! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Black Friday v Panta Rhei strana 87 z 88

Zahradní a divoké bylinky


Pestré a rychlé pokrmy na každý den, aromatické, lahodné či pikantní do zásoby – doveďte s bylinkami každé jídlo k dokonalosti. Zajímavé bylinky rostoucí v květináčích, na vlastní zahrádce nebo v přírodě – poznávejte známé i exotické druhy, sami je sbírejte, sklízejte a používejte. S námi se zadaří díky přesným popisům a ilustracím pro vás bude vaření požitkem.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Jak dokázat lásku


Výtvarnice Jane Harrisová skáče radostí až do stropu, když se dozví, že má jet poprvé v životě do Evropy, a navíc na velmi vzrušující cestu: bude svědčit na kamarádčině svatbě, která se má konat ve slunné Itálii. Jenže ouha, ukáže se, že má ten týden strávit ve společnosti druhého svědka, Cala Langdona, jinak slavného novináře. Nikoho snad ani nepřekvapí, když se ukáže, že se k sobě oba svědci mají asi jako pes a kočka, což přípravy na svatbu jen a jen komplikuje. Podaří se zvládnout všechna úskalí a vychutnat si svatební hostinu? Komu: Jane Harrisová /[email protected]/ Od: Claire Harrisová /[email protected]/ Předmět: Ty Ahoj zlato! Tady máma. Vím, že je velké tajemství, že se tvoje kamarádka Holly a její přítel Mark sebrali a utekli do Itálie, aby se vzali, a že ty a Markův kamarád Cal Langdon (ten hezký dopisovatel New York Journalu, co právě dostal velkou smlouvu na knihu) tam jedete taky, abyste jim ten sňatek dosvědčili. Ale právě jsem v samoobsluze potkala Hollyinu mámu a říkala jsem si, že ti to musím říct: Podle všeho Marka vůbec nemá ráda. Jenom jsem ti to chtěla dát vědět. P.S. Nechápu, co ti vadí na tom milém Calu Langdonovi! Když jsem ho viděla v talkshow u Charlieho Rose, vypadal moc příjemně. A taky je hezký! P.P.S. Nezapomeň si oblékat svetr! Autorka komiksů Jane Harrisová se doslova tetelí radostí, když se dozví, že má poprvé v životě jet do Evropy. Cílem cesty je malé italské městečko, v němž se má uzavřít sňatek jejích dvou kamarádů, s nimiž jede jako družička. Čtvrtým do party je družba ženicha, Cal Langdon. Ten ale Jane rozhodně nepadne do oka, jejich nevraživost je vzájemná, takže se oba vysloveně děsí společně stráveného týdne – a nic na tom nemění, že mají bydlet v překrásné italské vile v nádherné oblasti Marche. Ovšem když se přípravy na svatbu zadrhnou a zdá se, že se celý plán zhroutí, ukáže se, že to mohou napravit jedině Jane s Calem. Musejí proto odhodit vzájemné výhrady, pokud chtějí, aby se kamarádům nakonec podařilo vplout do manželského přístavu. Do čeho vplují oni sami, tím se nechte překvapit...
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Techniky věšteckého umění


Tato kniha trénuje ve 13 lekcích intuici a věšteckou sílu, od hravých začátků až k vysokému věšteckému umění.
Vypredané
9,78 € 10,29 €
zľavy Haba

Sběratel mušlí


Autor zavádí čtenáře na africké pobřeží i na předměstí Ohia, ukazuje předstíranou pompéznost i boj o přežití v divočině, hojnost přírody i její divokou sílu. Slepý hrdina titulní povídky tráví dny procházkami po plážích Keni s německým ovčákem po boku a probírá se zrnky písku. Mimo něj jsou tu pozorovatelé velryb a rybáři, lovci a mystici, zachycení v určitých okamžicích svých životů. Doerr jako přirozený vypravěč zkoumá lidská dilemata ve všech podobách – touhu, zármutek, nerozhodnost, zlomené srdce i pomalé zotavování.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Druhou nohou v hrobě


Zlomyslný osud nachystal pro Bočka, nehrdinského druhorozeného syna pánů ze Zvonařic, nejedno překvapení. Když se zdá, že se už celkem dobře vyrovnal s tím, že zbytek života prožije v klášteře, kde má po ruce dostatek dobrého jídla a pití, je najednou vržen do koloběhu prapodivných událostí a dobrodružství. Opouští klášter, aby byl po ruce svému vážně nemocnému otci a aby vyšetřil záhadné zmizení svého staršího bratra Hynka. Případ se zamotává, kolem umírají lidé a nikdo pořádně neví, kdo je přítel a kdo ne…
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Ženy, ktoré čakajú


Šesť generácií jednej rodiny, v ktorej ženy nededia len meno, ale i osud. Osud čakajúcich. Žien čakajúcich na mužov, ktorým ich berie doba. Akákoľvek. A občas sa tí muži poberú sami. Fronty prvej svetovej vojny, práca za oceánom v časoch hospodárskej krízy, holokaust, socialistické pracovné tábory, ale i režimami nepodfarbené čakanie na zmenu muža, ktorý sa nemení, či čakanie na muža, ktorý zatiaľ nie je – to všetko sú výzvy, s ktorými sa stretli a na ktoré sa snažia reagovať. .
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Discourses on Livy (Oxford World´s Classics)


Discourses on Livy, written in 1531, is as essential to an understanding of Machiavelli as his famous treatise, The Prince. Equally controversial, it reveals his fundamental preference for a republican state. Comparing the practice of the ancient Romans with that of his contemporaries provided Machiavelli with a consistent point of view in all his works. Machiavelli's close analysis of Livy's history of Rome led him to advance his most original and outspoken view of politics--the belief that a healthy political body was characterized by social friction and conflict rather than by rigid stability. His discussion of conspiracies in Discourses on Livy is one of the most sophisticated treatments of archetypal political upheaval ever written. In an age of increasing political absolutism, Machiavelli's theories became a dangerous ideology. This new translation is richly annotated, providing the contemporary reader with sufficient historical, linguistic, and political information to understand and interpret the revolutionary affirmations Machiavelli made, based on the historical evidence he found in Livy.
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Druhý krajec chleba


Ctihodný Boží sluha kardinál Stefan Wyszyński (1901-1981) bol po Jánovi Pavlovi II. najvýznamnejšou osobnosťou poľskej cirkvi v 20. storočí. V päťdesiatych rokoch bol väznený. Ako poľský prímas, arcibiskup Varšavy a Gniezna hrdinsky vzdoroval komunistickému režimu a bol významným obrancom ľudských práv a ľudskej dôstojnosti. Poliaci mu dali titul prímas tisícročia. Od roku 1989 prebieha proces jeho blahorečenia. Zbierka jeho výrokov a citátov z jeho príhovorov Druhý krajec chleba sa môže stať každý deň pripomenutím, že nielen z chleba žije človek.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Poruchy civilizácie


Autora zaujíma civilizačné smerovanie, zamýšľa sa nad civilizačnými omylmi, krízami. Naznačuje, že mnohé z nich spôsobili aj poruchy komunikácie: medziľudskej a aj komunikácie človeka s prírodou, pre manipulačno-koristnícky postoj a stratu úcty i pokory voči prírode. Spektrum nastolených problémov je veľmi široké, niektoré sa týkajú jeho oravského regiónu, iné Slovenska a ďalšie majú celoplanetárny charakter. Autor sa usiluje jednak o diagnostikovanie súčasnosti, jednak o hľadanie spôsobov, ako sa s problematickou „poruchovou“ situáciou vyrovnávať.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Veselá zvířátka z korálků a papíru


Vyrábět z papíru je opravdu snadné a navlékání korálků skutečně zábavné. V této knížce je zkombinováno obojí: tvorba z papíru i z korálků. Korálky navléknete na drátky - vytvoříte tak rychlé nohy, špičaté bodliny, baculaté bříško nebo pěknou hřívu a nalepíte je veselým zvířátkům na papírová tělíčka!
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Nebulous Stars Glitrové maľovanie Marinia


Vytvorte sofistikované lesklé diela jednoduchou a ľahkou metódou. Odstráňte ochrannú fóliu, zvoľte si dekoratívny list a pomocou plastového nástroja preneste požadovaný tvar. Dozdobte ozdobnými kamienkami a trblietkami. A umelecké dielo je hotové. Balenie obsahuje: 3 dosky pripravené na zdobenie 6 listov fóliového papiera 4 tuby trblietavého prášku kamienky prenosný nástroj štetec farebné pokyny celý príbeh Marinia Odporúčaný vek 6+
Vypredané
14,99 €

Mojito koktailová bomba, citrón-mäta


Zloženie: trstinový cukor, citrónová kôra 17,2 %, mäta 5,1 %, farbivá: E104, E133, prírodná príchuť (limetka), prírodná mätová príchuť 0,1 %, voda. Môže mať škodlivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí. Mäta, limetka... Šumivá zmes sviežich a povzbudzujúcich príchutí ultra osviežujúcich koktailov! Príprava: Nechajte 1 hodinu macerovať v 30 cl bieleho rumu. Premiešajte, prefiltrujte a pridajte 50 cl perlivej vody. Podávajte s drveným ľadom. Skladovanie: spotrebujte rýchlo (skôr ako nápoj vyšumí). Časté užívanie alkoholu je nebezpečné pre vaše zdravie. Priemerné nutričné hodnoty na 100 g nepripraveného nápoja. Energia: 1380 KJ / 330 kcal, Tuky: 0,1 g z toho Nasýtené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 80 g z toho Cukry 80 g, Bielkoviny: 0,5 g, Soľ: 0,087 g. Môže obsahovať stopy orechov, sezamu, sóje, horčice. Skladujte na suchom mieste. Minimálna trvanlivosť 36 mesiacov od dátumu výroby. Hmotnosť: 105g. Výrobca: Quai Sud, Avenue de Madrid, 838 70 Signes, Francúzsko Distribútor: Panta Rhei s.r.o., Kúpeľná 2, 932 01 Veľký Meder, Slovenská republika
Vypredané
10,99 €

Amuseable Káva so sebou plyšová hračka JELLYCAT


Perfektný partner pre rušné dni plné závratov, to je Amuseable Káva so sebou! Táto príjemná neutrálna šálka s mäkkou mokka kožušinou, hnedými kordovými nožičkami a mohutným kordovým pásom na bruchu. Začnite ráno s úsmevom! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
21,99 €

Flossie Jednorožec plyšová hračka JELLYCAT


Ak sa radi vydávate nza čarovným dobrodružstvom, Flossie Jednorožec je skvelý sprievodca! Toto snové potešenie je lahodné zmrzlinové, s vanilkovou kožušinou a jahodovým točeným rohom. S mäkkými semišovými kopytami, strapatým bruškom a hodvábne ružovou hrivou a chvostom je tento jednorožec jednoducho čarovný. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
27,99 €

Colorvelvet zamatový obrázok Formula 1 A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
2,40 € 6,00 €

Colorvelvet zamatový obrázok Vlak A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
2,40 € 6,00 €

Apolo Sova plyšová hračka JELLYCAT


Sova Apollo je najguľatejšie a najhuňatejšie sovíčatko s chlpatou bielou srsťou a drobnými chvejúcimi sa krídlami! Toto ješitné sovíča sa hompáľa po korunách stromu a má svetlé, velikánske oči, úhľadný malý zobák a mohutné kakaové chodidlá. Nervózne, šibalské a rozkošne štipľavé sovíča, Apollo je najlepšie v hniezde! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €

Myška v tekvici plyšová hračka JELLYCAT


Každý potrebuje tajný úkryt a Myška v tekvici je v schovávaní naozaj dobrá! Táto maslová myška našla tekvicu takej správnej veľkosťti aby sa zmenila na útulný domček ! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie
Vypredané
16,00 € 31,99 €

Black Friday knihy

Knihy so zľavami až -83% kúpite na e-shope Panta Rhei.