! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Zvieratá, chovateľstvo, lov strana 4 z 5

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

The Brittany


This eBook examines the lovable and courageous Brittany. It provides a direct analyis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and general characteristics.
Na stiahnutie
0,84 €

The Spinone Italiano


This eBook examines the lovable and affectionate Spinone Italiano.  It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, temperament, and traits.  This includes a general discussion of the Spinone Italiano's health concerns, training and exercise requirements, as well as nutritional needs.
Na stiahnutie
0,84 €

The Chesapeake Bay Retriever


This eBook examines the affectionate, intelligent, and industrious Chesapeake Bay Retriever. It provides a direct analyis of the dog's behavioral patterns, personality, and unique traits.
Na stiahnutie
0,84 €

The Wirehaired Pointing Griffon


This eBook examines the lovable and highly-intelligent Wirehaired Pointing Griffon.  It provides a direct analysis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and characteristics.  This includes a general discussion of the Griffon's health concerns, grooming and exercise requirements, as well as nutritional needs.
Na stiahnutie
0,84 €

The Vizsla


This eBook examines the lovable and affectionate dog known as the Vizsla. It provides an analysis of the dog's behavioral patterns, personality traits, and general characteristics.  This includes a general discussion of the Vizsla's health concerns, feeding requirements, as well as grooming and training needs.
Na stiahnutie
0,84 €

Domácí chov slepic


… na nás působí jako meditace a jóga dohromady: Důvěřivá opeřená stvoření nás zbavují napětí a uklidňují! Ať už jsou to rousné zakrslé slepice s ozdobnými bačkůrkami z peří, ať jsou to blahobytné amroksky, nejzdatnější nosnice mezi slepičími plemeny, nebo neuvěřitelně krásně zbarvené vyandotky – zde jistě najdeme vše potřebné pro výběr toho správného plemene pro naši zahradu. Buďme bez starostí: Pokud vybereme to správné plemeno slepic, náš trávník zůstane zachován, nemusíme zřizovat žádné vysokánské oplocení, a ani žádné chrániče sluchu. K tomu připočtěme ještě protistresové účinky slepičího hejna. A navíc: Nejlepší vejce na světě do vaší kuchyně zdarma. Slepice jsou tedy královnami mezi domácími zvířaty!
Na stiahnutie
10,25 €

Čo ma naučila svorka


Múdrosť psov je liekom pre dušu.Cesar MillanV tejto dojemnej a inšpirujúcej knihe nám slávny odborník na správanie psov prezradí, že v mnohých prípadoch je najlepší priateľ človeka aj jeho najlepším učiteľom. Na ôsmich pozoruhodných psoch – od Palomu, ktorý Cezarovi na farme jeho starého otca v Mexiku ukázal, čo znamená rešpekt, cez Daddyho, jeho milovaného pitbula, partnera, ktorý stelesňoval múdrosť, až po jeho verného učňa Juniora – pre nás Cezar na emotívnej ceste vlastným životom formuluje lekcie, ktoré mu pripravila jeho svorka. Od návratu do raného detstva až po súčasnosť s nami Cezar prechádza svoju životnú cestu z mexického vidieka cez veľkomesto Mazatlán v Mexiku do nového života v Spojených štátoch amerických, kde vybudoval Centrum psej psychológie, ktoré je v súčasnosti jedným z najpovestnejších stredísk výchovy psov. Na každom kroku mu boli jeho psí spoločníci tiež sprievodcami poskytujúcimi mu lekcie ako autentickosť, zhovievavosť, múdrosť či prijatie, ktoré mu pomohli prekonať vlastné obavy, prejsť zložitým rozvodom aj podnikateľským neúspechom a vytvoriť si príjemnejší a vyrovnanejší život. Tento životný príbeh doplnený o prípady celebritných klientov a najnovšími štúdiami z výskumu správania sa živočíchov, inšpirujú čitateľov, aby prijali hodnoty, ktoré obohatia ich vlastné životy. V tomto intímnom rozprávaní napísanom priamo od srdca autor bestselleru a svetoznámy odborník na správanie psov Cezar Millan približuje svoju filozofiu starostlivosti o domácich miláčikov z nového pohľadu – ich pozitívneho vplyvu na majiteľov psov. Po prvý raz sa delí o osobné príbehy mnohých neuveriteľných psov, ktorí mu dali viacero veľmi dôležitých životných lekcií, od rešpektu a húževnatosti k dôvere a autentickosti. Okrem pohľadu na slávnych klientov ako Kesha, Whitney Cummingsová a Jada Pinkett Smithová odhalia tieto dojemné príbehy, ako vzťahy medzi ľuďmi a psami môžu nájsť to najlepšie v nás všetkých. Cesar Millan, hviezda programov Nat Geo WILD Dog Whisperer With Cesar Millan, Cesar 911 a Dog Nation je súčasne na svete najžiadanejší odborník na správanie psov. Je autorom bestselleru New York Times s názvom Cesar’s Way, ako aj Krátkej príručky pre majiteľa šťastneho psa. Zakladateľ neziskovej organizácie Cesar Millan PACK Project, venovanej záchrane zvierat, ich náprave a hľadaniu ich nového domova, žije v Santa Clarite, v Kalifornii, so svorkou svojich šiestich psov a svojou snúbenicou Jahirou.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa


Mnohí ľudia a najmä milovníci psov sú očarení schopnosťami Cesara Millana, ktorý je najvyhľadávanejším odborníkom na psie správanie na svete, uznávaným najmä pre mimoriadne znalosti psej psychológie. Po vyše deviatich sezónach ako televízny Znalec psej duše má Cesar Millan nové poslanie: aplikovať svoje jedinečné poznatky psej psychológie a vytvoriť pevnejší, šťastnejší vzťah medzi ľuďmi a ich psími spoločníkmi. Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa čerpá z tisícok tréningových stretnutí po celom svete a čitateľovi ponúka 98 základných lekcií. Spoločne majiteľovi psa pomôžu aplikovať kľúčové aspekty uznávanej Cesarovej filozofie pre vytvorenie čo najhodnotnejšieho vzťahu so psom. Cesar sa venuje kľúčovým témam, ktoré idú pod povrch základnej poslušnosti a odhalia srdce a dušu našich miláčikov.
Na stiahnutie
6,99 €

Nyolcvan nap Hellával


Hella 2019. július 12-én született a kétútközi Graefl majorban. Javarészt mudi, de van benne, a nikkel bolha mellett, némi foxi beütés is. Hella a nyugis majorsági életet cserélte fel a városi nyüzsgésre. Két gazdája ugyanis a második látásra beleszeretett, és befogadta az örökké izgő-mozgó mudi lányt. Hogyan szokta meg Hella az új otthonát? Miként válik egy tanyasi lánykából kisvárosi lady? Nevezhetünk-e egy kölyök kutyát rossznak, csak azért, mert elképesztően eleven (s valljuk meg: kicsit azért rossz)? Van-e határ, amikor a gazdiból gizda lesz, és legszívesebben visszaküldené Őkelmét a feladóhoz? És mit szól a kiképzéshez a család 11 és fél éves ír szettere, Mazsola, aki nyugodt, csendes nyugdíjas korban reménykedett? Hella történetét az egyik gazdi a Facebookon a Hella blogja sorozatban (facebook.com/hellablogja) örökíti meg, naponta frissülő új sztorikkal. Itt most a honfoglalás első nyolcvan napja kerül terítékre. Ha a történet elolvasása után valaki kétséget érez, hogy mudit akar-e tartani, olvassa el még egyszer a könyvet... (Akkor már biztos ő is mudirajongó lesz!)
Na stiahnutie
1,95 €

Zvířata v zahradě - pro radost i užitek


Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát hostitelem některých volně žijících živočichů. Získáte důležité informace „jak na to“ o chovu - jaké příbytky zvířata potřebují, čím je krmit, jak o ně pečovat, jaké zajistit podmínky pro rozmnožování, specifické požadavky daného druhu, doporučení na nejvhodnější plemena, co dělat, když potřebujete odjet... Jak nalákat do zahrady ptactvo, ježky, veverky, motýly...
Na stiahnutie
8,77 €

Sportuj se psem


Udělejte ze svého psa parťáka pro běh a zažívejte společnou euforii z pohybu! Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa. Protože postupně zjistíte, že vaše běhání se psem se vlastně přetavilo do canicrossu, oceníte v knize rady pro tento sport. Tréninkové plány, správná technika běhu, výběr vhodné výstroje, výživová doporučení, pitný režim, fyzička, regenerace, chlazení psa na závodech a péče o něj a další...
Na stiahnutie
10,25 €

Ako psy menili svet


Príbehy najznámejších psovAk neveríte, že jeden pes môže zmeniť svet, potom ste zrejme nikdy nepočuli o Peritasovi, psovi, ktorý zachránil Alexandra Veľkého pred slonom, ktorý ho takmer udupal. Alebo o Biche, talianskom chrtovi, ktorý začal vojnu medzi Francúzskom a Ruskom. Alebo o Urianovi, psovi, ktorý uhryzol pápeža Klementa VII., čím dopomohol k oddeleniu Anglicka od katolíckej cirkvi. Alebo o Pepsovi a Fipsovi, psoch, ktoré pomáhali Richardovi Wagnerovi komponovať opery. To je len päť zo 100 psov, ktoré zmenili civilizáciu. Nehovoriac o troch slovenských, ktoré doplnil autor a zároveň zverolekár Pavol Fabian. Kniha prináša príbehy o psoch z rôznych oblastí vedy, histórie, umenia, vlády, náboženstva a mnohých ďalších. Natrafíte napríklad aj na psa, ktorý sa chcel stať prezidentom Francúzska, a na psa, ktorý zachránil filmové štúdio. Stretnete psy, ktoré inšpirovali veľdiela literatúry a ktorým boli udelené ocenenia za ich činy vo vojenskej službe. Budete môcť stretnúť aj psa, ktorý sa stal magnátom nehnuteľností. Tieto krásne ilustrované pravdivé príbehy sú prejavom úcty k inteligencii, statočnosti a milujúcej povahe psov na celom svete.
Na stiahnutie
6,00 €

dostupné aj ako:

Lovak és emberek


Az igazi suttogó című könyvében Monty Roberts felfedte olvasói előtt, hogy milyen mély kommunikációra képes egymással ember és ló. A szerző önéletrajza – amely több mint egy éven át volt a The New York Times bestsellerlistájának élmezőnyében – világszerte négymilliónál is több olvasóhoz jutott el. Arról szól, miként fedezte fel Monty Roberts a lovak "nyelvét", és milyen rendkívüli eredmények érhetők el, ha az állatok betanítása során semmiféle erőszakot nem alkalmaznak. Ebben a könyvben a világ leghíresebb lószelídítője arról ír, hogy a lovakhoz hasonlóan az emberi kapcsolatokban is eredményesebb a szelíd módszer. A "Csatlakozás" módszerét – amelynek révén mindössze harminc perc alatt, a legcsekélyebb kényszer alkalmazása nélkül rá lehet venni egy lovat a nyereg, a kantár és a lovas elfogadására –, ezt a csodálatos eljárást használva modellként az emberi kapcsolatok megerősítéséhez, Monty Roberts lenyűgöző képet tár az olvasó elé. Eleven s gyakran mélyen megindító történeteken keresztül mutatja be, miként válhat ez a több ezer lóval végzett munka során elsajátított tapasztalat hatékony, gondolatébresztő útmutatássá az emberek egymás közti kommunikációjában: hogyan tanulhatjuk meg "olvasni" egymás testbeszédét, s miként hozhatunk létre félelmektől mentes környezetet. A Lovak és emberek számos története, melyek a négy- és kétlábúakkal való emlékezetes találkozásokról szólnak, mind a kedvesség, a segítő cselekedetek és a bizalom jótékony hatását bizonyítják. Monty Roberts több mint hatvan éve foglalkozik lovakkal, és a világ számos pontján bemutatta a "Csatlakozás" módszerét és filozófiáját. Ma már az általa alapított nemzetközi szervezet terjeszti ezt a technikát világszerte, II. Erzsébet angol királynő védnöksége alatt. A szerző feleségével Kaliforniában él, Flag Is Up nevű farmjukon. 
Na stiahnutie
7,39 €

Chlpaté príbehy


Do deja skutočných príbehov vás vtiahne s nadhľadom jej vlastným tajomná a večne plachá mačka Micenka,ku ktorej časom pribudne ďalšia adoptovaná avšak psia slečna Daisy.Náhlym zvratom osudu sa z mačky z ulice stáva právoplatná členka rodiny.Cieľom tejto knihy je nielen pobaviť čitateľa,ale aj pomôcť iným opusteným zvieratám.Z predaja každej knihy putuje časť výťažku neziskovej organizácii,ktorá sa tejto činnosti venuje.Pes a mačka je skvelá kombinácia,o čom vás dúfam táto kniha presvedčí.Tak nech z ulíc a útulkov nájdu domov aj iné psy a mačky,tak ako v tejto knihe...
Na stiahnutie
4,00 €

Stafordšírský bulteriér


Stafordšírský bulteriér je jedním z mála plemen na světě, které má svůj emblém, jedná se o stylizovaný uzel. Tento znak, často nazývaný Stafford Knot, je ale především symbolem hrabství Stafford. Stafford Knot se poprvé objevil již ve 14. století na erbech, jako rodinný symbol a později na policejních helmách a ostatních ofi ciálních materiálech hrabství Stafford. Znakem plemene se stal až mnohem později, přibližně před 100 lety. Hrabství Stafford bylo dříve důležitou průmyslovou oblastí zvanou Black Country, ve které se nacházely mimo oceláren a skláren také uhelné doly. Horníci zde pracovali ve stísněných a nebezpečných štolách, kde často pro nedostatek kyslíku ztráceli vědomí a díky všudypřítomnému metanu hrozil každou chvíli i zával. Vzhledem k tomuto nebezpečí se navzájem jistili provazem, přivázaným k opasku právě tímto uzlem. Tento uzel se tak stal symbolem jistoty, důvěry a spolehlivosti. Stafford Knot je tedy příznačným znakem našeho plemene nejen pro kraj jeho původu, ale také pro jeho povahu, která právě jistotu, důvěru a spolehlivost představuje. Právě stafordšírský bulteriér má jako jediné plemeno na světě ve svém standardu,jako povahový rys, že je ABSOLUTNĚ SPOLEHLIVÝ.
Na stiahnutie
7,00 €

dostupné aj ako:

Az igazi suttogó


A világhírű tréner, Monty Roberts ebben a könyvében vallott először életéről és munkájáról. Tizenhárom éves korában heteket töltött egyedül a nevadai fennsíkon, hogy megfigyelje a vadon élő musztángokat. Amit ekkor tanult meg a lovak kommunikációjáról, örökre megváltoztatta az életét. Forradalmian új, humánus munkamódszere meggyőző bizonyítéka annak, hogy ember és állat között lehetséges az erőszakmentes együttműködés és párbeszéd. Az igazi suttogó megjelenése után évekig szerepelt a New York Times bestsellerlistáján, mára több mint tizenöt nyelvre fordították le, és több mint ötmillió példányban kelt el világszerte. "Kötelező olvasmány mindazoknak, akik szeretik az állatokat." – Daily Telegraph "Monty Roberts személyisége és filozófiája lenyűgöz. Könyveit szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a lovakat és a lovassportokat." – Matyi Bianka
Na stiahnutie
7,39 €

Bob, az utcamacska


Amikor James Bowen egy sérült, vörhenyes szőrű, kóbor macskát talált egy folyosón, még fogalma sem volt arról, hogy az élete mennyire meg fog változni. James egyik napról a másikra élt London utcáin, és biztosan tudta, hogy amire végképp nincs szüksége, az egy háziállat.Mégsem tudott ellenállni a meghökkentően intelligens kandúrnak, akit befogadott, és gyorsan el is keresztelt Bobnak. Gondos ápolásának köszönhetően Bob lassan visszanyerte az egészségét, James pedig készült útjára engedni az állatot – úgy hitte, soha többé nem látják viszont egymást. Bobnak azonban más elképzelései voltak.Ők ketten hamarosan elválaszthatatlanok lettek, s komikus – alkalmanként kockázatos – kalandjaik fokozatosan átalakították az életüket. Így segítettek egymásnak abban, hogy zaklatott múltjuk sebei lassan begyógyulhassanak. A Bob, az utcamacska megható és felemelő történet, ami megérint mindenkit, aki csak elolvassa.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

A lovassport története


Lovik Károly Európa szerte ismert lótenyésztő, a magyar lovassport első, nemzetközi tekintélyű szakírója, aki angliai szaklapokban is publikált. Író, újságíró, versenylovak és vadászkutyák avatott szakembere volt. A tizenkilencedik, huszadik század fordulóján nem igen akadt angol lord, aki Mr. Charles Lovik nevét ne hallotta volna. Mindezek mellett Lovik Károly Puskin, Turgenyev és Csehov első magyar szakavatott értelmezője, Oscar Wilde fordítója, a magyar novella egyik legnagyobb formaművésze volt, nem mellesleg szólva kifogástalan úriember.
Na stiahnutie
1,07 €

SZUPERkutya


"Stefan Siman - kutyatréner, szuperKUTYA címu könyvében felbecsülhetetlen, könnyen értheto és hatékony módszereket találunk a mai modern igényeknek megfelelo, társállatként tartott kutya neveléséhez. 
Na stiahnutie
5,61 €

Kategória literatúry Zvieratá, chovateľstvo, lov je zameraná na knihy, ktoré poskytujú informácie, poradenstvo a inšpiráciu pre všetkých záujemcov o chov zvierat a lov. Tieto knihy sa zaoberajú rôznymi aspektmi a témami týkajúcimi sa živočíchov, ich chovu, starostlivosti a ochrany, ako aj technikami a zručnosťami potrebnými pre lov.

V tejto kategórii nájdete rôznorodú literatúru, vrátane odborných príručiek o rôznych druhoch zvierat, ich biológii, správaní, potrebách a rôznych spôsoboch chovu a starostlivosti o ne.

Okrem toho sa kategória zameriava aj na tému lovu a poskytuje knihy o technikách lovu, výstroji a lovných zbraniach. Tieto knihy obsahujú užitočné rady, tipy a pokyny pre loveckých nadšencov a poľovníkov.

Nájdete tu knihy z kategórií psy a kynológia, mačky, kone, vtáky a hydina, akvárium, terárium, rybárstvo, poľovníctvo a hmyz.