! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Detektívky, trilery, horory strana 291 z 293

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

A legsötétebb szoba


„Itt a szigeten a holtak mindenhol a szomszédaink. Ehhez kénytelenek vagyunk hozzászokni.” A tél kellős közepén járunk Öland szigetén, amikor a stockholmi Westin család – Katrine, Joakim és a két gyerek – beköltözik egy régóta lakatlan udvarházba. Ám az idilli békesség, amire olyannyira vágytak a nagyváros után, hamarosan darabjaira törik, amikor Katrinét vízbe fúlva találják a közeli világítótoronynál. Joakim mindent elkövet, hogy ép ésszel élje túl a tragédiát, amit igencsak megnehezít, hogy az öreg ház körülötte furcsán kezd „viselkedni”. Suttogó hangok hallatszanak, a kislánya éjnek évadján szólongat valakit, a pajtaajtót pedig újra és újra nyitva találják. A férfi, bár sosem volt babonás, nem tud szabadulni a gondolattól, hogy felesége még mindig vele van. Katrine halálát először balesetnek vélik, ám Tilda Davidsson felügyelő, aki nemrég érkezett a körzetbe, erről nincs meggyőződve. S a nyomozás különös dolgokat fed fel a környék múltjáról…
Predaj skončil
5,02 €

dostupné aj ako:

Télikrumpligombóc


Franz Eberhofert, a testestül-lelkestül bajor rendőrt fegyelmi okokból helyezték át a nyüzsgő nagyvárosból csendes kis szülőfalujába, az ugyancsak jellegzetesen bajor Niederkaltenkirchenbe. Élete itt néha túlságosan is nyugodt mederben folydogál, esti járőrözései általában Wolfi kocsmájának pultjánál érnek véget, napközben pedig kedvenc tartózkodási helye süket nagymamájának konyhája, ahol ínycsiklandó ételeket ehet reggeltől estig. Apja, a kiöregedett 68-as lázadó közben vadkendert termeszt a hátsó kertben és folyamatosan Beatlest hallgat, amivel kishíján az őrületbe kergeti a kemény rockot előnyben részesítő fiát. A békés hétköznapokba azonban időnként zavaró események tolakodnak be. Itt van mindjárt a Neuhofer család, amelynek tagjai a legkülönösebb módokat választják az elhalálozásra. Annyira különös módokat, hogy Franz nyomozói szimata feléled és elhatározza, hogy utánanéz egy kicsit a morbid haláleseteknek. Ahogy egyre több gyanús körülményt fedez fel, az ügy is egyre érdekesebbé, ugyanakkor hátborzongatóbbá is válik… A jó krimik, a jó ételek és a jó humor kedvelőinek – Nagyi hamisítatlan bajor receptjeivel.
Predaj skončil
9,83 €

dostupné aj ako:

A nyolcadik főbűn


Nora, miután csodával határos módon felépül csaknem végzetes ifjúkori balesetéből, sikeres életmód-tanácsadó lesz. Könyveket ír, előadásokat tart, sütkérezik a népszerűségben. Élvezi a munkáját, boldog házasságban él, két szép gyermek édesanyja, futni jár, hogy formában tartsa magát, és az ő kerti partijai a legjobbak az Édenkert lakónegyedben.
Predaj skončil
6,03 €

dostupné aj ako:

Célpont Párizsban


Victor Jacquard párizsi üzletembernek megszaporodtak a teendői. Biztonsági cége jelentős megrendelést kap, amely megszilárdíthatja pozícióját az üzleti életben. Magánéleti gondok is terhelik: házassága válságban van, feleségével egyre gyakoribbak a veszekedések, és feltűnik ifjúkori szerelme, Chantal is, aki a segítségét kéri. Victor minden energiájával az új feladatra koncentrál, amikor is egy emberrablási ügy kellős közepén találja magát, amelyben senki sem az, akinek látszik. A francia titkosszolgálatot élénken foglalkoztatja bizonyos mozlim közösségek tevékenysége, mert tudomásukra jutott, hogy arab terroristák akcióra készülnek. Erre utalnak a dél-franciaországi tengerparton elkövetett gyilkosságok. Sentenacnak, a tapasztalt elhárítótisztnek azonban nemcsak az idővel kell versenyt futnia, hanem a Párizsban tevékenykedő izraeli ügynökökkel is, akik szintén a potenciális merénylőkre vadásznak. Réti László izgalmakban bővelkedő, akciódús regényének hitelességét garantálja, hogy a szerző, aktív rendőrtisztként, belülről ismeri a nyomozók és terrorelhárítók munkáját.
Predaj skončil
5,35 €

Az elnök


A vietnami dzsungel poklában egy katonának óriási ötlete támad - ez lesz élete nagy üzlete. Ám ezzel két kontinensen is események láncolatát indítja el. A következő harminc évben a világ legkülönbözőbb pontjain úgy ölnek meg embereket, hogy senki sem érti, ki és miért végzett velük. Mindeközben a brit védelmi minisztérium eltűnt vegyi fegyverek után kutat Skócia lankás dombjai között, és tűvé teszik az óceánt egy nukleáris hulladékot szállító hajó után. A nyolcvanas években egy borgőzös párizsi éjszakán olyasmi történik bulizó egyetemisták egy csoportjával, ami megváltoztatja az életüket. Miként függnek össze ezek az események? Vajon mi kapcsolja össze a finn régészt, az amerikai kémelhárítót, a brit tengerészt és a Magyarország köztársasági elnöki székére aspiráló politikust? A szálak Budapestre vezetnek.
Predaj skončil
5,35 €

Szent szövetség


Eva úgy érzi, az élete teljesen összeomlott. Elvesztette a párját, Martint, és újságírói munkáját is. Egy pszichológus segítségével próbál túljutni a szörnyű időszakon, és különösebb lelkesedés nélkül, de munkába áll egy óvodában mint konyhai dolgozó. Megismerkedik az ötéves Maltéval, akinek édesanyja a királyi háznál dolgozik: udvarhölgy. Egy napon a kisfiú becsempész Eva táskájába egy rajzot, ami a nő legnagyobb döbbenetére egy véres gyilkosságot ábrázol. Rövidesen kiderül, hogy a gyerek nagybátyja öngyilkos lett. Az ügy felkelti Eva érdeklődését. Újságírói szimatát követve nyomozásba kezd, nem sejtve, mekkora bajt zúdít ezzel a fejére, hiszen kutatásai a dán királyi ház felé vezetik.
Predaj skončil
5,02 €

Te vagy nekem a remény


Cage York egy jóképű baseballjátékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak. Egy ballépése miatt a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. Az izgalmas és pörgős hétköznapokat felváltja az egyhangúság. De Cage nem sokáig búslakodik, mert már odaérkezésekor felkelti az érdeklődését egy csinos barna lány.Eva Brooks élete szinte mesébe illő volt. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Szerelmével együtt tervezgették a jövőt. Ám egy nap levelet kap, melyben vőlegénye, Josh elbúcsúzik tőle… örökre. A csalódott Cage és a megtört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbál bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel, minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. Végül az egymás iránt érzett szenvedély lassan minden kétségüket eloszlatja. De képesek lesznek végleg maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?
Predaj skončil
5,91 €

dostupné aj ako:

Varázslatos szerelem


Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik…Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában. Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minél több maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.
Predaj skončil
4,22 €

dostupné aj ako:

Viharos szerelem


Erin volt a Blackwell Középiskola kitaszítottja, egy senki, akit mindenki gúnyolt és kinevetett. De egy nap történt valami, ami mindent megváltoztatott. Egy súlyos tragédia olyan titkokról rántotta le a leplet, amire senki nem számított. Kiderült, hogy Erin a befolyásos Alderman család lánya. Így a lány pillanatok alatt egy sokak által irigyelt világba csöppent. Az új szülők mindent elkövetnek, hogy bepótolják az elveszett időt, és Erin semmiben ne szenvedjen hiányt. Erin boldogsága teljes: végre van egy igazi családja, ahol szeretik, és azt nézik, hogy mi a jó neki. Ráadásul Westonnal, gyerekkori szerelmével is tökéletesen alakul a kapcsolata. Ez Erin utolsó éve a középiskolában, így minden figyelmét a továbbtanulás köti le. Eközben kiderül, hogy Weston egy művészeti egyetemre akar menni Dallasba, messze a szerelmétől. Így a végzős bál előkészületeit beárnyékolja a tudat, hogy a gimi után elveszíthetik egymást.De nem ez a legrosszabb, ami történhet… Véletlenül Erin kezébe akad egy napló, mely egykori osztálytársáé, Alderé volt. A lány olyan titkokat fedez fel, amelyek megválaszolják minden kérdését, és azt is megtudja, amit sosem akart volna.
Predaj skončil
4,22 €

dostupné aj ako:

A Vegyész


Letehetetlenül izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkos ügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál. Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar. Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja. Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna. Stephenie Meyer a Twilight Saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.
Predaj skončil
6,99 €

dostupné aj ako:

A parfümőr


Kardos Gitta negyvenéves, egyedülálló üzletasszony csak a munkájának él. Parfümőrként személyre szabott illatokat tervez egyedi megrendelésre. Ám ez csak a felszín. Tevékenysége ennél sokkal szerteágazóbb, hiszen kifinomult szaglása segítségével olyan illatokat is érez, amiket más nem. Az illatanyagok megfelelő koncentrációjával képes mások magatartását befolyásolni - és az illető még csak észre sem veszi. Üzleti tárgyaláson valamelyik felet előnyhöz juttathatja. Fel tudja mérni, hogy a partner szorong, izgatott, vagy éppen szexuálisan motivált. A test kipárolgása alapján következtet egy sportoló aktuális állapotára, miáltal meghatározhatja nyerési esélyeit. S mindezt csodálatos szaglása révén. Gittánál új megrendelő jelentkezik, akinek megbízását gondolkodás nélkül teljesíti, s ezzel végveszélybe sodorja magát és társaival alapított vállalkozását. Mire észbe kap, már többszörös gyilkosság gyanúsítottjaként üldözi a rendőrség, ráadásul bérgyilkosok erednek a nyomába. Le kell ráznia üldözőit, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát, és megtudja, ki az, aki az életére tör. De szerencséjére van egy különleges adottsága.
Predaj skončil
5,35 €

Anjeličkárka


Camilla Läckberg je jednou z najúspešnejších švédskych autoriek vo svojom žánri. Anjeličkárka, detektívka z románového cyklu o Patrikovi Hedströmovi, je jej najpredávanejšou knihou. Na Veľkú noc roku 1974 na ostrove Valö pri Fjällbacke došlo k tragédii: bez stopy zmizla rodina. V jedálni zostal slávnostne prestretý stôl, no všetci okrem ročnej dcérky Ebby sa stratili. O niekoľko rokov neskôr sa Ebba vracia na ostrov, do priestorov bývalého detského tábora, kde jej otec viedol internátnu školu. Spolu s manželom chcú budovu opraviť a otvoriť si v nej penzión. Len čo sa však pustia do renovácie, dom niekto podpáli. A keď v jedálni vyhádžu starú podlahu, pod parketami nájdu zaschnutú krv. Zdá sa, že tiene zla z minulosti teraz dopadajú na nich. Tento titul vyšiel v anglickom jazyku pod názvom The Angel Maker's Wife.
Predaj skončil
8,99 €

Smrt a potěšení


Norman Applegate, americké „soukromé očko“ v Praze devadesátých let, to opravdu nemá jednoduché: vedle sledování nevěrných manželů se občas proti své vůli zaplétá do vyřizování účtů mezi prastarými démony, pohanskými bohy a dalšími nebezpečnými mocnostmi. Prostředí rušných městských ulic a svět mýtů se často prolínají právě v jeho blízkosti. Zohavené mrtvoly a tajemné magické artefakty se zkrátka v životě „pražského Marlowa“ objevují víc, než je zdrávo…
Predaj skončil
3,39 €

dostupné aj ako:

Bez slitování


Výjimečný příběh skutečného zločinu, který změnil zákon ve prospěch oběti. Zločin chladnokrevně spáchal otec psychopat na svých nic netušících dvou dětech. Kniha je příběhem normální rodiny, rodiče jsou Češi, kteří po sovětské okupaci emigrovali z Československa. V Kanadě se seznámili a vzali; narodily se jim dvě krásné zdravé děti, chlapec Pavlík a holčička Elunka. Zpočátku běžný příběh, avšak zasazený do obtížných podmínek života v emigraci, se postupně rozvíjí v rodinné drama. Matka je nesmírně obětavá, schopná a milující. Otec má zřejmě vrozené předpoklady duševní choroby; po opakované ztrátě zaměstnání již nové nehledá a vinu za svůj neúspěch vytrvale svaluje na své okolí. Narůstá u něj zloba, nenávist, agresivita. Není schopen vytvořit si vztah ke své rodině a postarat se o ni a izoluje se. Ze msty promyslí a spáchá dvojnásobnou brutální vraždu… Událost ve své době otřásla veřejností nejen v Kanadě, ale i ve Velké Británii a v Západním Německu a vyvolala diskuzi a později též úpravy některých právních ustanovení týkajících se pohřešovaných dětí.
Predaj skončil
4,89 €

dostupné aj ako:

Kolo sudby


Napínavý kriminální román ze současnosti. V den svatby nalezne mladá veterinářka Dana svého snoubence zavražděného a sama je za tento čin odsouzena na doživotí. O její vině nepochybuje policie, justice a zásluhou senzacechtivých médií ani většina veřejnosti. Danino motto „Nikdy se nevzdávej“ jí pomáhá otočit kolem osudu a změnit ho. Po útěku z vězení zvolna rozplétá složité a zkorumpované nitky své kauzy. Jak souvisí její případ s podivným prodejem lukrativního činžovního domu poslanecké sněmovně? Proč kdosi cvičí bojové psy na smrtící zbraně? A jak s tím vším souvisí předseda branně-bezpečnostního výboru? Opravdu dokáže Dana překonat všechny nástrahy osudu a odhalit vraha svého snoubence?
Predaj skončil
7,39 €

Leona


Sokkoló bankrablás Stockholm belvárosában. Az elkövetők eszköze egy hétéves kislány, aki hatalmas összeggel távozik a helyszínről. De hová megy? Kinek viszi a pénzt, ki fundálta ki ezt az elképesztő bűntényt? Az óriási közfigyelmet kiváltó eset Leona Lindberg nyomozó asztalára kerül. Hamarosan kiviláglik, hogy nem a „rabló” életkora az egyetlen különös körülmény az ügyben. A nyomozás nem várt irányt vesz, amiben persze közrejátszhat, hogy maga a nyomozó sem egyszerű eset. Elismert és nagy munkabírású szakember ugyan, de különc is, aki, ha szükséges, nem riad vissza a vakmerő lépésektől sem. Az sem véletlen, hogy a második hasonló rablás után már ő az első, aki a helyszínre érkezik…
Predaj skončil
5,02 €

dostupné aj ako:

A megmentő


Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás – Frei Tamás akcióregénye új műfajt teremtett a magyar könyvpiacon. Valódi kuriózum! A "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasót. A könyv izgalmas "utazás" egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek.Magyarország titkai egy bennfentes szemével! Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl! Frei Tamás televíziós újságíróként több mint 100 országban forgatott riportfilmeket. Műsorait milliók látták itthon és külföldön, regényeinek főhőse, André Calvi pedig egy ország kedvence lett az elmúlt években. A Megmentő története azért is különösen érdekes, mert a regény főszereplői közül néhányan újra felbukkannak az André-sorozat negyedik epizódjában, az Agrárbárók című kötetben.
Predaj skončil
9,93 €

dostupné aj ako:

Strážca majáka


Ďalší detektívny príbeh od svetoznámej autorky a predstaviteľky severskej krimi, o ktorej všetci hovoria ako o novej Agáte Christie. Camilla Läckberg je kráľovnou švédskej krimi. Po šiestich úspešných bestselleroch čitateľom ponúka pokračovanie príbehov s hlavným hrdinom policajným inšpektorom Patrikom Hedströmom. Ten sa po dlhej práceneschopnosti vracia do zamestnania. No len čo sa zjaví v kancelárii, poveria ho novým prípadom. Niekto zozadu do hlavy strelil muža v jeho vlastnom byte. Obeť sa volá Mats Sverin a bol to príjemný a v meste obľúbený ekonomický riaditeľ komunálneho úradu. Patrik mapuje jeho život a postupne sa ukazuje, že sa v ňom skrýva veľa tajomstiev a záhad. Prečo bezhlavo zutekal z bývalého miesta v Göteborgu a zakotvil vo Fjällbacke? A je to naozaj číra náhoda, že sa do Fjällbacky vrátila aj Annie, jeho láska z mladosti? Dlhé roky sa nekontaktovali, no Annie sa odrazu zjavila so synom na Sivom ostrove neďaleko Fjällbacky, ktorý kedysi obývali celé generácie jej rodiny. Ale aj ostrov má svoje tajomstvá. Tunajší obyvatelia ho prezývajú Ostrov prízrakov a hovorí sa, že na ňom prebývajú mŕtvi, lebo chcú čosi rozpovedať živým.
Predaj skončil
8,99 €

dostupné aj ako:

Volavka


Volné pokračování úspěšného thrilleru Smrtící odkaz, tentokrát se špionážní zápletkou. Pilot Petr Teffler, který se vrátil ke svým milovaným bitevním vrtulníkům, má nelehký úkol. Musí se vypořádat s minulostí, která mu vtrhla do života tím nejméně příjemným způsobem. Aby pomohl nejmocnějšímu muži českého Vojenského zpravodajství, riskuje v roli volavky svůj vlastní život. Přitom se současně stává terčem rafinované pomsty překupníka drog. A aby toho nebylo dost, jeho vztah s lékařkou Teri je v troskách…
Predaj skončil
6,25 €

Ste milovníkom detektívnych príbehov, alebo vás láka napätie trilerov? Máte radi hororové prípehy, ktoré vio vás vzbudzujú napätie i strach? Táto kategória kníh je potom presne pre vás. Vydajte sa po stopách vrahov s najlepšími detektívmi. Riešte záhady, objavujte stopy a nechajte sa vtiahnuť do najnapínavejších príbehov. Prinášame vám populárne severské detektívky, ale aj tie slovenské, české, či svetové. Prečítajte si klasické príbehy od autorov ako Agatha Christie alebo Arthur Conan Doyle, alebo spoznajte nové príbehy od Roberta Bryndzu, Petra Šlosera, Dominika Dána, Jo Nesbo,či Larsa Keplera.