! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Pre dievčatá strana 2 z 10

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Slaďoušek


Roztomilý holčičí middle grade od bestsellerové autorky Jenny Hanové Annemarie začíná mít pocit, že na světě není nic horšího, než když je vám dvanáct. Je moc vysoká, moc pihovatá a má fakt příliš plochý hrudník. Navíc nastoupila na druhý stupeň a ti, které považovala za nejlepší kamarády, se najednou jako nejlepší kamarádi nechovají – hlavně Mark, kluk, kterého zná odjakživa. Všechno kolem ní se mění, ale ona by radši nechala věci, jak jsou. Jak se má člověk připravit na zítřek, když ani nemá tušení, jak vyřešit dnešek?
Na stiahnutie
10,25 €

dostupné aj ako:

Hope: Kôň snov


Leonie si robí starosti: napriek úspešnej otváracej slávnosti vynoveného jazdeckého dvora študenti nepribúdajú a ľudia svoje kone ustajňujú inde. Mooraue sa nedarí. Miestna televízia našťastie príde s návrhom nakrúcať na dvore reality šou s Leo a Hope v hlavnej úlohe! Po odvysielaní prvej časti však príde požiadavka na viac akcie – a to práve na úkor koní. Leonie nezostáva nič iné, len urobiť bolestivé rozhodnutie…
Na stiahnutie
6,30 €

Do kúpeľa


Rozprávka „Do kúpeľa“ patrí medzi tie prozaické práce, ktoré čerpajú tematicky z autorovho pobytu v dome starého otca („Do konca“, „Prvé hodinky“ atď.). Zmienka o „ružomberskom árešte“ má pravdivý podklad. Jozefa Gregora-Tajovského skutočne väznili tri mesiace r. 1904, keď v Ľudových novinách odporúčal bojkot kočujúcej maďarskej divadelnej spoločnosti. Súdili ho v Ružomberku 29. II. 1904. Klasika zp Zlatého fondu SME.
Na stiahnutie
0,99 €

Shiny Broken Pieces (český jazyk)


Ať zvítězí ta nejlepší. June, Bette a Gigi se naposledy střetnou v souboji o místo v prestižním souboru Amerického baletu. V sázce je teď víc než kdykoli předtím, a tyhle dívky můžou přijít úplně o všechno… a tentokrát nikdo nehraje podle pravidel. June konečně začne sebe samu vidět jako primabalerínu. Ale kvůli snaze stát se tou nejlepší bude možná muset obětovat svou životní lásku. Baletka Bette, které tanec koluje v žilách, je odhodlaná očistit své jméno poté, co byla z konzervatoře podmínečně vyloučena za to, že ublížila své rivalce Gigi. Ale i kdyby se vrátila, podaří se jí znovu se probojovat na výsluní, po kterém tolik touží? Nebo pošpinila rodinné jméno navždy? A Gigi nedovolí, aby Bette – ani žádná z ostatních tanečnic, které ji minulý rok šikanovaly – unikla trestu. Ale pomsta ji záhy pohltí a možná to bude ona, kdo bude muset zaplatit nejvyšší cenu. Všechno se točí kolem posledního tance. Komu se podaří zazářit? A čí sny budou navždy ztraceny?
Na stiahnutie
11,49 €

Nevlastná sestra


Je nebezpečné zísť z cesty, no oveľa nebezpečnejšie je neurobiť toIsabelle mohla byť navždy šťastná – princovu lásku mala na dosah ruky. Lenže ona nie je tá krásavica, ktorá na plese stratila črievičku. Je škaredá nevlastná sestra, ktorá si odsekla prsty na nohe, aby jej do topánky vošla. Keď princ odhalí podvod, s hanbou ju vyženie. Tam, kde sa končí príbeh Popolušky, začína sa príbeh nevlastnej sestry. Isabelle sa nevzdáva. Nechce skloniť hlavu pred svetom ceniacim si iba krásu. Rozhodne sa ukázať, že je v nej oveľa viac, než si všetci myslia. Musí čeliť vlastným démonom, zmeniť svoj osud a možno dokonca predefinovať samotnú predstavu o kráse. Každý má právo dostať šancu. No môže škaredé dievča žiť šťastne až do smrti?
Na stiahnutie
9,80 €

dostupné aj ako:

Shiny Broken Pieces (slovenský jazyk)


V druhej časti knihy Tiny Pretty Things sa mladučké baletky June, Bette a Gigi znova stretávajú v súboji o miesto primabaleríny. Je tu posledný ročník, v ktorom sa rozhodne o tom, či sa ich nádeje splnia. Z konzervatória totiž medzi profesionálov - do prestížneho Amerického súboru - vezmú len dve tanečnice a dvoch tanečníkov. Začína sa neľútostný boj, v ktorom sú dievčatá ochotné použiť všetky zbrane. June sa konečne začína cítiť ako ozajstná baletka, ale kvôli tancu bude možno musieť obetovať životnú lásku. Bette je odhodlaná očistiť svoje meno, keďže ju po nehode Gigi z konzervatória podmienečne vylúčili. Podarí sa jej znova dostať na výslnie alebo pošpinila meno rodiny už navždy? Gigi, dobrosrdečná dievčina s tancom v srdci, sa po tom, ako ju niekto sotil pod auto, upla na pomstu. Nedovolí, aby jej rivalky, ktoré ju minulý rok šikanovali, ušli trestu. Sama však pritom stráca priveľa... Všetko sa točí okolo posledného tanca. Komu sa v ňom podarí zažiariť? A kto bude musieť na svoje sny o živote primabaleríny zabudnúť?
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Rusalka


Podívejte, život není žádná procházka rozáriem na Petříně. Původně jsem chtěla vyprávět sladkou romantiku, jenže se to zvrtlo. Nejdřív došlo k pokusu o vraždu mého nejlepšího kamaráda. Načež někdo začal usilovat o život i mně. Člověk by čekal, že ho přiběhnou zachránit nějací šarmantní upíři, ale ne. Všechno aby oddřel sám (teda skoro). Takže hurá vstříc dobrodružství!
Na stiahnutie
5,69 €

Všetko, na čom záleží


Júlia a Adrián. Ona prežila traumu, na ktorú si nepamätá, no napriek tomu ju prenasleduje ako dotieravý tieň. On prišiel o bezstarostné dospievanie vinou osudu. Obaja milujú tanec a keď sa do seba zamilujú, zdá sa, že ich láska je záchranným kolesom v chaotickom svete. Žiaľ, v živote nie je nič ideálne. Adrián je Cigán, a hoci pochádza zo slušnej rodiny, niekedy to nestačí. Najmä, keď si niekto myslí, že môže ovládať životy iných. Ani jeden z nich sa nechce toho druhého vzdať, pretože sú si vzájomne všetkým, na čom záleží. Nevyspytateľný osud znovu zasiahne. Zachráni ju Adriánova silná láska? Alebo zostane navždy uväznená v hrôze z minulosti?
Na stiahnutie
5,98 €

dostupné aj ako:

Místa, kde jsem plakala


Amelie se do Reese zamilovala až po uši. A myslela si, že on ji taky miluje. Ale teď jí začíná docházet, že opravdová láska by takhle bolet neměla. A tak jde po stopách jejich příběhu, navštěvuje všechna místa, kde kvůli němu plakala. Protože když přijde na kloub tomu, co bylo v jejich vztahu špatně, možná konečně zjistí, jak se z něj vzpamatovat? Další z pronikavých románů britské populární spisovatelky Holly Bourne, která nejen rozumí lidské duši, ale zdá se, že ji umí svými příběhy i léčit.
Na stiahnutie
11,49 €

V zime


Žofka z Mačacej ulice je vtipná séria o trampotách vynaliezavej a odvážnej Žofky a jej bláznivej rodinky. V štvrtej časti čaká čitateľov niekoľko zimných prekvapení: spoznáme dedka Dionýza aj mačacieho aristokrata Diogena, ktorý býva v sude, dozvieme sa recept na vianočnú medovníkovú polievku s MYŠACOU AROTOMOU a zistíme, ako sa z Vrčule stal vianočný stromček a aké vianočné posolstvo má priniesť svetu Poseidón z akvária. Ahojte! To som zasa ja, Žofka z Mačacej ulice. Nezabudla som na vás a dúfam, že ani vy ma mňa. Máte radi zimu? Prináša úžasné prekvapenia! Napríklad inovať na všetkých konárikoch, steblách trávy aj na mačacej toalete. Záhradu zmení na rozprávkovú krajinu, naozaj! A kto vlastne povedal, že v decembri sa nedá vyliezť na obľúbený strom a sedieť si tam so zošitom v ruke? Zo zimnej jablone vyzerá svet úplne inak. Formáty epub a mobi neobsahujú ilistrácie.
Na stiahnutie
6,90 €

dostupné aj ako:

Anna v Summerside


Anna Shirleyová, hrdinka románov kanadskej spisovateľky Lucy Maud Montgomery, je už celé desaťročia obľúbená po celom svete. Štvrtý diel tejto série románov Anna v Summerside napísala autorka dodatočne až tridsať rokov po prvom diele. Dozvedáme sa v ňom, kam sa podeli tri roky Anninho života po tom, čo sa zasnúbila s Gilbertom Blythom. Anna prijala miesto riaditeľky strednej školy v meste Summerside a našla si ubytovanie u dvoch starších vdov a ich gazdinej. Spočiatku musela bojovať s nepriazňou mesta a klanom rodiny Pringlovcov, a keďže deti Pringlovcov tvorili väčšinu Anniných žiakov, nedarilo sa jej prekonať ich odpor a protivenstvá ani zvyčajnou láskavosťou a ústretovosťou. Po prvom polroku sa však zhodou okolností situácia vyvinula tak, že museli chtiac-nechtiac zmeniť postoj a Annu si obľúbili. Rozprávanie o tomto období Anninho života sa líši od všetkých ostatných dielov. Sčasti má formu Anniných listov Gilbertovi, sčasti ho podáva rozprávač. Autorka doň povkladala množstvo kratších individuálnych príbehov a zaujímavých osudov nových hrdinov, do ktorých Anna spôsobom sebe vlastným priamo či nepriamo zasahuje. Ako a koľkým z nich pomôže úplne zmeniť život?
Na stiahnutie
9,99 €

dostupné aj ako:

Kamarádky od koní


Z filmového ranče se ztratí drahá jezdecká sedla. Katy, Mila a Nelly mají okamžitě podezření, ovšem brzy zjistí, že jde o falešnou stopu. Holky ale nenechají nic náhodě a rozhodnou se krádežím přijít na kloub stůj co stůj. Aby problémů nebylo málo, musí se Katy vypořádat se svou tajnou láskou k Leovi, synovi místního trenéra, který zbožňuje koně stejně jako ona.
Na stiahnutie
6,00 €

Holky na whatsappu


Marie-Lin a Manou jsou nerozlučná dvojice kámošek, které si prostě sedly jako vanilková zmrzlina s horkými malinami. Ještě že je tady WhatsApp díky kterému mohou být ve spojení kdykoliv. Však toho také neváhají využít. Jednoho dne se ale Marie-Lin zamiluje do kluka, který je tak trochu nedostupný. Má o tom Manou říct? Jen kdyby láska a všechno to kolem nebylo tak složité.
Na stiahnutie
8,00 €

Anča z Pomaranča a tajomný neznámy


Kto už pozná Anču z Pomaranča, je mu jasné, že aj pokračovanie príbehov z ranča jej starej mamy bude fakt sranda. A navyše sa stane kopec vecí, ktoré sú minimálne životu nebezpečné! Pod vlekom sa totiž usídlil zločinec. Má dlhé strapaté vlasy, hrozitánsku bradu a ešte aj drsné väzenské tetovanie. A, samozrejme, lopatu, sekeru a určite i nejaké strelné zbrane. Nie div, že naňho susedia zavolali policajtov. Alebo je to všetko inak? Nech je to akokoľvek, Anča a jej priatelia na to isto-iste prídu. To všetko nájdete v novej knihe o slávnej Anči, a ešte aj oveľa viac. Publikáciu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým, ktorí si obľúbili Anču z Pomaranča, ale aj pre tých, ktorí len teraz spoznajú aká kopa srandy s ňou môže byť.
Na stiahnutie
6,99 €

Tiny Pretty Things (český jazyk)


Je možné zajít příliš daleko? Na jedné z nejprestižnějších baletních škol na Manhattanu skrývají dokonalé, krásné baletky nepěkná tajemství a ohavné lži. Na privilegované Bette by nikdo nenašel jedinou chybu je jako baletka z hrací skříňky. Ale život ve stínu sestry, která je jednou z největších hvězd baletního světa, v ní probouzí temnou stránku. Perfekcionistka June má už po krk toho být věčnou náhradnicí. Tenhle školní rok se spokojí jen s tím nejlepším i kdyby to znamenalo, že bude muset sáhnout po nějakých ne zcela dokonalých prostředcích, aby toho dosáhla. A nová studentka Gigi zatím předčila všechny tanečnice z konzervatoře, ale samotný tanec by ji mohl zabít. Soutěživost je s každým blížícím se představením silnější a z nevinných naschválů se stává něco čím dál tím temnějšího, takže je jen otázkou času, kdy se jedna z mnoha jisker vznítí a popálí se i ty nejlepší.
Na stiahnutie
11,49 €

Tiny Pretty Things (slovenský jazyk)


Na prestížnom konzervatóriu v New Yorku sa stretávajú tri mladučké baletky Gigi, Bette a June. Každá si so sebou nesie svoj príbeh, každá má svoje tajomstvo. Gigi prichádza do školy ako nováčik. Pochádza z Kalifornie a tancuje, pretože ju to baví. Keďže je však úspešnejšia ako ostatné dievčatá, okamžite je všetkým tŕňom v oku. Bette by sa rada vyrovnala svojej staršej sestre – primabaleríne. Vnútorný tlak ju núti robiť veci, ktoré sú často za hranou. Perfekcionistka June zas dostala od svojej matky ultimátum – buď dostane hlavnú rolu, alebo zo školy odíde. Budúce baletky sú na prvý pohľad jemné a milé. No v prostredí, kde sa o jednu rolu na javisku uchádzajú desiatky tanečníc, to neplatí. Konkurencia je obrovská a každá z dievčin musí veľmi rýchlo ukázať, že práve ona má všetky predpoklady na to, aby sa stala primabalerínou. Práve ona je tá pravá. Baletiek je veľa a primabalerína je len jedna. Niektoré z nich sú pre to schopné spraviť hocičo. Spoločnosť Netflix na motívy tejto série nakrútila seriál s názvom Krasotinky.
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Hlas tvojho srdca


Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Tajomný hlas srdca je príbehom o tajomstvách, láske a priateľstve plným vtipu, ktorým si autorka získala zástupy fanúšikov na celom svete. Šestnásťročná Kate je hanblivá a utiahnutá, komunikácia veru nie je jej silná stránka. Najlepšia kamoška jej chce pomôcť a prehovorí ju, aby si ako voliteľný predmet dala nahrávanie školského podcastu. Stane sa posledné, čo by čakali, a Kate vyberú za moderátorku. Práve ona má ľuďom dávať rady v éteri? Nemožné. Na vlastné prekvapenie však zistí, že jej moderovanie ide celkom dobre. Až kým raz do podcastu nezavolá chalan, ktorý si nevie dať rady so svojou tajnou láskou. Kate pochopí, že rozdávať rady ostatným je celkom v pohode. Naozaj ťažké je počúvať svoje vlastné srdce. Ako sa s tým popasuje?
Na stiahnutie
8,39 €

dostupné aj ako:

Len pre baby


Obsahuje rôzne testy a tipy...Všetko pre dievčatá! Táto knižka ti prináša odpovede na všetky dôležité otázky, ktoré si dievčatá od 10 rokov môžu klásť: či už sa týkajú priateľstva, tela, lásky, chlapcov, módy, štýlu, alebo školy a rodiny. Okrem toho sa môžeš tešiť na množstvo testov či super tipov!
Na stiahnutie
6,30 €

Slzy jsou jen pro holky


Debut mladé české autorky Sedmnáctiletý Louis nikdy nebyl vzorné dítě, od té doby, co je opustil otec, se rozhodl, že si bude užívat života plnými doušky. Jenže jeho rodina to nehodlala nechat jen tak, a proto se všichni přestěhovali na Floridu, kde Louis nikoho nezná a kde ho podle matčiných slov nebudou stahovat ke dnu kamarádi. A tak se ocitá v novém domě, ve škole, kde si teprve musí v získat postavení, a zároveň se musí vypořádat s vlastními démony. A nezapomenout na spolužačku, kterou nejspíš opravdu zaujal.
Na stiahnutie
9,75 €

Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.