! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Gyógyítsd meg a szíved


A Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgetnek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szíved, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában, kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe. A veszteségek ellenére is folytatódik az életed. Ebben az időszakban: • segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned, • fejleszti belső rugalmasságodat, • megtanít búcsút venni és békére lelni. Louise L. HAY, az Éld az életed, Az erő benned van, az Éld jól az életed most! és a Minden rendben című nemzetközi sikerkönyvek szerzője. Gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, miként tehetik teljesebbé életüket, hogy nyissák meg testi-, lelki-, és szellemi gyarapodásuk kapuját. Metafizikai előadó, tanító és a Hay House Kiadó alapítója és elnöke. www.louisehay.com® DAVID KESSLER, a gyász és veszteség területének egyik legismertebb szakértője és előadója. Az Élet-leckék és az On Grief and Grieving című sikerkönyvek társszerzője a legendás Elisabeth Kübler-Ross mellett. Ő írta továbbá minden idők legnagyobb példányszámban eladott hospice-könyvét The Needs of the Dying címmel, amellyel elnyerte Teréz Anya méltatását. www.davidkessler.org / www.grief.com
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Mágikus gyógyászat


A könyv nem mágusképzo, de a mágia alapjait taglalja elméletben és a gyakorlatban is. Megtanulható belole a harmadik szem megnyitása napi 10 perces gyakorlatokkal. A távolba látás, távhallás, szaglás. Az elementálok, lárvák, bábok képzése. A lélektisztítás, és lélekgyógyászat. Valamint a távgyógyászat is. Prekogniciók, és más mágikus gyógyászattal összefüggo elemek.
Na stiahnutie
4,51 €

Transzcendentális gyógyászat


25 éves bioenergetikus és transzcendens gyógyászati tevékenységem alatt tanítványaimnak, és az ezoterikus gyógyászoknak fejlesztettem ki ezeket az eszközöket. Az elméleti, eloállítási és muködési, kezelési instrukcióknak számos tesztelés bizonyította a használhatóságát. A piramis, kristály, népgyógyászati eszközök, fülgyertyák kombinációival elkészítheto eszközök hasznos tárháza lehet ez a könyv a gyakorló gyógyászok számára.
Na stiahnutie
5,35 €

ThetaHealing haladóknak


A ?világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere – már haladó szinten! Most a kezedbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érj el az életedben. A ThetaHealing® a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat. A nagy sikerű első kötetben Vianna Stibal, a módszer megalkotója bemutatta ennek a lenyűgöző technikának az alapjait. A második kötet részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe. Megtanítja, hogyan szüntessük meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.
Na stiahnutie
6,45 €

dostupné aj ako:

Vybrane´ proble´my metodolo´gie masmedia´lnych sˇtu´dii´


Publikácia poskytuje stručný prehľad metodologických východísk spoločenských vied a  metodických výskumných trendov aplikovaných v mediálnej komunikácii. Jej cieľom je sprostredkovať začínajúcim výskumníkom poznatky, na základe ktorých dokážu úspešne naplánovať a realizovať svoj výskumný projekt.
Na stiahnutie
4,00 €

Rovnica sveta


Rovnica sveta je presne to, čo o nej hovorí názov a teda rovnicou sveta, ktorá objasňuje všetky zásadné otázky nášho sveta a popisuje aj technické vynálezy, ktoré ovplyvnia budúcnosť. Rovnica sveta je písaná formou príbehu, kvôli jej lepšiemu čítaniu a pochopeniu. Rovnica sveta definuje lásku, čo údajne nie je možné a podľa Biblie je Boh láskou, takže Rovnica sveta definuje samotného Boha a to takou formou, že táto definícia nemôže uraziť nikoho, kto dokáže byť objektívny a seriózne hľadá pravdu.
Na stiahnutie
8,00 €

dostupné aj ako:

Prítomnosť lieči


Poslaním knihy je zamerať pozornosť na zdroj prítomnosti. Spoľahnite sa na prítomnosť. Vzdajte sa tomuto momentu takému, aký je a započne liečivý proces danej situácie.
Na stiahnutie
8,70 €

8 perces meditáció


8 perc a több békéért, 8 perc a kevesebb stresszért, 8 perc az összeszedettségért, 8 perc a boldogabb életért. Ha a meditáció szóba kerülésekor azt szoktad mondani, hogy: „Nagyon szeretnék, de meditálni túl bonyolult és nagyon időigényes”, a 8 perces meditáció a te könyved. Egyszerű, könnyen érthető, kifejezetten az elfoglalt embereknek szól. Csupán 8 perc leforgása alatt olyan meditációs tapasztalatra tehetsz szert, amely egy egész életen át elkísér. A 8 perces meditáció egyedülállóan új program, amely: - Azonnali meditációra késztet. Kezdd el olvasni ezt a könyvet, és csupán 8 perc elteltével már érzékelhető lesz a változás. - Folyamatos meditálásra ösztönöz egyszerű, közérthető és világos útmutatásaival. - Segít lecsendesíteni az elmédet, csökkenteni a stresszt, megtapasztalni a békét. - Élvezetes minivakációvá változtatja a napi meditációt. - Megválaszolja kérdéseidet, és tisztázza aggodalmaidat. - Föltölt energiával, és olyan eszközt ad a kezedbe, amelyet életed minden területén alkalmazhatsz. - Elvezet a meditáció következő szintjének kapujához. Miért várnál? Legyél részese mindazoknak a jótéteményeknek, amelyekre mindig is vágytál! Kezdj el még ma meditálni a 8 perces meditációval, ami meg fogja változtatni az egész életedet!
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Základy psychologie emocí


Po stručném historickém úvodu je hlavní část práce věnována novým teoretickým přístupům (emocionální expresi, kognitivním přístupům a některým neuropsychologickým nálezům) i praktickým aplikačním otázkám. Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů. Důležitou část práce představuje přiblížení dynamiky vybraných základních emocí jako jsou radost, náklonnost, strach, hněv, smutek, překvapení apod.
Na stiahnutie
8,60 €

A mennyország létezik


Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka betegség. A homloklebenye, amely az érzelmekért és gondolatokért felelős, teljesen leállt. Dr. Alexander hét napig kómában feküdt, majd amikor az orvosai már feladták a reményt, egyszer csak kinyitotta a szemét, és visszatért az életbe. Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott. Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Ez a történet az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja változtatni az életét.Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. 
Na stiahnutie
5,58 €

dostupné aj ako:

Gyógyító kapcsolat


A kapcsolatok központi szerepet töltenek be életünkben. Kurt Tepperwein könyvéből megtudhatod, milyen összefüggések vannak a kapcsolataink és az egészségünk között! Kurt Tepperwein Németország egyik legsikeresebb írója és életvezetési tanácsadója, több sikerkönyv szerzője, többek között a Nagy egészségkönyv, Illúziók nélkül, Hozd a legjobb formád c. könyvei után most a párkapcsolat és az egészség összefüggéseit kutatja. A kapcsolatok központi szerepet töltenek be életünkben. Csak kevesen tervezik, hogy egyedül maradnak, ők is csak azért, hogy ne kelljen megtapasztalniuk egy párkapcsolat kellemetlen oldalait. Ezeket a néha valóban nehéz időszakokat azonban senki sem úszhatja meg, ha nem a párja, hát más emberi kapcsolatai által. A nézeteltérések nagymértékben befolyásolják hangulatunkat, és a testünket sem kímélik. De milyen összefüggések vannak a kapcsolataink és az egészségünk között? A könyvben ezeknek a kérdéseknek járunk utána, és megpróbáljuk kideríteni a válaszokat. Valójában nem a partnerünk az oka a problémáinknak – az ok bennünk rejlik, ő csak felszínre hozza. Szenvedésünket látszólag a másik ember okozza, igazából azonban a saját ellenállásunk betegít meg. Párunk elsősorban abban segít, hogy esélyt ad ellenállásunk feloldására. Felfedezhetjük általa az igazi szeretetet, és így felismerhetjük valódi lényünket. Ehhez a célhoz persze nem csak a párkapcsolat vezethet el, de ez az egyik legközvetlenebb és legszebb út. Hogy mennyire hatékony, az kizárólag a nyitottságunktól függ, és attól, hajlandóak vagyunk-e egészen átadni magunkat neki. Ha ezt tudatosítjuk, minden kapcsolatban megláthatjuk az esélyt, és a látszólagos nehézségekben is olyan lehetőséget fedezhetünk föl, amely még egy lépéssel közelebb visz önmagunkhoz. Kurt Tepperwein: Gyógyító kapcsolat című könyvéből idézünk: "A párkapcsolat olyan út, amelyre együtt lépünk, hogy együtt érkezzünk meg saját magunkhoz." A könyv praktikus része három részre tagolódik. Az első részben a kapcsolat minden fázisát áttekinti, az egyedülléttől a megismerkedés fázisán át egészen a párkapcsolat kibontakozásáig és a válásig. Az esetleges nehézségek, problémák, konfliktusok, ezek háttérben lévő összefüggéseket derítünk fel, hogy megérthessük a probléma üzenetét. A második rész a látszólag negatív érzéseket és ezek esetleges testi következményeit sorolja fel. Számtalan tényező befolyással lehet a testi tünetekre: milyen intenzitású az érzelem, milyen hosszú ideig áll fenn,
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

Minden rendben


Az érzelmeket és az intuíciót egyensúlyba kell hozni a logikával és a tényekkel. Mind az intuíció nélküli logika, mind pedig a logika nélküli intuíció katasztrófát eredményezhet. Mindkét eszközt használnunk kell ahhoz, hogy egészséget teremtsünk. Ez a könyv arról szól, hogy ezt hogyan tegyük. Hét figyelmeztető jelzéssel rendelkezünk, amelyek mindegyike egy-egy szervcsoporthoz kötődik. Az egyes csoportokban lévő szervek egészsége jellegzetes gondolatmintákhoz és viselkedéstípusokhoz társul. Például a világban érzett biztonságérzetünkhöz társuló szervek a csontok, a vér, az immunrendszer és a bőr. Ha nem érezzük magunkat biztonságban, nagyobb a valószínűsége, hogy betegséget tapasztalunk e szervek valamelyikében. A könyv fejezetei az egyes érzelmi központokhoz tartozó szervek egészségi állapotát járják körül, és segítenek értelmezni, hogy az e szervekben kialakult betegségek mit jelentenek. Legyen ez a könyv az útmutatónk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig – körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.
Na stiahnutie
8,42 €

dostupné aj ako:

Az Élet alapkérdései


Miben különbözünk a csimpánztól? Hogyan alakult ki az emberiség, és mi teszi az embert emberré? Miért van férfi és no, miért van vágy és szerelem? Van-e közük a géneknek a viselkedésünkhöz? Hogyan lehet összeegyeztetni az ember biológiai természetét társadalmi szerepével? Vajon a génjeink mindenbe ?beleszólnak?? Mindenért a génjeink a felelosek és mi semmiért sem? Vagy netán fordítva van? Milyen párhuzamok figyelhetok meg a genetika és az informatika között? Az apró kémiai ?jelek? láthatatlan sorrendje hogyan képes életet lehelni a holt anyagba? És mindez hová vezet? A magyarság eredetét a nyelvi vagy az etnikai vonalon érdemes követni? Vannak-e külön génjei a magyaroknak? Különböznek-e tolünk genetikailag a szomszédnépek, a zsidók, a cigányok, a kínaiak vagy a négerek? Az ezredfordulótól kezdve a biológiai tudományok az elektronikáéhoz hasonlítható sebességre kapcsoltak. A DNS-vizsgálatok betekintést engednek a múltba és a jövobe is: egyrészt az emberiség kialakulására és vándorlásaira következtethetünk vissza, másrészt egyre inkább megjósolhatjuk az újszülöttek jövendo hajlamait és megbetegedéseit. De hogyan fog az új látásmód beszivárogni a kemény magyar koponyákba? Ezt szeretné a szerzo elosegíteni ezzel a gondolatébreszto könyvvel. Tankönyv, kézikönyv, vitaindító, vagy ahogy tetszik. Ajánljuk mindazoknak, akik nyitottak az ?új idok új dalai? iránt, és akik fáradságot nem kímélve a dolgok mélyére kívánnak hatolni.
Na stiahnutie
3,35 €

Komorové arytmie a poruchy pľúcnej ventilácie


Človek, ako aj väčšina živočíšnych druhov na našej planéte, v procese vývoja bol a je počas celého života vystavený pravidelnému striedaniu svetla a tmy s konštantnou dĺžkou periódy 24 hodín. Toto pravidelné striedanie svetla a tmy ovplyvňuje nielen biologický režim človeka, ale zasahuje aj do celej sociálnej organizácie jeho správania. Procesy prebiehajúce v ľudskom organizme, ktoré sú závislé na periodickom striedaní pôsobenia faktorov vonkajšieho prostredia, potencionálne ovplyvňujú i nevidiace osoby, osoby pracujúce v zmenovej prevádzke a nočné typy ľudí, ktorých zvyky sa odchyľujú od obvyklého režimu väčšiny jedincov. Práca nie je určená len pracovníkom pracujúcich v oblasti výskumu kardiovaskulárneho a respiračného systému, ale aj študentom a ľuďom zaujimajúcich sa o túto problematiku.
Na stiahnutie
10,00 €

Szeretetvár


Mindazoknak, akik gyerekként, szülőként, nagyszülőként sokat tévednek-hibáznak, mégis (mindig) talpra állnak. Mert örömben, bajban, fájdalomban sikerben, kudarcban, feltápászkodásban társuk marad: a szeretet! V. Kulcsár Ildikó pályafutása nyolcadik kötetében a családi viszonyainkról mesél a tőle megszokott iróniával, humorral és szomorkás mosollyal. A Nők Lapja egyéni hangú szerzője számtalan interjút készített neves-ismert emberekkel, sőt, koronás főkkel is. Mégis a hétköznapi emberek érdeklik leginkább. Az, hogy miként tesszük egymást boldoggá-boldogtalanná, és a család hogyan válik erős, védelmet nyújtó szeretetvárrá, vagy földi pokollá. Az olvasó mosolyog, nevet, könnyezik, és csak később veszi észre, hogy róla (rólunk, valamennyiünkről) szól a kötet.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Kozmikus gyógyászat ? Jelgyógyászat


A kozmikus energia rezgéseinek a szervezetre való hatása és szimbólumokkal való gyógyítás. Balogh Gyula Bogumil feltaláló és Transzcendentális Nagymester 1994 óta oktatja és a gyakorlatban is sikeresen alkalmazza az általa kifejlesztett módszert.1994-es elso kiadása hat bovített, után kiadást ért meg.
Na stiahnutie
4,51 €

Test és lélek


A könyv a Transzcendentális Gyógyászat gyakorlati alkalmazásának mentális energiával és lélektani terápiára való alkalmazásával foglalkozik. A gyakorlatban jól bevált módszereket lehet elsajátítani a pszichoszomatikus megbetegedések terápiájából.
Na stiahnutie
4,51 €

Szellemgyógyászat


Az ember, mint a fraktáció és mutáció terméke. Az emberi karakterek, áramlatok, gondolathúrok rendszere. A lélek zsilipei és a zsilipkapukon ki és beáramló gondolatenergiák. Az ember hologramján végzett mutétek magyarázata. A szellemgyógyászat elvi lehetosége és a gyakorlatba való átültetése. A könyv sok új felismerése sehol nem található, csak ebben a könyvben, amit szellemgyógyász gyakorlatom alatt szereztem.
Na stiahnutie
5,07 €

Ezer jó fű


Ha nem is ezer, de nem kevés jó fű, fa, virág, zöldség és fűszer kívánkozik a házipatikák polcaira a könyvben olvasottak alapján. A televízió „Nem mind zöldség” című műsorából ismerős orvosnő évtizedes természetgyógyászati tapasztalatai nyomán tanítja meg olvasóit a veszélytelen, mégis nagyon hatásos öngyógyító módszerek gyakorlati alkalmazására, és a szükséges orvosságok elkészítésére.
Na stiahnutie
1,94 €

Medicínska literatúra ponúka široký výber kníh a publikácií zameraných na lekárstvo, zdravotníctvo a zdravotnú starostlivosť. Tieto knihu obsahujú užitočné informácie o anatómii, fyziológii, farmakológii, diagnostike, liečbe a ďalších témach súvisiacich s medicínou.

Táto kategória literatúry je zdrojom vedomostí pre lekárov, zdravotníckych profesionálov, študentov medicíny ale aj pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o medicínu a zdravie. Od objavovania nových liečebných postupov a pokročilých výskumných techník až po zdravý životný štýl a prevenciu chorôb, tu nájdete knihy, ktoré poskytnú ucelený pohľad na medicínu a jej význam v našich životoch.

Nájdete tu odborné publikácie z oblasti pediatrie, sexuológie, anatómie, ošetrovateľstva a opatrovateľstva, onkológie, alergológie a imunológie, gynekológie a pôrodníctva, patológie, psychiatrie a psychológie, stomatológie, chirurgie, ortopédie a traumatológie, ako aj veterinárnej medicíny.