! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 12 z 12

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Ako prežiť škôlku


Základná príručka, ktorú využijete pri výchove detí vo veku od 2 do 6 rokov. Medzi druhým a šiestym rokom prechádzajú deti viacerými zásadnými premenami, zároveň sa však každé rozvíja v rozličných smeroch rozdielnym tempom. Táto kniha vám pomôže obstáť v nasledujúcich rokoch plných detskej fantázie, citových kotrmelcov a veľkých zmien. Prináša užitočné rady a tipy, ako to všetko zvládnuť. Vaša rodičovská úloha bude totiž od tejto chvíle oveľa náročnejšia. Počas všetkého, čo vás v nasledujúcich rokoch postretne – slzičky, smiech, malé boľačky aj väčšie zranenia, spoločné čítanie alebo prebdené noci –, by ste nemali zabúdať na to, že najviac zo všetkého potrebuje vaše dieťa práve vás.
Predaj skončil
9,00 €

dostupné aj ako:

Álomból valóság


Hogyan üzennek az álmok, hogy amikor eljön a pillanat, akkor minden egyértelművé váljék?Egy belső út leírása messze a múltban gyökerező megfoghatatlanból, a villámdöntést követő felkészülési és megmérettetési szakaszon át, a hazatérés napjáig. 
Predaj skončil
2,82 €

Nepíš mu! Sprievodca bezpečným zoznamovaním sa vo veku technológií


Ak ste sa aj vy práve ocitli v porozchodovom stave, alebo ste uviazli v toxickom vzťahu, ktorý ničí vašu životnú pohodu, Rhonda Findlingová vám poradí ako si pomôcť. Naučíte sa opäť dôverovať svojim pocitom, ktoré začnete brať vážne. Vypracujete si vlastný záchranný plán a nájdete silu prekonať ťaživé životné obdobie. V neposlednom rade sa naučíte aj jednu veľmi podstatnú ochrannú stratégiu – robiť nič.
Predaj skončil
4,99 €

dostupné aj ako:

Jak přežít manželství


Jak to zařídit aby se z manželství nevytratila sexuální vášeň a co dělat, když se to stane? Jak si poradit s lákadly nevěry a neodbytnými nápadnicemi a nápadníky kroužícími okolo manželů? Co dělat, když během manželství lékaři zjistí, že máte pohlavní chorobu? Jak to dopadne, když se ženatí muži vypraví do nevěstince? Proč je třeba vyhodit z obyváku gauč a chodit nakupovat do sexshopu? Co s tím, když na vztah padá únava, rutina a nic není tak krásné jako dřív? Proč byste si nikdy, ale nikdy neměli přidávat partnera na Facebook a proč by si měli manželé občas lhát a nikdy nepátrat po pravdě? A jaká si stanovit pravidla nevěry, když dojde na nejhorší? To jsou jen některé z témat, které se v téhle knize dozvíte od dvou poněkud neortodoxních manželů, kteří se nebojí žádného partnerského tabu.
Predaj skončil
5,39 €

dostupné aj ako:

Nők, akik túlságosan szeretnek   


Azt tapasztalod, hogy újra és újra problémás, távolságtartó és szeszélyes férfiakhoz vonzódsz – a „rendes” férfiak unalmasnak tűnnek? Folyton érzelmileg elérhetetlen, munkamániás, alkoholista, nőbolond férfiak mellett kötsz ki? A világon rengeteg nő számára gyötrelmes és fájdalmas tapasztalat a szerelem. Robin Norwood párkapcsolati terapeuta azzal a céllal írta a Nők, akik túlságosan szeretnek című könyvét, hogy segítsen a probléma mélyére nézni, és megoldani azt. Miben gyökerezik a „túlszeretés”? Miért alakul ki valakiben az a különös függőség, amely aztán évekig benne tartja egy rosszul működő, kilátástalan kapcsolatban? Az okok a múltban keresendők. Ha megelégelted, hogy újra és újra ugyanabba a hibába esel, ha eleged van abból, hogy folyton rosszul választasz, elérkezett az alakalom, hogy a téma szakértőjének segítségével örökre véget vess a párkapcsolati ámokfutásodnak. Ne várd, hogy Ő változzon, inkább szerezd meg azt a férfit, akit megérdemelsz!
Predaj skončil
11,24 €

dostupné aj ako:

Detský mozog vysvetlený rodičom


Ako môžete pomôcť svojmu dieťaťu v rozvíjaní jeho rozumového a emočného potenciálu Počas prvých rokov života má detský mozog taký potenciál, aký už nikdy nenadobudne. To však neznamená, že by sme sa mali snažiť urobiť z detí malých géniov. Práve naopak, jednostrannosť vo výchove má za následok vznik rôznych sociálnych deformácií, ktorých sa neskôr dospelý človek ťažko zbavuje. Len rovnomerné rozvíjanie racionálnej a emocionálnej inteligencie dokáže deťom zabezpečiť plynulý všestranný vývin a je dobrým základom úspešného a plnohodnotného života. Neuropsychológ Álvaro Bilbao, ktorý je sám trojnásobným otcom, približuje rodičom mentálny svet detí, aby ich mohli vychovávať v súvislosti s pochopením ich vnútorných potrieb. Kniha je hodnotným a praktickým návodom, ktorý vyvracia mnohé povery a zrozumiteľným spôsobom predkladá informácie najnovších výsledkov neurovedy, aby všetci rodičia dokázali pomôcť svojim deťom rozvinúť ich rozumový potenciál, a zároveň dosiahnuť maximálnu emocionálnu rovnováhu. Hlboká, fascinujúca a srdečná kniha, ktorá vás dojme a pomôže vám pochopiť, čo vaše deti skutočne potrebujú.
Predaj skončil
7,90 €

dostupné aj ako:

A férfi-nő mítosz


"MINDANNYIAN RÓMEÓK ÉS JÚLIÁK VAGYUNK." Életünk középpontjában a szerelem áll, no meg a vágyak. Ez így is marad egészen addig, míg nem szállunk ki tudatosan a drámánkból, és kezdünk el egy másfajta kapcsolatban élni. Látszólag ez lehetetlen. Látszólag áldozatok vagyunk, mint egy antik tragédiában, tehetetlenek a végzettel szemben. Rómeó megöli Júliát? Júlia megöli Rómeót? Vajon mikor döntenek úgy, hogy kilépnek a játékból és egy új darabot kezdenek? Barna Berni írónő legújabb könyvében utánajár emberi kapcsolataink sokrétűségének, drámáinak, szerepeinek. Fontosnak érezte, hogy nőként férfiakat szólaltasson meg a témával kapcsolatban. Így váltak a kötet fontos részeivé a szakterületükön is kiváló férfiak, úgy mint dr. Hadas Miklós, Kiss Balázs Kunó, Bedő Imre, Feldmár András és Klein Dávid. "Az ölelésedben váltam halandóból, halhatatlanná.
Predaj skončil
5,61 €

dostupné aj ako:

Nevěra a co s ní


… lásku jsme si přísahali, slovo jsme si navždy dali, v každé době věrni zůstaneme sobě… Snad. Stát se to může. I když nějaký škarohlíd by jistě mohl namítnout, že věrné a neutuchající milování Jeníka a Mařenky je spíše ojedinělým jevem balancujícím na vratké hranici statistické chyby. Říká se, že muži (Jeník promine) jsou prý již od přírody rodem polygamním, přelétavým, mravně nepevným a permanentně toužícím po cizích ložích, kdežto věrné a sexuálně zdrženlivé Mařenky s rukama v klíně tiše drží sošnou stráž u rodinného krbu, ve výše uvedeném případě u selské pece. Nu, jak která. Aniž bychom tím však chtěli skládat úlitbu věhlasným genderovým studiím, konstatujme, že skutečnost je daleko složitější. Doktor Radim Uzel, náš přední sexuolog, zúročil v této knize zkušenosti ze své mnohaleté poradenské praxe. Píše o nich poučeně, lehce a s odpouštějícím nadhledem. Vždyť nevěra má nejméně tolik podob jako láska.
Predaj skončil
4,39 €

dostupné aj ako:

V poutech rozkoše


Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek. To, co se naučíte, vám pomůže zpestřit milostný život a dosáhnout vysokého stupně neobyčejné sexuální extáze. Zároveň si vylepšíte vztah a celkové propojení a soulad s partnerem. Ze zkušenosti vím, že provozování perverzního sexu vás nabije silou i v životě mimo ložnici. Knihu V poutech rozkoše jsem naplnila hromadou tipů, nástrojů a technik, které vám okoření sexuální život. Ten vás pak bude daleko více a déle naplňovat. Od vás očekávám, že se o vše podělíte s přáteli halasným zvoláním: „Tady je opravdická nálož sexu a la Padesát odstínů!“ Poskytuji vám svolení k tomu, abyste se odvážili vykročit za hranice svých sexuálních představ. Dovoluji vám prožít úžasnou vášeň, pochopit vlastní erotickou podstatu, najít v sobě soucit k ostatním a napojení na druhého, požádat o to, co v ložnici chcete, a překonat překážky, které vám mohou bránit v dosažení jedinečné rozkoše. A v průběhu toho všeho si užít spoustu legrace. Madam Jaiya říká, že jste připraveni k výcviku.
Predaj skončil
9,00 €

dostupné aj ako:

Az Asperger-szindróma kézikönyve


Mostani, a teljesség igényével készült könyvében megtalálható mindaz, amit az Asperger-szindrómáról jelenleg tudunk. Attwood évtizedeken át felhalmozott klinikai tapasztalata, s a szakzsargontól lehetőleg tartózkodó, olvasmányos stílusa lehetővé teszi, hogy széles olvasóközönséghez szólhasson: magukhoz az érintettekhez, a hozzátartozóikhoz, pedagógusokhoz, valamint pszichológus, pszichiáter szakemberekhez is. A kötetben esettanulmányok és praktikus tanácsok sora segíti, hogy az érintettek megsokszorozhassák erejüket, s a lehető legjobban kihasználhassák (korántsem lebecsülendő) képességeiket a teljes és örömteli élet érdekében.
Predaj skončil
6,31 €

dostupné aj ako:

A házasság jövoje


Van-e jövoje a házasságnak? S ha igen, milyen? Erre a két kérdésre keresi a választ ez a könyv.
Predaj skončil
1,97 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.