! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Ezoterika - ostatné strana 6 z 21

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Přestaňte řešit h*vna


DALŠÍ SVÉRÁZNÁ MOTIVAČNÍ KNIHA OD GARYHO JOHNA BISHOPA | Gary J. Bishop ukazuje, jak lze vystoupit ze začarovaného kruhu a přestat sabotovat vlastní život. Kniha Přestaňte řešit h*vna je napsána stejně přímým stylem bez servítek jako Odse*te se, pomůže vám prohlédnout psychologickou mašinérii a zastavit negativní myšlenky a chování, ještě než se rozběhnou. Budete tak moci věnovat pozornost jiným věcem a začne se vám dařit v oblastech, kde jste si mysleli, že nikdy neuspějete. Skutečně můžeme vzít život zpět do vlastních rukou. Možná jste se sebou v minulosti vyjebávali, ale kniha Přestaňte řešit h*vna vám ukáže, jak překonat pustošivé vzorce a žít život, po kterém toužíte.
Na stiahnutie
13,68 €

Odhaľovanie tajomstiev Akáše


Cesta duše je cestou mnohých životov, skúšok a tisícov rôznych jedinečných nádherných hmotných tiel. Každý moment nášho života, či už v hmotnom aspekte alebo v tom jemnohmotnom, nás má priviesť do nádherného stavu osvietenia. Táto kniha ponúka odpovede na nevypovedané otázky. Sú to cenné poznatky, ktoré sme získali vlastnou praxou, a pomôžu vám ozrejmiť svet Akáše v celej jej kráse. To všetko nájdete na jednom mieste, v tejto knihe.
Na stiahnutie
5,60 €

Komunikácia s druhou stranou


Vyrástla som v okolí, ktoré tvrdilo, že neexistuje nič iba život, ktorý žijeme tu a teraz. Keď som mala približne päť rokov a začala som postupne vnímať veľkosť straty svojho otca, bola pre mňa predstava, že sa ma nikdy ani náznakom nedotkne, nehovoriac o tom, že nikdy nebudem môcť spoznať jeho intelekt, neobyčajne frustrujúca a smutná. Tieto myšlienky ma trápili a položili základy môjmu rozhodnutiu, že sa predsa len otca vydám hľadať. Približne v tom období som potom mala aj svoj prvý pravdivý sen. Že to bol taký sen, som si, ako aj pri mnohých ďalších snoch, zatiaľ neuvedomovala. Ani po čase som ten sen nevedela dostať z hlavy, hoci jeho obsah bol úplne obyčajný. Bola to len iná verzia mojej podobizne. Vtedy som netušila, že som videla moje asi o sedem rokov staršie ja. Vyjavilo sa to, až keď som ako dvanásťročná bola na návšteve u španielskych rodičov môjho zosnulého otca. Zrkadlo, do ktorého som sa pozerala, všetko navlas zodpovedalo tomu, čo som videla pred rokmi vo svojom sne. V hlave mi hučalo a na chvíľu mi zostalo ťažko. Odvtedy som sa naplno oddala parapsychológii. Mediácia nie je mysteriózna. Nie je to dar, ktorý buď máte alebo nie. Má jasné pravidlá, a tie sa môže každý z nás naučiť! tvrdí autorka tejto knihy Sue Dhaibi, ktorá ako médium sprostredkúva kontakt medzi naším pozemským svetom a tými na druhom brehu. Veľmi sympatickým a znalým spôsobom ukazuje, že nadviazať kontakt so zosnulými môže byť úplne prirodzené a dokáže to každý. Treba mať len dobrú techniku, trochu praxe a uvedomovať si vlastné limity. Vďaka tejto knihe plnej komplexných rád a cvičení sa naučíte vnímať svoje vlastné spojenie s duchovným svetom a využívať ho pre dobro seba i ostatných. Dokážete sa znovu stretnúť so svojimi milovanými a získať od nich do života cenné rady, útechu a pomoc. O autorke: Sue Dhaibi, mladú autorku knihy Komunikácia s druhou stranou, už od detstva fascinoval neviditeľný svet, hoci spočiatku netušila, že dar schopnosti komunikovať so zosnulými sa v ich rodine dedí už celé generácie. Jej dedko mal vrodený šiesty zmysel a počas španielskej občianskej vojny intuitívne cítil, kedy bolo treba presunúť jednotky na iné miesto, aby sa predišlo nebezpečenstvu. Autorkin strýko, otcov brat, sa zasa venoval metódam duchovného liečenia, bol médiom a mal vzácnu schopnosť nájsť nezvestných. Keď si svoje danosti Sue Dhaibi uvedomila, začala ich rozvíjať a absolvovala intenzívne viacročné vzdelávanie ako médium. Dnes mediáciu vyučuje sebe vlastným nekonvenčným štýlom a už vyše pätnásť rokov odovzdáva svoje skúsenosti účastníkom úspešných mediačných vzdelávacích programov doma i v zahraničí. Hovorí plynule piatimi jazykmi a žije v Berne.
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Von z Bludiska


Po dvadsiatich rokoch a dvadsiatich ôsmich miliónoch predaných výtlačkov sa konečne objavilo pokračovanie obľúbenej klasiky Kam sa podel môj Syr? Pokračujúc tam, kde skončil Kam sa podel môj Syr?, je Von z Bludiska jednoduchý príbeh, ktorý ponúka hlboké pravdy o tom, ako zmeniť svoj život. Keď sme sa v knihe Kam sa podel môj Syr? prvýkrát stretli s postavami, veľkými ako myši, ktoré sa volali Bojko a Mojko, čelili neočakávanej zmene, lebo náhle zmizol Syr, ktorý mali radi. Mojko sa s tou zmenou naučil úspešne vyrovnať a vydal sa hľadať Nový Syr. Bojko však zostal uviaznutý tam, kde bol. Kniha Von z Bludiska teraz prezrádza, čo robil Bojko ďalej a ako vám jeho objavy môžu pomôcť vyriešiť záhadu akýchkoľvek bludísk, v ktorých sa môžete ocitnúť. Syr je metafora pre všetko, čo vás drží pri živote, či už je to dobré zamestnanie, láskou naplnený vzťah, peniaze, hmotné statky, dobré zdravie alebo pokoj duše. Bludisko je metafora pre akúkoľvek náročnú či neľahkú situáciu, ktorá vám bráni nájsť a vychutnať si svoj Syr. Keď budete na ich ceste sledovať Bojka a jeho novú priateľku Nádej, objavíte, ako myslením mimo zabehnutých koľají dostať od života viac. Alebo, v tomto prípade, mimo Bludiska. Prečítanie príbehu, ktorý bol napísaný pre čitateľov každého veku a zo všetkých prostredí, vám nezaberie ani hodinu, no jeho postrehy môžu pretrvať na celý život.
Na stiahnutie
6,29 €

dostupné aj ako:

Čudesný prípad vášho suseda


Človek môže stratiť hlavu z rôznych dôvodov. Ani nález hlavy v pivnici nemusí hneď znamenať zločin, a nie preto, lebo telo chýba. Neortodoxný vyšetrovateľ predpokladaného hrozného zločinu vytrhne majiteľovi tej pivnice niekoľkými vetami spod nôh viac než len príslovečný koberec. Susedove prosté slová a nepochopiteľné vedomosti mladého chlapčiska spoza plota ho vzápätí vsotia do príbehu nečakaných zvratov, rúcania starého chápania ešte starších učení vysvetlením ich pôvodnej podoby, ale aj hľadania a nevyhnutnej snahy o vybudovanie vlastného, pravdivejšieho videnia sveta a diania v ňom. Brandon Lavalon vytvoril príbeh o snahe vymaniť sa z náhleho zmätku v duši, v mysli a vedomostiach o svete. A o zmätkoch medzi blížnymi, ktorí sa dovčera nepoznali a zajtra sú priateľmi z minulosti. Necháva svojich hrdinov spoznať večné zákony, stojace nad ľudskými – zákon spätného pôsobenia, zákon príťažlivosti rovnorodého, zákon vzostupu... Taký príbeh môže prežiť ktokoľvek. Aj vy. Veď najčudnejšie príbehy píše Život. Napokon, viete, kto vlastne býva za tým vaším plotom?
Na stiahnutie
9,59 €

Přírodní antivirotika


Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín. Tato komplexní příručka ukazuje, jak si vytvořit imunitu přírodní cestou a chránit se širokospektrálními bylinnými přípravky. Přibližuje rostliny, které se ukázaly jako nejúčinnější v boji proti virovým infekcím, a poskytuje podrobné pokyny pro přípravu a používání přípravků k řešení nejrůznějších infekcí od virových respiračních onemocnění až po virové encefalitidy.
Na stiahnutie
15,19 €

Tady a teď


Smrt tělesná i duchovní, to je hlavní téma třídenní promluvy, kterou pronesl mistr Osho na písčitém mořském břehu ke svým žákům. Na tuto otázku se zaměřil záměrně, protože přístup Západu ke smrti se značně liší od východního pojetí, které bere život karmicky, jako nekonečný koloběh, jehož nedílnou součástí je právě smrt. Osho pomocí své osobité a přesně vedené meditace navozuje stav, v němž člověk postupně odhaluje hlubiny vlastního nitra a zjišťuje, že na tomto světě je vše pomíjivé kromě poznání nekonečnosti duše.
Na stiahnutie
9,69 €

dostupné aj ako:

Bedtime Stories for Adults


Bedtime stories aren’t just for kids anymore… Do you find that you suffer from insomnia, no matter how hard you try to cope with it? Are you always exhausted even though you know that you shouldn’t be? If you find that bedtime is impossible for you to cope with, then this book is for you! As you read through this book, you will be introduced to the idea of using stories and mindfulness to help yourself drift off to sleep. There is a reason that bedtime stories are so recommended for getting children to sleep. After all—having time to enjoy a story allows your mind to relax and allows you to begin to focus more on the moment. As you listen to bedtime stories, or as you read them, you are able to feel at peace. You can allow your mind to focus on those details that you might not otherwise be able to. You will find that being able to enjoy a story will help your mind relax and grant you that ability to sleep. In this book, you will first be introduced to the idea of mindful meditation so you can begin to understand just how powerful it can be. Then, you will be provided with several options for bedtime stories. Each story is designed to be a calming slice of life story about the various adventures (and sometimes misadventures) of Sophie Rogers, a young woman that lives in the Pacific Northwest with her German shepherd pal, Bella. Together, and sometimes separately, they get out and enjoy their lives, and the stories of her day to day life can help you to relax and soothe yourself into a state in which you will be able to relax. As you read, you should find yourself calming down and preparing for a night of sleep. Each of the options that are provided to you should be fun and engaging without keeping you up at night.  Finally, at the end of the book, you will be given two more traditional mindful meditations that are designed to trigger that state of mindfulness within yourself so you can then begin to relax and enjoy a restful night’s sleep. When you learn to use these various techniques, you can work with yourself to ensure that you can calm yourself down when you need to, allowing yourself to get that relaxation that you need. If you’re ready to start sleeping better, then you are in the right spot. This book may be able to help you relax enough to fall asleep! As you read, you can expect to see: An adventure in which Sophie and Bella go hiking and get lost in the mountains A rush for Sophie and her best friend, Cara, to get to the airport in time for their vacation to Greece that teaches them a valuable lesson A tour through the Acropolis of Athens, the place of Sophie’s dreams A trip through a beautiful mansion as Cara tries to buy a house in the area and tours some of the nicest areas that town has to offer A story in which Sophie runs into her old roommate from college and catches up with her A misadventure through the mall where Sophie tries something new and learns not to trust all of the different activities and ideas suggested on the internet Two guided meditations to help you fall asleep with ease If you’re ready to fall asleep, then don’t let another day pass you buy. Enjoy these stories and see if sleep is more within your grasp than you realized!
Na stiahnutie
2,53 €

Unfold, not Lift! New Ways to Success


This is what this book brings you: you support climate protection, quickly receive compact information and checklists from experts (overview and press comments in the book preview) as well as advice that has been tested in practice, which also leads to success step by step thanks to AddOn. Because self-realization and self-love sound so simple, but are extremely difficult to implement for many people due to existing patterns and learned behaviors. "If only I were more self-confident," many wish, for example, when they are exposed to embarrassing situations or verbal attacks. Often enough, unpleasant things are simply lifted away psychologically and physically instead of dealing with them. But an authentic self-confidence, sovereign appearance and a calm contact with criticism are learnable, self-love is here the key to success. This book wants to give courage and show that it is worthwhile to follow your own ideas and values in life and not to give a damn about what others say. We give you the best possible help on the topics of career, finance, management, personnel work and life assistance. For this purpose, we gather in each book the best experts in their field as authors - detailed biographies in the book - , who give a comprehensive overview of the topic and additionally offer you success planner workbooks in printed form. Our guidebooks are aimed primarily at beginners. Readers who are looking for more in-depth information can get it for free as an add-on with individual content in German and English as desired. This concept is made possible by a particularly efficient, innovative digital process and Deep Learning, AI systems that use neural networks in translation. The publishing company donates at least 5 percent of its reveniew from book sales to charitable organizations involved in reforestation projects and climate protection - more detailed information on request. Publisher Simone Janson is also chairwoman of the board of the Berufebilder Yourweb Foundation, bestselling author and was one of the 20 most important German bloggers as well as a columnist for renowned media - more about her in Wikipedia.
Na stiahnutie
8,17 €

Lélekcsemegék


Szeretnél megérkezni a Teljességbe? Szeretnél boldogabb perceket, órákat, napokat, heteket? A Lélekcsemegék támogatnak, hogy ne hagyd magad! Ne hagyd magad befolyásolni a negatív események, emberek, hatások által. Ha tartósan magasan tartod a rezgésszintedet, az életed is átalakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha mindennap rendszeresen elolvasod őket, segít, hogy az észlelésedet átalakítsd, és a figyelmed fókusza a sok hatás közül, ami egy nap alatt ér, olyan dolgokon legyen, amelyek támogatnak a boldogabb és teljesebb élet megteremtésében. Abban támogatnak, hogy az legyél, aki valójában VAGY. A Lélekcsemegék magukban rejtik az Évkör energiamintázatát. Hangolódj rá az Évkörre, mert azzal a saját jól-létedet segíted elő, és jobban megérted a vágyaid és kihívásaid mögött rejlő okokat. Segítségével visszatalálsz a Természetanyához és saját valódi természetedhez is. Töltsenek fel a Lélekcsemegék erővel, hittel és bizalommal az év minden egyes napján! „A Lélekcsemegék az első olyan csemegéspult, ahol a csemegék fogyasztása nem testsúlygyarapodáshoz, hanem a szívedben élő Szeretet és Bölcsesség növekedéséhez vezet.” Balogh Béla"
Na stiahnutie
4,21 €

dostupné aj ako:

The Legend of Wudang


Based on true events and authentic Taoist teachings. What are the hidden secrets of internal martial arts? What forgotten wisdom does the philosophy of Taoism hold? How can ancient knowledge be applied to better our mental, physical and spiritual health in a modern-day world? 'The Legend of Wudang: A Tale of Taiji, Taoism and Wellness' explores these questions by taking the reader on an adventure through rural China. The Wudang Mountains have been a home to Taoism for over 2000 years but in the aftermath of the Cultural Revolution the Taoist culture there is left decimated. The fate of Wudang is entrusted to three young Taoists, who must venture forth, searching for the timeless lessons of Wudang Taiji, Taoist Wellness and Philosophy. Will they be able to find the great Masters of the past and reignite Taoism in the Wudang Mountains? Based on true events and authentic Taoist teachings; embark on a journey to learn the hidden wisdom of the Tao (?). “Unbelievably Interesting.” – Master Gu Shi Ning (Wudang Taoist Wellness Academy)
Na stiahnutie
9,67 €

Szárnyaló Remény


Spirituális útkereséshez ajánlom a könyvemet, amihez kell egy kis lendület. Valamint azoknak is ajánlom, akik már járják az útjukat és szívesen olvasnának spirituális tanításokat, melyeket egy felemelkedett lény közvetít számotokra. Váljék hasznára mindenkinek. Karma, szellemek, információk, melyekre szükség van. Használd egészséggel!
Na stiahnutie
3,65 €

Az élet kiskönyve


Neale Donald Walsch új könyvében vette górcső alá az élet különböző területeit, amelyek A kapcsolatokról, A holisztikus életről és A gazdagságról címmel láttak napvilágot. Az Élet Kiskönyvében olvasó megtalálhatja azokat az alapelveket, amelyek hozzásegítik a harmonikus személyeskapcsolatokhoz, lelkesítő megközelítést olvashat a pénz és jóllét valódi értelméről, valamint arról, hogy ezek miképpen járulnakhozzá a boldogságunkhoz, és megismerkedhet az egységben való létezés alapjaival, az örömteli, harmóniában való élet mikéntjével.A könyv alapjául a Beszélgetések Istennel tanításai szolgálnak. Walsh szívet melengető és ösztönző szavai segítséget és reménytnyújtanak korunk kihívásai közepette.
Na stiahnutie
6,29 €

dostupné aj ako:

A New Way of Thinking about Life


A new way of seeing llife from a different perspective. It makes us able to handle setback and to move on with our lives.
Na stiahnutie
0,67 €

Online testbeszéd


Útmutató a kommunikációhoz és a kapcsolatok kialakításához egy hibrid világban E-mailekre adott válaszok egyhetes késéssel. Videócsevegések tele ilyen megjegyzésekkel, hogy „hoppá, bocsánat, te jössz, mondd csak” és „hallasz?!”. Kétértelmű sms-ek. Furcsa írásjelek, amelyeket nem lehet értelmezni. Nem csoda, hogy a kommunikációt ilyen sok időbe és erőfeszítésbe telik megfejteni. Hogyan veszítettük el a velünk született képességünket, hogy megértsük egymást? Az emberek a testbeszéd segítségével lépnek kapcsolatba egymással és ennek segítségével alakul ki a bizalom is, ám, mivel kommunikációnk egyre nagyobb része a képernyő mögött zajlik, a hagyományos testbeszéd jeleit már nem látjuk – vagy mégis? Az online testbeszédben Erica Dhawan, az együttműködés szakértője, vezérgondolkodója és egy szenvedélyes kommunikációs junkie, ötvözi az élvonalbeli kutatásokat a lebilincselő történetmeséléssel, azért, hogy dekódolja azokat az új jeleket és jelzéseket, amelyek felváltották a hagyományos testbeszédet a nemek, a generációk és a kultúra világában. A való életben közelebb hajolunk, mosolygunk, bólintunk és szemkontaktust létesítünk, és ezzel mutatjuk, hogy hallgatjuk a másikat és törődünk vele. Online, a figyelmes olvasás az új hallgatás. Az áttekinthető írás az új empátia. Egy telefon vagy videóhívás pedig ezer e-maillel felér. Az online testbeszéd átalakítja a mindennapi félreértéseinket és egy mindenki számára érthető szabályrendszerbe foglalja, ami elősegíti a kapcsolatokat a távolságtól függetlenül. Dhawan széles körűen vizsgálja az üzenetváltásokat – a fontos konferenciáktól és videótalálkozóktól kezdve a napi e-mailekig, sms-ekig, IM-ekig és konferenciahívásokig –, valamint betekintést és megoldásokat kínál a bizalom és az egyértelműség növeléséhez folyamatosan változó világunkban. Számold fel az e-mailekből, videótalálkozókból, csevegésekből, sőt az élő találkozókból fakadó zavart, frusztrációt és félreértéseket Erica Dhawan egyszerű stratégiáinak alkalmazásával!
Na stiahnutie
8,32 €

dostupné aj ako:

Killer Demons


There are offspring of fallen angels and Women on the earth and they are called Nephilim; we call them X-Men. The spirits of dead x-men are hanging on the Earth in remote places. They became demons! JACK is haunted by his childhood impressions, especially when he sees his father dies in a street fight, in his dreams. He grows restless and tries to find answers to his doubts. Jack meets the ghost called POTTER, who is invisible to others, but visible to him. This story reveals some secrets: How demons influence weak souls and kill them; and how Jack, with the help of the Potter (The ghost of his grandfather) overcome all his troubles in his life...
Na stiahnutie
5,91 €

Surreal Love


Surreal Love is Gila’s first poetry book emerging from her womb space. Poems dive into her loving heart and trusting soul. Writing her mystical poems helped her find her voice and heal her pain of heartbreak and loss. Each poem takes you through vivid images, sensations, and feelings. Gila’s lyrical awakening words speak to anyone believing, fantasizing, and relishing soulful, sacred love and sexuality. Join her in an adventure to unearth the deepest yearnings of the heart to great spiritual heights. Infinite Love Closing my eyes and I feel your energy piercing through meCovering my hands with my faceAllowing your frequency to encompass my spirit, my auraEnveloping me like a cloak, safe, secure, and deliciously seductiveYou see through me into my heart and soulMoving beyond time and spaceSensing I am on another planet with youA galaxy far, far, awayCalling me nowMy heart is exploding, my body tremblingAnticipating your soft, electric touch on my skinYour passionate lips touching mineYour music igniting, vibrating every cell in my bodyInto the infinite Oneness, the zero-point field
Na stiahnutie
0,69 €

The Last World Fire


The Hespe Sky of turn of the Mannunaki Order of Heaven, Mitchell, South Dakota, USA, has commissioned Mr. Alex Blackbone, MOH, to be indi author to officially present the exclusive particulars of an organization that is being created to advance religions unionism. The name of the outfit is EarthPlus Natur. This name means, Earth + Heaven + the universe. It is clear that the world’s current power affairs are on the brink of the last world fire. The MOH and author Blackbone are certain that religious separatism is the root of all evil on Earth. If we continue to ignore the signs given by today’s world events, we will put the future of our children in serious trouble. Take a quick read here. It might encourage you to take action and join the only organization in this universe seeking in-the-flesh off-Earth salvation! Buy your copy of this Last Fire today!
Na stiahnutie
0,84 €

Love Avatar


An electromagnetic force is awakening in the feminine collective. This powerful energy is the divine feminine essence that lies deep within the core of those who are destined to experience and spread epic Love – to become Love in the flesh. In truth, this miraculous life force energy already exists within you. Are you ready to rock the karmic runway like the Goddess you are, to awaken to your fullest potential, to inspire and experience exquisite beauty, sacred love, and soul purpose? Are you ready to become a Love Avatar? Love Avatar will help you: • Discover the steps to unleashing your Divine Feminine Superpowers• Understand your Goddess Archetypes• Integrate the 7 Cosmic Laws for the spontaneous fulfillment of your desires• Alchemize the shadow within you and transform it into radiant golden light• Reclaim and unshame your hidden and forbidden sides to experience wholeness• Activate your soul relationships and soul purpose
Na stiahnutie
8,66 €

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.