Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Medicína - ostatné strana 5 z 12

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Titkok könyve   


„Te vagy a titkok könyve, amely csak arra vár, hogy kinyissák.” Minden élet a titkok könyve, amely felnyitásra vár. Meglelhetjük benne a tökéletes szerelem titkát, akárcsak a gyógyításét, az együttérzését, a hitét és a legtünékenyebb titkot mind közül: hogy kik is vagyunk valójában. Az általunk ismert élet az események egy vékony rétege, amely elfed egy mélyebb valóságot. Küzdünk a sikerért, a pozícióért, a biztonságért, a szeretetért, és az idő múlásával mindezeket elérjük, mégis elégedetlenek vagyunk – sőt, gyakran még elégedetlenebbek, mint a kezdetekkor. A személyes áttörés után kutatunk, a fordulópont vagy kinyilatkoztatás után, amely új értelmet hoz magával. Önmagunkon kívül azonban senki sem leplez előlünk semmiféle tudást, így senki más nem ismeri a válaszokat sem. Talán azt képzeljük, ki kell érdemelnünk a jogot e válaszok megismerésére. Az igazság az, hogy akár a soron következő gondolatunk, érzésünk vagy cselekedetünk is megkezdheti a legmélyebb spirituális bölcsesség feltárását, amely olyan tisztán és szabadon árad, mint az olvadás a hegyekben tavasszal. A bennünk rejlő rejtett dimenziók felkutatása az egyetlen út leggyötrőbb éhségünk kielégítésére. Ennek érdekében Deepak Chopra tizenöt titkot különített el, amelyek felbecsülhetetlen igazgyöngyként kínálják számunkra a lehetőséget ahhoz, hogy megpillantsuk énünk eddig nem ismert mélységeit. Minden titokhoz további gyakorlatokat kínál, amelyekkel a szándékainkat tettekké alakíthatjuk. A Titkok könyve kristálytiszta párlata Chopra bölcsességének. Az átalakulásig ragadhat magával minket, majd onnan tovább, egy megszentelt helyre, ahol megízlelhetjük a megvilágosodás nektárját. „Hinned kell benne, hogy az életed érdemes a lángoló szenvedéllyel és eltökéltséggel folytatott vizsgálódásra. Apró döntések ezreire van szükség, hogy zárva tartsuk a titkok könyvét, ám mindössze egyetlen pillanat kérdése, hogy újra felnyissuk.” A mű az Édesvíz Kiadó gondozásában először 2005-ben jelent meg azonos címmel.
Na stiahnutie
10,39 €

Hogyan éljük túl a járványokat


A Hogy ne halj meg című könyv szerzőjének New York Times sikerlistás, kulcsfontosságú és időszerű munkája a pandémiát okozó vírusokról és arról, hogyan nézhetünk szembe velük. Ezek a fertőző betegségek a tuberkulózistól a madárinfluenzán és HIV víruson át a koronavírusig közös eredettörténetre – az emberek állatokkal való érintkezésére – vezethetők vissza. Az állatokról emberre átterjedő, más néven zoonótikus betegségeket okozó kórokozók – mind a már korábban meglévők, mind az újonnan azonosítottak – fel-felbukkannak újra és újra a történelem során, és ezzel világszerte több millió emberhalált okozó járványokat és pandémiákat robbantanak ki. Hogyan jönnek létre ezek a betegségek? És – ha van rá mód – hogyan állíthatjuk meg őket és halálos bevonulásukat az országainkba, otthonainkba és a szervezetünkbe? Hogyan éljük túl a járványokat? című könyvében Dr. Michael Greger orvos és nemzetközileg elismert közegészségügyi szakértő a világon valaha megjelent leghalálosabb kórokozók némelyikének az eredetébe ássa bele magát. A múltból egészen a mai napig követve az evolúciójukat dr. Greger az újonnan felbukkanó influenzát és a koronavírusokat állítja rivaldafénybe, miközben felderíti, honnan erednek ezek a kórokozók, és annak is utánajár, hogy milyen alapvető feltételek és jelentős emberi hozzájárulás fokozta halálos hatásukat, amivel magasabb, akár globális szintre léphettek. Miközben a világ az új koronavírus 2019 – más néven COVID-19 – pusztító hatásával küzd, dr. Greger nemcsak arra világít rá, hogy mit tehetünk a saját és a szeretteink védelmében egy pandémia alatt, hanem arra is, hogy az emberi társadalomnak muszáj lépéseket tennie annak érdekében, hogy csökkentse a jövőben ránk leselkedő még súlyosabb katasztrófák valószínűségét. „Ebben a könyvben azt írtam le, amit tudnod kell ahhoz, hogy megvédd magadat és a családodat a mostani veszélytől, ugyanakkor mélyebbre is ástam, a probléma gyökeréig, és felvetek egy alapvető kérdést: Hogyan lehetne eleve leállítani a pandémiás vírusok felbukkanását? Ha egyetlen gondolatot kell áthoznom a krónikus betegségek megelőzésével és visszafordításával kapcsolatos munkáimból, akkor az az, hogy – amikor csak tehetjük – az okot kell kezelnünk.”  
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

ThetaHealing


Fedezd fel a ThetaHealing® alaptankönyv legújabb, átdolgozott kiadásának segítségével, hogyan válik lehetővé az agy théta-állapotára hangolódva a mély érzelmi és fizikai gyógyulás! Azt követően, hogy az orvosok rákos daganatot találtak a combcsontjában, Vianna Stibal a modern és az alternatív gyógyászat eszközeihez fordult, ám ezek sorra kudarcot vallottak. Vianna végül a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Megdöbbentette az eredmény, ahogy a Teremtő meggyógyította, és miután maga is beépítette ezt a technikát a klienseivel végzett munkába, egymást követték a csodás gyógyulások. Lelkesedését csak fokozta, hogy a több ezer klienssel folytatott munka során azt tapasztalta, hogy módszere másnak is megtanítható, könnyen elsajátítható. A könyv bemutatja: - hogyan változtathatjuk meg a minket megbetegítő, negatív gondolatainkat, hitrendszerünket; - miként kapcsolódhatunk a létezés hét síkjának segítségével a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához; - milyen módszerrel fejlesszük ki azon képességeinket, hogy testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztaljunk az életünkben. Vianna Stibal művész, író, tanár és intuitív leolvasó. Montanai (USA) székhelyéről kiindulva azon munkálkodik, hogy gyógyító paradigmáját az egész világon terjessze. ThetaHealing® instruktorai és konzulensei több mint 180 országban működnek. Vianna a világ minden pontján vezet szemináriumokat a ThetaHealing® technikáiról, amelyek fajtól, hittől és vallástól függetlenül bárki számára elérhetők.
Na stiahnutie
7,58 €

A világjárványok 100 esztendeje


Tanulságos ?utazás a pandémiák száz esztendején át, a spanyolnáthától a Covid-19-ig. A tudósok az 1918-as spanyolnátha-világjárvány óta álmodoznak arról, hogy meg lehet akadályozni a fertőző betegségek katasztrofális kitöréseit. Ám az orvostudomány és a közegészségügy óriási fejlődése ellenére is meglepetésként érnek minket azok a baktériumok és vírusok okozta félelmetes pandémiák, amelyek az újságok hírrovatait időről időre elborítják. A Los Angeles-i tüdőpestistől és az argentínai papagájkórtól az AIDS-, SARS-, Ebola- és koronavírus-járványig eltelt bő száz évet egymást követő váratlan fellángolások kísérték. Az emberevő cápákhoz hasonlóan a kórokozók is mindig jelen vannak a természetben, és várják, hogy lecsapjanak – s ha úgy látszik, hogy valamelyik eltűnt, mindig újabbak lépnek a helyére. A könyv kiválóan érzékelteti a tudomány korlátait a természettel szemben, és bemutatja, hogyan formálták a kórokozók miatti válságokat az emberek is legalább olyan mértékben, mint a mikrobák.  
Na stiahnutie
6,73 €

dostupné aj ako:

Zákon o náhradě újmy způsobené povinným očkováním (č. 116/2020 Sb.). Praktický komentář


Ke dni 8. 4. 2020 nabyl účinnosti nově přijatý zákon č. 116/2020 Sb., o náhradě újmy způsobené povinným očkováním, dle kterého mohou očkovaní a jejich blízcí požadovat po státu náhradu újmy způsobené povinným očkováním Cílem zákonodárce při přijímání zákona o náhradě újmy způsobené povinným očkováním bylo zakotvit v českém právním řádu možnost domáhat se na státu náhrady újmy, která očkovanému nebo osobě blízké vznikla v důsledku podrobení se povinnému očkování, neboť je to právě stát, kdo ukládá povinnost podrobit se povinným očkováním. Tato možnost do přijetí zákona absentovala. Jedná se přitom o možnost zcela zásadní z hlediska ústavně garantovaného práva na náhradu újmy vzniklé zákrokem, který je pacient nucen podstoupit.   Komentář je určen pro každého, kdo se bude o problematiku odškodňování následků povinného očkování zajímat, a každého, koho se bude tato problematika osobně týkat. Je samozřejmě určen také právníkům a advokátům, kteří budou očkované a jejich blízké při aplikaci zákona zastupovat.978-80-7598-869-0 
Na stiahnutie
14,46 €

Praktikum lékařské mikrobiologie


Skripta seznamují studenty lékařských fakult s principy laboratorní diagnostiky v oboru lékařská mikrobiologie. Jednotlivé kapitoly stručně popisují témata praktických cvičení, metody přímého i nepřímého průkazu klinicky významných mikroorganismů, součástí textu jsou i návody na provedení a hodnocení jednotlivých testů či metod. Poskytují studentům informace o nejvýznamnějších původcích bakteriálních infekčních onemocnění a jejich identifikaci. Tyto znalosti jsou nezbytné pro pochopení časové náročnosti metod užívaných v mikrobiologické laboratoři, indikaci mikrobiologického vyšetření a jeho interpretaci. Tento přehled by měl studentům umožnit osvojit si základní principy mikrobiologické diagnostiky.
Na stiahnutie
4,00 €

Přehled anatomie centrálního nervového systému


Kniha představuje ucelený přehled informací o základních strukturách centrálního nervového systému a jejich funkčního spojení. Text je členěn do 11 kapitol a je určen především pro studenty pregraduálního studia medicíny. Každá kapitola obsahuje textovou část, originální schématické obrázky a přehledné tabulky, které umožňují lépe se orientovat ve složité stavbě mozku a míchy člověka. Součástí textu jsou klinické poznámky, které vhodným způsobem zdůrazňují význam znalosti stavby centrálního nervstva pro lepší pochopení jeho funkce a jeho poruch.
Na stiahnutie
6,00 €

dostupné aj ako:

Bulbem záchranáře


V říjnu 2018 se Vít Samek, záchranář pražské ZZS rozhodl, že svoje zážitky z nočních služeb převede na novou facebookovou stránku, kam si je bude raději odkládat, než aby zahlcoval svůj osobní profil. Vzniklo Bulbem záchranáře a vulvou porodní asistentky, které zásoboval společně se svou sestrou Alžbětou. Své čtenáře oslovoval „Milá holoto“ a psal občasně z noční. Popsaný fall, tedy případ, ke kterému vyjeli, nešlo přečíst bez slzení a hlasitého hýkání, nicméně na závěr vždy čekala úleva v podobě srozumitelného popisu správného postupu při poskytování první pomoci. Včetně demýtizace tradovaných (špatných) postupů. Dalo se čekat něco jiného, než mediální smršť zájmu? Kniha bude o superhrdinech mezi námi: nejen o profesionálních záchranářích, ale také o nás, obyčejných smrtelnících, kteří – máme-li dobré informace a trochu kuráže – můžeme tu a tam někomu zachránit život. Chce někdo od života něco víc?
Na stiahnutie
10,95 €

dostupné aj ako:

Historie moru v českých zemích


Kniha mapuje historii a dopady morových epidemií v českých zemích.
Na stiahnutie
5,29 €

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie


Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem. Učebnice je rozdělena podle technologických specifik léčivých přípravků a je uspořádána od jednodušších forem představovaných homogenními soustavami (roztoky a speciální druhy roztoků), přes koloidní disperze (slizy a gely), k hrubým disperzím (suspenze, emulze). Základní poznatky jsou uplatňovány a rozvíjeny u polotuhých (masti, krémy, pasty) a pevných přípravků (čípky, vaginální kuličky, perorální prášky, zásypy). Součástí textu je kapitola o inkompatibilitách, tabulky emulgátorů a tabulka rozpustnosti vybraných léčivých a pomocných látek. Pozornost je zaměřena na tři hlavní aspekty přípravy: znalost požadavků kladených na danou lékovou formu; osvojení si správných technik a základních principů práce ve farmaceutické laboratoři; pochopení základních technologických principů a přístupů uplatňovaných při přípravě léčivých přípravků pro různé aplikační cesty. Nedílnou součástí je posouzení kritických faktorů, ovlivňujících jakost léčivého přípravku s ohledem na jeho stabilitu, mikrobiologickou jakost a účinnost léčiva, výběr vhodného obalu a určení doby použitelnosti přípravku.
Na stiahnutie
5,00 €

dostupné aj ako:

Social Medicine


Rozsah medicíny se v posledních několika desetiletích rozšířil tak, že zahrnuje nejen zdravotní problémy jednotlivců, ale i komunit. Zdraví je nezbytné pro socioekonomický rozvoj společnosti jako celku. Sociální lékařství je socio-medicínská disciplína zaměřená na charakteristiky, dynamiku a determinanty zdraví obyvatelstva a na zdravotnické systémy, které pomáhají chránit, udržovat a zvyšovat úroveň lidského zdraví. Sociální lékařství studuje zdraví a nemoci v populaci, jejich determinanty a poskytování zdravotní péče. Cílem sociálního lékařství je přispět ke zdraví obyvatelstva, definovat zdravotní problémy a potřeby, identifikovat prostředky, kterými lze tyto potřeby uspokojit, a zhodnotit, do jaké míry tyto zdravotnické služby a další činnosti tyto potřeby naplňují.
Na stiahnutie
7,00 €

dostupné aj ako:

Maják v moři strachu


Rakovina prsu. Dvě slova, která v životě nechce slyšet žádná žena. Ohrožení života touto zákeřnou nemocí vyvolává mnoho otázek a strachu, a nejen žena-pacientka, ale i její partner a nejbližší, ti všichni se musí náhle vyrovnat s těžkou situací. Z toho důvodu vznikla tato kniha, podrobný průvodce léčbou rakoviny prsu, který má za cíl zodpovědět nejčastější otázky a pomoci tak všem zvládnout toto temné období. V jednadvaceti kapitolách naleznete mnoho praktických rad a informací o nemoci, způsobech léčby a dalších záležitostech, které se života s rakovinou prsu týkají. Dozvíte se mimo jiné: o co je to vlastně rakovina a jak se léčí o jak překonat první dny a zvládnout největší stres o jak komunikovat s lékařem o jak sdělit tuto zprávu svým blízkým o jak probíhají veškerá diagnostická vyšetření o co je to chemoterapie, jak probíhá a jak se vypořádat s jejími nežádoucími účinky o jak se vyrovnat se ztrátou vlasů po chemoterapii o jak probíhá operace a čeho se pacientky nejvíce bojí o co je to radioterapie a jak lze výrazným způsobem zmírnit její nežádoucí účinky Pro partnery jsou pak připraveny informace například o tom: o jak se jako partner chovat a čeho se vyvarovat o jak se postarat o nemocnou ženu ve všech obdobích léčby o jak skloubit léčbu s intimním životem o jak a co uvařit ženě první dny po chemoterapii
Na stiahnutie
10,69 €

Parkinson - praktická príručka pre majiteľov, príbuzných a zvedavcov


Osoba pri prechode pre chodcov. Vy idete autom. Naznačíte osobe, že môže prejsť. Osoba bez diagnózy pochopí a prejde. Osoba s diagnózou pochopí a stojí. Naozaj si veľmi želá prejsť tú cestu, možno ešte viac ako výhru v Eurojackpote. Vodiči sú nervózni. A ten trpák stojí a čaká. Ak má čakajúca osoba v sebe aspoň zostatkové hladiny dopamínu, naznačí vám mávnutím ruky, že môžete ísť. Šľak vás ide trafiť. Načo ste vôbec zastali? A prečo ten idiot stojí pri prechode, keď neprechádza? Vyštartujete tak, že vám odfrknú kamienky spod pneumatiky, ktoré sú na ceste ešte z čias zimnej údržby a minimálne do ďalšej tam aj ostanú. Potom ešte dlho rozprávate na firemných večierkoch príhodu s týmto bláznom a ani netušíte, že to bol niekto, kto sa vlastne pohnúť nemohol, aj keď naozaj chcel. Už ste videli takýchto čudákov? Gratulujem. Práve vtedy ste sa zoznámili s Parkinsonom.
Na stiahnutie
4,90 €

Hygiene & Epidemiology


Úkolem učebnice vypracované pracovníky 1. lékařské fakulty UK je poskytnout anglicky mluvícím studentům lékařských fakult formou vybraných kapitol vhodný studijní text pro přípravu na zkoušky z hygieny a epidemiologie. Učebnice zároveň přispívá i k pochopení vzájemného vztahu primární zdravotní prevence s lékařskou praxí. K nutnému pochopení textu autoři předpokládají základní znalosti z fyziky, chemie, biologie a fyziologie. Text v anglickom jazyku.
Na stiahnutie
8,00 €

Štítna žľaza


Skutočné príčiny a účinná liečba Hashimotovej tyreoiditídy, Gravesovej choroby, nespavosti, hypotyreózy, uzlov na štítnej žľaze a Epsteinovho-Barrovej vírusuŠtítna žľaza je dnes pálčivou témou na poli zdravia. Všetky generácie od dospelých a ich rodičov cez mladých až po deti, čoraz viac ľudí, najmä žien, počúva, že za ich únavu, priberanie, otupenosť mozgu, problémy s pamäťou, bolesti, tŕpnutie a necitlivosť, nespavosť, vypadávanie vlasov, návaly tepla, precitlivenosť na teploty, zápchu, nafukovanie, úzkosť, depresiu, búšenie srdca, stratu libida, nepokojné nohy a mnoho ďalších problémov môže práve štítna žľaza. Všetci by preto radi vedeli, ako sa vymaniť z jej vplyvu. Hoci sa štítnej žľaze dostáva stále viac pozornosti, jej symptómy nemiznú a chorí sa neuzdravujú. Diagnózy ako Hashimotova tyreoiditída alebo hypotyreóza nevysvetľujú rad zdravotných ťažkostí, ktorými pacienti trpia. Nikto si totiž nevšíma zásadný problém: problém so štítnou žľazou nie je skutočným pôvodcom choroby. Problémy štítnej žľazy sú len jedným z príznakov niečoho väčšieho ako táto malá žľaza na krku. Ide o čosi, čo je rozšírené v celom tele, o čosi invazívne, čo má na svedomí nekonečný zoznam symptómov a ochorení, ktoré sa pripisujú štítnej žľaze. V knihe Medicínske médium: Štítna žľaza prináša médium Anthony William revolučný pohľad na epidémiu ochorení štítnej žľazy. Povzbudzuje čitateľov, aby sa sami stali odborníkmi na svoju štítnu žľazu. Podrobne vysvetľuje, kde je hlavný problém, ako aj to, čo sa skrýva za zápalom, autoimunitnými ochoreniami a množstvom ďalších symptómov a chorôb. Nakoniec im poskytuje návody, ako si môžu zmeniť život, zachrániť štítnu žľazu a prinavrátiť si zdravie a vitalitu. Anthony pristupuje k problematike ako doposiaľ nikto iný a prináša skutočné výsledky, čo dosvedčia aj milióny jeho fanúšikov a nasledovateľov. Ak vás sužujú chronické zdravotné problémy, nie ste sami. Naopak, patríte medzi milióny ľudí trpiacich nevysvetliteľnými symptómami chorôb, ktoré lekárske komunity začali spájať so štítnou žľazou. Rovnako ako oni, aj vy by ste radi poznali skutočnú pravdu o štítnej žľaze. Už sto rokov čakáme od lekárov bližšie vysvetlenia problémov štítnej žľazy, no tie stále neprichádzajú. Ani najväčší odborníci totiž zatiaľ celkom nechápu, čo naozaj spôsobuje vaše utrpenie. Diagnóza Hashimotova tyreoiditída neznamená, že telo napáda samo seba. Aj za rakovinou štítnej žľazy sa skrýva viac, ako nám tvrdia. Nemusíte podľahnúť zúfalstvu, ak už štítnu žľazu nemáte. Za ochorenie štítnej žľazy nemôže ani genetika. Dnešné diagnózy chorôb štítnej žľazy nevysvetľujú roky trápenia a boja so záhadnými symptómami. Nemusíte čakať ďalších 10, 20, 30 alebo viac rokov, kým medicína nájde skutočné odpovede. Nemali by ste už stráviť ani deň, nieto ešte desaťročie pripútaní na lôžko, prežívajúc zo dňa na deň s pocitom, že zdravie vám nikto nevráti. Za natoľko rozšírenými chorobami štítnej žľazy, ktoré nás v súčasnosti sužujú, je oveľa viac, než sme doposiaľ objavili. V tejto knihe si prečítate informácie, ktoré nepripomínajú nič, čo ste už počuli. Je načase, aby ste získali kontrolu nad svojím zdravím a stali sa odborníkom na štítnu žľazu. Okrem iného sa dozviete o skutočných príčinách a účinnej liečbe desiatok symptómov a ochorení, ako sú: bolestiúzkosť a depresiaautoimunitné ochoreniaotupenosť mozgu a neschopnosť sústrediť sarakovinaEpsteinov-Barrovej vírustehotenské komplikácieúnavamononukleózafibromyalgia a chronický únavový syndrómrednutie a vypadávanie vlasovHashimotova tyreoiditídabolesti hlavy a migrénabúšenie srdcazávratyhypertyreózahypotyreózasymptómy menopauzynevysvetliteľné priberanieporuchy spánkutŕpnutie a necitlivosť
Na stiahnutie
16,99 €

dostupné aj ako:

Koronavírus


A világ egyik leghíresebb járványügyi szakembere osztja meg gondolatait a kornavírus járványról,a fertőző betegségekkel folytatott háborúnk frontján szerzett tapasztalatai alapján.  Többek közt az alábbi kérdésekre keresi a választ,rövid,de alapos elemzésében:  Mi a COVID-19, és mennyiben kapcsolódik a SARS-hoz és a MERS-hez?  Mit kell tenniük az olvasóinknak, és milyen lépések ajánlottak?  Mit kell tenniük az országok vezetőinek?  Ne vesztegessük el ezt a válságot, vagyis mi az, amit a válság előtt meg kellett volna tennünk, hogy felkészültebbek legyünk, azt kell majd a következő járványra megtennünk, mert kétségkívül lesz következő.
Na stiahnutie
1,41 €

Szuperszintű kvantumérintés


„Úgy érzem, hogy a kvantumérintés felfedezésével rátaláltam a jelenleg rendelkezésre álló legerőteljesebb gyógyítási módszerre." Alain Herriott A Szuperszintű kvantumérintés a normál kvantumérintési alapmódszer finomítása. A szuperszint úgyszólván felturbózza a kvantumérintési technikák hatékonyságát: az eredmények gyorsabban jelentkeznek, a szöveteket mélyebben hatja át az energia. A könyvben leírt technikák segítségével megtanuljuk, hogyan befolyásoljuk kezünk energiakibocsátását és irányítsuk eredményesebben egy meghatározott területre az energiát. A gyakorlás előrehaladtával érzékelhetjük, hogy energiakibocsátásunk megháromszorozódott vagy akár megnégyszereződött. A szuperszintű technikákkal hatékonyan segítünk többek között az érzelmi kiegyensúlyozatlanság, a testi strukturális eltérések, a depresszió, a testsúlyproblémák leküzdésében, és akár egy hirtelen fellépő ujjfájást is eredményesen kezelhetünk. „Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik a kvantumérintéssel kapcsolatos készségeiket új és magasabb szintre kívánják emelni." Richard Gordon A Kvantumérintés: A gyógyító erő című kötet szerzője Az elmúlt több mint 30 év során Alain minden figyelmét és szenvedélyét a gyógyítás művészetében való közreműködésre fordította. Miután megismerkedett és munkatársi kapcsolatba került Richard Gordonnal, a kvantumérintéses módszer kidolgozójával és alapítójával, Alain lett a kvantumérintés haladó technikáinak legelső oktatója és megújítója, országos és nemzetközi szinten egyaránt.
Na stiahnutie
6,17 €

Meddőségből termékenység


A tudatos babavállalás esszenciája: hogyan tudjuk a testünket, lelkünket felkészíteni a baba fogadására, mit tehetünk ennek érdekében? Dr. Csomai Zita hiánypótló könyve nemcsak a meddőnek mondott párokat szólítja meg, hanem mindenkit, aki babát szeretne. Az orvos-természetgyógyász az orvosi vizsgálatok, leletek függvényében részletesen bemutatja azokat a természetes megoldásokat, melyek segítségével rövid időn belül helyreállítható egészségünk, fogamzóképességünk. A szerző gyakorló szakemberként több száz reményvesztett házaspárnak tudott már segíteni, köszönhetően annak, hogy egyedülállóan komplex módon közelíti a termékenység kérdését. Ebben a könyvben azon túl, hogy iránymutatással szolgál a gyermekáldás útjában álló kóros állapotok legrövidebb úton történő felderítéséhez (pl. célirányos labortesztek, melyek nem tartoznak a rutinvizsgálatok körébe), a vizsgálati eredmények birtokában kézzelfogható, azonnal alkalmazható cselekvési tervet is felvázol – rengeteg időt megspórolva a pároknak. A kötet egyedülálló módon részletesen tárgyalja a férfi termékenység helyreállításának lehetőségeit is; fizikai, lelki, energetikai egységben közelítve meg azt. A tabutémák kibeszélése mellett a szerző szeretné ráirányítani figyelmünket az igen beszédes statisztikai adatokra, melyek szerint sorsdöntő jelentőségű, hogy az erősebbik nem se zárkózzon el az alapos orvosi vizsgálattól. A pár mindkét felének tudatos hozzáállása akár évekkel lerövidítheti a gyermekáldáshoz vezető utat. „Hiszem, hogy egészséges életmóddal és megfelelő felkészüléssel egészséges kisbabák születhetnek. Az egyik küldetésem a nők, a leendő anyák egészségének helyreállítása annak érdekében, hogy egészséges kisbabák szülessenek, születhessenek.” – Dr. Csomai Zita www.drcsomaizita.hu
Na stiahnutie
10,39 €

dostupné aj ako:

Covid19


Ez a könyv korunk legnagyobb közegészségügyi veszedelméről szól, részletesen ismerteti az új vírus történetét a kínai felbukkanásától a világméretű, gyors terjedéséig. Dr. Michael Mosley tudományos író, újságíró a legújabb tudományos felfedezések alapján lebilincselően mutatja be a járványt okozó koronavírus titkait, a terjedését, a test megfertőzését és azt, hogy immunrendszerünk hogyan próbálja leküzdeni. Elismert tudományos szakértők bevonásával avat be a kezelés, valamint a biztonságos és hatékony vakcina – amely végül is az egyetlen módja a vírus leküzdésének – kifejlesztéséért folyó küzdelem részleteibe. A Covid19-vírusról szóló tények birtokában jobb helyzetbe kerülhetünk önmagunk és családunk megvédésére, és a világ kezdhet újra nyitottabbá válni. A helyes étkezés, a jó alvás, a rendszeres testedzés és a megfelelő stresszkezelés életfontosságú testünk és védekezési rendszerünk számára, hogy a leghatékonyabban küzdhessünk meg a vírussal. Ezeken a területeken dr. Mosley már világhírt szerzett magának, tudományos alapú, gyakorlatias tanácsaival.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako: