! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Pre dievčatá strana 6 z 10

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Hraj fér


Slovenská kráľovná dievčenských románov je späť! Tínedžerka Alexis presne vie, čo chce: zmaturovať, odísť na výšku do hlavného mesta a potom precestovať celý svet. Túži po slobode a pokoji. No otec má s ňou iné plány. Presťahuje celú rodinu na bohom zabudnutú dedinu, aby sa spolu postarali o starkú. Alexis je nútená nielen stráviť leto na dedine odstrihnutá od všetkých kamarátov, ale aj pomáhať otcovi na stavbe, kde sa jej pripletie do života o pár rokov starší Jorik. Mladý vojačik pobláznil za tie roky hlavu nejednému dievčaťu a teraz mu padla do oka Alexis.Alexis však už nebaví napĺňať cudzie predstavy. Starká chce jedno, otec druhé, ale nikto sa nepýta, po čom túži ona. A pritom sníva len o Jorikovi, ktorý okolo seba vystaval barikády proti akýmkoľvek citom. Podarí sa Alexis dostať Jorikovi pod kožu? Je im súdené pretaviť ich vzájomnú náklonnosť v lásku? Alebo je to len ďalší letný románik, na ktorý si o pár rokov ani jeden nespomenie? Enja Rúčková vo svojej deviatej knihe Hraj fér dokazuje, že je právom najúspešnejšia a najobľúbenejšia slovenská autorka dievčenských románov. Čitatelia môžu v novom románe opäť podľahnúť osudom jej hrdinov, ktorých si obľúbili tisíce mladých ľudí po celom Slovensku.
Na stiahnutie
7,70 €

Léto na vodě


„Konečně prázdniny!“ těší se Aneta na nejsladší dva měsíce v roce se svojí kámoškou. Jenže doma to mezi rodiči pěkně skřípe a místo na vandr se jede na vodu. A ještě k tomu jí hodí na krk i ségru, která jí dělá ze života peklo. Tři týdny bez mobilu a internetu s protivnou Beátou za zády a klukem, kterého by nejraději vystřelila na Měsíc? Tohle léto bude za trest…
Na stiahnutie
6,00 €

Fakt láska bolí?


Druhý diel série Klubu okašlaných báb. Založili ho tri kamošky – Amber, Evie a Lottie – baby čeliace životným prekážkam tínedžeriek pomocou priateľstva, feminizmu a syrových chrumiek. Kniha Fakt láska bolí? sa venuje Amber, talentovanej študentke výtvarníctva, ktorá túži len po jedinom – po láske. Má mamu, čo teda starostlivá určite nie je – a nebola taká ani pred tým, ako sa na ňu vykašľala a odsťahovala sa do Ameriky. Amber dúfa, že ak s ňou strávi leto, všetko sa zmení. Na scéne sa zjaví aj kráľ maturitného plesu a klasický lámač sŕdc Kyle. Naozaj sa doňho môže Amber zaľúbiť? Napriek tomu, že má vždy poruke rady svojich najlepších kamošiek, musí si priznať pravdu: láska fakt bolí. Brutálne! Komu sa kniha môže páčiť: Milovníčkam poriadnej dávky romantiky!
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Podvedená láska


Devatenáctiletá Renata už dlouho chodí s Pavlem, se kterým plánuje společné bydlení. V létě odjíždějí na vysněný pobyt do Španělska, kde si chtějí užívat romantické dny. Jejich vztah se však mění. Kolem Pavla se stále motá svůdná Elena, která ho hodlá mít jen pro sebe. Dovolenková pohoda u moře brzy končí, oba se těší domů. Vrátí se jejich láska do starých kolejí?
Na stiahnutie
3,90 €

dostupné aj ako:

Prstýnkové mámení


Sednáctiletá Lucie má před sebou prázdniny a plánuje s kamarádkami stanování u Máchova jezera. Předtím se zamiluje do Petra, na stanování do Ruda a neví koho si vybrat a tak zariskuje a na nějaký čas si necháva oba.
Na stiahnutie
3,90 €

Si ty normálna?!


Známa autorka romantických románov Holly Bourne prichádza so sériou o dievčatách z klubu, v ktorom nik nie je dobrovoľne, z Klubu okašlaných báb.V prvej časti si jedna z nich – Evie – nehovorí nič iné, len: „Buď už konečne normálna!“ Snaží sa vysadiť antidepresíva a odchádza na strednú. Tu nikto nevie, že jej preskočilo. Chodí z jednej párty na druhú a spoznáva nových ľudí. Na zozname jej už treba odfajknúť len jednu vec – dokonalého frajera. Vzťahy s chalanmi však pomotajú hlavu hocikomu. Eviene nové kamošky Amber a Lottie o tom tiež vedia svoje. Ona sa však so svojimi tajomstvami nedokáže zdôveriť ani priateľkám. Ako sa s nimi chce potom zveriť tomu pravému, ak sa konečne zjaví? Ako jej vôbec môže niekto pomôcť, ak nikto netuší, čo má za sebou?Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým, ktorí sa už niekedy cítili okašlaní, aby vedeli, že to nie je vôbec taká tragédia, ako sa zdá.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Superkrávy v ohrožení


Být jiný není žádná sranda. A co teprve když dojde na lásku? Od chvíle, kdy se superkrávy nemožně ztrapnily a Anne Bea se vyhrabala z nejnižší ligy, uběhly čtyři měsíce. Její třinácté narozeniny se blíží mílovými kroky, ale ještě předtím pojede celá sedmička na školu v přírodě — do opuštěného hotelu vysoko v horách. Na tenhle výlet Anne Bea nikdy nezapomene. Kdo má na svědomí nepříjemné zvuky linoucí se ze sklepa? A je možné být zamilovaná do dvou kluků zároveň? Třetí díl norské bestsellerové série o sympatické albínce s nezaměnitelným smyslem pro humor. Neuvěřitelné se stane skutečností! O Anne Beu se zajímají hned dva kluci!
Na stiahnutie
8,29 €

dostupné aj ako:

Už jsem normální?!?


Román o skutečném holčičím přátelství a velké odvaze vypráví o středošškolačce Evie. Právě nastoupila na novou školu, kde ji nikdo nezná jako „tu holku, co se zcvokla“. Už nebere skoro žádné prášky, umí si poradit se svými úzkostmi a je na krok od toho, aby byla normální. Jenže co to je, být normální? Má skvělé kamarádky, chodí do kina a na koncerty. Ještě ji zbývá najít si kluka. Jenže vztahy s kluky jsou ošemetná věc, z těch by se zbláznila i normálně holka. Chytrý a vtipný bestseller, který by neměl chybět v žádné holčičí knihovně.
Na stiahnutie
11,49 €

Moja sestra upírka 6: Láska na zahryznutie


Dvojičky sú spolu po prvýkrát v Transylvánii na návšteve u svojej upírskej rodiny. Olívia je akási nesvoja – ide o veľa. Cestu jej k tomu skríži samozvaný nápadník, ktorý je z nej úplne paf. Ivy tomu nemôže uveriť – ešte nie je ani Valentín a jej sestra trávi čas s upírskym princom!
Na stiahnutie
5,60 €

Ruže a mydlové bubliny


Štrnásťročná Abby má nervy. Jej sestra Deborah je závislá od gýčovej telenovely Ashworth Park. Abby a jej kamarátka Morgan sa idú na príbehoch anglickej šľachtickej rodiny Ashworthovcov popukať od smiechu. Lenže keď sa Abby akýmsi záhadným spôsobom premiestni do seriálu, už jej to vôbec nepríde smiešne. Deň čo deň sa v rovnakom vysielacom čase začne mihotať a o chvíľku na to sa objaví v Ashworth Parku. Ocitá sa uprostred intríg, ľúbostných vzťahov a rodinných tajomstiev. A aby toho nebolo málo, práve do Abby sa zamiluje seriálový krásavec Julian. Chaos na seba nedá dlho čakať...
Na stiahnutie
8,10 €

Moja sestra upírka 7: Z pekla šťastie


Ivy a Olívia horia nadšením. Ich dosiaľ nepoznaná teta ich pozve na svoj ranč. Ani len nechyruje o tom, že jej rodina má do činenia s upírmi. Ivy však nechtiac vystraší jej najmilovanejšieho koňa. Musia ho nájsť! Inak riskujú, že sa pootvorí truhlica s ich tajomstvom… V škole sa zas pripravuje divadelné predstavenie všetkých čias: Romeo a Júlia. Všetci tušia, že Romeom sa stane mladá holywoodska hviezda Jackson Caulfied, s ktorým, mimochodom, Olívia randí. Niet preto divu, že neskonale túži po role Júlie. Podarí sa jej to, no čo čert nechcel, z Jacksona nie je žiaden Romeo, ale Merkucio. Teda aspoň v hre. Hlavnú úlohu dostane Garrick, upír najhrubšieho zrna. Moja ty temnota! Dvojčatám pomôže už len z pekla šťastie…
Na stiahnutie
5,60 €

História nás dvoch


Justin Carter mal oči vždy len pre jedno dievča a jeho city k nemu nikdy nevyhasli. Pred tromi rokmi zlomil Peyton srdce a zmaril tak akúkoľvek šancu, aby mu niekedy odpustila. Peyton Williamsová chce silou -mocou dostať Justina z hlavy. Už len mesiac ju delí od maturity a potom sa konečne vymaní z bolestivých spomienok. Predtým však musia spolu vypracovať školský projekt…
Na stiahnutie
7,70 €

Prvá láska


Čo môže byť vzrušujúcejšie, než výlet naprieč krajinou – navyše so svojou životnou láskou? Užívať si dni plné slobody, jesť nezdravé jedlá, ocitnúť sa na večierku plnom hviezd, oddávať sa adrenalínovej jazde... a možno zopárkrát prekročiť zákon? Jediný háčik môže byť v tom, ak váš milovaný spolupáchateľ netuší, že by ste ho pri tom najradšej držali za ruku a bozkávali. Presne na takéto dobrodružstvo sa vydá Axi so svojím kamarátom Robinsonom. No nečakajte bezduchú love story – rozprávky už vyšli z módy, život nie vždy beží podľa plánu a vždy sa môže objaviť niečo, pred čím sa jednoducho nedá utiecť...
Na stiahnutie
7,00 €

Alea, dievča mora 2: Farebné vody


More Aleu potrebuje. Dá jej však odpovede na jej otázky? Druhý diel veľkolepého príbehu od nemeckej bestsellerovej autorky. Dobrodružstvá, výnimočné priateľstvá a tajomstvá ukryté v hlbinách mora! Alea už konečne vie, prečo sa celý život cítila iná. Je morská panna, rovnako ako bola jej matka. Tá ju pred jedenástimi rokmi na brehu mora odovzdala neznámej žene a bez stopy zmizla. Matkino záhadné zmiznutie však nie je jediná vec, ktorá Aleu trápi. Prečo je podmorský svet ako bez života? Mal by byť plný rýb a hýriť farbami! A žije na svete viac ľudí, ako je ona, alebo je jediná, posledná? Takisto Lennox neprestáva premýšľať nad tým, či je aj on morským človekom. S Aleou k sebe cítia akúsi zvláštnu príťažlivosť. Alea a jej priatelia z Alfa cru vyrážajú k tajomstvami opradenému jazeru Loch Ness. Nájdu tu odpovede na svoje neľahké otázky alebo ich čaká sklamanie?
Na stiahnutie
10,20 €

Druhá šance


Lence je osmnáct a prožívá svou první lásku se stejně starým Jakubem. Po dvou letech však jednoho dne Jakub šťastný vztah bez jakéhokoliv vysvětlení ukončí. Od té chvíle se s ním Lenka přestane vídat a nemá možnost si s ním ani promluvit. O pět let později Jakub opět naváže s Lenkou kontakt. Zůstal sám a ocitl se v těžké životní situaci, kdy má pocit, že jediná Lenka by mu mohla alespoň trochu pomoct. Ta zrovna zažila těžkou ránu, ze které se snaží vzpamatovat. Jakubovi by se nejradši pomstila za to, jak jí kdysi ublížil, a nechala ho, aby se se svými problémy vypořádal sám. Ale... co když jim osud nabídl druhou šanci?
Na stiahnutie
3,90 €

Nebo na dosah


Sedemnásťročná Lennie je klarinetistka (vcelku dobrá), prezývajú ju John Lennon (nenávidí to), je posadnutá Búrlivými výšinami (prečítala ich 23-krát) a nedávno jej zomrela staršia sestra Bailey. Mala by smútiť a vyrovnávať sa so sestrinou smrťou, ona sa však zamiluje až po uši. A rovno do dvoch chalanov naraz. Toby je skejter a sestrin exfrajer, ktorý ako jediný chápe jej žiaľ. Joe je nový chalan na škole, plný elánu, schopný vytiahnuť ju zo zabehnutých koľají a katapultovať do nebies. Aby toho nebolo málo, Lennie sa do života pletie rodina: päťkrát rozvedený strýko a babka, ktorá kreslí podivné zelené ženy a pestuje afrodiziakálne ruže. Príbeh Lennie je totálne šialený a neopakovateľný, plný epických prešľapov a kolosálnych trapasov, tínedžerskej lásky i nepredstaviteľného smútku. Komu sa kniha môže páčiť: Povinná jazda pre každú babu, čo sa už niekedy zamilovala až po uši a pre každú fanúšičku Greenovej Aljašky a Chboského Charlieho!
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Všetkým chalanom, ktorých som milovala


Ľúbostné listy majú mnoho podôb. Lara Jeanová síce žiaden nedostala, ale pár ich už napísala – na rozlúčku. Svoje city pred chalanmi vždy tajila, a keď sa chcela zamilovanosti konečne zbaviť, napísala list o tom, ako sa cíti. Starostlivo ho zapečatila a ukryla do škatuľky pod posteľou. Jedného dňa však listy zmiznú a Lara zistí, že ich niekto rozposlal. Zrazu musí čeliť všetkým pocitom, ktoré pred svetom – a hlavne pred adresátmi listov – starostlivo schovávala! Pôvabný príbeh o prvých láskach, priateľstvách a ľúbostných listoch.
Na stiahnutie
8,10 €

Útěk za láskou


Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat. V Bostonu se totiž seznámí s Natem, nejkrásnějším klukem, jakého kdy viděla. Kdo je Nat doopravdy, Emma zatím netuší.
Na stiahnutie
6,00 €

dostupné aj ako:

Láska s. r. o.: Perfektné rande


Pomsta je vždy sladká! .... tá najhoršia čaká v škole...Pomsta bude sladká! Maxi je až po uši zamilovaná do obletovaného Patrika, ale ten už po tretí raz neprišiel na dohodnuté rande. Tak toto ho bude poriadne mrzieť! Dokonalý plán pomsty vymyslí Maxi spolu so svojou najlepšou kamarátkou Mo. Vyparádená Mo odláka Patrikovu pozornosť a Maxi medzitým rozoberie jeho bicykel na súčiastky a rozvešia ich po okolitých stromoch. Tým sa však ich pomsta nekončí, tá pravá dohra prebehne v škole...
Na stiahnutie
3,90 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.