! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Duchovný rozvoj strana 8 z 8

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Beteljesült kívánságok


Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját. A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával. Ez a könyv segít, hogy valóban meglásd Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan Benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára. Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!
Na stiahnutie
4,73 €

dostupné aj ako:

Bevezetés a kísértettanba


"Micsoda a kísértet? Hol található? Hogyan tartható távol s idézhető meg? Mire használható? "Egyebek közt ezekre a kérdésekre ad rövid, mulattató választ ez a kis könyv, mely egy nemlétező világba, a kísértetek birodalmába kalauzol minket.S ugyan mit keresünk mi, mai emberek, a kísértetvilágban? Talán saját vágyainkat és félelmeinket, múltunkat és hagyományainkat. Mesék, hiedelmek, szokások, mítoszok, versek és különös gondolatok között bolyongunk majd, vámpírokkal, démonokkal, fehér asszonyokkal és lánccsörgető csontvázakkal ismerkedünk, nevetve azon, amit meghaladtunk, és mosolyogva azon, amit máig őrzünk. Hiszen a kísértetek világa az emberek világa: melyik gyökerezik a másikban, ki tudja?Szálljunk hát alá! Kezdjük meg utunkat!
Na stiahnutie
2,23 €

Isteni rejtvény az ember


A belso odafigyelés kézikönyve az élet titkainak megfejtéséhez Tizenöt lépés a lelki harmóniáért A következo kérdésekre sem az iskola, sem a szülok nem adtak választ, pedig az élet nap, mint nap nekünk szegezi oket: Ki vagyok én, ember? Honnan hozom a gondjaimat? Miért oly nehéz másnak lennem, mint a szüleim? Miért vagyok képtelen elfogadni az enyémtol eltéro kultúrákat? Hogyan kezeljem nézeteltéréseimet az élettársammal, a gyermekemmel, egyáltalán bárkivel, aki olyannyira különbözik tolem? Hogyan segítsem a gyermekemet, hogy tudatosan felnojön? Miért nem tudom elengedni a szeretteimet, az éloket és a holtakat? Miért félek az elszakadástól, a magánytól, a haláltól? Miért félek mindentol, ami ismeretlen? - Ez a könyv felfedi a lehetséges válaszokat, s az élet egyszerre elkezd muködni. A vágyak tudatos irányítása révén végre hozzáfoghatunk élvezni az életünket. Feltárulkozik a mindig jelen lévo pszichés háttér, az Isteni Lélek pedig végre kiszabadul a vallások dogmáiból, és az Isteni erok megtapasztalható valósággá válnak. A szerzo
Na stiahnutie
3,38 €

Az erő


A Titok a vonzás törvényéről szólt. Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát… az Erőt. Könyve a világegyetem leghatalmasabb erejéről szól – az Erőről, amellyel mindent megszerezhetsz. Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged… az Erőre. “Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban – és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző!
Na stiahnutie
9,67 €

dostupné aj ako:

El Camino, az aranyút


Egy Galíciában nyaraló turista az El Camino-ként ismert zarándokút végső állomása, Finisterra egy elhagyatott öblének szikláin gazdátlan naplót talál. A naplóban sem cím, sem név, sem dátumok nincsenek, hogy a tulajdonosa beazonosítható legyen. Az elején az alkimista Smaragd Tábla 13 sora áll, melyet 10 bejegyzés követ. A bejegyzéseket olvasva kiderül, hogy a naplót egy 30 éves mérnök írta, akit a társadalom léleküresítő mókuskerekéből való kiábrándultsága és hosszú évek kutatásai az alkímiai tudományok útjára tereltek. A naplóban lejegyzett zarándokútját is az alkímiai arannyá-válásnak szenteli, mely során a Samaragd tábla mondatait lépésről lépésre bontja ki, és fejti meg a Nagy Rejtélyt. Célja, hogy a prima materiaból, azaz önmagából az út végén kitermelje a bölcsek kövét, az ötödik elemet. Az Út folyamatos tanításai és megpróbáltatásai segítségével egyre élőbbé válnak a Smaragd tábla sejtelmes mondatai. A Fiú saját maga megismerésén keresztül fokozatosan jut el Istenhez és a Szabadsághoz. A történet Hamvas Béla: Tabula Smaragdina és Mágia Szutra-jára épül a Smaragd tábla mondatainak és a szutrák végigélésével.
Na stiahnutie
3,36 €

A rezonancia törvénye


Boldog pillanatokra vágyik, amelyek mindeddig elérhetetlennek tűntek? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idő, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőt felfedezze. Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet. Ha megértjük ezt a törvényt, és rájövünk, hogyan használhatjuk, bármit elérhetünk! A könyvben található gyakorlatok és történetek bemutatják, hogyan kerülhetünk hatékonyan, ugyanakkor játékos módon energetikai kapcsolatba szívünk legnagyobb vágyaival. Pierre Franckh új könyve összekötő kapocs a régi ismeretek és a legújabb tudományos felismerések között.
Na stiahnutie
3,13 €

dostupné aj ako:

Mágiák könyve I-II


Szepes Mária emlékének tiszteletére összegyűjtve adjuk át a kimeríthetetlen tudást rejtő sorozatot. Kívánjuk, hogy váljon mindennapjaik részévé a tizenkét mágikus kulcs, amelyek mindegyike abban segít, hogy megoldhatatlannak látszó gondjaikra gyógyírt találjanak. Több évtizede már, hogy az írónő mágiakönyvei olvasók tízezreinek nyújtanak segítséget. Szepes Mária emlékének tiszteletére most összegyűjtve, egy csokorban adjuk át a kimeríthetetlen tudást rejtő sorozatot. Kívánjuk, hogy váljon mindennapjaik részévé a tizenkét mágikus kulcs, amelyek mindegyike abban segít, hogy megoldhatatlannak látszó gondjaikra gyógyírt találjanak. Az első kötet mágikus kulcsai: A mindennapi élet mágiája, A fény mágiája, Az öröm mágiája, A mítoszok mágiája, Az áldozat mágiája, A szó mágiája A második kötet mágikus kulcsai: Az álom mágiája, A szerelem mágiája, A hűség mágiája, A sors mágiája, A csoda mágiája , A nevek mágiája.
Na stiahnutie
12,82 €

A titok


A Titok évszázadokon keresztül rejtve volt …most eljutott hozzád. Da Vinci, Einstein, Shakespeare, Platón – az emberiség történelmének legnagyobb alakjai ismerték és használták. Te is megismerheted a Titkot, amely örökre megváltoztatja az életed. “Ha megismered a Titkot, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted. Rájössz, hogy micsoda nagyszerű dolgok várnak rád az életben.”
Na stiahnutie
9,67 €

dostupné aj ako:

Élj céltudatosan


Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre. “Vannak, akik maguk irányítják az életüket, vannak, akik figyelik, és vannak, akik egyre csak ámulnak.” Sokan véletlenszerűen élünk: belesodródunk kapcsolatokba, kényszerpályákra kerülünk, keressük az élet értelmét, és reménykedünk, fohászkodunk, hogy szerencsénk legyen a szerelemben, jól alakuljanak a pénzügyeink, és jó egészségnek örvendjünk. Évekig élhetünk így, találomra, de előbb-utóbb meg kell tanulnunk céltudatosan alakítani az utunkat. Miért? Mert egy merészen új szemléletmóddal olyan életben lehet részünk, amelyben a mindennapok kihívásait valóban fel tudjuk használni a spirituális növekedéshez. A volt világbajnok atléta, edző és tanító, Dan Millman tovább csiszolja előző könyvei tudását. Salamoni bölcsességet és józan paraszti észjárást egyesítő, derűs stílusban adja közre időtlen elveket képviselő meglátásait.
Na stiahnutie
5,61 €

Gyógyító meditáció


"Kedves Olvasó! Ön az angliai központú White Eagle Lodge, azaz a Fehér Sas Páholy rituális fehér mágiával dolgozó testvériségének gyógyító meditációját tartja a kezében. A könyv sokkal több, mint a CD használatát segítő útmutató, hiszen bepillantást nyújt a Páholy működésébe és munkájába. Ha szíve tiszta és gyógyító-segítő szándéka komoly, a rendszeres meditáció hozzásegíti belső érzékelésének kifejlődéséhez. Ezen az úton nem ritka, hogy felbukkannak előző életekből származó emlékképek. A reinkarnációs emlékek valóságtartalmát sokan megkérdőjelezik. Edgar Cayce, Grace Cooke és Elisabeth Haich Egyiptomból származó reinkarnációs emlékeinek régészeti bizonyítékait nem csupán a kíváncsiságot kielégítő különleges csemegének szántam. A bizonyosság nyugalmat ad, a nyugalom pedig belső csendhez vezet, és ez a meditáció célja. Ebben a csendben képesek vagyunk befogadni a magasabb világokból érkező útmutatást, ami gyakran szimbólumok formájában érkezik. A könyvben külön fejezet foglalkozik a leggyakrabban előforduló szimbólumok jelentésével." (Balogh Béla)
Na stiahnutie
4,26 €

dostupné aj ako:

A lélek anatómiája


Nincs olyan elkötelezett, magas képzettségű orvos, akit tapasztalatai ne győztek volna meg arról, hogy valamennyi betegség a lélekben gyökerezik. A tudattalan mélyrétegeibe gyűrve névtelen sérülések gubbasztanak eltakart arccal. A testben csak tünetekben mutatkoznak meg, sajátos gén- és jellemalkat szerint, mindig egyedi módon. Szimbolikus jajdulások ezek. E könyv a lélek bonyolult betegséggócainak diagnózisait, és e kórokból kivont örök szérumait tartalmazza. Csak egyetlen axiómát említek: „Az anyagi szervezet mögött pszichikai irányító erők állnak.” Az ember felépítése nem végződik a fizikai testnél, fölötte magasabb áramok működnek. A kísérleti fizika bizonyítja a lét elmúlhatatlan folyamatosságát. Ennek emlékképeit a mélypszichológiai módszerek elő tudják hívni. Ez a művelet hallatlan óvatosságot igényel. Szükséges, hogy az orvos és a páciens együtt hajtsa végre a gyökerekhez hatolást, s annak tisztító, gyógyító feltöltését. Durva érintést az érzékeny beteg nem visel el, görcsbe rándul, és nem fogadja be egyetlen, nélkülözhetetlen gyógyító panaceáját. De nem csak a magányosok, a keresők, a tanácstalanok szorulnak szerény kínálatomra, hanem az erősek, a küzdők is, akik tehetetlenül topognak szeretteik veszendő lelke körül.
Na stiahnutie
4,48 €

A békés harcos szent utazása


Dan Millman nagy sikerű könyvének, A békés harcos útjának folytatása, újra elérhető! A békés harcos útjának a folytatása de a legtöbb folytatástól eltérően nem ott kezdődik, ahol az előző véget ér. A korábbi misztikus-spirituális regény közepén Szókratész, az öreg benzinkutas tanítómester utazásra küldi Dant. Ez a könyv a tanulóút története. Dant Chia Mama, az idős hawaii sámánasszony vezeti, segítségével járja be az emberi gondolkodás, az emberré válás hét szintjét. Négy évvel a Szókratésztől kapott képzés után Dan Millman – a tanultak dacára – szembesül kudarcaival, és csalódásai egyre gyarapodnak. Egész világa romokban hever, képtelen áthidalni a tudás és a cselekvés közötti látszólagos szakadékot. Dan világkörüli keresésre indul, hogy újra meglelje céljait. Felkutat a hawaii őserdőben egy sámánasszonyt, akit Szókratész korábban gyakran emlegetett. Chia Mama lesz a kapu Millman minden reménységéhez és félelméhez – és csak ő készítheti fel mindarra, ami következik. Az árnyék és fény világában Dan belső próbákon megy keresztül, megrázó látomásokat tapasztal és feledhetetlen jellemekkel találkozik. A békés harcos útjára lép – a bölcsesség és a szeretet útjára. Szent utazása mindannyiunk szívét megvilágítja. „Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni, és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék.” – Dan Millman
Na stiahnutie
6,74 €

dostupné aj ako:

Hovory s Bohem IV.


Probuzení ohroženého druhu Jsme v nesnázích, ale pomoc je nablízku... Budeme-li naslouchat. Během noci na 2. srpna 2016 byl Neale Donald Walsch vtažen do nového a zcela nečekaného dialogu s Bohem, ve kterém čelil dvěma otázkám: Byla lidské rase nabídnuta pomoc vyspělejších bytosti z jiné dimenze? Byli lidé vyzváni, aby ve vlastní evoluci a v poslání pomáhat přežít planetě během kritické doby, která se blíží, hráli klíčovou roli? Bylo mu řečeno, že odpověď na obě otázky zní ano. Pak dostal 16 konkrétních příkladů, jak vyvinutější bytosti reagují na život jinak než lidé, a jak, pokud některá jejich řešení přijmeme, můžeme změnit běh světové historie a trvale ji nasměrovat k lepším časům. Toto je základ a zároveň výzvou pro každého čtenáře této knihy. Kniha navazuje na světově úspěšnou trilogii Hovory s Bohem. Nabízí možnosti, jak obyčejní lidé mohou přijmout výzvu a zachránit planetu Zemi a zároveň zajistit spokojenější budoucnost pro sebe i celé lidstvo.
Predaj skončil
11,17 €

Jak říct ne sociálním sítím


Novinka z řady Jak říct ne upozorňuje na rizika spojená s užíváním sociálních sítí, jako jsou negativní pocity, závislost, osamělost, stres a další. Nemusí to tak ale být! Udělejte první krok ke šťastnějšímu „on-line“ životu! Tato příručka obsahuje vše, co potřebujete vědět, abyste měli situaci pevně v rukou. Nabízí 100 tipů od úplného „vypnutí“ až po spravování pozitivních příspěvků. Dopřejte si digitální dietu! Ačkoli jsou sociální sítě významnou součástí moderního života, jejich užívání s sebou nese rizika. Na jedné straně jsou sociální sítě plné objevů, zábavy a informací, na druhé straně mohou vyvolat nadměrnou sebekritiku a pocit osamělosti a negativně ovlivňovat schopnost soustředění. Množí se důkazy, které spojují sociální média s výskytem úzkostí a depresí, nemluvě o stresu, který vyvolávají trolling a internetová šikana. Je čas převzít kontrolu nad svým chováním na sociálních sítích – a udržet si ji. Tato kniha nabízí spoustu tipů. Ukáže vám, jak si nastavit pravidla, jak využívat sociální sítě funkčně a s rozvahou a jak si k nim vytvořit zdravý vztah. Pomůže vám udělat první krok ke šťastnějšímu „on-line" životu. Uvědomíte si, proč používáte sociální média a jak na vás působí, poznáte, jak je důležité vybudovat si pocit vnitřní pohody, spokojenosti, navázat pevné vztahy v reálném životě, relaxovat, sportovat a užívat si pozitivně každý den. Sociální média jsou zábavná, nabitá informacemi a mohou vám být užitečná, pokud jsou součástí bohatého, naplněného života. Užijte si tuto novou cestu!
Predaj skončil
5,50 €

dostupné aj ako:

A mennyország felfedezése


Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk? A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk. Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél. Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. A mennyország felfedezésében megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról. A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.
Predaj skončil
5,58 €

dostupné aj ako:


Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.