Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Black Friday v Panta Rhei strana 79 z 88

AMUSEABLE Banán plyšová hračka JELLYCAT


Amuseable Banán plný energie, slnka a úsmevov pristál! Toto bláznivé ovocie je krásne zakrivené s prešívanými detailmi a semišovou hnedou stopkou. Tento rozkošný banán úsmevom na tvári a čižmami z kakaovej stopky krásne sedí. Pripravený kĺzať a šmýkať! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

Sablimage - trblietavé obrázky Rozprávky


Táto krabička obsahuje dva nalepené a pred rezané obrázky, ktoré môžete ozdobiť viacfarebnými trblietkami. Zaručený výsledok, ktorý povzbudí deti k tvorivosti. Stimulujúca a fascinujúca aktivita, ktorá spočíva v pridávaní trblietok do samolepiacich a odlepovacích šablón, aby sa vytvorili farebné, trblietavé obrázky. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Mini korálkové bludisko 4 druhy


Obľúbený mini labyrint Goki na cesty do kočíka a do sedačky! Tieto labyrinty sú didaktickú hračkou pre rozvoj zručnosti malých detí ako je jemná motorika ich prstíkov. Dieťa posúva jednotlivé farebné koráliky z jednej strany na druhú po silnej farebnej drôtenej konštrukcii a tým cielene cvičí práve jemnú motoriku. Motorický labyrint je didaktická pomôcka a logická hračka v jednom. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roka.
Vypredané
2,79 € 3,99 €
zľavy Haba

Drevené viacvrstvové puzzle Kruh


Šesť vrstiev v rôznych farbách - kruhy a kolieska rozdelené do počtu dielov od 1 do 6. Hravá skladačka aj skvelá didaktická pomôcka pre malé deti. Puzzle Goki sú snáď najobľúbenejšia hračka pre deti. Puzzle Goki je vyrobené z dreva a preto dlho vydrží, bez toho aby sa mu ohýbali rožky. Drevené puzzle s úchytkami je určené pre deti od cca 1 roka a podporuje jeho zručnosti ako je jemná motorika, koordinácia oko-ruka a logické myslenie. Pre staršie deti nájdete v ponuke opäť drevené viacvrstvové puzzle, puzzle s podloženými obrázkami, alebo zložitejšie a náučné obrázky až do 192 dielikov. Dizajn puzzle Goki je originálny a jeho silnou devízou sú vkusné detské motívy. Na obrázkoch sa často odohrávajú rôzne príbehy, iné sú určené skôr pre kreatívne skladanie. Menším deťom môžete skladanie puzzle obohatiť o veselé rozprávanie. Tým sa podporuje fantázie detí a tiež slovná zásoba. Puzzle dodávame na drevenej doske alebo v krabičke z kartónu. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 4 rokov
Vypredané
6,99 € 9,99 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 18 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
5,95 € 7,00 €

Pastelky MAPED Color' Peps Animals 12 ks


Súpravy farebných ceruziek so zvieracími motívmi v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
2,97 € 3,49 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 12 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
4,07 € 4,79 €

Ilustrovaný slovník francúzsko-slovenský


Každý, kto sa začína učiť cudzí jazyk, rád siaha po slovníkoch. Tento dvojjazyčný obrazový slovník má jednu výhodu oproti bežným – to, čo normálne vidíme len napísané, je tu aj zobrazené. Novšie vydanie slovníka opäť obsahuje viac ako 6 000 hesiel a výrazov, čo je dobrý základ slovnej zásoby pre začiatočníkov. Po všeobecnej slovníkovo-obrazovej časti nasledujú podrobné registre v cudzom jazyku a v slovenčine, kde si ľahko nájdeme potrebné slovíčko. S takýmto slovníkom je učenie jednoduchšie a zábavnejšie.
Vypredané
14,20 € 14,95 €
  • 5 /5

The Beatles


Unikátní pohled do zákulisí. Kniha The Beatles: Get Back vás přenese do posledního roku této celosvětově známé kapely. Fanoušci a všichni milovníci The Beatles se konečně dočkali. Přes deset let očekávaná kniha o legendární kapele je zcela jiná než jakákoli před ní. V The Beatles: Get Back je zaznamenáno vytvoření posledního alba Let It Be přímo vlastními slovy členů The Beatles, která jsou doplněna dříve nepublikovanými fotografiemi ze zkoušek pořízenými Ethanem A. Russellem a Lindou McCartneyovou. Padesát let po nahrávání alba Let It Be a natočení filmu, který je dokumentuje, vychází tato kniha jako doprovod třídílného dokumentárního filmu Petera Jacksona The Beatles: Get Back . Kniha nás přenese do ledna 1969, je to začátek posledního roku The Beatles jako kapely. Album The BEATLES (The White Album Bílé album) je na prvních místech hitparád a známá čtyřka se schází v Londýně kvůli novému projektu. Po 21 dní v různých nahrávacích studiích s kamerami a rekordéry dokumentujícími každodenní zkoušení kapela nacvičuje a vylepšuje mnoho svých nových i starých skladeb. Vše vrcholí známým koncertem na střeše přinášejícím do centra Londýna krátký oddech od všeho shonu a nebývalý rozruch. The Beatles: Get Back vypráví příběh zkoušek kapely prostřednictvím přepisů konverzace jejích členů a všech přítomných. Díky jemným zásahům editora Johna Harrise máme jedinečnou možnost vše pozorovat z pohledu mouchy na stěně, být přímo u toho a hrát a zpívat a vymýšlet lepší verše současně s kapelou, která je fenoménem po několik desítek let. Tento naprosto unikátní pocit je ještě znásobený původními fotografiemi pořízenými přímo na místě či snímky ze zmíněného 55hodinového filmového záznamu. Vypráví se, že tyto zkoušky byly předzvěstí rozpadu kapely. Nicméně je nutné dodat, že to bylo zároveň nejplodnějším a vrcholným obdobím The Beatles, o kterém si nyní můžeme přečíst přímo od našich milovaných Brouků.
Vypredané
54,82 € 57,70 €
  • 4 /5

Planéty


Andrew Cohen a profesor Brian Cox vezmú čitateľa na cestu za poznaním, počnúc ohnivým srdcom našej slnečnej sústavy až po jej vzdialené záhadné končiny. Spomenú najnovšie objavy, ktoré rozšírili naše vedomosti o planétach a ich mesiacoch, a to všetko dopĺňajú ohromujúce fotografické zábery NASA. Merkúr – obeť, ktorej čoraz intenzívnejšia slnečná energia vzala život, Venuša – kedysi sa o nej predpokladalo, že je obývateľná a úrodná, dnes vieme, že je uväznená v žeravej toxickej atmosfére, Mars – červená planéta odsúdená na stratu vlastnej atmosféry, Jupiter – dvakrát väčší ako ostatné planéty, ale nepodstatný, Saturn – ohromujúca nebeská krása, klenot našej slnečnej sústavy, Urán – prvý ľadový obor, Neptún – tmavý, studený, bičovaný vetrami vanúcimi nadzvukovou rýchlosťou, Pluto – trpasličia planéta, skôr zmrznutá skala.
Vypredané
33,16 € 34,90 €

Vraždy něžnou rukou


Ne nadarmo se říká, že ženy jsou tou něžnější polovinou lidstva. Ženská ruka je na světě hlavně proto, aby hladila. Jen občas se nalezne žena, která do tohoto obrazu nezapadá. Provede zlý čin, který bychom od něžného stvoření vůbec neočekávali. Děje se to v současnosti, ale bylo tomu tak i v minulých dobách. S překvapením zjišťujeme, že ruka ženy nemusí vždycky jen hladit. Zde popsané příběhy se odehrávají v průběhu dvou století. Ženy tehdy vraždily skoro ze stejných důvodů jako muži – pro peníze, ze msty, ze žárlivosti, ale někdy také, na rozdíl od mužů, ze zoufalství. Všechny zde uvedené příběhy jsou skutečné a podklady k nim autor čerpal ze starých soudních dokumentů, zápisů v matrikách i z odborné literatury. Nemusel si nic vymýšlet. Tyto případy napsal sám život.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Garfield široko daleko


Další pokračování rozpustilých dobrodružství štíhlého, sympatického, neustále bdícího a dobře naladěného kocoura, který má rád pondělky a jídlo pro něj není formou drogové závislosti. Ke všem se chová hezky (zejména miluje pavouky a psa Odieho), není vůbec líný, ctí svého pána Jona a? No jasně. Dostali jste mě logikou. Kdyby to takhle opravdu bylo, proč by takovou kravinu proboha vůbec vydávali?
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Nebulous Stars Ozdoby do vlasov


Kreatívna súprava – na výrobu ozdôb do vlasov, obsahuje 3 tylové pásky, čelenku, sponu, výber korálikov a príveskov, gumičky, príbeh, návod.
Vypredané
11,99 €

Nebulous Stars Omaľovánky fialové


Skicár Fialové kone Tajomné hviezdy. Vytvorte magické a úžasné fantasy kone, ktoré môžu jazdiť s hviezdami. Na vytvorenie koní svojich snov použite rôzne nálepky, šablóny a techniky.
Vypredané
16,99 €

DinosArt Snehová guľa 


Prenes sa do sveta svojho obľúbeného dinosaura s našimi unikátnymi svietiacimi snežitkami. Môžeš si vybrať z viac ako 60 dekoračných prvkov. Dúhové LED žiarovky na spodnej strane v noci rozsvietia tvoju izbu.
Vypredané
23,99 €

Beatrice Motýľ plyšová hračka JELLYCAT


Kúzelná s milým úsmevom, je to krásna Beatrice motýľ! Ružová a útulná s fazuľovým telíčkom, mäkkými textúrovanými krídlami a semišovými tykadlami, táto veselá kamoška miluje lahodný nektár a celý deň sa hrá v záhrade! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
32,99 €

Aladine Pečiatky CREATIVE STAMPS Srdiečka 35 ks


Gumové pečiatky na penovej hmote. Pečiatky majú hlboký reliéf a precízne prepracované detaily. Súprava obsahuje pečiatky a pečiatkový vankúšik čiernej farby. Pečiatky Creative Stamp sú určené na výrobu blahoželania, oznámenia, drobných darčekov, zdobenie fotoalbumov, či denníkov. Možno využiť aj na potlač textilu, obtlačky vynikajú v modelovacích hmotách a keramike.
Vypredané
14,99 €

Aladine Pečiatky CREATIVE STAMPS Svadobné 43 ks


Gumové pečiatky na penovej hmote. Pečiatky majú hlboký reliéf a precízne prepracované detaily. Súprava obsahuje pečiatky a pečiatkový vankúšik čiernej farby. Pečiatky Creative Stamp sú určené na výrobu blahoželania, oznámenia, drobných darčekov, zdobenie fotoalbumov, či denníkov. Možno využiť aj na potlač textilu, obtlačky vynikajú v modelovacích hmotách a keramike.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Pointilizmus/Pointillism 1500 Hummingbird


Puzzle je určené pre náročných staviteľov. Obsahuje 1500 dielikov. Vyrobené z recyklovaného papiera a potlačené atramentmi na báze sóje. Puzzle je zabalené v pevnej škatuľke s matným povrchom. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
11,20 € 27,99 €

Black Friday knihy

Knihy so zľavami až -83% kúpite na e-shope Panta Rhei.