 11,39 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.