! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Homeopraktikák


A kezdő szülők, az újdonsült kismamák és kispapák menetrendszerűen pánikba esnek, amikor a kórházból hazatérve magukra maradnak a babával. Számtalan fontos kérdéssel szembesülnek: mit tegyenek, ha az újszülött sír, ha nem alszik, ha fáj a hasa, ha piros a torka? Mit egyen a csecsemő, és mikor legyen szobatiszta a kisgyerek? Az eligazodást egyre több hasznos könyv és folyóirat segíti, de ebben a témában semmi sem lehet elég. A francia orvos szerzőpáros, Jean-Paul Nowak és Joliot Nguyen Tan Hon újfajta megközelítést választott Homeopraktikák című könyvében: a mindennapok során jól használható ötleteket adnak a kisbabákkal és gyerekekkel kapcsolatos teendőkről mindazoknak, akik a kisebb problémákat és az enyhébb betegségeket nem gyógyszerekkel, hanem a szelíd gyógymód néven is ismeretes, egyre népszerűbb homeopátiás módszerekkel kívánják orvosolni. A témák komolyságára a szellemes, a képregények világára emlékeztető rajzok nyújtanak enyhülést.
Predaj skončil
3,76 €

Csillagjegyek és gyógyításuk


Az ősi kultúrákban szorosan összefonódott a vallás, a csillagfejtés és a gyógyítás tudománya. Mára ez a hármas együttműködés feledésbe merült, ám a természet és a természetes életmód segítségével visszanyerhetjük az égi szférákkal való kapcsolatunkat. Szabó Mária legújabb könyve a csillagjegyek és a gyógyítás összefüggéseit tárja fel, megismertetve bennünket a régi tudomány, az asztromedicina fontos téziseivel. A csillagokba tekintéssel saját magunkat, betegségeink okait és gyógyulásunk módjait is jobban megismerhetjük.
Predaj skončil
3,25 €

Medicínska literatúra ponúka široký výber kníh a publikácií zameraných na lekárstvo, zdravotníctvo a zdravotnú starostlivosť. Tieto knihu obsahujú užitočné informácie o anatómii, fyziológii, farmakológii, diagnostike, liečbe a ďalších témach súvisiacich s medicínou.

Táto kategória literatúry je zdrojom vedomostí pre lekárov, zdravotníckych profesionálov, študentov medicíny ale aj pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o medicínu a zdravie. Od objavovania nových liečebných postupov a pokročilých výskumných techník až po zdravý životný štýl a prevenciu chorôb, tu nájdete knihy, ktoré poskytnú ucelený pohľad na medicínu a jej význam v našich životoch.

Nájdete tu odborné publikácie z oblasti pediatrie, sexuológie, anatómie, ošetrovateľstva a opatrovateľstva, onkológie, alergológie a imunológie, gynekológie a pôrodníctva, patológie, psychiatrie a psychológie, stomatológie, chirurgie, ortopédie a traumatológie, ako aj veterinárnej medicíny.