Ann Swanson

autor

Joga. Spoznajte anatómiu a fyziológiu pre bezchybné cvičenie


PODROBNE SPOZNAJTE FYZIOLÓGIU KĽÚČOVÝCH JOGOVÝCH POZÍCIÍ A ICH ZVLÁDNITE S NADHĽADOM A SEBAVEDOMÍM. Čo sa kedysi považovalo za anekdotu, dnes potvrdzujú vedecké výskumy – joga má pozitívne účinky na všetky sústavy v tele. Veda jogy prináša fakty a ilustrácie s opismi o tom, ako telo pri cvičení ásan pracuje, aký dopad má cvičenie na prietok krvi a dýchanie, aké kľúčové svaly a kĺby v tele sa pri každej pozícii zapájajú, aké je bezpečné postavenie a mnoho iného. S touto knihou dosiahnete dokonalosť technického prevedenia pozícií a optimálne pozitívne účinky jogy na vaše telo a myseľ. Z anglického originálu Science of Yoga, (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2019) preložila Viera Zvadová
Na sklade 2Ks
21,30 € 22,90 €

A jóga tudománya


A jóga tudománya részletesen bemutatja, miként hat a jóga a testre, és mi kell ahhoz, hogy a jóga valamennyi jótékony hatása érvényesülhessen. -Pontos instrukciók az ászanák helyes kivitelezéséhez. -Több száz, különböző nézetből készült részletes anatómiai ábra. -A test, az izomzat, a csontozat és az ízületek működésének szemléletes ábrázolása. -Az ászanák élettani hatásának részletes bemutatása. Ann Swanson külön fejezetet szentel a jógával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseknek: -Hogyan segít a jóga a stressz kezelésében? -Hogyan gyakoroljuk a tudatos figyelmet és a meditációt? -Hogyan befolyásolja a meditáció és a jóga az agyműködést, illetve a csontozatot? -Mit tehetünk, ha ropognak az ízületeink? -Csökkenti az ászanák gyakorlása a krónikus fájdalmat? -Hogyan működik a jógaterápia? És megannyi további kérdés és válasz. Akár kezdők, akár gyakorlottabbak vagyunk, A jóga tudománya segít a tudatos és eredményes jógagyakorlásban, a jóga anatómiájának megértésében és a szükséges technikai tudás fejlesztésében, hogy megfelelően végezhessük a gyakorlatokat, és ezáltal tökéletes harmóniába kerülhessen egymással a testünk és az elménk.
U dodávateľa
20,06 € 21,12 €

A jóga tudománya


A ?jóga tudománya részletesen bemutatja, miként hat a jóga a testre, és mi kell ahhoz, hogy a jóga valamennyi jótékony hatása érvényesülhessen. – Pontos instrukciók az ászanák helyes kivitelezéséhez. – Több száz, különböző nézetből készült részletes anatómiai ábra. – A test, az izomzat, a csontozat és az ízületek működésének szemléletes ábrázolása. – Az ászanák élettani hatásának részletes bemutatása. Ann Swanson külön fejezetet szentel a jógával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseknek: – Hogyan segít a jóga a stressz kezelésében? – Hogyan gyakoroljuk a tudatos figyelmet és a meditációt? – Hogyan befolyásolja a meditáció és a jóga az agyműködést, illetve a csontozatot? – Mit tehetünk, ha ropognak az ízületeink? – Csökkenti az ászanák gyakorlása a krónikus fájdalmat? – Hogyan működik a jógaterápia? És megannyi további kérdés és válasz. Akár kezdők, akár gyakorlottabbak vagyunk, A jóga tudománya segít a tudatos és eredményes jógagyakorlásban, a jóga anatómiájának megértésében és a szükséges technikai tudás fejlesztésében, hogy megfelelően végezhessük a gyakorlatokat, és ezáltal tökéletes harmóniába kerülhessen egymással a testünk és az elménk.
Vypredané
18,38 € 19,35 €

Science Of Yoga


Explore the physiology of 30 key yoga poses, in-depth and from every angle, and master each asana with confidence and control. Did you know that yoga practice can help lower your blood pressure, decrease inflammation and prevent age-related brain changes? Recent scientific research now backs up what were once anecdotal claims about the benefits of yoga to every system in the body. Science of Yoga reveals the facts, with annotated artworks that show the mechanics, the angles, how your blood flow and respiration are affected, the key muscle and joint actions working below the surface of each pose, safe alignment and much more. With insight into variations on the poses and and a Q&A section that explores the science behind every aspect of yoga, look no further than Science of Yoga to achieve technical excellence in your practice and optimise the benefits of yoga to your body and mind.
Vypredané
20,85 € 21,95 €