! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Simona Budinská

autor

Top miesta na Slovensku


„Knižná prvotina šéfredaktorky obľúbeného on-line projektu Kavickari.sk je akýmsi gurmánskym kompasom, ktorý mapuje tie najzaujímavejšie podniky na Slovensku, a to tak sugestívne, že pri pohľade na podmanivé fotografie a po prečítaní chytľavého textu ich zatúžite hneď navštíviť. Možno smelo vyhlásiť, že táto kniha je akousi prvou „kronikou” modernej slovenskej kaviarenskej kultúry. Barbora Daxner, novinárka a spisovateľka „A majú tam super kávu!" znie asi najčastejšia posledná veta pri odporúčaní návštevy ktoréhokoľvek miesta, pretože dobrá káva a poctivé bistro môžu z návštevy urobiť skutočný zážitok! Tento bedeker prostredníctvom kaviarenského umenia dáva do pozornosti zaujímavé lokality, ktoré stojí za to na Slovensku vidieť. „Junior“ Milan Zimnýkoval, moderátor Táto kniha dokazuje, že na Slovensku je kam ísť za dobrým jedlom a kvalitnou kávou. Aj vďaka týmto miestam sa stávame atraktívnou dovolenkovou destináciou, kam sa oplatí chodiť nielen za krásnou prírodou a kultúrnym dedičstvom. Verím, že bedeker inšpiruje aj mladých ľudí, ktorí sa vzdelávajú v oblasti gastronómie, aby v tejto sfére objavili úžasné méty, ktoré sa dajú dosiahnuť. Adela Vinczeová, moderátorka Honorár z tejto knihy s láskou venujeme občianskemu združeniu Vagus, ktoré podporuje ľudí bez domova.
Na sklade 2Ks
18,91 € 19,90 €

Gastrolove (ne)učebnica


Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej novej knihy (ne)učebnica Gastrolove. Čitatelia si v nej nájdu množstvo informácií, ktoré by inak v praxi postrádali- od etikety, kávy, dokonalého konceptu, cenotvorby, či personalistiky. Napriek tomu, že úroveň gastronómie na Slovensku rastie, služby zaostávajú. Zlyháva ľudský faktor. Projektom Gastrolove by sme chceli naštartovať študentov, ale aj začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie a radi by sme im na pozitívnych príkladoch ukázali, ako sa dá s láskou žiť a prežiť v gastronómií. Pretože gastronómia je najmä o láske. Moderná gastronómia si totiž vyžaduje omnoho viac úsilia, než len dobrý priestor a chutné jedlo. Je to vyvážená kompozícia prvkov, ktoré niekedy zistíte za roky praxe. Kniha je určená študentom stredných hotelových škôl, vysokých škôl a (nielen) začínajúcim podnikateľom. Jednoducho tým, ktorí cítia, že do tejto krásnej oblasti patria a radi by v nej uspeli.
Vypredané
12,26 € 12,90 €