! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Biznis a kariéra strana 12 z 12

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

O úspěchu


Co je úspěch? Odpovědi jsou dvě. V první se dá úspěch měřit penězi a majetkem. Druhá je o tom, vytvořit si život podle svých představ, protože majetek samotný nám štěstí nepřinese. Na téma úspěch koluje mezi lidmi spousta líbivých nesmyslů. Lidé jim věří, přestože jim škodí. Proto je na světě obrovské množství neúspěšných lidí. Většina pozitivních knih o úspěchu hlásá, že původ, talent a vzdělání nerozhodují; a že základem úspěchu je tajemství přitažlivosti. Jenže je to jinak. V této knize se dozvíte proč. V knize Ivo Toman O úspěchu si přečtěte: Co vůbec nemá vliv na úspěch, přestože si lidé myslí, že má. Co vede k neúspěchu, ale lidé to dělají. Co vede k úspěchu, ale většina lidí to nedělá. Fakta jsou často šokující. Úspěšní lidé mají hodně chyb, o kterých pozitivní knihy nepíšou. Často pijí alkohol. Občas podvádějí a nedodržují společenská pravidla. Manipulují jinými lidmi. Hledají nespravedlivé výhody ve svůj prospěch atd. Cílem ctižádostivých je dostat se mezi elitu a udržet se tam. Některé cesty k úspěchu jsou etické, jiné ne. Jsou ale jako závodní koně. Ani nejlepší žokej nevyhraje na špatném koni. Ale i průměrný žokej může vyhrát na přeborníkovi. Většina lidí si buď vybírá špatné koně, anebo spoléhá na náhody. A pak se diví.
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Motivace zvenčí je jako smrad


Kniha Motivace zvenčí je jako smrad vznikla z první hodiny školení Základy vedení lidí. Už dvacet let se Ivo Toman zabývá lidskou motivací. V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.
Na stiahnutie
8,60 €

dostupné aj ako:

Posolstvo úspechu


Prvý pokus o napísanie knihy o pozitívnom myslení na Slovensku. V príbehoch jednoduchých ľudí, úspešných Slovákov, nájdete posolstvo, inšpiráciu a poučenie pre svoj život.
Na stiahnutie
7,90 €

dostupné aj ako:

Mysli a zbohatni (pôvodná neskrátená verzia)


Kniha Mysli a zbohatni je jednou z najpredávanejších kníh všetkých čias a je považovaná za absolútny základ akýchkoľvek teórií, učení, štúdií, statí a publikácií na tému úspechu. Vznikala vyše dvadsať rokov, počas ktorých sa jej autor zhováral, pozoroval a analyzoval správanie a premýšľanie najbohatších a najúspešnejších mužov tej doby, medzi ktorými boli vynálezcovia Thomas Edison a Alexander Graham Bell, zakladatelia spoločností George Eastman (Kodak), Henry Ford (Ford Motor Company), americkí prezidenti Theodore Roosevelt a William H. Taft, industrialisti a filantropi Andrew Carnegie a John D. Rockefeller, Sr., majiteľ oceliarní Charles M. Schwab, zakladateľ siete obchodných domov F.W. Woolworth a mnohí ďalší. Napoleon Hill neskôr pôsobil ako poradca amerických prezidentov Woodrowa Wilsona a Franklina D. Roosevelta. Napriek tomu, že kniha Mysli a zbohatni bola prvý raz publikovaná v roku 1937, návod, ako sa „preprogramovať“ na úspech a zarobiť toľko peňazí, koľko si želáte, zhrnutý do trinástich krokov, je aktuálny aj v 21. storočí.
Na stiahnutie
5,95 €

dostupné aj ako:

Fake


Ako vás vaši učitelia a rodičia majú naučiť niečo o peniazoch, keď ani ich to v škole nikto nenaučil? Prečo sú chudobní a príslušníci strednej vrstvy čoraz chudobnejší? Pretože investujú do nesprávnych aktív. V súčasnosti je kvalitné finančné vzdelanie dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Má neskutočnú silu. Autor svetového bestselleru Bohatý otec, chudobný otec, učiteľ, podnikateľ a investor, ktorý rúca konvenčné názory a uvažovanie o peniazoch. Jeho knihy pomohli desiatkam miliónom ľudí po celom svete lepšie porozumieť financiám. Vo svojej najnovšej knihe Fake nás chce naučiť rozlišovať medzi falošnými a skutočnými peniazmi, falošnými a skutočnými učiteľmi a falošnými a skutočnými aktívami. Je ťažké vedieť rozpoznať falošné a vymyslené informácie, ktorým často veríme práve kvôli nášmu slabému finančnému vzdelaniu, a stávame sa tak ľahkými obeťami podvodníkov. Autor odkrýva neviditeľný svet, ktorý je ukrytý pred zrakmi väčšiny ľudí, a pomáha pochopiť, prečo chudobní a príslušníci strednej vrstvy neustále chudobnejú. Kiyosaki verí, že všetko sa začína finančným vzdelaním, ktoré nás má naučiť rozumne zaobchádzať so svojimi peniazmi. Robert nekompromisne tvrdí, že rady typu študuj, získaj dobré zamestnanie, spor peniaze, zbav sa dlhov, dlhodobo investuj do portfólia a diverzifikuj sú v dnešnom dynamickom svete informačného veku zastarané. Jeho životná filozofia a posolstvo predstavujú výzvu pre súčasný status quo. Jeho úsilie ľudí povzbudzuje, aby sa finančne vzdelávali a boli aktívni pri investovaní do svojej budúcnosti.
Predaj skončil
13,90 €

dostupné aj ako:

Zlepšete své prezentační dovednosti


Tato nová příručka vás krok za krokem provede problematikou efektivní přípravy prezentací a pomůže vám naučit se skutečně dobře prezentovat. Kniha vedle rad pro správné prezentování a zvládání nervozity nabízí i řadu praktických nástrojů k tomu, abyste se naučili dělat opravdu poutavé prezentace. Naučte se skvěle mluvit před jakýmkoliv publikem!
Predaj skončil
8,90 €

dostupné aj ako:

Jak správně řídit projekty


Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení. Osvojte si nezbytné dovednosti pro časově a finančně efektivní řízení projektů s naší novou příručkou. Využívejte své zkušenosti, aby byl každý váš nový projekt lepší než ten předchozí! Obsah:Nezbytné dovednosti pro časově a finančně efektivní řízení projektůProjekt a projektový manažerRůzné modely životního cyklu projektuSpráva projektu a principy vedení týmuPlánování projektu, personální zajištění, realizace a vyhodnocení Knihy z řady Vstříc úspěchu jsou určeny všem, kteří se chtějí zlepšovat, především pak začínajícím manažerům a budoucím lídrům. Jsou nabité chytrými postřehy, radami a skutečně účinnými technikami, které jsou prověřené praxí.
Predaj skončil
9,90 €

dostupné aj ako:

Jak jednat s problematickými lidmi


Tato nová příručka nabízí rychlé a účinné strategie jednání nejen s potížisty. Když pochopíte motivy a chování problematických lidí, naučíte se s nimi jednat, zachovat si chladnou hlavu a předejít nepříjemným situacím. Příručku doplňují ukázkové dialogy, techniky, praktická cvičení, šablony a užitečné tipy. Vydejte se vstříc úspěchu s řadou příruček nejen pro manažery.
Predaj skončil
8,90 €

dostupné aj ako:

Naučte se správně vést lidi


Tato kniha vám ukáže, jak se stát efektivním manažerem. Poradí, jak prostřednictvím motivace, odměňování a správného vedení dostat z pracovníků to nejlepší. Příručka obsahuje také praktická cvičení, šablony a tipy. Najdete v ní též rady pro zlepšování angažovanosti zaměstnanců a zvládání konfliktů. Získejte zásadní manažerské a řídicí dovednosti, které skutečně vedou k výsledkům! Obsah:Jak se chovat k lidem jako dobrý lídr.Budování týmu, organizace a motivace.Delegování pravomocí, zadávání práce a řízení výkonnosti.Odměňování, řízení změn a řešení problémů.17 cvičení k otestování znalostí. Knihy z řady Vstříc úspěchu jsou určeny všem, kteří se chtějí zlepšovat, především pak začínajícím manažerům a budoucím lídrům. Jsou nabité chytrými postřehy, radami a skutečně účinnými technikami, které jsou prověřené praxí.
Predaj skončil
8,90 €

dostupné aj ako:

Zlepšete své komunikační schopnosti


Tato příručka je praktickým průvodcem k efektivní komunikaci v práci a podnikání. Zjistěte, jak ovlivňovat druhé a řídit náročné rozhovory. Lepší komunikační dovednosti okamžitě ovlivní další vývoj vaší kariéry. Kniha poskytuje zásadní rady pro zlepšení vašich konverzačních dovedností, budování vztahů a rozvíjení přesvědčovacích schopností. Pomůže vám dělat dobře prezentace, psát skvěle e-maily a zprávy a také úspěšně navazovat kontakty. Vydejte se vstříc úspěchu s řadou příruček nejen pro manažery.
Predaj skončil
8,90 €

dostupné aj ako:

Evanjelium o úhoroch


Koľko toho vlastne môžeme o úhoroch vedieť? Alebo o človeku? Úhor, Anguilla anguilla, je jedným z najzáhadnejších tvorov, aké príroda kedy stvorila. Ryba, ktorá dlho predstavovala prírodovedeckú záhadu, zvanú aj „úhoria otázka“. Ryba, ktorej sa bezúspešne snažili porozumieť všetci od Aristotela až po Sigmunda Freuda. Ryba, ktorá dnes vymiera, a my nevieme prečo. Evanjelium o úhoroch je aj knihou o autorovi, o jeho otcovi a o tom, ako ich úhor spojil: „,Úhory, tie sú ti zvláštne,‘ povedal otec. Vždy keď nejakého videl, vyzeral nadšene. Akoby to tajomno k životu potreboval. Akoby v ňom vypĺňalo akési prázdno. Nechal som sa tým sám presvedčiť. Rozhodol som sa, že človek nájde to, v čo chce veriť, keď to potrebuje. Úhory sme potrebovali. Bez nich by sme neboli rovnakí.“
Predaj skončil
9,10 €

Bohatý otec, chudobný otec


Top #1 motivačnej literatúry všetkých čias,,Hlavným dôvodom, prečo majú ľudia finančné problémy, je to, že v škole ich nikto neučil, ako s peniazmi narábať. Ľudia sa naučia, ako pracovať za peniaze, ale nenaučia sa, ako docieliť to, aby peniaze pracovali pre nich.“ Robert KiyosakiBohatý otec, chudobný otec vyvracia mýtus, že vysoké príjmy z vás spravia boháča, spochybňuje predstavu o dome ako o majetkovej hodnote, ukazuje rodičom, prečo sa nemôžu spoliehať na to, že ich deti sa v škole naučia narábať s peniazmi, raz a navždy vysvetlí rozdiel medzi aktívom a pasívom, ukáže vám, čo učiť vaše deti, aby si v budúcnosti samy zabezpečili finančný úspech.Štúdium kníh je súčasťou filozofie spoločnosti Rich Dad: čítať, diskutovať, študovať... a znovu diskutovať. Toto nové vydanie k 20. výročiu vzniku knihy Bohatý otec, chudobný otec obsahuje 9 celkom nových častí, ktoré sú určené pre spoločnú diskusiu a ktoré vám poslúžia ako sprievodca, keď budete čítať túto knihu, študovať ju, rozoberať a debatovať o nej so svojimi priateľmi a svojou rodinou.Robert Kiyosaki zmenil spôsob myslenia o peniazoch desiatkam miliónov ľudí na celom svete. Preslávil sa svojím priamočiarym vyjadrovaním, dravosťou, odvahou a aj svojím postojom, ktorým sa stavia proti konvenciám.
Predaj skončil
10,90 €

dostupné aj ako:

Minizvyky


Konečně je tu kniha pro chronické „začínače“! Pro všechny, kdo - chtějí pravidelně běhat, cvičit, jezdit na kole či cokoliv sportovního dělat a nedaří se jim zařadit tyto činnosti do života, - chtějí lépe vypadat – zhubnout, začít se hýbat, zdravě jíst a pořád jim to nějak nejde, - jsou po x-té v kurzu angličtiny pro začátečníky, - jimž se típnout poslední cigaretu, - zkrátka pro ty z vás, kteří chtějí změnit svůj život k lepšímu! Lidé si často myslí, že nemohou dosáhnout trvalých změn, protože jsou nemožní a nedokážou to. Problém je ale v tom, že bojují proti svému mozku. Je potřeba naučit se hrát podle jeho pravidel a naučit se techniky, díky nimž budete dosahovat skvělých věcí bez pocitu viny, zastrašování í a opakovaných neúspěchů, které jsou často spojeny s technikami typu „motivujte se“, „dejte si předsevzetí“ nebo „prostě to udělejte“. Minizvyk je nepatrná pozitivní činnost, kterou se každý den zavážete dělat. A protože jsou minizvyky „příliš malé na to, abyste selhali“, představují nenáročnou, účinnou a výhodnou techniku vytváření zdravých návyků, díky nimž můžete fungovat mnohem lépe než dosud. Účelem a cílem této knihy je umožnit vám, abyste si v životě dokázali natrvalo přidávat nové zdravé návyky. V prvních třech částech se dočtete o tvorbě návyků, mozku, síle vůle, motivaci a o tom, jak to spolu všechno souvisí. V dalších dvou částech se dozvíte o logických a vědeckých závěrech ohledně toho, jak tyto informace nejlépe využít. Poslední tři části vám prozradí, jak to všechno můžete sami použít.
Predaj skončil
5,31 €

Umenie výrečnosti


Ak si už niekedy premýšľal nad tým: - Ako byť zhovorčivejší - Ako lepšie prezentovať svoje myšlienky a vyjadriť jasnejšie svoj názor - Ako sa stať spoločenským alebo len chcel zlepšiť svoj prejav, tento tréningový program je určený práve pre teba. Jeho hlavnou výhodou je, že v ňom nájdeš minimum teórie. Výrečnosť je zvyk a ten sa najlepšie formuje opakovaním. Vďaka poznatkom o formovateľnosti aktívnej slovnej zásoby a špeciálne pripraveným cvičeniam je tento proces spracovaný atraktívnou formou, ktorá je určená pre každého bez ohľadu na vek. Pod drobnohľad si Umenie Výrečnosti zobrali blogy sme.sk, ini.sk a akozbalit.sk Autor Dominik Pleva je tvorcom internetovej šou s názvom WonderShow, portálu Wonderboy.sk a pravidelným prispievateľom na viaceré slovenské blogy.
Predaj skončil
5,90 €

7 návykov skutočne efektívnych ľudí


Svetový bestseller Stephena R. Coveyho pomohol miliónom ľudí na celom svete osvojiť si zásady, vďaka ktorým dokázali zmeniť svoj súkromný i pracovný život k lepšiemu. Uznávaný odborník na vedenie ľudí a poradca mnohých svetových spoločností v knihe definuje sedem hlavných princípov, ktoré sú základom pre vytvorenie cieľavedomej, vnútorne vyrovnanej osobnosti a kľúčom pre dosiahnutie úspešného, harmonického života. Covey na konkrétnych príkladoch demonštruje, ako dodržiavanie jeho siedmich zásad úspechu prinieslo ľuďom úžasné výsledky v rozvoji ich vlastnej osobnosti aj vo vzťahoch k iným. Dnes už klasická kniha 7 návykov úspešných ľudí je jednou z najpredávanejších kníh na svete, predalo sa z nej viac ako 15 miliónov výtlačkov a bola preložená do 40 jazykov. Patrí medzi sto najdôležitejších kníh 20. storočia. V slovenčine vychádza prvýkrát.
Predaj skončil
10,95 €

Napoleon Hill a jeho Mysli a zbohatni


Kniha Mysli a zbohatni je považovaná za najúspešnejšiu knihu všetkých čias na tému úspechu. Obsahuje rady, týkajúce sa každej stránky úspechu, počnúc tým, ako zarobiť prvý milión, cez spôsob ako sa stať skvelým vodcom, až po nasmerovanie svojho osobného rozvoja. Táto aktuálna interpretácia Hillovho diela nie je prepisom originálu. Karen McCreadie vám na jej stránkach priblíži 13 jednoduchých krokov Hillovho receptu na úspech. Vyberá a komentuje prenikavé myšlienky z knihy Mysli a zbohatni a dokumentuje nadčasovosť Hillových výnimočných názorov ich oživením prostredníctvom novodobých príkladov a výsledkov vedeckých výskumov. Ich prijatie a správne uplatnenie vám dokáže zmeniť život. Svieži prístup, použitý pri interpretácii Hillových myšlienok, umožnil pretaviť výnimočné poznanie, obsiahnuté v origináli, do pútavého sprievodcu k jednej z najpozitívnejších a najvplyvnejších kníh na svete.
Predaj skončil
3,95 €

Kategória "Biznis a kariéra" zahŕňa širokú škálu kníh zameraných na rozvoj osobnosti, schopností a znalostí potrebných pre úspešnú kariéru a podnikanie. Táto literatúra ponúka rady pre manažment, vedenie tímu, podnikateľov, ale aj osvedčené stratégie pre lepšie porozumenie podnikateľskému svetu. 

"Kategória 'Biznis a kariéra' je určená pre tých, ktorí túžia po osobnom a profesionálnom raste. Naše knihy vám pomôžu zlepšiť vaše schopnosti v oblasti vedenia, manažmentu a komunikácie. Nájdete tu rady pre začínajúcich podnikateľov aj skúsených manažérov, spolu s príkladmi úspešných príbehov z obchodného sveta. Rozvíjajte svoje vedomosti a schopnosti, aby ste dosiahli svoje kariérne ciele a podnikateľské ambície.