! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 7 z 12

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az elbűvölő NŐ


„Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy úgy egy órán belül olyan információkat fogok megosztani veled, amelyekkel perceken belül boldogabb, egészségesebb és vonzóbb lehetsz? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ugyanezek az információk örökre megváltoztathatják a szerelmi életed? Mi lenne, ha tudnád, hogyan lehetsz ellenállhatatlanul vonzó, és hogyan lehet részed egészséges és kielégítő kapcsolatokban anélkül, hogy bárkit is be kellene csapnod vagy manipulálnod? Mi lenne, ha nem kellene játszmákat játszanod, szabályokat követned vagy számítónak lenned, hogy megkapd, amit akarsz?" Ha érdekel, hogyan lehetsz hiteles, kifejező és ellenállhatatlan, a megfelelő könyvet tartod a kezedben. Az elbűvölő NŐ című könyv azzal a céllal született, hogy életed teljes átváltozatására buzdítson. Ne aggódj, a radikális átalakuláshoz szükséges extra lendületet is megkapod a latinos temperamentumáról híres Marie Forleótól, aki most megragadja a kezed, és megtanít arra, hogyan közelítheted meg új módon a belső és külső ellenállhatatlanság kérdését. Első és legfontosabb lépésként, itt és most el kell engedned mindazt, amit eddig a kapcsolatokról gondoltál, és meg kell tanulnod egy tökéletesen ellentétes látásmód szerint nézni a világot. Az elbűvölő NŐ olvasása közben olyan jól fogsz szórakozni, hogy észre sem veszed, mennyire felnyitja a szemed bizonyos dolgokkal kapcsolatosan. Helyenként Marie néhány gondolkodásra ösztönző kérdésével is találkozol majd, melyek ösztönös „cselekvési tervet" indítanak el benned, így könnyen azon kapod magad, hogy máris nyakig benne vagy a változás folyamatában. „A világnak szüksége van arra az okos, vicces és gyönyörű nőre, akit már nagyon szeretnél szabadjára engedni. Megtiszteltetés számomra, hogy megmutathatom neked a hozzá vezető utat. Rajta, gyerünk!"
Na stiahnutie
7,58 €

dostupné aj ako:

Majd ?lesz időd magadra, amikor a gyerek alszik


„Hangosan ?nevettem!” – Diary of a Book Mum „Imádtam az őszinteségét.” – Busy Mama Book ClubSuzy és Demi gondtalanul élték húszas éveiket. Jól érezték magukat, nem kellett nagy döntéseket hozniuk. Aztán egy nap elhatározták, hogy gyereket vállalnak. Viszlát, lusta hétvégék, üdv nektek, álmatlan éjszakák, viták és ipari mennyiségű csoki! A nagy életmódváltás közepette Suzy rájött, hogy a legtöbb szülőknek szóló tanács enyhén szólva fenntartással kezelendő. De leginkább semmire se megy velük az ember.1. Az újszülöttek állandóan alszanak 2. A szoptatás alatt könnyebben lefogysz 3. A második terhességnél már minden sokkal egyszerűbb 4. Az első év után jobban élvezed majdSuzy K. Quinn, New York Times bestsellerszerző kíméletlen igazságai hamar célba találnak. A szülőség számos oldalát mutatja be, a szép mellett a kihívásokkal telit is, és valamennyi olvasónak segítséget nyújthat a szemléletével, a tökéletes szülő mítoszának elengedésével. Bátran kijelenthetjük, hogy leplezetlen őszinteségével és humorával szülők ezreinek kedvence lett. Szórakoztató sikerkönyve végre magyarul is megjelenik.
Na stiahnutie
9,86 €

Egyeseknek ?elveik vannak, nekünk gyerekeink


Az ?anyaságról tabuk nélkül. Két sziporkázó barátnő, Cat és Nat masszív online közösséget hozott létre anyukák számára, ahol a harcostársak megoszthatják ultravalóságos és egy picit korhatáros jelentéseiket az anyaság frontvonalából. Legyen szó arról, hogy a szülés utáni napokban mit nem kellene enni (csirkeszárny), vagy hogy mi a leghatásosabb módszer a férjed lecsillapítására, ha máris szexelni akar. Ez a könyv mindenre választ ad, amiről eddig máshol nem beszéltek. Cat és Nat soha el nem mondott sztorikat mesél az anyasággal járó stresszről, bűntudatról, örömről és a szennyes ruhákról (jaj, a szennyes!). Hét gyerekkel és több millió követővel a hátuk mögött volt lehetőségük részletesen megismerni a szülőség minden olyan apró részletét is, amit nem szívesen osztanánk meg a közösségi hálón. A könyv oldalai végigvezetnek a terhességtől a totyogós évekig és tovább. Viccesen őszinte tanácsokkal látnak el, például arról, hogy mire lesz igazából szükséged a kórházban, ahhoz képest, amit eddig gondoltál (mint például az ajakápoló), mit vigyél inkább (aranyérpárna), vagy mennyire kellene aggódnod a baktériumok miatt (nem annyira, mint gondolod). Polgárpukkasztó humorukkal és szenvtelen mítoszdöntögetéssel a tökéletesség ellen vívott csata rettenthetetlen élharcosai, Cat és Nat első közös könyvükben biztosítanak arról, hogy mindent jól csinálsz, és ezt hiteles, saját tapasztalataikra épülő beszámolóikkal támasztják alá e kiadvány formájában.
Na stiahnutie
9,86 €

Ako ju spraviť


V knihe ti krok po kroku odhalím ako: - sa s ňou emocionálne prepojíš, - ju budeš priťahovať (nielen fyzicky), - máš dodržiavať správnu hygienu, - docieliš, aby sa pri tebe dokázala uvoľniť, - ju vydráždiš do šialenstva, - ju famózne spravíš ústami ako pán, - pracovať s jej erotogénnymi zónami, - jej spravíš mokrý orgazmus, - a mnoho ďalšieho. Krok po kroku Ťa prevediem ženskou mysľou od začiatku až po " zakázané ovocie".
Na stiahnutie
9,95 €

dostupné aj ako:

SPOLU


Dozviete sa, ako je primárne nastavený muž a ako žena a prečo robia to, čo robia. V knižke nájdete aj tipy, ako prekonať krízu vo vzťahu, ako spestriť každodenný stereotyp, ako vďaka vzťahovým rituálom oživiť iskru vo vzťahu, a otvorene sa porozprávame aj o sexe. Inšpirujte sa na vašej spoločnej ceste, aby ste boli šťastní a aby to vaše SPOLU vydržalo naveky.
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Krotitelia displejov


Naše deti sú prvou generáciou vyrastajúcou v obklopení displejov. Je to nová situácia, ktorú dennodenne rieši každý rodič. Kniha Krotitelia displejov pomáha vychovávať deti tak, aby život s digitálnymi médiami zvládli. No nie je to kniha len o deťoch. Autorka kladie provokatívne otázky každému vlastníkovi smartfónu a používateľovi internetu. Aby nám technológie nebrali viac, ako nám dávajú.
Na stiahnutie
11,00 €

dostupné aj ako:

Dosť bolo dokonalých manželstiev


Nijaké manželstvo nie je dokonalé. No každé manželstvo sa môže zlepšiť. Máte pocit, že sa z vášho vzťahu vytratila iskra? Cítite, že sa do manželstva vkrádajú kritické postoje? Túžite po väčšej dôvernosti, no je tu niečo, čo vám v nej bráni? Možno vás zasiahla infekcia dokonalosti. "Mnohí hovoria, že narušené manželské vzťahy sa môžu dať znova do poriadku, no Mark a Jill nám ukazujú ako." — Dr. Juli Slatteryová, psychologička, autorka, prezidentka hnutia Authentic Intimacy "Povzbudzujúce a veľmi praktické" – Shaunti Feldhahnová, výskumníčka zameraná na sociálne interakcie a autorka bestsellerov "V tejto knihe nájdete Marka a Jill Savageovcov takých, akými skutočne sú – netvoria dokonalý pár, ale ich vzťah sa v priebehu času utužuje." – Gary Chapman, PhD., v predslove Mark a Jill Savageovci sú známi svojou úprimnosťou, humorom a praktickými postrehmi. Cestujú po krajine, vzdelávajú rodiny a posilňujú ich vo viere a rozvíjajúcej sa láske. Jill pozna´te z jej predosˇly´ch kni´h Dostˇ bolo dokonaly´ch ma´m a Dostˇ bolo dokonaly´ch deti´. S manzˇelom Markom maju´ pa¨tˇ deti´ a zˇiju´ v sˇta´te Illinois.
Na stiahnutie
5,90 €

dostupné aj ako:

Deti nás učia a liečia


Nájdete tu to, čo mnohých zaujíma, no v súvislosti s výchovou malých detí sa o tom vôbec nehovorí. Témy ako telepatia, intuícia, zrkadlenie, rezonancia nám môžu ukázať ako môžeme byť spojení so sebou my dospelí a ako môžeme byť bezprostrední a šťastní rovnako ako malé deti. Kniha je písaná ako zdieľanie svojich skúseností s Vami.
Na stiahnutie
6,00 €

dostupné aj ako:

Jak utajit/odhalit nevěru


Nikdy neříkejte nikdy. Stát se to může komukoliv z nás. Prostě přeskočí jiskra a neuděláte s ním vůbec nic! Tohoto praktického pomocníka a rádce je dobré mít pro každý případ ve své knihovně. Co kdyby.
Na stiahnutie
3,87 €

Citové pouto


Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku. Dnes už víme, že touha být připoután k partnerovi je přirozená lidská potřeba, kterou máme zakódovanou v genech. Teorie attachmentu podložená více než dvěma desetiletími výzkumu odhaluje vliv citového pouta vytvořeného v raném dětství na naše partnerské vztahy v dospělosti. V této knize najdete praktický návod (a test) jak rozpoznat vlastní typ citového pouta i vzorce attachmentového chování u svého partnera. Dozvíte se, jak se vyhnout úzkostně-vyhýbavé pasti, proč lidé s jistým citovým poutem mohou být dobrým partnerem pro každého a jak využít efektivní komunikaci ve vztahu. Skrze porozumění teorii attachmentu si můžete najít – a udržet – hluboce uspokojující partnerský vztah, místo abyste ponechali jeden z nejdůležitějších aspektů svého života náhodě.
Na stiahnutie
9,00 €

dostupné aj ako:

Elizabet


Egy pedagógus túl közel kerül a tanítványához, és a kapcsolatuk egyre bonyolultabbá válik. Elizabet eltűnik, majd egy vallomással felérő beszélgetés során a nyomára akadnak.
Na stiahnutie
0,14 €

Cím ide


Egy nő és egy férfi az életről beszélget. Közben gondolkodnak, éreznek, kimondanak és el is hallgatnak, ahogy az már lenni szokott.
Na stiahnutie
0,59 €

Pas d'action pas de Deux


A sikeres balett-táncos olyan terheket hordoz, melyek jéggé fagyasztották a szívét. Képtelen szeretni, senkit nem enged közel magához. Barátai nincsenek, az embereket csak kihasználja, majd eldobja. A multimilliárdos üzletember szívét betegség törte szilánkokra, ám ez a szív még roncsoltan is teli van szeretettel, tűzzel. Vajon mi történik, ha az élet egymás útjába sodorja a haldokló, szívbeteg férfit és a jégszívű táncost? Tűz és jég találkozik, vajon melyik győzedelmeskedik? Létezik-e egyáltalán győzelem ebben a helyzetben, ahol a jég olvadása egy életre szóló álom végét jelenti, míg a tűz elhamvadása szó szerint a halált? Harc önmagukkal, a társadalmi normákkal, egymással… Élet vagy halál, szerelem vagy megvetés? Anna Teleki regényéből kiderül, hogy melyik az erősebb: a tűz vagy a jég. S hogy vannak még csodák…
Na stiahnutie
6,73 €

A cudar édesanya


„Azért olyan vonzók a mesék, mert rezonálnak nagyon elemi közös élményeinkkel, mindennapi életünkkel, a gyerek életével, a felnőtt életével.”
Na stiahnutie
8,87 €

Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz


Miért gondoljuk, hogy egy párkapcsolat működtetéséhez elég csupán a testi vonzalom és a szerelem? Tudjuk, hogyan működnek a nők? Tudjuk, hogyan működnek a férfiak? Tudjuk, milyen ösztönös érzelmi igények, milyen pszichodinamikai törvényszerűségek és milyen kívülről generált elvárások irányítják azt a két embert, aki egymással együtt él vagy házasságot köt? Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem olyan két ember egymásba kapaszkodása, mint egy páros vakrepülés? Nem túl veszélyes ez? És vajon hogyan lehetne megelőzni ezt a veszélyt? A könyv ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a válaszokat. Jávorkai Judit business és life coach, párkapcsolati és válási mediátor, a ’Lájfsztori’ könyvek szerzője. Bár legújabb műve ismert és népszerű témával foglalkozik, a szakmai megközelítés, mind stílusában, mind tartalmában merőben eltér az eddig megszokottaktól, ahogy az már a provokatív címválasztásból is sejthető. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ehhez hasonló könyv még soha nem jelent meg Magyarországon, mert a szerző sokoldalú szakmai hátterének köszönhetően egy olyan integrált módszertanon keresztül mutatja be a párkapcsolatok sikeres működtetésének stratégiáit, amely a miértek értelmezése mellett a hogyanokra is kézzelfogható és azonnal alkalmazható megoldásokat ad.
Na stiahnutie
8,28 €

Gyere közelebb!


"Hogyan lehet újra közel kerülni egymáshoz? Anikó és Kristóf vitái a megszokott forgatókönyv szerint zajlanak: Anikó dühössé és kritikussá válik, mire Kristóf visszahúzódik. Amikor egyikük egy feszült helyzetben azt vágja a másik fejéhez, hogy legjobb lenne, ha elválnának, segítséget kérnek. A kötet bemutatja, hogyan tudnak egymásra hangolódni az érzelemfókuszú párterápiás megközelítés segítségével, miként merik felfedni a düh, a sértettség, a kritika és a szégyen helyett a mélyen meghúzódó érzéseiket: a magányt, a félelmet, a fájdalmat és a szomorúságot. A terápia a változás folyamatát kíséri végig, amelynek során megtanulják kifejezni szükségleteiket, támogatást kérni, reagálni a másik igényeire, és visszatalálnak egymáshoz. „Sokszor magam is meglepődöm, milyen hatásos, ha sikerül lelassítani, esetleg kimerevíteni egy-egy pillanatot, és többször is visszatérni jelentőségteljes momentumokhoz. Ugyanakkor ez lehet az egyik legmegterhelőbb feladat is, mert a felidézés heves indulatokat válthat ki. Éles, bántó mondatokat kell elismételni, és csak azután tudunk másképp beszélni a helyzetekről. Olyan, mintha a már félig-meddig behegedt sebet kezdenénk el újra piszkálni, és kivenni a begyulladt részből a kavicsdarabot vagy a szálkát. Sejtjük, utána jobb lesz, de most még fáj.” Mi történik a terápiás rendelő zárt ajtaja mögött? Még ma is sokan hiszik, hogy aki pszichológushoz jár, az őrült vagy gyenge. A terapeuta esetei köteteiben egy-egy pszichoterápia történetét követhetjük nyomon az első találkozástól a lezárásig. Miközben betekintést nyerünk a terápia folyamatába és különböző módszerek működésébe, megérthetjük, hogyan segít a pszichoterápia teljesebb életet élni. A rendkívüli szaktudással és empátiával megírt esetek olyan, mindnyájunkat érintő élethelyzeteket mutatnak be, mint a felnőtté válás, a párkapcsolati problémák, az életközepi válság, a betegséggel való küzdelem vagy a gyász. A szakemberek és laikus olvasók számára egyaránt érdekes kötetekben nemcsak egy-egy személyes sors bontakozik ki előttünk, hanem a terapeuta gondolkodásmódját is megismerhetjük"
Na stiahnutie
6,34 €

dostupné aj ako:

Affér


Számos könyv született már arról, hogy mi vezet el egy viszonyig, és legalább annyi arról, hogyan épüljünk fel belőle. De mi történik, mialatt benne vagyunk? Az ikonikus párterapeuta és világhírű szerző, Esther Perek a hűtlenség lencséjén keresztül vet provokatív pillantást a párkapcsolatokra. 
Na stiahnutie
9,27 €

Amíg még megvan..


Modernizáció! A világ e szó jegyében változik, s változnak azok is, akik nem akarnak. Egyre több újdonság jelenik meg, az emberiség úgytűnik mégsem lesz több általuk. Mi egykor megvolt, kezdjük elveszíteni, egyre üresebbek vagyunk. Nem csak használjuk, de a géppekkel élünk. Ha nem ismerjük fel, hogy hibás úton járunk, meddig leszünk képesek kitartani, meddig maradhatunk még emberek, vagy ilyen jövőre áhítunk ?
Na stiahnutie
1,41 €

Neveljük fel egymást!


A kötetben szülők hangját halljuk, akik a saját történeteiket beszélik el gyerekeik neveléséről és arról, hogyan nevelik őket a gyerekeik; nyomon követhetjük, idővel miként változik ez a sarkalatos kapcsolat. Szülők és különböző korú gyerekek ismerhetnek magukra a gondolatébresztő és megrendítő beszámolókban, és teljesen más fényben láthatják a saját „nevelődésüket”.
Na stiahnutie
5,61 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.